Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldn canim, insAllah kilocuklarimizi vericez, bende aynen dugunden sonra cok aldim bia ara zayiflayop tekrqr aldim . dukan diyetini daha once hic duymadim. Spor cok faydali. dugunumden once fitness sqlonuna gidiyordum grup sporlara katiliyordum ama biraktim ve sonuc kotu oldu haftada 3 defa gidiyordum ben.

ahahahah Banuşşş teyze kestirmiş seni gözüne şekeriiimm , aaabbbbaaaavvvv

o değilde sende kaynana olma yolunda ilerlemişsin , senin cadının yakındır yuvadan uçmasııı

hepimizin olsun FISTIKKK

Slmm slmm slmmm ben geldim :)))) Bugun kahvaltida 1 dilim ekmek ve kahve ictim (kahvesiz yapamiyorum). oglende 1 tane elma ve simdide kraker ve cay iciyorum. Normaline gore cok az yiyorum simdi Dogru durus diyet bulana kadar boyle devam etcem. Spor fazla yapamadim cunku istydim. ve ev temizligi yaptimm 1 bucuk saat hareket olsun diye :))))))

Ben kaçıyorum kızlar hepinize hayırlı haftalar az kalorili bol hareketli öptüüüüüüüüüümmmmmmmm

canım bi an önce uygun bişiler bul , düzenini kur , bu şekilde ancak bedenini yorarsın
Ben kaçıyorum kızlar hepinize hayırlı haftalar az kalorili bol hareketli öptüüüüüüüüüümmmmmmmm

Aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah sende hedefine ulaşırsın sonrada bebişine kavuşursun Aminnnnnnnn

inşallah cnm hayırlısıyla olur inşşallah...ben hazırlanmayabaşlayım kızlar görüşürüz ...

Mehaba kızlar :) Bugüne çok erken başladım, öyle olunca bir ton şey sığdırdım güne :) annemelre kahvaltıya gittik, oradan Kadıköy'e indik, Bahariye'de gezdik ve çarşıdan alışveriş yaptık (kasabım, şarküterim oradadır benim), sonra Moda'da dondurma yedik, saat 3 bile olmadan eve geldik :) Eşim de işten gelmiş o arada, birazdan da onunla çıkarız herhalde :)

Yerim ben onun dillerini :) Nasıl düşünüyor annesini korumayı :) Benim oğlan da öyle, bir de konuşması çok tatlı. Kızımın artikülasyonu çok düzgündü, bebekçeyi onda yaşayamadık pek :) Oğlanın öyle değil ama, k-ş-c-z harflerini tam söyleyemiyor. Sorun olacak kadar kötü değil de hafif bir kayma var. Kuş yerine tuss diyor mesela :) Ama ne tam t ne k sesi gibi. Neyse işte böyle konuşunca eriyorum. Bir şey isterken "benim güsel didi annem" diye bir tamlama kullanıyor. "Sulu boya yapapilir miyim benim güsel didi annem" ya da "bu oyuncaktan alalım benim güsel didi annem" diye :)
Uydurdukları kelimeler de çok komik oluyor, bizimki sifonu çekmeye "sifonu söndürdüm" diyor mesela. Beni "en yüksek" seviyormuş. Geçen gün severken de iltifat olarak "sen çok parlat (parlak) bir annesin" dedi :) Babası ona kızdığında "sen hiç parlat diiilsin botlat (meşhur küfürü)" diye bağırdı :)))
Büyüyünce bana çok güzel şeyler alacakmış. "Ne alacaksın?" diye sorunca cevap: "oyuncak araba, araba yatat" :) Bu aralar hiç videoya almıyorum, şimdi onu hatırladım Öyle çabuk büyüyorlar ki, bu hallerini hep kaydetmeli :)
Hımmm bu kaçamağa bir şey diyemeyeceğim, sağlık sorunu olmayan herkesin ayda yılda bir keyif yapmaya hakkı var bence. Kremalı pasta vb. desen gene kızacaktım ama malt-çerez ve meyveden bir şey olmaz zaten :)
HAFTANIN 1.si ____________ - 1,8 kg. _______ alessandra79

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,2 kg. ___________ arnazar :81: :124:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,6 kg. ______________ dafi :118:
Tebrik ederim arkadaşlar :) Yen ve Asuman sizlere de teşekkür ederiz :)
Siz bayrama kadar 5 verin ben de 3 vereyim yeter kızlarr. Regl olsam şu ye iştahım gidecek ama olamadım daha. Yarın taksime gidicez orda yürürüm biraz, evde de 3 mil leslie yaparım çıkmadan.
Özlem hakikaten, biz de 3 kg verelim ya. Ben bayramda seyahat planlıyorum. Epeydir gitmeyi istediğim, yapamadığım yaz tatili yerşne geçecek bir seyahat. Sanırım 4 gece kalırız, bu seyahatte hem daha ince olmak hem istediğimi yiyip içmek istiyorum. Bunu hak etmek için de gidene kadar 3 kg verebilirim umarım.
Nevinciğim, 4 dilimi azaltmaya çalışsan. Günlük 6 dilim çok normal, hatta 7 dilim bile yiyebilirsin bence. Ama 4 dilimi birden sabah yemek yerine daha dengeli dağıtmaya çalışsan canım? Eğer 2 dilim ekmekten yapılmış tostun yanında büyük bir avuç limonlu maydonoz-tere-salatalık- sivri biber yersen doyacağına eminim ben. Bu lifli yeşillikler öyle tok tutuyor ki insanı. Bir hafta dene göreceksin aradaki farkı. Ama gene doymuyorum dersen 1 tost+1 dilim ekmek şeklinde düzenle derim nacizane. bak ne güzel spora da başlamışsın, güzel sonuç alacaksın bu ay eminim ben :)
Canım, üzüldüm huzursuz olmana. Seni huzursuz etmek için yazmadım ama resimler tüm ziyaretçilere açık olduğu için uyarmak istedim. Çok düşük bir ihtimal tanıdığın birinin görüp seni bulması ama gene de tedbirli olmakta fayda var :) Profil sayfana koyarsan resimleri, ayarlardan "sadece arkadaşlar" olarak ayarlarsan sadece bizler görebiliriz. :)

kesin ondan korktular canım :)))

ay ben bu sefer gittim. gidip gidip geri geliyorum. dayanamıyorum ayrı kalmaya. hazırlanayım akşam için. görüşürüz kuzular.

görüşürüz bebeeeemm , hadi bakalımmm , öperiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…