- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
çıkışta görüşelimm
(benim çocuklar birbirini böyle tehdit ediyolarr )
slm bayanlarbende bundan sonra sizin aranızda olmak istiyorum..bugun başlayım yarın başlayım derken düğünden sonra 1 sene de 24 kilo aldım ve 104 oldum kendime bile söylemek zor geliyo bugun spora başlıyorum akşam gidicem.. bıde dukan dıyetine başlamayı dusunuyorum sizin tavsiyeleriniz neler..umarım siz de destek olursunuz ve kilolardan kurtulurum
..
Ebrucum biz olcaz birinci, bence de görüşelim. fıstık taşımaz hepimizi valla
Kızlarrrrrrrrrrr dün başıma birşey geldi anlatmazsam çatlarım
Dedim ya dün Damadın kapısının önünde de oyanandı diye.
Arabalarla gidildi Babannenin kapısının önüne ve bende bir apartmanın önünde boş bir yer bulunca park ettim.
Yaşlı çok tatlı bir teyze gelip kızım buraya park etme oğlum askere gidicek eğlence yapacağız yer tutuyorum dedi
Dedim teyzeciğim bak bizde birazdan gelin alamaya gidiyoruz kapı önünde şimdi zaten bizde eğlence yapıyoruz eğer gelirlerse çekerim arabayı yarım saat sonra en geç zaten gitmiş olacağız diye.
Tamam kızım burdaysan kalsın o zaman dedi gitti aradan iki dakika geçmedi tam camı kapatıp arabadan iniyordum kadın bir daha geldi ve kızımmm bak birşey diyeceğim ben sana dedi tabi bende herhalde kadın yine ya arabayı başka yere al diyecek diye düşünürken kadıncağız ayyyy sen çok güzelsin biliyormusun dedi
Anam bir hoşuma gitti bir hoşuma gitti sormayın gitsinResmen yanaklarım kızardı
Neyse biz eğlendik davullar zurnalar hatta benim küçük cadı ortada oynayıp durduhatta damadın yeğeniyle öpüşüp öpüşüp durdu millette yerlere yattı gülmekten
TAm gidiceğiz diye ben arabaya geçtim eşimin halasını ve kızları bekliyorken yine aynı Teyze yanıma geldi
Kızımmmmm sen dedi bekarmısın
Dedim yok Teyze evliyim hemde iki tane kızım var hayırdır niyeti mi bozdun yoksa sen
Kadıncağız demezmi neee evlimisin sen çok erken evlenmişsin bende kaynanan olmak için çoook geç kalmışım diye
Anam yerlere yattım gülmekteneşimin halası hayırdır diyince onada anlattım nasıl gülüyor tabi gördü seni güler yüzlü oğluda askere gidiyor hazır dönene kadar gelini hazırda tutacaktı aklı sıra diyor
Eşim bile nasıl güldü anlattığımda
Birde ben arabayla geri geri çıkarken yine peşimden sesleniyor çok güzelsin falan diye birde peşimden bir şişe su döktüsanki yine geri gelcekmişim gibi
cecoşum Allah razı olsun. Allah tüm askerlerimizi korusun tüm kötülüklerden. tez zamanda annelerine, eşlerine kavuşsunlar inşallah.
Ebrucum biz olcaz birinci, bence de görüşelim. fıstık taşımaz hepimizi valla
E hadi bakalım cuma ola hayrola :114: :114:
Slmm slmm slmmm ben geldim :)))) Bugun kahvaltida 1 dilim ekmek ve kahve ictim (kahvesiz yapamiyorum). oglende 1 tane elma ve simdide kraker ve cay iciyorum. Normaline gore cok az yiyorum simdiDogru durus diyet bulana kadar boyle devam etcem. Spor fazla yapamadim cunku istydim. ve ev temizligi yaptimm 1 bucuk saat hareket olsun diye :))))))
Ben kaçıyorum kızlar hepinize hayırlı haftalar az kalorili bol hareketli öptüüüüüüüüüümmmmmmmm
isterseniz ekip çalışması yapalım , Esrayla ben , Nevinle sen , takımlardan eksilen toplam kiloya bakalım
yeni bir hayat programı gibi
bence süper fikir Aynurcum. ben varımmmm.
varımm diyorrrr
Aynur da "VARIMM diiyyooorrr
Aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah sende hedefine ulaşırsın sonrada bebişine kavuşursunAminnnnnnnn
Nevin ve Ebru'nun online olmamasını fırsat bilerek;
kaçtılar Aynurcum, kesin korktular
eheheheh bencede kesin korktular
ben çıkışta görüşelim dedim ya , ondandırr
[sıze=3]yookk aarrtttıııııııııııkkkkkkkkk[/sıze]
Yerim ben onun dillerini :) Nasıl düşünüyor annesini korumayı :) Benim oğlan da öyle, bir de konuşması çok tatlı. Kızımın artikülasyonu çok düzgündü, bebekçeyi onda yaşayamadık pek :) Oğlanın öyle değil ama, k-ş-c-z harflerini tam söyleyemiyor. Sorun olacak kadar kötü değil de hafif bir kayma var. Kuş yerine tuss diyor mesela :) Ama ne tam t ne k sesi gibi. Neyse işte böyle konuşunca eriyorum. Bir şey isterken "benim güsel didi annem" diye bir tamlama kullanıyor. "Sulu boya yapapilir miyim benim güsel didi annem" ya da "bu oyuncaktan alalım benim güsel didi annem" diye :)OĞLumla dişlerimizi fırçaladık.:) Panda pandi isimli bin milyon defa okuduğumuz kitabı okudum uyuyacak inşallah..
Bugün kızımın kırtasiye malzemelerini almaya gittik karşıdan karşıya geçerken akşam saatleri olduğundan kalabalıktı cadde, hızla karşıya geçtik.. oğlum diyorki anne merak etme ben seni korurum,hep korurum.:)) Allahm mest oldum yaaa..hiç birşeyde bu hazzı tatmadım ben..
İyi geceler..
Hımmm bu kaçamağa bir şey diyemeyeceğim, sağlık sorunu olmayan herkesin ayda yılda bir keyif yapmaya hakkı var bence. Kremalı pasta vb. desen gene kızacaktım ama malt-çerez ve meyveden bir şey olmaz zaten :)Evettt bugün bile istiye kaçamak yapıyorum çünkü behzat ç başlıyor. Bomonti biramı aldım kızlar, 1 bira yanında az çerez ve meyve yiycem. Geç yatarım heralde, yarın da deli gibi yürürsem yediklerim yanıma kar kalmaz sanırımm
Tebrik ederim arkadaşlar :) Yen ve Asuman sizlere de teşekkür ederiz :)HAFTANIN 1.si ____________ - 1,8 kg. _______ alessandra79
HAFTANIN 2.si ____________ - 1,2 kg. ___________ arnazar:81: :124:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,6 kg. ______________ dafi:118:
Özlem hakikaten, biz de 3 kg verelim ya. Ben bayramda seyahat planlıyorum. Epeydir gitmeyi istediğim, yapamadığım yaz tatili yerşne geçecek bir seyahat. Sanırım 4 gece kalırız, bu seyahatte hem daha ince olmak hem istediğimi yiyip içmek istiyorum. Bunu hak etmek için de gidene kadar 3 kg verebilirim umarım.Siz bayrama kadar 5 verin ben de 3 vereyim yeter kızlarr. Regl olsam şu ye iştahım gidecek ama olamadım daha. Yarın taksime gidicez orda yürürüm biraz, evde de 3 mil leslie yaparım çıkmadan.
Nevinciğim, 4 dilimi azaltmaya çalışsan. Günlük 6 dilim çok normal, hatta 7 dilim bile yiyebilirsin bence. Ama 4 dilimi birden sabah yemek yerine daha dengeli dağıtmaya çalışsan canım? Eğer 2 dilim ekmekten yapılmış tostun yanında büyük bir avuç limonlu maydonoz-tere-salatalık- sivri biber yersen doyacağına eminim ben. Bu lifli yeşillikler öyle tok tutuyor ki insanı. Bir hafta dene göreceksin aradaki farkı. Ama gene doymuyorum dersen 1 tost+1 dilim ekmek şeklinde düzenle derim nacizane. bak ne güzel spora da başlamışsın, güzel sonuç alacaksın bu ay eminim ben :)evet canım malesef doğru anladın sabah 4 dilim ekmek hakkımı kullanıyorum tam tahıllı tost ekmeği...90 kg altına düşene kadar günlük 5-6 dilim civarı tüketicem..dengesizlik yapıyor ama doymucam sanıyorum ...mesela bu sabah 2 dilim tahıllı ekmek ile kahvaltı ettim doydum. tamamen psikolojik sanırım...yanlış değilmi hepsini bir anda tüketmek...
....
veee şeytanın bacağını kırmak için kolları sıvadım tam uyucaktım çanta değişikliği için sabah uğraşmayayım dedim eşyalarımı aktarayım diğer çantaya oturdum çalışma masasına gözüm pc ye ilişti..sabah diyorum uyanamıyorum... leslie yaptım 30 dk sauna sortumuda giydim...az ama devamlı olsa etki eder en azından ben spor yaptığım zaman daha çok boğazımı tutabiliyorum..
Devamlı olsun inşallah..
Canım, üzüldüm huzursuz olmana. Seni huzursuz etmek için yazmadım ama resimler tüm ziyaretçilere açık olduğu için uyarmak istedim. Çok düşük bir ihtimal tanıdığın birinin görüp seni bulması ama gene de tedbirli olmakta fayda var :) Profil sayfana koyarsan resimleri, ayarlardan "sadece arkadaşlar" olarak ayarlarsan sadece bizler görebiliriz. :)Arkadaşlar bu gün sabah tartıldım 89,6 çıktım,akşam yemeyince hemen farkediyor,bu gün iş yerine geldim birazdan kursa gidicem,ay umutun yazdıklarını okudum,valla tedirgin oldum,arkadaşlar bana ismimle değilde bediican olarak hitap edin,dediği gibi tanıdıklar okur filan eşimle ilgili sıkıntıları millete yayar ,acaba bediican isminide mi değiştirsem ne
kesin ondan korktular canım :)))
ay ben bu sefer gittim. gidip gidip geri geliyorum. dayanamıyorum ayrı kalmaya. hazırlanayım akşam için. görüşürüz kuzular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?