- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
hoşgeldin hemşerim (ay hemşericilikmi yaptım ne) bursanın neresindensin..
bir arkadaşım gülcan karpuz mu ne var ona gitti çok memnun kaldı..
cümleten hoşbukduk diyorum .
Hemşeri bulmak güzel buralarda ben nilüfer beşevlerdeyim sen neresindensin .gülcan karpuz aradım işte 4 ay sonraya gün verdi herkes çok memnunmuş evimede yakın gider gelirdim kızımla ama çok yoğun tanıdık falan araya sokmak gerekiyormuş sen gidyormusun herhangi bir diyetisyene
canım ben senin tam aksi istikametinde yıldırım ilçedeyim erikli tarafında
sende hoşgeldin aramızaslm bayanlarbende bundan sonra sizin aranızda olmak istiyorum..bugun başlayım yarın başlayım derken düğünden sonra 1 sene de 24 kilo aldım ve 104 oldum kendime bile söylemek zor geliyo bugun spora başlıyorum akşam gidicem.. bıde dukan dıyetine başlamayı dusunuyorum sizin tavsiyeleriniz neler..umarım siz de destek olursunuz ve kilolardan kurtulurum
..
kızlaaaarr alıntı yapamadım çünkü okuduklarımı anlayamadım... neyse ben kaçıyorum yemek hazırlıycam daha gelecek misafirlerimde var
selam kızlaaarr
ne çok yazmışsınız böyle oku oku bitmedi... evde misafir var ara ara bakıyorum ama okuduğumuda anlamıyorum çoğunu kaçırdım sanırım..
sende hoşgeldin aramıza
kızlaaaarr alıntı yapamadım çünkü okuduklarımı anlayamadım... neyse ben kaçıyorum yemek hazırlıycam daha gelecek misafirlerimde var
kolay gelsin sana canım
Kizlar hersey cok iyi gidiyordu taaki dune kadardun aksam yemeyimde pizza yedim .bugunde oglen mayonezli patapet kizartmasi yedim. ve kucuk paket biskive uzerinde 35 kalori var yaziyordu. meyersem bi biskive 35 kalorimis. ve ben5tane yedim ve suan acim birseyler yemek istiyorumu.
selam kızlaaarr
ne çok yazmışsınız böyle oku oku bitmedi... evde misafir var ara ara bakıyorum ama okuduğumuda anlamıyorum çoğunu kaçırdım sanırım..
sende hoşgeldin aramıza
Bursa cook guzel yer her yil izine oraya gidiyiruz civil civil yazin :))
o değilde sende kaynana olma yolunda ilerlemişsin , senin cadının yakındır yuvadan uçmasııı[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
]
evet gerçekten çok güzel ben çok seviyorum bursayı tam türkiyenin minyatürü ne ararsan var.. dağı, denizi, gölü, ovası,güzel havası aaa burası kâfiyeli oldu bakselam kızlaaarr
Bursa cook guzel yer her yil izine oraya gidiyiruz civil civil yazin :))
Mehaba kızlar :) Bugüne çok erken başladım, öyle olunca bir ton şey sığdırdım güne :) annemelre kahvaltıya gittik, oradan Kadıköy'e indik, Bahariye'de gezdik ve çarşıdan alışveriş yaptık (kasabım, şarküterim oradadır benim), sonra Moda'da dondurma yedik, saat 3 bile olmadan eve geldik :) Eşim de işten gelmiş o arada, birazdan da onunla çıkarız herhalde :)
Yerim ben onun dillerini :) Nasıl düşünüyor annesini korumayı :) Benim oğlan da öyle, bir de konuşması çok tatlı. Kızımın artikülasyonu çok düzgündü, bebekçeyi onda yaşayamadık pek :) Oğlanın öyle değil ama, k-ş-c-z harflerini tam söyleyemiyor. Sorun olacak kadar kötü değil de hafif bir kayma var. Kuş yerine tuss diyor mesela :) Ama ne tam t ne k sesi gibi. Neyse işte böyle konuşunca eriyorum. Bir şey isterken "benim güsel didi annem" diye bir tamlama kullanıyor. "Sulu boya yapapilir miyim benim güsel didi annem" ya da "bu oyuncaktan alalım benim güsel didi annem" diye :)
Uydurdukları kelimeler de çok komik oluyor, bizimki sifonu çekmeye "sifonu söndürdüm" diyor mesela. Beni "en yüksek" seviyormuş. Geçen gün severken de iltifat olarak "sen çok parlat (parlak) bir annesin" dedi :) Babası ona kızdığında "sen hiç parlat diiilsin botlat (meşhur küfürü)" diye bağırdı :)))
Büyüyünce bana çok güzel şeyler alacakmış. "Ne alacaksın?" diye sorunca cevap: "oyuncak araba, araba yatat" :) Bu aralar hiç videoya almıyorum, şimdi onu hatırladımÖyle çabuk büyüyorlar ki, bu hallerini hep kaydetmeli :)
Hımmm bu kaçamağa bir şey diyemeyeceğim, sağlık sorunu olmayan herkesin ayda yılda bir keyif yapmaya hakkı var bence. Kremalı pasta vb. desen gene kızacaktım ama malt-çerez ve meyveden bir şey olmaz zaten :)
Tebrik ederim arkadaşlar :) Yen ve Asuman sizlere de teşekkür ederiz :)
Özlem hakikaten, biz de 3 kg verelim ya. Ben bayramda seyahat planlıyorum. Epeydir gitmeyi istediğim, yapamadığım yaz tatili yerşne geçecek bir seyahat. Sanırım 4 gece kalırız, bu seyahatte hem daha ince olmak hem istediğimi yiyip içmek istiyorum. Bunu hak etmek için de gidene kadar 3 kg verebilirim umarım.
Nevinciğim, 4 dilimi azaltmaya çalışsan. Günlük 6 dilim çok normal, hatta 7 dilim bile yiyebilirsin bence. Ama 4 dilimi birden sabah yemek yerine daha dengeli dağıtmaya çalışsan canım? Eğer 2 dilim ekmekten yapılmış tostun yanında büyük bir avuç limonlu maydonoz-tere-salatalık- sivri biber yersen doyacağına eminim ben. Bu lifli yeşillikler öyle tok tutuyor ki insanı. Bir hafta dene göreceksin aradaki farkı. Ama gene doymuyorum dersen 1 tost+1 dilim ekmek şeklinde düzenle derim nacizane. bak ne güzel spora da başlamışsın, güzel sonuç alacaksın bu ay eminim ben :)
Canım, üzüldüm huzursuz olmana. Seni huzursuz etmek için yazmadım ama resimler tüm ziyaretçilere açık olduğu için uyarmak istedim. Çok düşük bir ihtimal tanıdığın birinin görüp seni bulması ama gene de tedbirli olmakta fayda var :) Profil sayfana koyarsan resimleri, ayarlardan "sadece arkadaşlar" olarak ayarlarsan sadece bizler görebiliriz. :)
zenepcim sen en iyisi komşunada bir leptop al karşılıklı oturur yazışırsınızservet85 ve rukiye'ye hoşgeldin diyerek başlayayım.
bugün pazarım vardı.ama ben sadece yeşil ve siyah zeytin 3 çeşit peynir aldım.
zeytinyağı daha evvel alınmıştı.malum antalyaya gideceğim.daha gitmeden götürülenler
bütçeyi zorluyor.ama sonuçta hepsi çok memnun kalıyor.
domates ve babya aldım.konserve yapacağım..konserveler oğlum ve gelinim için.
haftanın günü dışardan söylüyorlar.hiç olmasa sebze girsin midelerine.
gelelim bugünkü menüme..
kahvaltı:2 incir 2 kupa sütlü şekersiz neskafe
ara biberiye çayı
akşam :2 dilim ekmek bol acılı kekikli tavuk haşlama 2 dilim ekmek
ara 2 incir 2 mandalina
bol açık çay soda kahve..
yani saçma sapan..pazar yorgunluğundan sonra bunlar ortaya çıktı.
gece arkadaşım geldi.o pc yi aldı.bana tv kaldı.çay kahve meyve ikramlarını yaptım.
en çok 10 dakika konuştuk 3 saatte..kocası saat 2 gel deyince gitti..
bana da'-! sık sık ara çağır! dedi.ne güzel sohbet ederiz..:26:
gidene kadar çağıracağıma söz verdim..:44:
hiç olmazsa yalnız kalmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?