Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı akşamlar
kahvaltıdan sonra küçük kızımı dersaneden almaya gittim dönüşte yürüdük aslında giderken de yürüyecektim ama kardeşim uğradı sonra o bıraktı beni
ikindiden sonra da eşimle yürüdük 1 saat az önce de yemeğimizi yedik
arada yaramazlık yaptım pişmanım ama çok canım istedi muzlu süt ve browni intense yedim yürüyüşler boşa gitti sanırsam ama hep regl yüzünden bahanem de hazır

selam kızlaaarr
ne çok yazmışsınız böyle oku oku bitmedi... evde misafir var ara ara bakıyorum ama okuduğumuda anlamıyorum çoğunu kaçırdım sanırım..

Son düzenleme:

Kizlar hersey cok iyi gidiyordu taaki dune kadar dun aksam yemeyimde pizza yedim .bugunde oglen mayonezli patapet kizartmasi yedim. ve kucuk paket biskive uzerinde 35 kalori var yaziyordu. meyersem bi biskive 35 kalorimis. ve ben5tane yedim ve suan acim birseyler yemek istiyorumu.

olur böyle vakalar canını sıkma ama aç da durma salata çorba veya yoğurt ayran yanında tavuk köfte vs ye bişeyler
yarın hafif yersin dengelersin

selam arkadaşlar,

bu akşamı da kazasız belasız atlattık yemek konusunda. yemeyi planladığımdan fazla yemedim şükür. inşallah yarın sabah güzel sonuçlar alırım.

umutcum senin oğlun da çok tatlıymış maşallah. o nasıl sevimli bir sevgi gösterisi.. o nasıl sevimli bir küfür (botlat tı sanırım :)) maşallah ben hep kız çocuğu istiyordum ama sanırım yena ile senin oğluşlar sayesinde erkek isteyeceğim artık :)

kimsecikler yok, haftasonu tabi. kendinize dikkat edin kızlar. sizi seviyorum.

Son düzenleme:
Selam kızlarrrrrrr :122:

Biraz geç oldu ama ancak gelebildim
Öğleden sonra eşimin kuzeni geldi onunla birlikte yine Foruma gittik sanki başka yer yokmuş gibi her zaman oraya gidiyoruz
Birlikte biraz dolaştık sonrada eve döndük. Akşam diğer kuzende geldi ve eşimle erkek olan kuzen maç seyrederken bizde kız olan kuzenle bol bol sohbet ettik
Gerçekten güzel bir gündü hatta yatıya kalsınlar istedim ama kız olan yarın gündüz erkek arkadaşının ablasının düğününe gidecekmiş. Uzun zamandır balık keyfi yapmamıştık eşimde bir ara yapalımmı diyince hadi bari yarın yapalım dedik
Yarın akşam kuzenler yine gelecekler ama bu sefer akşam yemeğine ve balık keyfine
Tabiki buğlama yapılacak balıklar kızartma olmaz yanınada şöyle güzel bir salata renkli renkli
Öğlenden sonra onlar gelene kadar alışverişe gidiceğiz kızın tekrar bir sürü ihtiyacı var malum okul yeni açılınca devamlı ihtiyaçlar bitmiyor

o değilde sende kaynana olma yolunda ilerlemişsin , senin cadının yakındır yuvadan uçmasııı [/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
]

Yok be güzelim büyük kız değil küçüğü büyüğe bakılırsa evde kalır
Dün düğüne giderken ip kollu uzun bir elbise giymesini istedim giydi ama üzerine beyaz uzun kollu bir hırka giydi kırocan
Bir ara bin bir rıca üzerine babasıyla dansa kalktı oda 5 karış surat asarak
Hatır içinde olsa güler yüz gösterip babasıyla dans etmeyi kabul etmedi.
Böylesini kim başına bela aslın
Şaka bir yana ama normalde arada bir de olsa kikir kikir olan kız nedense toplum içinde hep etrafına duvar örüyor gibi kendini korumak adına herhalde
Küçüğü benim tam bir cadı Damatın yeğeniyle sokakta oynarken çocuğun annesi bir kerecik öpsene dedi bizimki gitti yaşıtı çocuğun dudağına yapıştı sonrada çocuk onu devamlı dudağından öpüncede gülüp durdu
En sonunda çocuğun babası lan yeter kızı öptüğün babasına benimi dövdüreceksin dedi
Eşime de diyor abi senin kıza dikkat et benim oğlan öptükce itiraz etmiyor diye eşimde vay zilli hoşuna mı gidiyor kız diyince ufaklıkta öptümmmmmm diye cevap veriyor

Eşim hep der büyükten yana rahatım erkekleri döver bile sizmisiniz bana bakan diye ama ufaklık benim başımı belaya sokmazsa iyidir diye Artık mercümek kızımın peşinde dolaşan çocukları dövmek zorunda kalırım herhalde diyor

ceco senin bu kızdan çekin var çok canlar yakıcak çoookkk

iyi geceler kızlarr bugün diytte pek iç açıcı deilim malesef komşucuklarım çay içelim bahçede adananın kısırı meşhurmuş yaparmısın dediler ege pek salça lı yapılmıyo yemekler nar ekşili bol yeşillikli yaptım bende 1 tabak yedim saat 4 de sabah ta kahvaltım da 1 dlm börek vardı:)) onuda yemicektim amma yena izmirin meşhur boyoz undan almış eşim tadına bakayım ucundan dedim hepsi bitmiş halde buldum kendimi ee böle olunca akşam yemek yemedim tabiisii bahçeden eve geldim odaların şeklini falan deiştirdim balkon yıkadım hareket olsun diye
amma yemişim bugün heee şimdikte çay yudumluyorum çamaşırlarım asaym iiyii gecelerr

kızlaaarr bugünkü menümü yazıyorum

pek iç açıcı değil ama yinede yazayım

saat 07 üç kuru kayısı

kahvaltı : birbuçuk dilim ekmek ( tam tahıllı ) bir kk peynir, üç zeytin, yeşillik,bir fincan süt (şekersiz )

ara yapmadım

öğle : bir poğça , bir kurabiye, üç bardak çay (şekersiz )

ara yapmadım

akşam bir tabak çorba , iki dilim ekmek ( tam tahıllı ) , yeşil salata , bir çupra ( birde yeğen bitiremedi onun balığınıda yedim) üç dilim karpuz

gece üç bardak çay (şekersiz )

Son düzenleme:

Umutcuğum sen kesinlikle vericeksin ben sana güveniyorum, 3kilo diyip geçmemek lazım acayip farkediyor. Ben boğazımı tutabilsem ben de veririm umarım. Bugün biz de dışarıdaydık. güne erken başlamadık ama geç bitirdik. Taksime gittik, dondurma yedik, yürüdük, karnımız acıktı yemek yedik sonra yine yürüdük. Ordan ayrıldık yeşilköye gittik, nargile-çay içtik,eve gitmeden yeşilköy sahilde de yürüdük biraz. Yedim içtim ama yürüyüşle erimiştirr, aslında eski özlemi düşününce çok çok az yiyorum , demekki eskiden insan gibi yemiyormuşum benn

selam kızlar,

ya ben alıntı yaptıydım bişeyleri ama bisüre bakmadım şifre felan gidince onlarda gitmiş

bugün sınava girdim. kolaydı ama matematik berbattı aslında sorular kolaydıda ben hep unutmuşum konuları. evde kendim çalışmıştım ama diğer konuları. matematik biri anlatmadan anlamıyorum.

akşamda ümraniye çarşıyı talan ettik. çok güzel bir ceket aldım. kırmızı narçiçeği gibi. ama müthiiiiiişşş fiyatıda müthiş. ama bu bişey değil bi çanta aldım hayatımda ilk defa bir çantaya okadar para verdim sanırım. 120 tl adam fiyatı gösterince dudağım uçukladı. küçücük bi indirimle aldım. ama çok şık bişey. tabi çanta alınca cüzdan ve ayakkabı alındı. topuklu siyah bot tarzında. sanırım bi sene alışverişe çıkmıcam annem duysa kescek beni. ama bugün öglen onada alındı bisürü ciciler. benim annem kendini düşünmüyor hiç ya. hep ucuz fiyatlı şeyler arıyor dün kardeşim ona pantolon almış. annemi çok kilolu sanıp 48 yerine 50 beden almışız çok ayıp ettik bugün meltem kaptı annemi götürdü hem pantolonu değiştirmişler +3 pantolon ve üst almış. zeki kız annem kabindeyken hesap işini halletmiş. annem baştan çakmamış ama sonra bunlar nekadar felan diye didikleyince sanırım anlamış. net fiyat söylemedik tabi. neyseki öyle böyle aldık bişeyler sonunda. yoksa salı pazarında araya araya kendine bişeyler deli olcaktı. oyy annem benim seviom annemi yaa. özledim yaa. teyzeme gitti bugün mevlit için. bende yarın gidicem.

güle güle kullan mehtabcım üzerine giymek için ne alırsan , bir dahaki alışverişine kadar üzerinden düşerler ,içinde kaybolursunda seniyi beklemeden yeniden birkaç beden küçüğünü alırsın inşaAllah

servet85 ve rukiye'ye hoşgeldin diyerek başlayayım.
bugün pazarım vardı.ama ben sadece yeşil ve siyah zeytin 3 çeşit peynir aldım.
zeytinyağı daha evvel alınmıştı.malum antalyaya gideceğim.daha gitmeden götürülenler
bütçeyi zorluyor.ama sonuçta hepsi çok memnun kalıyor.
domates ve babya aldım.konserve yapacağım..konserveler oğlum ve gelinim için.
haftanın günü dışardan söylüyorlar.hiç olmasa sebze girsin midelerine.
gelelim bugünkü menüme..
kahvaltı:2 incir 2 kupa sütlü şekersiz neskafe
ara biberiye çayı
akşam :2 dilim ekmek bol acılı kekikli tavuk haşlama 2 dilim ekmek
ara 2 incir 2 mandalina
bol açık çay soda kahve..
yani saçma sapan..pazar yorgunluğundan sonra bunlar ortaya çıktı.
gece arkadaşım geldi.o pc yi aldı.bana tv kaldı.çay kahve meyve ikramlarını yaptım.
en çok 10 dakika konuştuk 3 saatte..kocası saat 2 gel deyince gitti..
bana da'-! sık sık ara çağır! dedi.ne güzel sohbet ederiz..:26:
gidene kadar çağıracağıma söz verdim..:44:
hiç olmazsa yalnız kalmıyorum..

günaydın kısceleeerr
hayırlı sabahlar dilerim
hayırlı bir gün geçirirsiniz inşaAllah

zenepcim sen en iyisi komşunada bir leptop al karşılıklı oturur yazışırsınız

günaydın fıstıklarr

KPSS de görevliyim , bi baktım , şimcik çıkıyorumm , herkesi öpttüüümmm

Gunaydinnn lady`lerim..
ben yeni kalktim kahve ictim ama geri yatcam heral uykuluyum (
sonrada ev isi yacamm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…