asuuuu bunlar fıstık kavgasında bizde kadifeyimi yakalasak ne
günaydın kızlar,
bugün hava güneşli, çok tatlı. güzel bir pazar günü geçirirsiniz hepiniz umarım. kalktım, kahvaltımı yaptım. eşim uyuyor, ben de sizlere bakayım dedim ama herkes uyuyor galiba.
Aynurcum bi sen çalışıyosun sanırım. kolay gelsin, öptüm şekerim. fıstık bizim olacakkk :))
asuuuu bunlar fıstık kavgasında bizde kadifeyimi yakalasak ne
HAFTANIN 1.si ____________ - 1,8 kg. _______ alessandra79
HAFTANIN 2.si ____________ - 1,2 kg. ___________ arnazar:81: :124:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,6 kg. ______________ dafi:118:
ellerine sağlık yenacım. kızlar sizi de tebrik ederim. hep devam eder inşallah böyle azminiz.
alessandra dukan mıydı karatay mıydı yaptığın karıştırdım ama işe yarıyor bak. tebrik ederim canım.
hepinizi tebrik ederim bayanlar
yenam ellerine sağlık
kızzzzllllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr neeeerrrrrrdeeessssssiiniiiiiizzzzzzzzzzz
kızzzzllllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr neeeerrrrrrdeeessssssiiniiiiiizzzzzzzzzzz
bende geldim cecoş ama heran gidebilirim
bizde bugün çıkıp biraz dolaştık çıkmışken salona halıfilex ve koltuk takımı baktım.. evdekilere çok alışmışım hiçbir takım onların yerini tutmıycakmış gibi geliyor.. beğenemedim döndüm ara sıra çıktıkca bakarım bayrama kadar musaadesi var .. eşim nasılsa çıktık yemekle uğraşma dışarda yiyelim dedi.. yemekn yedik ama ipin ucunu kaçırdım biraz ızgaradan sonra yarım porsiyon ekmek kadayıfı yedim hemde kaymaklı
iyi akşamlar
dafi afiyet olsun hafta içi dengelersin sen
ben de çok yiyorum yaaa çok canım sıkılıyor
domates aldım ya biraz da acılı ezme tarzı bişey yapyım diyorum tarifi olan var mı
ben de gün boyu sık ama az yedim. akşam yemeğinden önce gözümün önünde poğaçalar uçuşuyordu nasıl acıktıysam. ama tutttum kendimi hemen yemeğimi yeyip. çok aç kalınca irade sarsılıyor.
ezme tarifim yok ama ceviz çok yakışıyor içine asumancım. dener misin bilmem canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?