Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar,

bugün hava güneşli, çok tatlı. güzel bir pazar günü geçirirsiniz hepiniz umarım. kalktım, kahvaltımı yaptım. eşim uyuyor, ben de sizlere bakayım dedim ama herkes uyuyor galiba.

Aynurcum bi sen çalışıyosun sanırım. kolay gelsin, öptüm şekerim. fıstık bizim olacakkk :))

asuuuu bunlar fıstık kavgasında bizde kadifeyimi yakalasak ne

benden de gecikmiş bir günaydın güzeller
kahvaltımızı yaptık 2 dilim çavdar ekmeği omlet az şeftali reçeli peynir zeytin
inanırmısınız doymadım mide genişlemiş iyice aslında doydum da hala yiyebilirim yani amaaaaa yemeyeceğim artık bitti
yaz da bitti yemeler de bitti inşallah

evet cücüüümm çalıştım geldiimmm,kendimi bugünün çalışkan arısı ilan ediyorumm

asuuuu bunlar fıstık kavgasında bizde kadifeyimi yakalasak ne

fıstık bizim olsunda kadife kimin olursa olsunn

Eklentiler

• $402574_363049760444677_168252328_n.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 43
Merhabalar,
Güzel bir pazar olması dileğiyle saat 15:00 gerçi.:)

Biz dün kuşadasına düğüne gittik sabaha karşı 03:30 gibi döndük..
Felaket yorulduk.KIr düğünü idi çok soğuktu hava, oynayınca iyi ama oturduğun an üşümeye başlıyorduk..
Pek tadım yoktu,tepinme havam da olmadığımdan üşüdüm bol bol..
Uykumuda pek alamadığımdan miskinlik var üzerimde ev dandini elim kolum kalkmıyor..
Umarım sizin gününüz iyi geçiyordur...

@ElmaSalyangozu,canım okul araştıryormuşsun umarım istediğiniz gibi olur, prenseste uyum sağlar. demekki annen yanında.:)
Ben seni arayayım en iyisi.:)

@Umutttçuğum oğlum da Ç Ş R harflerini söyleyemiyor..S yi söylerken de tıslayarak söylüyor..pepeleğim benim.:)
KIzlar daha düzgün konuşuyorlar evet..

@MEhtapçığım,inşallah sınav sonucun çok iyi olur..cicilerinide iyi günlerde kullan.

Selam kizlaaaaaaaaar
bugun yine dügün var bakalim gidecekmiyiz, babam sabah cikti henüz ortalikta yok
arabayi tamirhaneye götürdüydü temizletcekmi baktircakmi bisey yaptircakmis neyse,

mehtapcim benim kuzenimde bugun girdi sinava, kpss galiba,
insallah iyi gecmistir, oda cani sIkkinmis demin konustum,
matematik cok zormus,
insallah kazanirsiniz kuzularim yaaaaaa

gezin bakalım siz
ben evdeyim kızlar yoklar biri dersanede biri ebru kursunda
eşimle evişi yaptık biraz bir de 25 kg domates aldım sütçüden onla uğraşıyorum büyük tencerem olmayınca parça parça yapıyorum kavanozum da bitti gerçi artık gerisi yarına kalsın

HAFTANIN 1.si ____________ - 1,8 kg. _______ alessandra79

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,2 kg. ___________ arnazar :81: :124:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,6 kg. ______________ dafi :118:

hepinizi tebrik ederim bayanlar
yenam ellerine sağlık

hepinize çook tesekkur ederım kızlrr:)) inş u hafta daha güzel sonuçlarla gelecek cuma. çok azımlıyım.bu kılolar gıdecek :) dün alışverise gıttık. sadece 46 bedenler vardı. gönulsuz denedım bır baktım oldular:) 50-52 beden ancak oluyordu. eşimde çok sevındı bana seçimde yardım ettı. 3 tane pantalon bır tanede tarz bır gömlek aldık :) ödül banaaa:) evdekı tartıyı saklattım görümceme.kızıma bakıyor o yuzden bızımle yaşıyor. sadece cuma gunlerı verecek bana. .. ayy 70lı rakamları bır görsemmmm dunya benım olacak...

yena oğlunla sohbetlerın çok hoşuma gıttı. rabbım hepimizin evladını korusun...

kızzzzllllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr neeeerrrrrrdeeessssssiiniiiiiizzzzzzzzzzz

kızzzzllllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr neeeerrrrrrdeeessssssiiniiiiiizzzzzzzzzzz

Burdayımmmmmm ama sadece bir 5 dakikalığına
Kuzenler akşam yemeğine geldi dayanamadım iki dakika bakayım dedim
Maşallah buralarda pek bir kalabalık diyecekken in cin top oynuyormuş

bende geldim cecoş ama heran gidebilirim
bizde bugün çıkıp biraz dolaştık çıkmışken salona halıfilex ve koltuk takımı baktım.. evdekilere çok alışmışım hiçbir takım onların yerini tutmıycakmış gibi geliyor.. beğenemedim döndüm ara sıra çıktıkca bakarım bayrama kadar musaadesi var .. eşim nasılsa çıktık yemekle uğraşma dışarda yiyelim dedi.. yemekn yedik ama ipin ucunu kaçırdım biraz ızgaradan sonra yarım porsiyon ekmek kadayıfı yedim hemde kaymaklı

yarım porsiyondan bi şey olmaz bence abla. ama boşver, sefaan olsun :))

iyi akşamlar
dafi afiyet olsun hafta içi dengelersin sen
ben de çok yiyorum yaaa çok canım sıkılıyor
domates aldım ya biraz da acılı ezme tarzı bişey yapyım diyorum tarifi olan var mı

iyi akşamlar
dafi afiyet olsun hafta içi dengelersin sen
ben de çok yiyorum yaaa çok canım sıkılıyor
domates aldım ya biraz da acılı ezme tarzı bişey yapyım diyorum tarifi olan var mı

ben de gün boyu sık ama az yedim. akşam yemeğinden önce gözümün önünde poğaçalar uçuşuyordu nasıl acıktıysam. ama tutttum kendimi hemen yemeğimi yeyip. çok aç kalınca irade sarsılıyor.

ezme tarifim yok ama ceviz çok yakışıyor içine asumancım. dener misin bilmem canım.

ceviz yakışır bence de severim zaten cevizi neyi sevmem ki nursenanın kulakları çınlasın
ben de domatesle uğraşırken bir ara gözüm döndü benim hatam oturup yememem ayaküstü elime ne geçerse atıyorum ağzıma bugün hep aburcburu oldu ona canım sıkıldı
aç kalmamak lazım çok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…