Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar
dafi afiyet olsun hafta içi dengelersin sen
ben de çok yiyorum yaaa çok canım sıkılıyor
domates aldım ya biraz da acılı ezme tarzı bişey yapyım diyorum tarifi olan var mı
ben salça yaparken iyice koyulaşmadan aldım salçanın üstünden biraz sirke koydum , biraz havuç,doğradım acıyı içine birazda maydanoz koydum, çok acı olmasın diye birazda acısız biber doğradım sıcak sıcak doldurdum..aza gözüm doymaz yarımlık kırk kavanoz oldu tamam
beşer kavanoz paylaştırdım. yeğenime misafir geldiği gün kısırın yanına açtık koyduğumuz gibi bitti tabakta

canını sıkma bence. hafta içi telafi edersin canım. haftasonu uzun süre aç kalıyor insan. sabah kahvaltsını geç yapıyor, öğleden sonra aç oluyor hep. eminim çoğu insan o arada abur cubur yemişdir. bence telafi edersin kesin

çok güzel bir tarifmiş bu. ben de deneyeyim ilk fırsatta. havuç çok yakışır ekşisini aldığından kesin.

çok güzel bir tarifmiş bu. ben de deneyeyim ilk fırsatta. havuç çok yakışır ekşisini aldığından kesin.
yap canım güzel oluyor
aslında eltimin dünürleri patlıcanda koyuyorlar ama onlar salça gibi koyulaştırıyorlar kahvaltıda ekmeğe sürüp yiyorlar. hersene iki kavanozda bana gönderir sağolsun

yap canım güzel oluyor
aslında eltimin dünürleri patlıcanda koyuyorlar ama onlar salça gibi koyulaştırıyorlar kahvaltıda ekmeğe sürüp yiyorlar. hersene iki kavanozda bana gönderir sağolsun

benim gelinin ailesi de yapıyor.patlıcan ilaveli.kahvaltıda yiyorlar.

kardeşim yapmıştı bir kere kırmızı biber de katmıştı tarifi belmekteki yemek hocasından almış kaybetmediyse ondan alayım çok güzel olmuştu

günaydın kısceleeerr
hayırlı sabahlar dilerim
hayırlı bir gün geçirirsiniz inşaAllah

zenepcim sen en iyisi komşunada bir leptop al karşılıklı oturur yazışırsınız

bütçe olsa hemen..telofonumu verdim.oğlum kendininkini bana vermişti.gerçi iki de bir teşvik ediyorum alması için..
aslın da kendime kızıyorum.şükret yalnız bırakmıyor diye..

Kizlar dün yedigim patates kizartmasi ve bi peket biskivuden sonra kilo almisimdir zannediyordum, fakat almamin yerine yarim kilo vermisim, ...
Dün cüzdanim calindi sanirim onun telasindan kalori yakmisim ...

Buarada kendime düz siyah bi elbise diktirecegim hangi kumasi tercih etmeliyim sizce, fikirlerinizi bekliyorum canlar..

geçmiş olsun benim de çalınmıştı cüzdanım berbat bir duygu
benim salçanın içinde kırmızı biber vardı zaten canım

yarın ben de biraz kırmızı biber alayım biraz da acı biber alıp yapayım bişeyler artık:)

Allah razı olsun canım..
Senin kayınvalden ve çocuğun hastaydı iyileştilermi.?

Bu arada tebrik ederim azmin için..

iyi akşamlar
dafi afiyet olsun hafta içi dengelersin sen
ben de çok yiyorum yaaa çok canım sıkılıyor
domates aldım ya biraz da acılı ezme tarzı bişey yapyım diyorum tarifi olan var mı

KAhvaltılıkmı hazırlayacaksın, yoksa yemeğin yanına ezmemi.?

Ben 1 kavanoz şöyle yaptım kırmızı biber arzuya göre bir kaç sivri acı biber ve domatesi roondodan geçirip pişirdim. koyulaşınca yayvan bir kaba koyup salça gibi güneşte beklettim bir kaç gün..
sonra içine istediğin baharatlardan birazda zeytinyağı ekleyip karıştırıp saklama kabına koydum..Kahvaltıda ekmeğe sürüp ham yapıyoruz.:))

benim gelinin ailesi de yapıyor.patlıcan ilaveli.kahvaltıda yiyorlar.

Köz patlıcanlı olanı biliyorum bende ama pek beğenmiyorum ..
Göçmenler çok yapar onu..Gelinde göçmendi galiba değilmi.?

Son düzenleme:
ay geçmiş olsun içinde çok birşey yoktur inşaAllah

Diktireceğin yere sorsan daha aydınlatıcı fikir verirler.

cüzdanın için geçmiş olsun..

eline sağlık canım yemeğin yanında da kahvaltılık da her türlü olur valla ben de bu tarz bişey yaparım elimin altında olsun maksat
güneşte bekletmemiz şart mı peki

eline sağlık canım yemeğin yanında da kahvaltılık da her türlü olur valla ben de bu tarz bişey yaparım elimin altında olsun maksat
güneşte bekletmemiz şart mı peki

Daha lezzetli oluyor çünkü..Güneş görmüyormu eviniz.?

Diğeri de yine bizim çok sevdiğimiz antep ezme türü bişi..sert domates minik doğranır,çok acı biber yoksa pul biber ama özelliği çok acı olacak..
Kuru soğan,kuru nane, rende boyutunda minik doğranacak.birazda ev salçası tabağa aldıktan sonra üzerine nar ekşisi bu kadar..

güneş görüyor öğleden sonra batana kadar tembellikten bekletmeyim dedim hemen yapayım bitsin diye:)üstü açık mı olacak peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…