ben salça yaparken iyice koyulaşmadan aldım salçanın üstünden biraz sirke koydum , biraz havuç,doğradım acıyı içine birazda maydanoz koydum, çok acı olmasın diye birazda acısız biber doğradım sıcak sıcak doldurdum..aza gözüm doymaziyi akşamlar
dafi afiyet olsun hafta içi dengelersin sen
ben de çok yiyorum yaaa çok canım sıkılıyor
domates aldım ya biraz da acılı ezme tarzı bişey yapyım diyorum tarifi olan var mı
ceviz yakışır bence de severim zaten cevizi neyi sevmem ki nursenanın kulakları çınlasın
ben de domatesle uğraşırken bir ara gözüm döndü benim hatam oturup yememem ayaküstü elime ne geçerse atıyorum ağzıma bugün hep aburcburu oldu ona canım sıkıldı
aç kalmamak lazım çok haklısın
ben salça yaparken iyice koyulaşmadan aldım salçanın üstünden biraz sirke koydum , biraz havuç,doğradım acıyı içine birazda maydanoz koydum, çok acı olmasın diye birazda acısız biber doğradım sıcak sıcak doldurdum..aza gözüm doymazyarımlık kırk kavanoz oldu tamam
beşer kavanoz paylaştırdım.yeğenime misafir geldiği gün kısırın yanına açtık koyduğumuz gibi bitti tabakta
yap canım güzel oluyorçok güzel bir tarifmiş bu. ben de deneyeyim ilk fırsatta. havuç çok yakışır ekşisini aldığından kesin.
yap canım güzel oluyor
aslında eltimin dünürleri patlıcanda koyuyorlar ama onlar salça gibi koyulaştırıyorlar kahvaltıda ekmeğe sürüp yiyorlar. hersene iki kavanozda bana gönderir sağolsun
yap canım güzel oluyor
aslında eltimin dünürleri patlıcanda koyuyorlar ama onlar salça gibi koyulaştırıyorlar kahvaltıda ekmeğe sürüp yiyorlar. hersene iki kavanozda bana gönderir sağolsun
günaydın kısceleeerr
hayırlı sabahlar dilerim
hayırlı bir gün geçirirsiniz inşaAllah
zenepcim sen en iyisi komşunada bir leptop al karşılıklı oturur yazışırsınız
benim salçanın içinde kırmızı biber vardı zaten canımkardeşim yapmıştı bir kere kırmızı biber de katmıştı tarifi belmekteki yemek hocasından almış kaybetmediyse ondan alayım çok güzel olmuştu
geçmiş olsun benim de çalınmıştı cüzdanım berbat bir duyguKizlar dün yedigim patates kizartmasi ve bi peket biskivuden sonra kilo almisimdir zannediyordum, fakat almamin yerine yarim kilo vermisim,...
Dün cüzdanim calindi sanirim onun telasindan kalori yakmisim...
Buarada kendime düz siyah bi elbise diktirecegim hangi kumasi tercih etmeliyim sizce, fikirlerinizi bekliyorum canlar..
benim salçanın içinde kırmızı biber vardı zaten canım
hepinize çook tesekkur ederım kızlrr:)) inş u hafta daha güzel sonuçlarla gelecek cuma. çok azımlıyım.bu kılolar gıdecek :) dün alışverise gıttık. sadece 46 bedenler vardı. gönulsuz denedım bır baktım oldular:) 50-52 beden ancak oluyordu. eşimde çok sevındı bana seçimde yardım ettı. 3 tane pantalon bır tanede tarz bır gömlek aldık :) ödül banaaa:) evdekı tartıyı saklattım görümceme.kızıma bakıyor o yuzden bızımle yaşıyor. sadece cuma gunlerı verecek bana. .. ayy 70lı rakamları bır görsemmmm dunya benım olacak...
yena oğlunla sohbetlerın çok hoşuma gıttı. rabbım hepimizin evladını korusun...
iyi akşamlar
dafi afiyet olsun hafta içi dengelersin sen
ben de çok yiyorum yaaa çok canım sıkılıyor
domates aldım ya biraz da acılı ezme tarzı bişey yapyım diyorum tarifi olan var mı
benim gelinin ailesi de yapıyor.patlıcan ilaveli.kahvaltıda yiyorlar.
ay geçmiş olsun içinde çok birşey yoktur inşaAllahKizlar dün yedigim patates kizartmasi ve bi peket biskivuden sonra kilo almisimdir zannediyordum, fakat almamin yerine yarim kilo vermisim,...
Buarada kendime düz siyah bi elbise diktirecegim hangi kumasi tercih etmeliyim sizce, fikirlerinizi bekliyorum canlar..
Kizlar dün yedigim patates kizartmasi ve bi peket biskivuden sonra kilo almisimdir zannediyordum, fakat almamin yerine yarim kilo vermisim,...
KAhvaltılıkmı hazırlayacaksın, yoksa yemeğin yanına ezmemi.?
Ben 1 kavanoz şöyle yaptım kırmızı biber arzuya göre bir kaç sivri acı biber ve domatesi roondodan geçirip pişirdim. koyulaşınca yayvan bir kaba koyup salça gibi güneşte beklettim bir kaç gün..
sonra içine istediğin baharatlardan birazda zeytinyağı ekleyip karıştırıp saklama kabına koydum..Kahvaltıda ekmeğe sürüp ham yapıyoruz.:))
.?
ben geldimmmmmmmm herkese iyi geceler hanımlar;
nasılsınız???
eline sağlık canım yemeğin yanında da kahvaltılık da her türlü olur valla ben de bu tarz bişey yaparım elimin altında olsun maksat
güneşte bekletmemiz şart mı peki
ben geldimmmmmmmm herkese iyi geceler hanımlar;
nasılsınız???
Daha lezzetli oluyor çünkü..Güneş görmüyormu eviniz.?
Diğeri de yine bizim çok sevdiğimiz antep ezme türü bişi..sert domates minik doğranır,çok acı biber yoksa pul biber ama özelliği çok acı olacak..
Kuru soğan,kuru nane, rende boyutunda minik doğranacak.birazda ev salçası tabağa aldıktan sonra üzerine nar ekşisi bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?