Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

güneş görüyor öğleden sonra batana kadar tembellikten bekletmeyim dedim hemen yapayım bitsin diye:)üstü açık mı olacak peki

tülbent örttüm ben toza karşı..arada karıştırmayı unutma..
--

beyzuşunda vardı bir tarifi olsaydı yazardı...

Son düzenleme:
heee bende şişkoyumm n'olcak. zayıflıyoruz di mi ama ???
yani en azından deniyoruz
hem bende bugünlerde pek bi şişim bir detoks paklar sanki bakalım. ya ayran
ya 3 günlük salatalık detoksu niyetindeyim. bakalımmm...

ne oldu YENA neden iç güveysinden hallicesin??:18::18:

Başım ağrıyor..
Dün kuşadasına giderken tuttu geçmedi bir türlü..azalır gibi oluyor tekrar başlaıyor.

Naaptınız okulu.?

geçmiş olsun benim de çalınmıştı cüzdanım berbat bir duygu

yarın ben de biraz kırmızı biber alayım biraz da acı biber alıp yapayım bişeyler artık:)

Evet ya beynim durmus gibiydi, ilk defa basima geldi, neyapicagimi sasirdim.. :/

ay geçmiş olsun içinde çok birşey yoktur inşaAllah

Saol canim, Pasaportum vardi icerisinde ve banka kartlari.. banka kartlarimi iptal ettirdim fakat pasaportum icin yarina kadar beklemem gerekiyormus..
ve kizimin resimleri vardi, onlara uzuluyorum:/

Diktireceğin yere sorsan daha aydınlatıcı fikir verirler.

cüzdanın için geçmiş olsun..
Ya diktiriecegim yer cok supper dikiyor istedigim modelin resmini veriyorum aynisini elime veriyor, fakat o tur bilgiler hakkinda pek bilgisi yok..
Zaten kumasini felan kendin alip veriyorsun.. Internette biraz arastirdim koton ve ipek iyi olur diyorlar.. bakalim artik :)

bir okula gittik bakalım. cuma günü 2 saat kaldı sınıfta. ağlamadı etmedi.
ama yaşı tutmuyor ya bakacaklar bu hafta deneyelim dedi öğretmen.
uyum sorunu yaşamazsa kalsın devam etsin dedi.

tam olarak işimi görmeyecek annem hala kalmak zorunda kalacak ama
biraz olsun o da rahatlamış olacak. seneye de allah nasip ederse tam zamanlı
bulacağız.

okulun yeri bana çok yakın asıl binası tadilatta ama ikisi de bana çok yakın.
yol anlamında sıkıntımız yok. bu hafta denerler ve uyum sorunu oluyor vs derlerse
büyük bir sıkıntımız olacak çünkü kuzu kızımı bu iki günde bile zor tuttuk.
okul da okul tutturdu durdu. haftasonu şöyle böyle dinlemedi :)))

kızlar benim son sayfa görünmüyor cevap yazarken görebiliyorum sadece

Çok iyi demek okul diye tutturuyor :)
Dediğin gibi annen de rahatlar biraz ..

Oğlumun pek umurunda değil örneğin iki gün okula gitmedik neden gitmedik demedi hiç.

benim çantamda çalınmıştı herşeyi atmışlar,cüzdanım, iğne oya örtümle pasaportumu almışlardı pasaportumu yeniden çıkarttırdım

valla kuşum bilmiyorum ki heves olabilir. daha ayrılacağız uzun süre orada kalacak farkında değil sanki.
hem gerginim çünkü tuvalet konusunda benim kız huylu her yerde girmez anası kılıklı
okulda da pek yardımcı olmayacaklar anladığım kadarıyla. poposunu bile kendi silsin istiyorlar.
bu bizi bir hayli sıkıntıya sokabilir. eğitimini ver dediler iyi güzelde verelimde kolay mı o kadar. bellerini
düzeltmek lazım nasıl silerler popolarını vs... yoksa biz mi geç kaldık bunu öğretmek için diyeceğim ama
küçük daha yaaa işte 42. ayın içindeyiz. ne bileyim bakacağız göreceğiz :44::44:

benim çantamda çalınmıştı herşeyi atmışlar,cüzdanım, iğne oya örtümle pasaportumu almışlardı pasaportumu yeniden çıkarttırdım

Sanada gecmis olsun canim, Ya hersey biyana :Q insan pasaportu calindiginda korkuyor, acaba kötü amacla kullanirlarmi diye.. :/

İyi geceler dostlar ben çıkıyorum..

Elmacığım, farkında olmaması muhtemel ..Oğlumda yeni yeni başlıyor o durum. ilk günler pek neşeliydi, son iki gün özellikle çok durgun ve ürkekti okulda..
Öğretmenin deyimi bu bir süreç herşey normale dönecek..:)

--

Kızlar Hülya Avşar'ın yüzünde bir tuhaflıkmı var farkettinizmi.? Umarım oda diğerleri gibi yüzünü şişirtmemiştir..

de hayde gittim ben.:)

Sanada gecmis olsun canim, Ya hersey biyana :Q insan pasaportu calindiginda korkuyor, acaba kötü amacla kullanirlarmi diye.. :/
sağol canım benimki piknikte çalındı dizimin dibinden aldılar farkedip koştuk ama arabaya pindikleri gibi kaçtılar.. jandarma bölgesindeydik, jandarma hemen tutanak tuttu sabahda gidip yenisini çıkarttık.

@beg0nya ; sana da geçmiş olsun canım. sorunsuz çıkartırsın yenisini inşallahh.

haydi ben de kaçtımm arkadaşlar. herkese allah rahatlık versin...
sabaha görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…