sağol canım benimki piknikte çalındı dizimin dibinden aldılar farkedip koştuk ama arabaya pindikleri gibi kaçtılar.. jandarma bölgesindeydik, jandarma hemen tutanak tuttu sabahda gidip yenisini çıkarttık.
İyi geceler dostlar ben çıkıyorum..
Elmacığım, farkında olmaması muhtemel ..Oğlumda yeni yeni başlıyor o durum. ilk günler pek neşeliydi, son iki gün özellikle çok durgun ve ürkekti okulda..
Öğretmenin deyimi bu bir süreç herşey normale dönecek..:)
--
Kızlar Hülya Avşar'ın yüzünde bir tuhaflıkmı var farkettinizmi.? Umarım oda diğerleri gibi yüzünü şişirtmemiştir..
de hayde gittim ben.:)
güle güle kullan mehtabcım üzerine giymek için ne alırsan , bir dahaki alışverişine kadar üzerinden düşerler ,içinde kaybolursunda seniyi beklemeden yeniden birkaç beden küçüğünü alırsın inşaAllah
yenacım geçmiş olsun geçmiştir inşaAllahBaşım ağrıyor..
Dün kuşadasına giderken tuttu geçmedi bir türlü..azalır gibi oluyor tekrar başlaıyor.
Naaptınız okulu.?
Allah gönlünde olanı versin inşaAllahMerhabalar kızlar yarın tüpbebek tedavisine başlıyorum hayırlısıyla sizlerle paylaşmak istedim hepinizi çokk öpüyorum...
hadi kolay gelsin iraden sağlam olsunamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnduana kurban olamm
selam kızlar,
ben yarın spor ve diyet şeysine artık başlıcam adam gibi. listesiz diyet yapamıyorum ya. bide bu şişkinlik deli ediyor beni. sanki karnımda balon ucuyor ordan oraya.
Merhabalar kızlar yarın tüpbebek tedavisine başlıyorum hayırlısıyla sizlerle paylaşmak istedim hepinizi çokk öpüyorum...
yenacım geçmiş olsun geçmiştir inşaAllah
dukanı bir daha düşün derim. hızlı kilo verdiriyor doğru ama kardeşime göre metabolizmayı çok bozuyor.kızlarr iyi gecelerr
uyumaya gidecem , size bir haberim var , DUKAN yapmaya başlicam , kitabını sipariş ettim , gelince başlicam inşAllahh , bakalım hayırlısı olsunn
hadi bakalım , hepinizi öperimm
umarım en kısa zamanda hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına canım.Merhabalar kızlar yarın tüpbebek tedavisine başlıyorum hayırlısıyla sizlerle paylaşmak istedim hepinizi çokk öpüyorum...
Ebrum biz geçelim bu ikiliyi hadi bakalım...ama haftasonu çeyiz koşturmacasından sporumu yapamadım ama yemekte abartmadım...Hayır şekerim Nevinle ben olucaz 1. ve 2. sırada hıhSizlerden biri de 3. lüğe yerleşir artık aranızda anlaşın Şaka şaka iyi olan kazansın Hepimiz eksi bildirelim önemli olan o
Nevinciğim, 4 dilimi azaltmaya çalışsan. Günlük 6 dilim çok normal, hatta 7 dilim bile yiyebilirsin bence. Ama 4 dilimi birden sabah yemek yerine daha dengeli dağıtmaya çalışsan canım? Eğer 2 dilim ekmekten yapılmış tostun yanında büyük bir avuç limonlu maydonoz-tere-salatalık- sivri biber yersen doyacağına eminim ben. Bu lifli yeşillikler öyle tok tutuyor ki insanı. Bir hafta dene göreceksin aradaki farkı. Ama gene doymuyorum dersen 1 tost+1 dilim ekmek şeklinde düzenle derim nacizane. bak ne güzel spora da başlamışsın, güzel sonuç alacaksın bu ay eminim ben :)
:
Ablacım benimde annem konserve yapar abime ve bana fasulyeler bahçesinden...Saklaması daha kolay olur diye...komşun hangi sitelere takılıyor?servet85 ve rukiye'ye hoşgeldin diyerek başlayayım.
bugün pazarım vardı.ama ben sadece yeşil ve siyah zeytin 3 çeşit peynir aldım.
zeytinyağı daha evvel alınmıştı.malum antalyaya gideceğim.daha gitmeden götürülenler
bütçeyi zorluyor.ama sonuçta hepsi çok memnun kalıyor.
domates ve babya aldım.konserve yapacağım..konserveler oğlum ve gelinim için.
haftanın günü dışardan söylüyorlar.hiç olmasa sebze girsin midelerine.
gelelim bugünkü menüme..
kahvaltı:2 incir 2 kupa sütlü şekersiz neskafe
ara biberiye çayı
akşam :2 dilim ekmek bol acılı kekikli tavuk haşlama 2 dilim ekmek
ara 2 incir 2 mandalina
bol açık çay soda kahve..
yani saçma sapan..pazar yorgunluğundan sonra bunlar ortaya çıktı.
gece arkadaşım geldi.o pc yi aldı.bana tv kaldı.çay kahve meyve ikramlarını yaptım.
en çok 10 dakika konuştuk 3 saatte..kocası saat 2 gel deyince gitti..
bana da'-! sık sık ara çağır! dedi.ne güzel sohbet ederiz..:26:
gidene kadar çağıracağıma söz verdim..:44:
hiç olmazsa yalnız kalmıyorum..
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım...Merhabalar kızlar yarın tüpbebek tedavisine başlıyorum hayırlısıyla sizlerle paylaşmak istedim hepinizi çokk öpüyorum...
günaydınn hatun kişilerrr;
süper güzel mükemmelll bir hafta başlamış olsun.
umduklarımız bizimle olsun.
gece yatıyorum dedim çıktımm saat 3'e geliyordu yattım. yuh bana.
yetmezmiş gibi birde uyuyamadım şimdiysee çoookkk uykum var
kızım bugün okula gidecek bakalım neler olacak. havadisleri bekleyeceğiz
Günaydın kızlar :)
1 hafta oldu bugün tekrar diyete başlayalı ilk hafta olması nedeniyle gayet güzel sonuçlar aldım çok şükür :)
çok okudum çok araştırdım söylediğim gibi Karatay diyeti yapıyorum ve acayip zindeyim. önceden diyet yapınca sürekli bir bitkinlik olur aklım yemekte olurdu ama cidden sıkı bir kahvaltıdan sonra en az 4-5 saat yemek aklınıza bile gelmiyor. Diyeti yapmasanız bile vücudumuz ve yediklerimiz hakkında bilgi sahibi olmak için araştırıp okumanızı tavsiye ederim.
Bir arkadaşımız Dukan'a başlayacağım demiş kesinlikle tavsiye etmiyorum onu da çok araştırdım yapanlar da gördüm evet kısa sürede kilo veren çok ama metabolizmaya özellikle de böbreklere büyük zararlar veriyor. Kısa sürede etkileri görülmeyebilir ama bir süre sonra mutlaka çıkacaktır. Yine de takdir sizin tabi :)
Herkese hayırlı, güzel haftalar dilerim...
Nevin ve Ebru'nun online olmamasını fırsat bilerek;
kaçtılar Aynurcum, kesin korktular
eheheheh bencede kesin korktular
ben çıkışta görüşelim dedim ya , ondandırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?