Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr iyi gecelerr

uyumaya gidecem , size bir haberim var , DUKAN yapmaya başlicam , kitabını sipariş ettim , gelince başlicam inşAllahh , bakalım hayırlısı olsunn

hadi bakalım , hepinizi öperimm

sağol canım benimki piknikte çalındı dizimin dibinden aldılar farkedip koştuk ama arabaya pindikleri gibi kaçtılar.. jandarma bölgesindeydik, jandarma hemen tutanak tuttu sabahda gidip yenisini çıkarttık.

Yine cikartmissin hemen. ben polisi aradim pazartesi gunune kadar beklemem gerektigini soylediler .. biran once hallolsada rahatlasamm...seninki daha kotu olmus gozunun onunde. benim hic haberim olmadi. birsey satin alicaktim baktim cuzdan gitmis

bende seyretmedim

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn duana kurban olamm

selam kızlar,

ben yarın spor ve diyet şeysine artık başlıcam adam gibi. listesiz diyet yapamıyorum ya. bide bu şişkinlik deli ediyor beni. sanki karnımda balon ucuyor ordan oraya.

Merhabalar kızlar yarın tüpbebek tedavisine başlıyorum hayırlısıyla sizlerle paylaşmak istedim hepinizi çokk öpüyorum...

günaydın kızlaaarrrr
hayırlı sabahlar
güzel ve bol kilo kayıplı hafta geçirirsiniz inşaAllahh

Başım ağrıyor..
Dün kuşadasına giderken tuttu geçmedi bir türlü..azalır gibi oluyor tekrar başlaıyor.

Naaptınız okulu.?
yenacım geçmiş olsun geçmiştir inşaAllah

Merhabalar kızlar yarın tüpbebek tedavisine başlıyorum hayırlısıyla sizlerle paylaşmak istedim hepinizi çokk öpüyorum...
Allah gönlünde olanı versin inşaAllah

hadi kolay gelsin iraden sağlam olsun

Günaydın fikrimin ince gülleri...

Banucuğum hayırlı olsun..Allah yardımcınız olsun sağlıklı güzel haberler inşallah..

günaydınn hatun kişilerrr;

süper güzel mükemmelll bir hafta başlamış olsun.
umduklarımız bizimle olsun.

gece yatıyorum dedim çıktımm saat 3'e geliyordu yattım. yuh bana.
yetmezmiş gibi birde uyuyamadım şimdiysee çoookkk uykum var

kızım bugün okula gidecek bakalım neler olacak. havadisleri bekleyeceğiz

kızlarr iyi gecelerr
uyumaya gidecem , size bir haberim var , DUKAN yapmaya başlicam , kitabını sipariş ettim , gelince başlicam inşAllahh , bakalım hayırlısı olsunn
hadi bakalım , hepinizi öperimm
dukanı bir daha düşün derim. hızlı kilo verdiriyor doğru ama kardeşime göre metabolizmayı çok bozuyor.
hayatının sonuna kadar o şekilde beslenmek gerekebilir. yoksa kilo alırsın. dukan ya da ona benzer protein ağırlıklı tüm diyetlerde
sıkıntı aynı. dukanı, karatayı okudum. hatta geçenlerde dafi birini söylemişti ona da baktım ama genel olarak hepsi aynı temel üzerine dayanıyor.
bol protein sıfıra yakın karbonhidrat vs vs sonrasında sıkıntı yaratabiliyor.
ben bir dönem atkinson yaptım. yaklaşık 6 ay çookk süper kilo verdim. ama sonrasında geri aldım. kızkardeşimi kaybedince doğal yollarla (üzüntü, sıkıntı, stres vs )
tekrar verdim o kiloyu. bu sefer fark geri almadım. ta ki hamilelik ve doğum sonrasındaki sürece kadar almadım kilo.
tabii seni engellemek şevkini kırmak değil maksadım ama bildiklerimi yaşadıklarımı paylaşmak istedim.

umarım en kısa zamanda hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına canım.

Hayır şekerim Nevinle ben olucaz 1. ve 2. sırada hıh Sizlerden biri de 3. lüğe yerleşir artık aranızda anlaşın Şaka şaka iyi olan kazansın Hepimiz eksi bildirelim önemli olan o
Ebrum biz geçelim bu ikiliyi hadi bakalım...ama haftasonu çeyiz koşturmacasından sporumu yapamadım ama yemekte abartmadım...

haklısın canım bu uyarıyı dikkate alacağım...aslında yeşillik seviyorumda sabah malesef sınırlı zamana sığdırılmış kahvaltılarda acele yiyorum detaya önem veremiyorum...
Ablacım benimde annem konserve yapar abime ve bana fasulyeler bahçesinden...Saklaması daha kolay olur diye...komşun hangi sitelere takılıyor?
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım...

Miniğin okulu hayırlı olsun...

günaydın herkese... huzurlu sağlıklı bereketli bir hafta olsun inşallah...

Tahmin ettiğim gibi cumartesi eve gittim alt kat temizlenmişti...eve çağırdım ama küçük görümcemin dışında kimse gelmedi..yorgundular dağıldılar. ertesi gün biraz geç kalktım 10 gibi eşimde misafir öğretmen çocuk için ev bakmaya gittiler kahvaltı hazırladım...kızın çeyizini almaya gittiler..getirdiler kız dışında kimse yoktu bizim tayfa çıkardı kolileri..sonra yukarı davet ettim.Allahtan çorbayı yapmıştım yemeği ocağa koymuştum pirincimi ıslatmıştım anında 10 kişilik sofra kuruldu çay fasla çayın yanına hazır kek vardı birde yemek pişene kadar sütlü tatlı yaptım irmikli...akşam 8de gittiler son bir toparladım yattım ama sürekli dolanmaktan yoruldum...öyle kaçamaklara fırsat bulmadım ama sağlam kahvaltı etmiştim..

haftaya cumartesi çeyiz dizilecekmiş.ee malum kızın annesi rahatsız bir ablası var küçük ikizleri var biz yardım edecekmişiz eyvallah ama ben paza günü olursa gelebilirim yoksa gelemem dedim..inşallah cumartesi olur...

benmi yanlış anlıyorum yoksa bazı şeyler arkamdan konuşuluyormu...yeni gelin şöyle bir cümle kullandı " bazı kızlar istemez erkek tarafından kimseyi çeyizini kendi dizmek ister ama benim için farketmez " dedi...ben annem ve 3 teyzemle evimi düzenlemiştim ki bana göre erkek tarafından kimseye gerek yoktu..zaten uygun olmazdı bizde adet böyledir bende dedim ben kendim yaptım ama 5 kişiydik zaten bize göre uygun olmaz..benim kv bişeyler mi anlatıyor ne yapıyor içimde kötü bir his var ifade edemiyorum...

Günaydın kızlar :)

1 hafta oldu bugün tekrar diyete başlayalı ilk hafta olması nedeniyle gayet güzel sonuçlar aldım çok şükür :)

çok okudum çok araştırdım söylediğim gibi Karatay diyeti yapıyorum ve acayip zindeyim. önceden diyet yapınca sürekli bir bitkinlik olur aklım yemekte olurdu ama cidden sıkı bir kahvaltıdan sonra en az 4-5 saat yemek aklınıza bile gelmiyor. Diyeti yapmasanız bile vücudumuz ve yediklerimiz hakkında bilgi sahibi olmak için araştırıp okumanızı tavsiye ederim.

Bir arkadaşımız Dukan'a başlayacağım demiş kesinlikle tavsiye etmiyorum onu da çok araştırdım yapanlar da gördüm evet kısa sürede kilo veren çok ama metabolizmaya özellikle de böbreklere büyük zararlar veriyor. Kısa sürede etkileri görülmeyebilir ama bir süre sonra mutlaka çıkacaktır. Yine de takdir sizin tabi :)

Herkese hayırlı, güzel haftalar dilerim...

karatayda aynı şekilde. dukan gibi değil mi??
tabii biraz daha geliştirilmişi

Günaydın kızlarrrrrr :)))

Nasılsınız,görüşmeyeli neler yaptınız,herkes buralarda mı?Ben hala çalışıyorum ben de bir değişiklik yok,sizlere bakıyım dedim bi özledim hepinizi,güzel güzel gitmiştir umarım kilolar,ben epey verdim ama 1.5 aydır yerimde sayıyorum iki ileri bi geri dönüp duruyorum ama bu ay 5 kg hedef koydum bakalım tutturabilcem mi! hedefim yeni yılda 5 li rakamları görebilmek inşallah.Ayrıca bir an evvel kiloları verip göğüslerimi küçültcem,bir doktor buldum randevu almaya çalışıyorum muayene için biraz yoğun bir doktor,göğüsten sonra karnımı da toparlatırsam bu maceranın sonuna gelirim hayırlısı ile,darısı tüm isteyenlerin başına diyorum,öpüyorum hepinizi...

Herkese günaydııınnn

Hafta sonum yorucu ve hareketli geçti.Günüm vardı söylemişimdir.Hiç çocuk yoktu.Daha doğrusu çocuklu kimse güne girmemiş.2 tane hamiş vardı :) Bol bol dua ettiler bana da inşallah en kısa zamanda seninde olur diye.Sağolsunlar.
Pazar günü hafif bir kahvaltı yaptım ama günümüz lahmacunluydu.2 tane yedim 500 kalori Saat 4 gibi.Sonra da yatana kadar hiç birşey yemedim.Spor yapamadım ama erken kalkıp temizlik yaptım ve gün bitene kadar hiç oturmadım desem yeridir.Koşturdum hep.İnşallah yakmışımdır yediklerimi

herkese hayırlı haftalar;

yine yoğun bir hafta sonuydu,valla ev uçuyor,temizliğe aldığım kadın çocuk bakmaya başladı ,sadece pazar günü boş ondada ya ben şehir dışında yada kursta oluyorum,napıcam bilmiyorum akşam eve geç gidincede canım hiç temizlik yapmak istemiyor,neyse bir şekilde halledicem artık,hafta sonu saçma sapan bir yemek düzenim vardı sabah kahvaltıyı saat 11 gibi yapıyorum ,akşama kadar bir şey yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…