- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
günaydın herkese... huzurlu sağlıklı bereketli bir hafta olsun inşallah...
Tahmin ettiğim gibi cumartesi eve gittim alt kat temizlenmişti...eve çağırdım ama küçük görümcemin dışında kimse gelmedi..yorgundular dağıldılar. ertesi gün biraz geç kalktım 10 gibi eşimde misafir öğretmen çocuk için ev bakmaya gittiler kahvaltı hazırladım...kızın çeyizini almaya gittiler..getirdiler kız dışında kimse yoktu bizim tayfa çıkardı kolileri..sonra yukarı davet ettim.Allahtan çorbayı yapmıştım yemeği ocağa koymuştum pirincimi ıslatmıştım anında 10 kişilik sofra kuruldu çay fasla çayın yanına hazır kek vardı birde yemek pişene kadar sütlü tatlı yaptım irmikli...akşam 8de gittiler son bir toparladım yattım ama sürekli dolanmaktan yoruldum...öyle kaçamaklara fırsat bulmadım ama sağlam kahvaltı etmiştim..
haftaya cumartesi çeyiz dizilecekmiş.ee malum kızın annesi rahatsız bir ablası var küçük ikizleri var biz yardım edecekmişiz eyvallah ama ben paza günü olursa gelebilirim yoksa gelemem dedim..inşallah cumartesi olur...
benmi yanlış anlıyorum yoksa bazı şeyler arkamdan konuşuluyormu...yeni gelin şöyle bir cümle kullandı " bazı kızlar istemez erkek tarafından kimseyi çeyizini kendi dizmek ister ama benim için farketmez " dedi...ben annem ve 3 teyzemle evimi düzenlemiştim ki bana göre erkek tarafından kimseye gerek yoktu..zaten uygun olmazdı bizde adet böyledir bende dedim ben kendim yaptım ama 5 kişiydik zaten bize göre uygun olmaz..benim kv bişeyler mi anlatıyor ne yapıyor içimde kötü bir his var ifade edemiyorum...
Canım hiç kendine vesvese verme bence.Boşver konuşuyorlarsa da konuşsunlar onların ayıbı.Zaten önceki yazdıklarına da bakılırsa eltinin rengi belli değil daha ne yapmaya çalıştığı da.Sen konumunu bozma canım böyle iyisin...
karatayda aynı şekilde. dukan gibi değil mi??
tabii biraz daha geliştirilmişi
Veee bir haber de benden. İş hayatına dönmek için arayışlarıma bu hafta start veriyorum :) Cumadan beri özgeçmişimi düzenlemekle uğraşıyorum, yarın da İngilizcesini yazacağım. Sitelere üye olmak, ilanlara başvurmak, arkadaş ve tanıdıklara mesaj atmak-aramak şeklinde dolduracağım bu haftayı :) Eh artık ne kadar sürer, nasıl bir sonuç alırım bunları zaman gösterecek :)
kafana takma canım sengünaydın herkese... huzurlu sağlıklı bereketli bir hafta olsun inşallah...
Tahmin ettiğim gibi cumartesi eve gittim alt kat temizlenmişti...eve çağırdım ama küçük görümcemin dışında kimse gelmedi..yorgundular dağıldılar. ertesi gün biraz geç kalktım 10 gibi eşimde misafir öğretmen çocuk için ev bakmaya gittiler kahvaltı hazırladım...kızın çeyizini almaya gittiler..getirdiler kız dışında kimse yoktu bizim tayfa çıkardı kolileri..sonra yukarı davet ettim.Allahtan çorbayı yapmıştım yemeği ocağa koymuştum pirincimi ıslatmıştım anında 10 kişilik sofra kuruldu çay fasla çayın yanına hazır kek vardı birde yemek pişene kadar sütlü tatlı yaptım irmikli...akşam 8de gittiler son bir toparladım yattım ama sürekli dolanmaktan yoruldum...öyle kaçamaklara fırsat bulmadım ama sağlam kahvaltı etmiştim..
haftaya cumartesi çeyiz dizilecekmiş.ee malum kızın annesi rahatsız bir ablası var küçük ikizleri var biz yardım edecekmişiz eyvallah ama ben paza günü olursa gelebilirim yoksa gelemem dedim..inşallah cumartesi olur...
benmi yanlış anlıyorum yoksa bazı şeyler arkamdan konuşuluyormu...yeni gelin şöyle bir cümle kullandı " bazı kızlar istemez erkek tarafından kimseyi çeyizini kendi dizmek ister ama benim için farketmez " dedi...ben annem ve 3 teyzemle evimi düzenlemiştim ki bana göre erkek tarafından kimseye gerek yoktu..zaten uygun olmazdı bizde adet böyledir bende dedim ben kendim yaptım ama 5 kişiydik zaten bize göre uygun olmaz..benim kv bişeyler mi anlatıyor ne yapıyor içimde kötü bir his var ifade edemiyorum...
kolay gelsin hakkında hayırlı olan neyse Rabbim onunla karşılaştırsınİyi haftalarrr :) Hafta sonu biraz kaçamaklı olmuş okuduğum kadarıyla. Benim de öyle oldu ne yazık ki. Cumartesi günü idare ederdi gene de Pazar günü hepten uçtum
Aslında iyi gidiyordum ama arkadaşlarımız arayınca gezmeye gittik beraber. Koşuyolu'nda ünlü pastane-cafe tarzı bir yere gittik. Onların kızı benim kıza bayılıyor (2 yaş ufak) onlar oyun odasında oynadılar sürekli, oğlum da 2 saat arabasında uyudu. Bizim için bulunmaz bir fırsat böyle durumlar, ooooh 2 saat kesintisiz yetişkin sohbeti :) O arada ipin ucu kaçtı işte. Kalkarken eşim akşam için de eve almak istedi minik pastalardan, "hayır çok kalorili" desem de "amaaaan ölümlü dünya" şeklinde mantıklı (!!!) bir açıklamayla konuyu kapattı, aldı bir kutu, onların da ucundan ısırarak mum diktim ben de((
Çocuklar Koşuyolu Parkı'nda da oynadılar epeyce, yorgun argın eve döndük :)
Bu sabah da telefonum açık olduğu halde bir şekilde çekmemiş, okul servisleri aramış ulaşamamış. Kızımın servisi eşimi arayıp sorunu çözdü ama oğlumun servisi basmış gitmiş. Ben taksi ile götürdüm oğlanı, dönüşte de 5.5 km. yürüdüm.
Beyza'dan haber var bu arada arkadaşlar, yürürken haberleştik, çok kısa konuştuk. Resim kursunu bırakmış, geçen hafta verdiği ani bir kararla KPSS kursuna başlamış ??? Yüksek lisans yapmaya karar vermiş. Yüksek lisansla KPSS ne alaka onu bilmiyorum, yanlış da anlamış olabilirim ama bu ay her gün 9.00-14.00 arası kurstaymış :) Herkesten epey itiraz yükselmiş, "ben karalıyım yapacağım lüksek lisans" diyor. Geniş zamanda arayıp anlatacak mevzuuyu :)) Hayırlı olur umarım onun için.
Veee bir haber de benden. İş hayatına dönmek için arayışlarıma bu hafta start veriyorum :) Cumadan beri özgeçmişimi düzenlemekle uğraşıyorum, yarın da İngilizcesini yazacağım. Sitelere üye olmak, ilanlara başvurmak, arkadaş ve tanıdıklara mesaj atmak-aramak şeklinde dolduracağım bu haftayı :) Eh artık ne kadar sürer, nasıl bir sonuç alırım bunları zaman gösterecek :)
herkeslere selam.....
artık hep aranızdayım bugünden sonra..... (tanıyanlar bilir beni.....)
hepinizi öpüyorum
Canım hayırlı olur inşallah.Senin adına çok sevindim gönlüne göre bir iş bulup bizi de ihmal etmezsin inşallah :))
Meyra hoşgeldin canım...
tesekkürler YENA kızımda kayınvalıdemde ıyıleştıler çok şükür. hatta kıım şu anda mınık parmaklarıyA pc nın tuşlarını sökmek için uğrasıyor.çokk yarmazz...
kızlar okulda çocuklarla sek Sek oynamıştım persembe gu nu. kum dökmeye basladım.. doktora gıttım bol su iç dedıuzun zanan surebılırmış. sımdı de esım hastahanede... nedır bu hastalık derdımız anlamadım. o kadar sadakamızıda verıyoruz hayrımızıda yapıyoruz ama rabbım bızı hastalıkla sınıyor. yıne de çok şükr halımıze...
herkese sağlıklı bır gun dılıyorumm
Günaydın kızlar :)
1 hafta oldu bugün tekrar diyete başlayalı ilk hafta olması nedeniyle gayet güzel sonuçlar aldım çok şükür :)
çok okudum çok araştırdım söylediğim gibi Karatay diyeti yapıyorum ve acayip zindeyim. önceden diyet yapınca sürekli bir bitkinlik olur aklım yemekte olurdu ama cidden sıkı bir kahvaltıdan sonra en az 4-5 saat yemek aklınıza bile gelmiyor. Diyeti yapmasanız bile vücudumuz ve yediklerimiz hakkında bilgi sahibi olmak için araştırıp okumanızı tavsiye ederim.
Bir arkadaşımız Dukan'a başlayacağım demiş kesinlikle tavsiye etmiyorum onu da çok araştırdım yapanlar da gördüm evet kısa sürede kilo veren çok ama metabolizmaya özellikle de böbreklere büyük zararlar veriyor. Kısa sürede etkileri görülmeyebilir ama bir süre sonra mutlaka çıkacaktır. Yine de takdir sizin tabi :)
Herkese hayırlı, güzel haftalar dilerim...
Hayır aynı değil :)
Karatay'ın bizim normal diyetlere göre farkları sıfır ekmek, günde 2 yumurta serbestliği ve meyve'nin günde 1-2 den fazla yenilememesi. Normal diyetlerde de taş çatlasın 4 porsiyon zaten.
Dukan'da protein haricinde bişi yenilmesine izin verilmiyor ilk 1 hafta özellikle; meyve, sebze, şeker, karbonhidrat hiçbişi yok saf protein alınacak.
Karatayda doyana kadar sebze yemeği yiyebilirsin, yanında cacık, yoğurt, salata ya da 1 çay bardağı kuruyemiş yiyebilirsin. Onları da mı istemedin bulgur pilavı yiyebilirsin :)
Lahmacun yiyeblirsin, patatesini ve pirinç pilavını yememek şartıyla her türlü kebabı yiyebilirsin. Az tuzlu her türlü turşuyu yiyebilirsin, dediğim gibi günde 1-2 adet meyve yiyebilirsin, kahvaltıda 10-15 arası zeytin yiyebilirsin, Tereyağında menemen, omlet yiyebilirsin, kuru meyvelerden yiyebilir, sütle tatlısını yapıp ağzını tatlandırablirsin, balığın yanında tahin helvası yiyebilirsin :) böyle gidiyor bu liste.
Dukanda bu saydıklarımdan sadece saf protein olanlar var.
Kısacası benim karataydan anladığım ve uyguladığım şu, önemli olan kaliteli besinlerle beslenip tokluk süresini uzatmak böylelikle diyet psikolojisinden de çıkıyorsunuz. Cidden ömrü diyet yapmakla geçmiş biri olarak söylüyorum diyetten ziyade sağlıklı yaşamı insan hayatına adapte etmeye çalışan bir sistem.
diyete başlamadan önce tüm kan tahlillerimi yaptırdım, 1 ay sonra tekrar yaptıracağım eğer olumsuz yönde bir değişiklik varsa hepinizi haberdar ederim :)
Haluk Kemal Cebe | İsim doktoru, Bioenerji Uzmanı, Yazar
İsim analizi şeysi..
Benim ismimin analizi üstün güçlere sahipmişim vb.:)
İsteyene el verebilirim.
hoş geldin meyracıımherkeslere selam.....
artık hep aranızdayım bugünden sonra..... (tanıyanlar bilir beni.....)
hepinizi öpüyorum
tesekkürler YENA kızımda kayınvalıdemde ıyıleştıler çok şükür. hatta kıım şu anda mınık parmaklarıyA pc nın tuşlarını sökmek için uğrasıyor.çokk yarmazz...
kızlar okulda çocuklarla sek Sek oynamıştım persembe gu nu. kum dökmeye basladım.. doktora gıttım bol su iç dedıuzun zanan surebılırmış. sımdı de esım hastahanede... nedır bu hastalık derdımız anlamadım. o kadar sadakamızıda verıyoruz hayrımızıda yapıyoruz ama rabbım bızı hastalıkla sınıyor. yıne de çok şükr halımıze...
herkese sağlıklı bır gun dılıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?