Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hahhh şöyle kendine gel işte hayat devam ediyor

resimlerini bekliyoruz canım

geçmiş olsun arnazar

hahhh şöyle kendine gel işte hayat devam ediyor

aynen canim yaaaaaaaa hayat devam ediyor, millet gününü gün ederken, ben niye üzüleyim, pehhh

resimlerini bekliyoruz canım

Daficim hicde resim cekmedim iyimi
okadarda özen gösterdim, güzel oldum ama resim cekmeden geri geldim salak kafam,
insallah cumartesi günü cekinirim unutmassam, yüklerim buraya

Merhabalar kızlar yarın tüpbebek tedavisine başlıyorum hayırlısıyla sizlerle paylaşmak istedim hepinizi çokk öpüyorum...

hayırlı olsun, hayırlı olur inşaallah canım, Allah yar ve yardımcın olsun, gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşaallah banucum....
bende yeniden döndüm artık aranıza.... öptüm

bence herşeyin doğalı güzeldir......

ayyy rabbim hayırlısı ile ikimizede birgün birer bebek verir inşaallah
hatta aynı zamanlarda hamiş olurmuşuz seninle kader kısmet......:))
ben biraz daha beklemeyi planlıyorum ama hala....

hoş geldin meyracıım

geçmiş olsun bazan üst üste gelir sıkma canını

hoşbuldum canım, çok saol

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun En azından pasaportun bulunur umarım Benim de bir kaç defa başıma geldi, çok tatsız bir durum ama can sağlığı demekten başka şey gelmiyor elden...
Canım, evladın kızı erkeği yok elbette. İkisinin de ayrı güzellikleri var. Kızımı da oğlumu da ayırmam mümkün değil tabii ama ben de kız çocuklarına daha düşkünümdür. Yani şimdi bir çocuğun olsa deseler, kız olsun derim :)) Erkeğin sevimliliği ayrı, kızın sevimliliği ayrı. Dileyen ve bakabilen herkese önce sağlıklısı ve hayırlısı sonra gönüllerindeki nasip olur dilerim.
Benim oğlanın meşhur uydurma küfürüdür o, boklak demek istiyor :)
Çocuksuz çocuksuz güzel gezmişsiniz Özlem. Bu zamanların kıymetini bilin, sonra zor ele geçiyor bu fırsatlar :) Ben de eskiye oranla porsiyonları çok küçülttüm ama geriye dönmem an meselesi gibi hissediyorum. Kartopunun çığ olması gibi hızla değişmekten korkuyorum açıkçası. Biraz hafifleyince saldım kendimi, bir motivasyon sebebi bulup toparlasam ben de kendime güveneceğim :) 60'ları bir görsem zil takıp oynayacağım resmen :) Hayal gibi geliyor bana... Aslında 5-6 kilo versem 60'larda olurum ama o 5-6 kilo öyle zorluyor ki. 20 kilo vermek böyle gözümde büyümemişti. 70'li kilolarda yavaşlayacağımı söylemişti bana diyetisyen, haftada 500 gr çok iyi sonuç diyeceğimiz günler gelecek demişti. Şimdi haftada 500-700 gr versem bana yetecek. Ona bile zorlanıyorum ama...

Merhabalar kızlar yarın tüpbebek tedavisine başlıyorum hayırlısıyla sizlerle paylaşmak istedim hepinizi çokk öpüyorum...
Güle güle kullanın aldıklarınızı, hem sen hem annen.
....haklısın canım bu uyarıyı dikkate alacağım...aslında yeşillik seviyorumda sabah malesef sınırlı zamana sığdırılmış kahvaltılarda acele yiyorum detaya önem veremiyorum...

...
Nevin, ben eşime Pazar günü 3 porsiyon olarak hazırlıyorum (fazlası soluyor), buzdolabı poşetine koyuyorum, her bir poşete bir avuç maydonoz-tere-salatalık-biber-domates koyup ağzını düğümlüyorum. Böylece sabah hazırlama telaşı olmuyor, ilk 3 gün hazır, sonraki günler için bazen 3 adet daha hazırlıyorum, bazen sabah yetiştiriyorum bazen de güme gidiyor :) Ama Pazarları 3 adet yapıyorum mutlaka en azından Pztesi-Salı-Çarşamba garanti böylece :)

haydı ben şimdilik kaçıyım, ev işleri beni çağırıyo.....
öpüyorum hepinizi

Ne güzel bir haber..Çok sevindim senin adına.
Gelişmeler gönlünce olumlu ve dolumlu olur umarım.:))
bulamadım nerede yazdığını umut
onun için buradan alıntı yapıp ben de beğendim bu haberi

Haluk Kemal Cebe | İsim doktoru, Bioenerji Uzmanı, Yazar

İsim analizi şeysi..

Benim ismimin analizi üstün güçlere sahipmişim vb.:)
İsteyene el verebilirim.
kuzuumm beni elleesenneeee
ben de baktım hem adıma hem soyadıma eşsiz insan çıktım

oldu mu şimdi fotoğraf görmek istiyoruz n'olcak??

canım tapırın buzdolap kapları var ben pazar günü aldığım bütün sebzeleri yıkayıp içine dolduruyorum hergün içinden alıp tüketiyorum. kapağını çok açmazsan suyunu iyice kurutursan bir ay dursa taze kalıyor.

Ne güzel bir haber..Çok sevindim senin adına.
Gelişmeler gönlünce olumlu ve dolumlu olur umarım.:))

[SIZE=3[SIZE=3]kolay gelsin hakkında hayırlı olan neyse Rabbim onunla karşılaştırsın[/SIZE]

Canım hayırlı olur inşallah.Senin adına çok sevindim gönlüne göre bir iş bulup bizi de ihmal etmezsin inşallah :))
Çok sağolun efem Severek çalışabileceğim, mesleğime, deneyimlerime uygun ve de evime yakın bir iş bulmak biraz zor gibi geliyor bana. Yaş faktörü var, ara vermiş olmak var. Hep "zaten uzun süre bir şey bulamam" havasındaydım. Ama geçen hafta olumsuz düşünmemeye karar verdim. Zaten zaman kısıtım yok, ne zaman uygun bir şey çıkarsa o zaman başlarım. Hem neden olmasın? Belki umduğumdan bile çabuk olur değil mi? Ama bir özgeçmişi bile bir günde hazırlayamadım, orası ayrı konu. KAtıldığım eğitim ve seminerlerin adlarını filan hep unutmuşum, taaa nerelerden belgeler arayıp duruyorum :)
Çok geçmiş olsun. Kum dökmek sancılı oluyor, sancın olduğunda ütüyle kızdırılmış havlu ya da ağrıyan bölgeye sıcak duş iyi gelebilir..

Canım öncelikle kimsenin kırılmadığına eminim, bu tip bilgileri paylaşmak çok faydalı oluyor bence. Ben Karatay'ı da Dukan'ı da yapmadım, çok fazla incelemedim de. O nedenle ikisi hakkında da çok detaylı bilgim yok. Bununla beraber senin göndermiş olduğun besin piramidi ABD Tarım Bakanlığı'nın önerdiği sağlıklı beslenme piramidi diye biliyorum. Ve bu piramide ciddi bilimsel itirazlar var. Dünyanın uzun yaşayan halkları incelendiği zaman (Kuzey Kafkasya, Okinawa, Afrika-Samburu vb.) karbonhidrat türevlerinin beslenmelerinde son derece az yer tuttuğu, asıl enerji kaynağının hayvansal yağlar olduğu görülmüş. Taş devri beslenmesi de aynı fikre dayanıyor (Karatay ile benzer olduğunu duymuştum). Diyor ki; insanın yaradılışına en uygun beslenme şekli taş devri insanının beslenmesidir. Çünkü aradan geçen yıllarda DNA'mız çok fazla değişmezken yaşam ve beslenme biçimimiz -özellikle son 150 yılda- müthiş değişmiştir.

Taş devrinde ve devam eden binlerce yıl boyunca insanlar av hayvanlarını ve bunların ürünlerini (yumurta-süt vb.), meyve, sebze ve yemişleri toplayıp yemişlerdir. Çoğunu da çiğ yemişlerdir üstelik. Tarım devriminden sonra bile insanların beslenmesinde tahıl ve bunlardan yapılan ürünler çok az yer tutmuştur. Tahıllar ne kadar az işleme tabii olursa o kadar faydalı oluyor, bu şekliyle (esmer pirinç, tam buğday vb.) sağlıklı diyetlerde yer veriliyor zaten. Sanıyorum Karatay da bu tip tahıldan alınan karbonhidrata karşı değil (?)

Ama günümüz beslenmesinde sonsuza kadar karbonhidrat ve türevlerinden uzak kalamıyoruz tabii, sana katılıyorum. Biraz da gerçekçi bakmak zorundayız. Ne kadar ideal olsa da artık taş devrinde yaşamıyoruz ve çevresel faktörleri yabana atamayız. Uygulayan varsa da istisnadır bence. Hangi ailede yıllardır ekmek, makarna, pirinç vb. hiç pişmemiştir, hiç bir yemeğe konmuyordur? Bana kalırsa özellikle basit karbonhidratı olabildiğince sınırlamak yerinde olacaktır. Peki bu kadar yazı döşenip, gidip mutfağa kek yapmak ne yaman bir çelişkidir? Öyle bir çelişkidir işte, demek ki hayatımızdan çıkaramıyorsak çok kısıtlı yemek yerinde olacaktır. (Bu da kendime bir uyarı)

ben yavaş yavaş gideyim bari. sizler yoksunuz benim de mesaim bitiyor.
hem kuzu kızımı alayım bakayım ne yapmış. akşama görüşemezsek yarına anlatırım size de.

hadi gittim

oldu mu şimdi fotoğraf görmek istiyoruz n'olcak??

Canim cumartesi tekrar var dügün, ozamanda süslencem,
cekinirim insallah tamammi

kizlaaar bu arada sabah ben tiroit doktoruma gittim kan verdim,
bakalim haftaya sonuclari ögrencem

özkacim sende gitmistin dimi bu sabah, noldu kan verdinmi???

selam arkadaşlar,

tüm gün dışarlardaydım, yeni geldim eve. yemek koydum kolayından. yeni bir haftaya başlamış bulunuyoruz bu arada, iyi bir hafta olsun inşallah hepimiz için.

Aynurcum dukan biraz böbrekler için ağır bir program. proteini de özellikle yağsız kullanıyorsun ama kolestrolü arttırabilir yine de. kardeşim bi 10 gün denedi, güzel de sonuç aldı. ama bir gün aniden fenalaşmış ve serum falan anca toparlandı. vitaminsiz kaldığından bahsetmiş doktor. sonra bıraktı tabi. o zaman epeyce bir yulaf kepeği sipariş etmiştik. ben hala kullanıyorum hamur işi yapacaksam onları. sen de başlayacaksan yulaf kepeğini ihmal etme canım. çünkü hem yükümlülük hem ödül gibi kepek ve onla yapılan tarifler. kitabı almışsın zaten, incelersin :))

Nevincim büyük ailenin öyle sıkıntıları oluyor. kayınvaliden iyiniyetli bir biçimde "eğer sizde de adet sadece sizin hazırlamanızsa çeyizi biz kalabalık etmeyelim" diye önünden geçtiyse eltinin, o da öyle bir şeyler saçmalamış olabilir bunu bu şekilde duyup. umursama hiç canım. kimin kafası neye nasıl çalışıyor anlamak mümdeğil çünkü.

Ebrucum cuma yaklaşıyor, nevinle motivesinizdir inşallahh :)))

Umutcum ne güzel şeyler söyleyip dilemişsin. evlat olarak ayrılmaz bence de. ama kız çocukları daha farklı sanki anne için. umarım hayırlısı, sağlıklısı nasip olur tüm isteyenlere.

yeni gelen ya da benden önce burda olup da geri dönen arkadaşlar hoşgelmişler bu arada.

selam arkadaşlar,

Ebrucum cuma yaklaşıyor, nevinle motivesinizdir inşallahh :)))

.

Selam canım hoşgeldin.Benim motivem gayet yerinde de Nevin!le pek karşılaşamadık bugün.Yoğun galiba pek online olmadı.Ama o da iyi gibi.Bakalım lesliede yapabilirsem süper olcak.Diyet iyi gidiyor.Sende motivasyon nasıl??

sevindim canım senin adına. böyle devam edersin umarım.
ya ben bugün annemi doktor kontrolüne götürdüm, sonra gittik emekli maaşını çektik bi sürü kuyruk falan. çok yoruldum. spor da yapamadım. öğlen de evde düzgün yemek yok diye patates yemeği yedim. kısacası kendimle mutsuzum şu saatlerde :) ama pes etmek yok. inşallah yarın toparlarım.

sen de işten çıkacaksındır şimdi, yeni gördüm geç yazıyorum kusura bakma canım. akşam yemeğini de hafif geçirirsen gece yatağa yatınca çok mutlu hissedersin bence :))

merhaba kızlar ,,

keyifler nasıl bakemm.. diyete gene başlamadım galiba ben. dün sabaha kadar uyuyamadım döndüm durdum. uyudugum her an kabus gördüm uyandım. öglene dogru anca yattım. demin uyandım. salak gibiyim ya.

Canım çıkcaktım ama senle ilgisi yok patron arkadaşının yanına gitti gelemdi daha Kocam da garibim çıktı işten 4 te 4,30 da eve gitti beni bekliyor gelsin de yemek yiyelim diye.Daha 2 vasıta değiştirip eve gitcem.En azından 40 dk yolum var.Çalışınca böyle işte napıcan hayat gailesi :))

Akşamı hafif geçirmeyi planlıyorum şimdilik.Türlü yaptım yoğurtla onu yerim 1 dilim ekmekle.Yatana kadar da bişey yemez 3 mil leslie de yaparsam ohhh değme keyfime.Ama tabi plan yapmıyorum yapınca bozuluyor çünkü

Sende hareketli bi gün geçirmişsin çok ümitsizliğe kapılma akşamı hafif atlat.

Aslında benim seni motive edici şeyler yazmamam lazım ne de olsa cuma rakibimsin ama neyysee
Ne fesatım dimi...ama herşey fıstık içinnn (Üstüne binip kırbaç vurmak yok ama kim kazanırsa )

Son düzenleme:

söz kırbaçlamıcam fıstığı :))

çok güzel menün canım. ben de bamya yemeği yiyeceğim biraz yoğurtla. ama sporum zor bugü artık.

istanbulda mı yaşıyosun sen canım? iki vasıta deyince istanbul ya da ankara gibi düşündüm. ben de istanbuldayım, üsküdar. benim de eşim erken çıkıyor. ben de çalışırken aklım hep onda kalıyor benden erken gittiğinde eve.

ben kaçayım canım yavaş yavaş. sen de çıkarsın zaten. iyi akşamlar.

kızlar hepinize hafif ve güzel akşamlar diliyorum. hoşçakalın

Ben Kocaeli'deyim canım.Gölcükte oturuyorum.Çalıştığım yerle gölcük 1 vasıta.Gölcüğe gidince eve gitmek için birde şehiriçi minibüsüne biniyorum.Yarım saat çalıştığım yerle Gölcük,10-15 dk da eve gitmem sürüyor.

Bende çıkıyorum canım sana ve herkese hayırlı akşamlar.Yarın görüşürüz nasipse...

Estagfrullah kesinlikle kırılacak gücenecek bişi yok. Aksine bunları konuşmamız paylaşmamız hepimiz için faydalı olacaktır. Hepimizin birbirimizden öğreneceği bir şeyler elbet vardır.

Fakat şöyle bir durum var;

Dediğim gibi hayatım diyet yapmakla geçti muhtemelen çoğumuzun da öyle. 130 kilolara kadar çıktım yeri geldi 40 kilo verdim bir kısmını geri aldım falan filan bunların hiçbirinde ne bir ilaç ne bir yağ aldırma ne bir kusma eylemi :) ne bir şok diyet ne de diyet ve spor haricinde bişi vardı. Düşük kalorili tek taraflı beslenme düzenlerine oldum olası karşıyım. Öncelikle mantığa uygun değil ki sağlığa uygun olsun.

Ben verdiğim 40 kiloyu tamamen her şeyden az yiyerek ve spor yaparak verdim. ve 3 sene gibi bir süreye yayarak. Böyle verilmiş bir kilo normal şartlarda alınmamalı :) Yeri geliyordu hamburger menü bile yiyor sonra telafi ediyordum. Ama ipin ucunu saldım ve tam 20 kilosunu geri aldım. Ben kilolarımı vereceğim ve asla geri almayacağım diye bişi eğer sonrasında boğazımızı tutmazsak az yiyerek de versek dukanla da karatayla da versek mümkün değil. Bildiğiniz gibi hele de bizim gibi buna müsait olan insanlar söz konusuysa...

o besin tablosu geçtiğimiz yıllarda Harvard üni. ve dünya sağlık örgütü tarafından nerdeyse tersine çevrilmiş durumda karbonhidratlar en az düzeyde. Bir de bulgurda, elma, muz, baklagillerde önemli miktarda karbonhidrat içeren besinler. İncir tatlısı, helva, elmalı turta gibi yiyecekler bile var. Ömür boyu yenmemesi gibi bir durum söz konusu değil, kilo verme aşamasında yemeyin sonradan günlük 5 km yürüyüş yaptığınız sürece fazla olmamak şartıyla dilediğinizi yiyebilirsiniz diyor.
En katı olduğu konu ekmek ama o konuda haklısınız. Mümkünse hiç yemeyin diyor kilo vermeden ziyade sağlığa zararlı olduğu konusuna kitlenmiş durumda :)

Bir de şöyle bir durum var diyet yapmadığım zaman tatlılar, çikolatalar, cipsler, kızartmalar, dilim dilim ekmekler, şıpır şıpır yağlar :) falan filan neler yiyorum neler. Anlayacağınız zehirliyorum zaten kendimi. Bir de utanmadan vücuduma depoluyorum o yağları, iç organlarıma yapıştırıyorum. Ben kesinlikle ama kesinlikle bundan daha fazla zarar vereceğini sanmıyorum vücuduma. Daha kötüsünü zor yaparım yani...

Ben de kesinlikle ukalalık olsun diye söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Kimseye de yapın demiyorum ben çok faydasını gördüm belki birilerine de faydası dokunur diye söylüyorum.
Dediğim gibi herkes kendisi için en iyi olanı bilir elbette. Hepimizin yardımcısı olsun Allah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…