Selam kizlaaaaaaaaaar
gecmisi okudum geldim ama pek alinti yapamadim,
arnazarcim en son senin yazdigini gördüm cok cok gecmis olsun,
isyan etme, hepimiz sinaniyoruz birseylerle,
insallah iyilesirsin hemen
kizlar ben dün dügündeydim yine,
biraz süslendim gittim, dün beni gören birdaha bakti ayiptir söylemesi
arkadasimda dedi cok güzel olmussun begendim seni dedi
kendime güvenim geldi ayol, yani arada bi böyle güzel giyinmek gerekiyor,
cumartesi 2 dügün daha var, onlarda yakinlarimizin dügünü,
dünkide yakinlarimizin dügünüydü, büyük salonda yapiliyor,
haftaya cumarteside yani güzel giyinmem lazim,
H&M de pantolon üstüne bi elbise begendim bakalim haftaici gidip alcam,
banane yaa cok para harcadim bu ara ama napim yani, lazimmm
dügünlük giycek seylerim yok ya bitürlü ne giysem bilemiyom sonra,
cok sükür bu aralar daha iyiyim, dahada iyi olcam insallah,
kendimi iyi hissediyorum :) herkesi öperimmmmm
bu arada umutcum yazdigina cok güldüm
"amaaan ölümlü dünya" diye MANTIKLI bir aciklama yapmisya esin
Selam kizlaaaaaaaaaar
gecmisi okudum geldim ama pek alinti yapamadim,
arnazarcim en son senin yazdigini gördüm cok cok gecmis olsun,
isyan etme, hepimiz sinaniyoruz birseylerle,
insallah iyilesirsin hemen
kizlar ben dün dügündeydim yine,
biraz süslendim gittim, dün beni gören birdaha bakti ayiptir söylemesi
arkadasimda dedi cok güzel olmussun begendim seni dedi
kendime güvenim geldi ayol, yani arada bi böyle güzel giyinmek gerekiyor,
cumartesi 2 dügün daha var, onlarda yakinlarimizin dügünü,
dünkide yakinlarimizin dügünüydü, büyük salonda yapiliyor,
haftaya cumarteside yani güzel giyinmem lazim,
H&M de pantolon üstüne bi elbise begendim bakalim haftaici gidip alcam,
banane yaa cok para harcadim bu ara ama napim yani, lazimmm
dügünlük giycek seylerim yok ya bitürlü ne giysem bilemiyom sonra,
cok sükür bu aralar daha iyiyim, dahada iyi olcam insallah,
kendimi iyi hissediyorum :) herkesi öperimmmmm
bu arada umutcum yazdigina cok güldüm
"amaaan ölümlü dünya" diye MANTIKLI bir aciklama yapmisya esin
geçmiş olsun arnazartesekkürler YENA kızımda kayınvalıdemde ıyıleştıler çok şükür. hatta kıım şu anda mınık parmaklarıyA pc nın tuşlarını sökmek için uğrasıyor.çokk yarmazz...
kızlar okulda çocuklarla sek Sek oynamıştım persembe gu nu. kum dökmeye basladım.. doktora gıttım bol su iç dedıuzun zanan surebılırmış. sımdı de esım hastahanede... nedır bu hastalık derdımız anlamadım. o kadar sadakamızıda verıyoruz hayrımızıda yapıyoruz ama rabbım bızı hastalıkla sınıyor. yıne de çok şükr halımıze...
herkese sağlıklı bır gun dılıyorumm
hahhh şöyle kendine gel işte hayat devam ediyor
resimlerini bekliyoruz canım
Merhabalar kızlar yarın tüpbebek tedavisine başlıyorum hayırlısıyla sizlerle paylaşmak istedim hepinizi çokk öpüyorum...
Günaydın kızlarrrrrr :)))
Nasılsınız,görüşmeyeli neler yaptınız,herkes buralarda mı?Ben hala çalışıyorum ben de bir değişiklik yok,sizlere bakıyım dedim bi özledim hepinizi,güzel güzel gitmiştir umarım kilolar,ben epey verdim ama 1.5 aydır yerimde sayıyorum iki ileri bi geri dönüp duruyorum ama bu ay 5 kg hedef koydum bakalım tutturabilcem mi! hedefim yeni yılda 5 li rakamları görebilmek inşallah.Ayrıca bir an evvel kiloları verip göğüslerimi küçültcem,bir doktor buldum randevu almaya çalışıyorum muayene için biraz yoğun bir doktor,göğüsten sonra karnımı da toparlatırsam bu maceranın sonuna gelirim hayırlısı ile,darısı tüm isteyenlerin başına diyorum,öpüyorum hepinizi...
Herkese günaydııınnn
Hafta sonum yorucu ve hareketli geçti.Günüm vardı söylemişimdir.Hiç çocuk yoktu.Daha doğrusu çocuklu kimse güne girmemiş.2 tane hamiş vardı :) Bol bol dua ettiler bana da inşallah en kısa zamanda seninde olur diye.Sağolsunlar.
Pazar günü hafif bir kahvaltı yaptım ama günümüz lahmacunluydu.2 tane yedim 500 kaloriSaat 4 gibi.Sonra da yatana kadar hiç birşey yemedim.Spor yapamadım ama erken kalkıp temizlik yaptım ve gün bitene kadar hiç oturmadım desem yeridir.Koşturdum hep.İnşallah yakmışımdır yediklerimi
hoş geldin meyracıım
geçmiş olsun bazan üst üste gelir sıkma canını
Çok geçmiş olsunKizlar dün yedigim patates kizartmasi ve bi peket biskivuden sonra kilo almisimdir zannediyordum, fakat almamin yerine yarim kilo vermisim,...
Dün cüzdanim calindi sanirim onun telasindan kalori yakmisim...
Buarada kendime düz siyah bi elbise diktirecegim hangi kumasi tercih etmeliyim sizce, fikirlerinizi bekliyorum canlar..
Canım, evladın kızı erkeği yok elbette. İkisinin de ayrı güzellikleri var. Kızımı da oğlumu da ayırmam mümkün değil tabii ama ben de kız çocuklarına daha düşkünümdür. Yani şimdi bir çocuğun olsa deseler, kız olsun derim :)) Erkeğin sevimliliği ayrı, kızın sevimliliği ayrı. Dileyen ve bakabilen herkese önce sağlıklısı ve hayırlısı sonra gönüllerindeki nasip olur dilerim.selam arkadaşlar,
bu akşamı da kazasız belasız atlattık yemek konusunda. yemeyi planladığımdan fazla yemedim şükür. inşallah yarın sabah güzel sonuçlar alırım.
umutcum senin oğlun da çok tatlıymış maşallah. o nasıl sevimli bir sevgi gösterisi.. o nasıl sevimli bir küfür (botlat tı sanırım :)) maşallahben hep kız çocuğu istiyordum ama sanırım yena ile senin oğluşlar sayesinde erkek isteyeceğim artık :)
kimsecikler yok, haftasonu tabi. kendinize dikkat edin kızlar. sizi seviyorum.
Çocuksuz çocuksuz güzel gezmişsiniz Özlem. Bu zamanların kıymetini bilin, sonra zor ele geçiyor bu fırsatlar :) Ben de eskiye oranla porsiyonları çok küçülttüm ama geriye dönmem an meselesi gibi hissediyorum. Kartopunun çığ olması gibi hızla değişmekten korkuyorum açıkçası. Biraz hafifleyince saldım kendimi, bir motivasyon sebebi bulup toparlasam ben de kendime güveneceğim :) 60'ları bir görsem zil takıp oynayacağım resmen :) Hayal gibi geliyor bana... Aslında 5-6 kilo versem 60'larda olurum ama o 5-6 kilo öyle zorluyor ki. 20 kilo vermek böyle gözümde büyümemişti. 70'li kilolarda yavaşlayacağımı söylemişti bana diyetisyen, haftada 500 gr çok iyi sonuç diyeceğimiz günler gelecek demişti. Şimdi haftada 500-700 gr versem bana yetecek. Ona bile zorlanıyorum ama...Umutcuğum sen kesinlikle vericeksin ben sana güveniyorum, 3kilo diyip geçmemek lazım acayip farkediyor. Ben boğazımı tutabilsem ben de veririm umarım. Bugün biz de dışarıdaydık. güne erken başlamadık ama geç bitirdik. Taksime gittik, dondurma yedik, yürüdük, karnımız acıktı yemek yedik sonra yine yürüdük. Ordan ayrıldık yeşilköye gittik, nargile-çay içtik,eve gitmeden yeşilköy sahilde de yürüdük biraz. Yedim içtim ama yürüyüşle erimiştirr, aslında eski özlemi düşününce çok çok az yiyorum , demekki eskiden insan gibi yemiyormuşum benn
selam kızlar,
ya ben alıntı yaptıydım bişeyleri ama bisüre bakmadım şifre felan gidince onlarda gitmiş
bugün sınava girdim. kolaydı ama matematik berbattı aslında sorular kolaydıda ben hep unutmuşum konuları. evde kendim çalışmıştım ama diğer konuları. matematik biri anlatmadan anlamıyorum.
akşamda ümraniye çarşıyı talan ettik. çok güzel bir ceket aldım. kırmızı narçiçeği gibi. ama müthiiiiiişşş fiyatıda müthiş. ama bu bişey değil bi çanta aldım hayatımda ilk defa bir çantaya okadar para verdim sanırım. 120 tl adam fiyatı gösterince dudağım uçukladı. küçücük bi indirimle aldım. ama çok şık bişey. tabi çanta alınca cüzdan ve ayakkabı alındı. topuklu siyah bot tarzında. sanırım bi sene alışverişe çıkmıcam annem duysa kescek beni. ama bugün öglen onada alındı bisürü ciciler. benim annem kendini düşünmüyor hiç ya. hep ucuz fiyatlı şeyler arıyor dün kardeşim ona pantolon almış. annemi çok kilolu sanıp 48 yerine 50 beden almışız çok ayıp ettik bugün meltem kaptı annemi götürdü hem pantolonu değiştirmişler +3 pantolon ve üst almış. zeki kız annem kabindeyken hesap işini halletmiş. annem baştan çakmamış ama sonra bunlar nekadar felan diye didikleyince sanırım anlamış. net fiyat söylemedik tabi. neyseki öyle böyle aldık bişeyler sonunda. yoksa salı pazarında araya araya kendine bişeyler deli olcaktı. oyy annem benim seviom annemi yaa. özledim yaa. teyzeme gitti bugün mevlit için. bende yarın gidicem.
Güle güle kullanın aldıklarınızı, hem sen hem annen.Merhabalar kızlar yarın tüpbebek tedavisine başlıyorum hayırlısıyla sizlerle paylaşmak istedim hepinizi çokk öpüyorum...
Nevin, ben eşime Pazar günü 3 porsiyon olarak hazırlıyorum (fazlası soluyor), buzdolabı poşetine koyuyorum, her bir poşete bir avuç maydonoz-tere-salatalık-biber-domates koyup ağzını düğümlüyorum. Böylece sabah hazırlama telaşı olmuyor, ilk 3 gün hazır, sonraki günler için bazen 3 adet daha hazırlıyorum, bazen sabah yetiştiriyorum bazen de güme gidiyor :) Ama Pazarları 3 adet yapıyorum mutlaka en azından Pztesi-Salı-Çarşamba garanti böylece :)....haklısın canım bu uyarıyı dikkate alacağım...aslında yeşillik seviyorumda sabah malesef sınırlı zamana sığdırılmış kahvaltılarda acele yiyorum detaya önem veremiyorum...
...
bulamadım nerede yazdığını umutNe güzel bir haber..Çok sevindim senin adına.
Gelişmeler gönlünce olumlu ve dolumlu olur umarım.:))
kuzuumm beni elleesenneeeeHaluk Kemal Cebe | İsim doktoru, Bioenerji Uzmanı, Yazar
İsim analizi şeysi..
Benim ismimin analizi üstün güçlere sahipmişim vb.:)
İsteyene el verebilirim.
oldu mu şimdi fotoğraf görmek istiyoruz n'olcak??..............
canım tapırın buzdolap kapları var ben pazar günü aldığım bütün sebzeleri yıkayıp içine dolduruyorum hergün içinden alıp tüketiyorum. kapağını çok açmazsan suyunu iyice kurutursan bir ay dursa taze kalıyor.Nevin, ben eşime Pazar günü 3 porsiyon olarak hazırlıyorum (fazlası soluyor), buzdolabı poşetine koyuyorum, her bir poşete bir avuç maydonoz-tere-salatalık-biber-domates koyup ağzını düğümlüyorum. Böylece sabah hazırlama telaşı olmuyor, ilk 3 gün hazır, sonraki günler için bazen 3 adet daha hazırlıyorum, bazen sabah yetiştiriyorum bazen de güme gidiyor :) Ama Pazarları 3 adet yapıyorum mutlaka en azından Pztesi-Salı-Çarşamba garanti böylece :)
Ne güzel bir haber..Çok sevindim senin adına.
Gelişmeler gönlünce olumlu ve dolumlu olur umarım.:))
[SIZE=3[SIZE=3]kolay gelsin hakkında hayırlı olan neyse Rabbim onunla karşılaştırsın[/SIZE]
Çok sağolun efemCanım hayırlı olur inşallah.Senin adına çok sevindim gönlüne göre bir iş bulup bizi de ihmal etmezsin inşallah :))
Çok geçmiş olsun. Kum dökmek sancılı oluyor, sancın olduğunda ütüyle kızdırılmış havlu ya da ağrıyan bölgeye sıcak duş iyi gelebilir..tesekkürler YENA kızımda kayınvalıdemde ıyıleştıler çok şükür. hatta kıım şu anda mınık parmaklarıyA pc nın tuşlarını sökmek için uğrasıyor.çokk yarmazz...
kızlar okulda çocuklarla sek Sek oynamıştım persembe gu nu. kum dökmeye basladım.. doktora gıttım bol su iç dedıuzun zanan surebılırmış. sımdı de esım hastahanede... nedır bu hastalık derdımız anlamadım. o kadar sadakamızıda verıyoruz hayrımızıda yapıyoruz ama rabbım bızı hastalıkla sınıyor. yıne de çok şükr halımıze...
herkese sağlıklı bır gun dılıyorumm
ger....
bu tablodan da göreceğimiz gibi günlük enerji ihtiyacımızın neredeyse %60'ı karbonhidrattan geliyor olmalı.
bundaki dengeyi kaçırmış olmamızdan veye buna benzer başka sebeplerden dolayı bu noktadayız.
bundan hayatımızın sonuna kadar kurtulmak içinde yapmamız gereken buna geri dönmemiz.
....kırdımsa da lütfen kusuruma bakmayın, aklınızdakileri de bana söyleyin.
oldu mu şimdi fotoğraf görmek istiyoruz n'olcak??
selam arkadaşlar,
Ebrucum cuma yaklaşıyor, nevinle motivesinizdir inşallahh :)))
.
Selam canım hoşgeldin.Benim motivem gayet yerinde de Nevin!le pek karşılaşamadık bugün.Yoğun galiba pek online olmadı.Ama o da iyi gibi.Bakalım lesliede yapabilirsem süper olcak.Diyet iyi gidiyor.Sende motivasyon nasıl??
sevindim canım senin adına. böyle devam edersin umarım.
ya ben bugün annemi doktor kontrolüne götürdüm, sonra gittik emekli maaşını çektik bi sürü kuyruk falan. çok yoruldum. spor da yapamadım. öğlen de evde düzgün yemek yok diye patates yemeği yedim. kısacası kendimle mutsuzum şu saatlerde :) ama pes etmek yok. inşallah yarın toparlarım.
sen de işten çıkacaksındır şimdi, yeni gördüm geç yazıyorum kusura bakma canım. akşam yemeğini de hafif geçirirsen gece yatağa yatınca çok mutlu hissedersin bence :))
Canım çıkcaktım ama senle ilgisi yok patron arkadaşının yanına gitti gelemdi dahaKocam da garibim çıktı işten 4 te 4,30 da eve gitti beni bekliyor gelsin de yemek yiyelim diye.Daha 2 vasıta değiştirip eve gitcem.En azından 40 dk yolum var.Çalışınca böyle işte napıcan hayat gailesi :))
Akşamı hafif geçirmeyi planlıyorum şimdilik.Türlü yaptım yoğurtla onu yerim 1 dilim ekmekle.Yatana kadar da bişey yemez 3 mil leslie de yaparsam ohhh değme keyfime.Ama tabi plan yapmıyorum yapınca bozuluyor çünkü
Sende hareketli bi gün geçirmişsin çok ümitsizliğe kapılma akşamı hafif atlat.
Aslında benim seni motive edici şeyler yazmamam lazım ne de olsa cuma rakibimsin ama neyysee
Ne fesatım dimi...ama herşey fıstık içinnn(Üstüne binip kırbaç vurmak yok ama kim kazanırsa )
söz kırbaçlamıcam fıstığı :))
çok güzel menün canım. ben de bamya yemeği yiyeceğim biraz yoğurtla. ama sporum zor bugü artık.
istanbulda mı yaşıyosun sen canım? iki vasıta deyince istanbul ya da ankara gibi düşündüm. ben de istanbuldayım, üsküdar. benim de eşim erken çıkıyor. ben de çalışırken aklım hep onda kalıyor benden erken gittiğinde eve.
ben kaçayım canım yavaş yavaş. sen de çıkarsın zaten. iyi akşamlar.
kızlar hepinize hafif ve güzel akşamlar diliyorum. hoşçakalın
gerhem dukanı hem karatayı okudum. dukan konusunda haklısın ilk hafta kesinlikle (ki bu da kişinin kilosuyla doğru orantılı olarak değişen bir zaman dilimi oluyor)
sadece saf protein yiyorsun. atak evresi denilmesi bundan hatta dukan bu dönem için diyor ki "sizi diyette kalmaya ikna etmeye yetecek kadar fark görmenizi sağlıyor."
sonraki haftalarda diğer evrelere geçiyorsun bu evrelerde 1-1 şeklinde ilerliyor 1 gün saf protein 1 gün protein sebze. bu da kiloyla doğru orantılı olarak belirleniyor.
sonra güçlendirme evresi bunda da meyveler devreye giriyor en son olarak korumaya geçiliyor ve en nihayetinde hayatın kalanına hafta bir gün saf proteinle devam ediliyor.
bu anlamda karatayla aynı olduğunu söylüyorum. sadece sıralamalar var birinde diğerindeyse baştan sona bu şekilde gidiyorsun.
neyseee benim anlatmak istediğim bir şekilde tek taraflı beslenmeyle devam ediyor olmak sakıncalı. hayatımızdan karbonhidratın tamamen çıkması mümkün değil.
düşünsene hayatının sonuna kadar bir daha karbonhidrat yemediğini. kaldı ki bırak makarna ekmek vs'yi protein ve yağlar hariç her şeyde var karbonhidrat.
mutlaka yemeliyiz / yiyeceğiz de. yaratılışımız bunu gerektiriyor.
Eki Görüntüle 516877
bu tablodan da göreceğimiz gibi günlük enerji ihtiyacımızın neredeyse %60'ı karbonhidrattan geliyor olmalı.
bundaki dengeyi kaçırmış olmamızdan veye buna benzer başka sebeplerden dolayı bu noktadayız.
bundan hayatımızın sonuna kadar kurtulmak içinde yapmamız gereken buna geri dönmemiz.
haklısın seni de anlıyorum. ben de sürekli diyetlerden sıkılan çok acıkınca diyetten kaytaran her şeyden az ama düzenli yemeyi
beceremeyen dengesiz yemek yiyen biriyim. iradem sıfır
ama bunları aşmadığımız sürece verdiğimiz kiloları koruyamayacağımızı düşünüyorum.
hele bir de metabolizmamıza zarar verirsek n'olacak.
kusuruma bakmayın derdim ukalalık yapmak ben bilirim ben en doğrusunu yaparım demek ya da bunu ispat etmek değil.
naçizane bildiklerimi paylaşmak maksadım.
tabii herkesin bünyesi, ihtiyaçları farklı ama bazı genel geçer kuralları gözardı etmemek lazım. tabii ki bu benim fikrim.
tekrar tekrar kimseyi kırmak istemediğimi de söylüyorum. kırdımsa da lütfen kusuruma bakmayın, aklınızdakileri de bana söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?