Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

umuttt'cum hay ağzını öpeyim anlatmak istediğim şey tam da bu işte :)

çok güzel bir sözmüş...ben hiç derdinde değilim ablacım sadece niyetim hep olumlu yönde olur eğer kv abuk subuk her olanı kıyaslama yapar yada anlatırsa aramızda dengeyi sağlayamazsa ki öyle bir kapasitesi malesef yok altlı üstlü oturuyoruz hiç yoktan kötü oluruz. eşimle konuştum ya boşver kim nasıl isterse yapsın sen kafana takma diyor..

bende de bi dolu varda ablacım tembelim ben...
poşetlere hazırlama fikri çok cazip geldi bana teşekkür ederim canım..bu arada işe başlama girişimin hayırlı olsun gönlüne göre bulursun umarım...

hoşgeldin canım ben bugün çok yoğundum kaçırdım sizinle sohbeti...sorma ben takıyorum çok böyle şeyleri..kv min kötü niyetli olmadığına inandım herzaman ama insan 2.5 yılda hiçmi karşındakinin huyunu anlamaz hala bazı durumlarda inat ediyorsa ben işine öyle geldiğini düşünüyorum eltim daha evlenmeden ailenin tüm herşeyini biliyor gibi hissediyorum açıkçası konuşmalardan ya da bir konu olduğunda yüz ifadesinden bu yanlış gerçekten...amann Allah dert vermesin başka mutlu mesut olsunlar bana kimse bulaşmasında...

ben hala işyerindeyim işler bitmedi bende eşime trip attım kaç gündür misafirirmiz üst katta kalıyor bu sıra kiralık ev filan bakıyorlar vaktinin çoğu bensiz geçti bu sıra...şimdi işyerinde lfli büsküvi yedim 160 kalori+1 elma yerim akşam yemeğim bu olsun...eve gidişim geç olucak çünkü..
sende yakın sayılırsın bana...maltepedeyim...

verdiğin bilgiler için saol canım...

Aklımdakileri söylüyorum..Çok bilmişsin. Yetmezmiş gibi birde piramit yapmışın.

İyi kötü karbonhidrat hastası olan bana uygun o piramit.:)))

yenoşş buralardaysan isim şeysime baksana

İsmini yanlış hatırlmaıyorsam çıkan sonuç şunlar...:)

Üstün güçlere sahip
ÖZelde duygu hakim
sert ders alan
Atılgan-enerjik
ÖZel ilişki duygusal hakim,güzel şeylere sahip..

Meyracığım hoşgeldin,
Çok sevindim seni gördüğüme iyi olmana..

iyi akşamlar kızlarr bu gün felaket bi gün eşim izini 2 gün kaldı evde bunaldı çatacak yer arıyo off allah işsiz eş vermesinaman adamlar çalışsın yeterki delirtti beni bugün izinden erken niye dönmüşüz vay efendim 1 hafta daha kalsaymışız kızın okulu umrunda deil adamın okul vardı diyorum anlamıyo ilkokul 2 ya önemsemiyo ailesi daha önemli nede olsa öldürdü beni laflarıyla oda yetmezmiş gibi küçük kız karşı komşunun kızı öpeyim derken gözlüğünü kaptıylan fırlattı çamları kırıldı adama verdim çarşıya yaptırması için çocuğa sahip olamıyom diye bide ona söylendi off yanii çocuklar olmasa ağlıcam off bunaldımm allahım hayırlısıyla bugün bitsinn anlatmasam patlıcaktım gurbette konu komşu akrabada yokki alıp başımı az kafa dağıtsam

herkeslere selam.....

artık hep aranızdayım bugünden sonra..... (tanıyanlar bilir beni.....)

hepinizi öpüyorum
hoşgeldin meyracım

geçmiş olsun Allah şifa versin

bugün 1 saat yürüdüm eve geldim yemek hazırladım az önce yedik bile şimdi oturdum da yorulmuşum
bu saatten sonra bişey yemezsem çok yemedim herhalde bugün zaten 2 öğün yedim
azcık dinleneyim poğaça yapayım diyorum kızlar yerler sabah kahvaltıda

iyice bunalmışın canım üstüste gelmiş herşey
bu erkekler böyle işte naparsın Allah sağlık sıhhat versin çalışsın dursunlar en iyisi değil mi
senin küçük de az cadı değil hani

Yorgunluktan hava değişikliğinden bunalmıştır oda...

Aslında empati kursalar nasıl zor olduğunu çocuklar,ev işleri,sorumluluk vb.

Oğlum bugün okula transformers oyuncağını götürmüştü ayağını kaybetmiş oyuncağın sınıfta ağlamış tam çıkış saatinde..
almaya gittiğimde. yerlerde transformersin bacağını arıyor oğlanla öğretmeni.:)
Beni görünce daha bi ağlamaya başladı.
Gönlünü yaptım artık eve geldik bir baktım oyuncağın parçası cebinde çok sevindim..

ÖĞretmeni aradı sonra nasıl oldu diye merak etmiş çok üzüldüğü için..Bulduk dedim sevindi bayağı bir daha oyuncak getirmeyin getirirseniz tek parça bişey getirin dedi.:)
Çok hoşuma gitti araması..

ElmaSalyangozu, söz sende..:)))

bulamadım nerede yazdığını umut
onun için buradan alıntı yapıp ben de beğendim bu haberi

...
Canım, bulamamışsındır tabii :) Ben Gılgamış Destanı gibi mesajlar yazdığım için arada bir yerde kaynayıp gitmiştir İş hayatına dönmek istiyordum bir süredir, bu hafta çabalarıma başlıyorum, onu tebrik ediyordu Yenacığım :))

Evde kullandığım miktarı ben de öyle yapıyorum. Hem dolabın düzeni hem kullanırken pratik olması açısından öyle alıştım :)) Pazardan gelince tüm yeşillikler yıkanır kurutulup kaplarına yerleşir. Aslında vitaminlerin korunması bakımından kullanacağın kadar miktarı yıkamayı öneriyorlar ama bana uymuyor öylesi. Çocuklar da öyle alıştılar, dolabı açar biber alır yerler çıtır çıtır.

Orada anlattığım eşime sabah işe giderken verdiğim paketler canım :) Evde kahvaltı yapmıyor, kalkınca en az yarım saat bir şey yemez. Ben de o şekilde paketler hazırlıyorum. İşyerine de her gün taze simit geliyor, böyle çözdük kahvaltı sorununu. Gene de her sabah çocuklara hazırladığım kahvaltıyı kıskanıyor o ayrı :) Bana böyle muamele yapmıyorsun diyor :)

Bu arada Duru diye bir prenses var sınıfta..ay parçası mübarekacaip güzel bir çocuk OĞlumla birbirlerini gördüklerinde çok mutlu oluyorlar gülümseyerek birbirlerine yaklaşıp hemen yanyana gelip isimlerini söyleyip hadi oyun oynayalım diyorlar..
Bize gelmek istiyormuş duru.oğlum diyorki anne evimizi bilmiyorki nasıl gelecek zaten ben ona gelme dedim.

Nevincim yakınmışız valla. eşim de maltepe de çalışıyor. belki bir gün görüşürüz kız kıza :))

Ebrucum biz de uzaktan akrabalara gidiyoruz gölcüğe. uzakmış ev ile iş arası. kolay gelsin canım, her gün her gün.

Nursenacım geçmiş olsun bugünkü ufak çaplı facia için. bazen oluyor öyle. onlar da bizim çok ters zamanlarımızı çekiyor, kişisel algılama canım bence. inatla pozitif ol bence eşin nemrutlaştıkça...

Yenacım oğlun da, öğretmeni de, duru da çok tatlıymış. başladı maceraları, her gün film gibi ne sevimli :)

benim de eşim rahatsız biraz. yemek yedik, şimdi çay koydum. tekrar giremeyebilirim kızlar. hepinize iyi geceler.

Günaydın fikrimin ince gülleri...

Banucuğum hayırlı olsun..Allah yardımcınız olsun sağlıklı güzel haberler inşallah..
İnşallah yenacım herşey güzel olucak:)inşallah
banu güzel haberlerini bekliyoruz
Sağol doğacım inşallah
Hoşgeldin meyracım aklıma geliyordun evlilik nasıl gidiyor canım güzel dileklerin için sapol canım.

Öğretmeninin ilgili olması ne güzel. Bence çok iyi gidiyor Barış, maşallah. Umarım Elmasalyangozu'nun kızı da uyumlu bir başlangıç yapmıştır. Benim oğlan çok iyi gidiyor, hiç sorun yok maşallah. Ama kızım hiç iyi değil Yapısını biliyorum, her dönem alışana kadar 1-2 hafta yapar böyle. Ama büyüdükçe düzeleceğini umuyordum. Okuldan gelirken gayet keyifli ama 15-20 dk. sonra başlıyor, yarın gitmek istemiyorum diye mızırdanmaya. Devamlı mızmız, ağlak modda. Çok anlayışlı olmaya çalışıyorum ama çatlayacağım artık
Hatta bu satırları da yazarken ağlıyor, "akşam oldu, az sonra yatacağım gene yarın olacak gene okula gideceğim" diye. Birinci sınıfta sadece öğretmeni değişti, arkadaşları aynı, servisi aynı vb. Acaba öğretmene mi ısınamadı dedim, ağzını yokladım, sorun yok gibi. Başka sorunu da yokmuş sebep: "okul uzun sürüyor" ya da "seni özlüyorum". rehberliği aradım, çok normal olduğunu, bir kaç hafta içinde düzeleceğini söylediler. ben de biliyorum onu da bu süreci kolaylaştırmak için bir şeyler yapmalı. Çünkü okul açıldıktan sonra gözlerini kırpıştırma tipinde tik gibi bir davranış da başladı. (yeni göz hekimine götürdüm) Bir şekilde stresle baş etmekte zorlanıyor sanırım. YArın arayıp toplantı isteyeceğim. Öyle işte bizde durumlar nane molla.

Nursena, biraz keyfin yerine gelmiştir umarım Bazen böyle oluyor, ters tarafından kalkmış galiba eşin Yarına kalmaz düzelir bence :)

İnşallah yenacım herşey güzel olucak:)inşallah
Banucuğum, her şey gönlünüze göre olur inşallah. Şimdiden hayırlı olsun

Son düzenleme:
poğaçayı yaptım 1 tane de yedim ama gerçekten 2 lokmalıktı
fazla büyük yapmadım yemesi daha iyi oluyor diye mayalı değil zaten
bir yandan da acılı sosu yaptım kaynıyor şimdi ocakta bakalım nasıl olacak
kırmızı biber domates acı biber birkaç diş sarımsak azcık taze nane biraz zeytinyağı ve biraz da sirkeden oluşuyor sonucu bildiririm:)

Asumancım annemde yapıyor bir tek nane koymuyor çok lezzetli oluyor ellerine sağlık.

Sağol umutcum inşallah canım.
Allah kolaylık versin çocuklarla uğraşmak onları ikna etmek çok zor bizim ayşede okula başladı birinci sınıf okulu seviyor ama ders çalışma konusunda çok isteksiz ne ödüller vaadediyoruz ama genede zorlanıyoruz inşallah alışıcaklar sistem değişiklik çocukları mahvetti valla....

sağol canım ben ilk yapıyorum bakalım nane yakışır gibi geldi az bişey koydum
1.sınıf çok yorucu gerçekten hele şimdi daha da minikler daha da zordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…