Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam milletttttttt :122:

Sabahtan beri hatta dünden beri ancak gelebildim
Dün kuzenler gelince işlere dalıp bilgisayarı iyice unuttum sonrada zaten fırsat bulamadım.
Akşam yemeği çok keyfli geçti ve şükür hiç fazla kaçırmadım
Ayıptır söylemesi Palamut buğlama ve bol salata öndende Domates çorbası vardı
Gece geç saatte kız olan kuzenle bir ara eve gidip okul eşyalarını aldık gece bizde kalıcaklar diye. Gelincede hadi çay faslı yok çocuklara sabah için sandeviç hazırla streçle, çocukların okul formalarını ütüle derken felaket uyku bastırdı uyumuşum
Sabahta biraz evi toparla, komşuyla kahve iç, çamaşır yıka yemek hazırla derken akşamı yapmışım bir bakmışım eşim gelmiş
Yanı lafın kısası ancak geldim

Haluk Kemal Cebe | İsim doktoru, Bioenerji Uzmanı, Yazar

İsim analizi şeysi..

Benim ismimin analizi üstün güçlere sahipmişim vb.:)
İsteyene el verebilirim.

Dur bakem benim adım ne diyormuş tahmin ediyorum ama yinede bir bakem

Hemen baktım

İsmimin analizi :

Önsezileri kuvvetli
Enerjik - Atılgan
Sağduyulu - yaratıcı
İşlerini ağır neşe ve bolluk

Herşey ortada daha ne olsun

Son düzenleme:
Kızlar oku oku bitmiyo valla yazdıklarınız:))

Ben bugün doktora gittim. Banucuğumun önerisiyle Bakırköy doktor sani konuk'tan randevu almıştım, eşimle birlikte gittik. Doktor'a 2 dakikada anlattım herşeyi. Eee devlet hastanesinde her hastaya yarım saat vakit arıyacak değiller ya Kadın o zaman şu şu testleri isteyelim dedi. Mecburen aç gittim , saat 12ye doğru kan verdim. Öğleden sonra da tokluk şekerim ölçüldü parmaktan. Toklum 91 çıktı kızlar. Nasıl sizce? Tahlil sonuçlarımı perşembe günü göstericem doktora, internet sitesinden sonuçları görebiliyomuşuz sanırım, çok merak edıyorum değerlerim nasıl çıkacak.

Bugün adet de oldum 7 gün gecikmeyle:)) bu kadar sevineceğimi tahmin etmemiştim, demekki 2 gündür aşırı tatlı isteğim de bundanmış. Artık kendime gelip kalan kilolarımı da vermem lazım. Güya doğumgünüme kadar(kasımda) kilolarımdan kurtulacaktım. 1.5 ay kaldı ama hala bi gelişme yok. Artık bu depresif halden kurtulup kendim için birşeyler yapmam lazım. Kpss olmadı, kurumsal bi iş bulamadım diye kendimi yemiycem artık, olmuyosa olmuyo. Artık oluruna bırakıcam herşeyi, insanların laflarını duymamazlıktan gelicem.

Canım bence tokluk kan şekerin 91 çıktıysa çok iyi yine doktor daha iyi bilir ama benim bildiğim sınırlar içinde olması lazım değerin
İnşallah diğer sonuçlarında çok güzel çıkar ve doğum gününe kadar patır patır gider kilocuklar
Bende haftaya pazartesi tekrar gidiyorum doktora inşallah bu sefer daha düşük çıkar açlık kan şekerim
Birde bu sefer unutmayayımda bana B12 eksikliği için birşey versin çünkü unutkanlık iyice aşırı oldu bu ara Allahtan evden çıkmıyorum. İnan ev telefonumu bile ne zaman sorsalar bir yerde hemen kızıma soruyorum neydi kız diye :26:

Canım tokluk 91 dediğin gibi iyi, açlık kaç çıkacak ben de merak edıyorum. 3 tüp kan verdim, netten de takip edicem bakalım. Senin kaç çıkmıştı canım açlık-tokluk. Ben 100 kiloyken açlık 98 çıkmıştı. PCOS için de söyledim kadına, 2 ay düzenliyse 3. ay 10-15 gün gecikiyo dedim,yorum yapmadı. Olmadı sonuçlar çıktıktan sonra alırım giderim özel doktora.

Bir de üzüldüğüm bir şey oldu, hamile bir bayan bekliyodu sırada,kadın sadece kan için bekliyodu aç acına, sizden önce girebilirmiyim dedi, tabi buyurun siz girin dedim ama doktor kabul etmedi

Canım benim açlık 114 çıktı ama tokluğa bakmadı galiba yani sonradan tekrar kan vermedim :26:
Bakalım bu sefer bakıcakmı tokluğada

Belki bayanın daha zamanı dolmamıştır o yüzden bakmamıştır doktor. Hamilelikte şeker yüklemesi yapıyorlar ya o yüzden saatinin dolmasını bekletmişlerdir. 5 dakika da olsa erken almıyorlar öyle durumlarda.
Banada hamileyken yapmıştı doktorda 5 dakika erken alsanız olmazmı bak kusacağım artık şekerli su tadı yüzünden dedimde hemşire aman sakın kusma yoksa baştan yapmak zorunda kalırız başka bir gün dedi :26: tabi o 5 dakikayı da mecbur yine beklemek zorunda kaldım tam bir işkenceydi Allah herkesin yardımcısı olsun ve şifasını versin Amiiiiiinnnnnnn

canım geçmiş olsun eşine.
annen nasıl oldu.?

İnşallah yenacım herşey güzel olucak:)inşallah

Hoşgeldin meyracım aklıma geliyordun evlilik nasıl gidiyor canım güzel dileklerin için sapol canım.

Banucuğum hep dua ediyorum sizlere Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah bebeklerinizi..

Haberin olmadı sanırım meyra bir kaç ay önce babasını kaybetti. bayağı oldu uğramayalı bugün geldi yeniden sevindirdi bizi...

Umuttçuğum inşallah yolunda gider herşey...Kızımında bu yıl farklı okul,farklı arkadaşlar,farklı öğretmenler..
Onu ayrı düşünüyorum oğlanı ayrı düşünüyorum...

Kızının isteksizliğine çok üzüldüm.. çok zor ama, senin içinde onun içinde..
Ne olabilir acaba.:26: Bir iki hafta geçsin eğer düzelmezse rehberlik görüşsün bence..
Yorgunluk olabilir,dersler zor gelebilir diyeceğim daha şimdiden ne dersi.?Yeni müfredatta okuma yazma bile ikinci dönemde öğretilecekmiş..
Hatırladığım kadarıyla senin kızın öğrenmişti okuma yazmayı..
Peki kaç saat okulda kalıyorlar.?

Tik konusunu sorma kızım da ana okulu döneminde sümüğünü çeker gibi burnunu oynatırdı..
Bir süre devam etti.. sonra tırnak yemeye başladı o bayağı uzun sürmüştü nihayet son buldu...

Eline sağlık..afiyet olsun...Güzele benziyor..

Özkacığım,oğluma hamileliğimde 6.aydan sonra gebelik kolestazı teşhisi kondu bana..gastroenteroloji bölümüne kan vereceğim bir sabah.
Uzayan kuyruğu anlatamam metrelerce. alan dar olduğundan halka halinde insanlar..
KEsin akşama kadar sürer diyorum içimden...
bir on dakika bekledim ben sonra baktım bir ses hanfendi hanfendi diye sesleniyor..Bir bayan gelirmisiniz dedi bana..
Gittim yanına beni aldı bir kapıdan içeri girdik siz hamilesiniz sanırım sizi gördüm ayakta beklemeyin dedi ..Hangi tahliller yapılıcak falan elimdeki tahlil kağınıdın aldı beni laboratuara götürdü kanım alındı sonuç kağıdımı alıp eve döndüm..
Mucievi bişey o olayı hiiç unutmuyorum ben...Çünkü kalabalığın arasından hamile olduğumu nasıl gördüler ayırca benim bariz göbeğim yoktu 94 kiloyla hamile kalan bir insanın her tarafı şişman olur benimde öyleydi..

Nerden nereye geldim.:) Üzüldüm bende o kadına,söyleyince sen...

Aynurcuğum,sen ilköğretimdemi,orta öğretimdemi görevlisin.?

canım geçmiş olsun eşine.
annen nasıl oldu.?
...

Sağol yenacım. annem iyi, geçen ay ciğerleri su toplamıştı falan. annem hepratit b ye bağlı siroz hastası. ama durumu şu an çok iyi Allah'a şükür.

vesileyle hatırlatayım kızlar. hepatit b mikrobu en çok diş hekimliği ve kuaför marifetiyle geçiyor. lütfen hem kendiniz hem aileniz için yaptırmayanlarınız varsa testlerini yaptırıp aşılarınızı olun. küçük birkaç doz aşıyla büyük sıkıntılardan kurtulabilirsiniz.

yavrucaklar okula alışmakta sıkıntı çekiyor sanırım. inşallah bir an önce adapte olurlar. ki olurlar merakta kalmayın, ben tatillere çok üzülüyordum alıştıktan sonra çocuklukta.

hepinize iyi geceler kızlar.

Son düzenleme:
sağol canım ben ilk yapıyorum bakalım nane yakışır gibi geldi az bişey koydum
1.sınıf çok yorucu gerçekten hele şimdi daha da minikler daha da zordur
Çok yorucu eve geliyor zor oturtuyoruz derse haklı aslında daha 5.5 yaşında sabah annesine aslında be ilkokula değil anaokuluna gitmeliymişim diyomuş zilli...
Sağol yenacım dualarınız benimlew oldunu hissediyorum sizleri seviyorum.
Ayyy ben bilmiyordum çok üzüldüm yaaa Allah rahmet eylesin.
Beyzuş abla nerelerde sağlığı iyidir inşallah...

Banucuğum,BEYZUŞŞ karayiplerde gelmiyor bir türlü.:)

arkadaşlar merhaba ben 90 olmasamda 86 kiloyu gördüm. ve şu an 68 kiloyum inanın bana veriliyor. burada size moral vermek için yazıyorum. imkansız değil kilo vermek. hayat tarzımızı değiştirince hayat bize de gülüyormuş ben yaklaşık 10 yıldır görmemiştim tartılarda bu kiloyu. ama artık bunu da görmek istemiyorum hedefim 65 62 58 diye gidiyor. 58 hedef ama sakın beni yanlış anlamayın. inanın yeter.

Cecoooo,

Düğün resimlerini görmek istiyoruz...

acı sosum güzel oldu yenacım 2küçük kavanoza sıcakken doldurup kapattım kış için 1 kase de hemen yemelik ayırdım
yarın biraz daha yapmayı düşünüyorum bakalım aynısını tutturabilecekmiyim yine ölçüsüz yaptım

nasıl yaptın tatlım ?? tebrik ederimm

nasıl yaptın tatlım ?? tebrik ederimm

önceden sinirlenince yerdim sevinince yerdim heyecanlanınca yerdim yani hep yerdim:) neyse 2011 de eşimle çıkmaya başladık gezdik tozduk yedik içtik derken 1 ayda ben 4 kilo vermişim . sonra düğün hazırlıkları falan 74-73 e kadar düştüm ama az önce saydığım sinir sevinç vs durumlarda yemedim dağ bayır gezdik eşimle . ekmek yemedim sadece kahvaltıda yedim su hayatımın vazgeçilmezi oldu. evlendikten sonra da eşim destek vermeye devam etti 67 ye düştüm yaz tatilinde biraz aldım ama okullar açılınca verdim aldıklarmı. yürüyüş çok önemli .

engel olarak kiloları kabullenmeyi görüyorum ben onlar bizim yükümüz ziynetimiz değil çıkarıp atmalıyız. yok kilomla mutluyum kendimle barışığım falan kendimizi kandırmaca ben veremicem bari çaktırmayayım hesabı oluyor bu. klasik laf : bin defa duysak da önce kafada bitireceğiz durumu. kendimizi kasmadan her şeyden tadıp yetecek kadar yemeliyiz. kaç lokma yersek yiyelim aynı tadı alacağız dizlerimize belimize yük bindirmenin alemi yok. nefes alışım bile değişti inanın.

Cecoooo,

Düğün resimlerini görmek istiyoruz...

Canım aslında şimdiye kadar yüklerdim ama evdeki ara kabloyu eşim meğer şirkete götürmüş bluetooth desen kırılmış :26: ufak cadı onu geçenlerde zorla yerine sokmaya çalışıyordu ağzı yamulmuş yenisi alınacak mecbur.
Şirketteki kabloyuda eşime kaç gündür söylüyorum ama oda kaç gündür şirket deposunun boşaltılmasıyla uğraştığından şirkete bile gidemiyormuş ama ilk fırsatta getirecek inşallah

Zaten topu topu 3 fotograf çekildim düğün sonrası perişan halim ve kınadan iki poz
Nasıl eğlenmeye daldıysak eşimle fotograf çekilmeyi birazdan çekeriz birazdan çekeriz derken düğün esnasında unutmuşum

Kızlarrrrrrr bu arada benim küçük mercümeğin biraz evvelki son vukuatını anlatayım size
Normalde ev telefonunun tuş kilidini açamaz bizde ona göre telsizi ortada bırakırken rahat davanıyoruz
Bir ara aldı eline Teteyi arıyom ben diye bizde oyun oynuyor diye ses etmedik.
Son aramalardada Annemleri çaldırmıştım ( Almanyayı ) tabi bizim cadı bu sefer tuş kilidini açmayı başarmış ve ciddi ciddi Almanyayı aramış sonrada telefonu ses gelmiyor diye kenara koymuş ( o arada çalıyormuş tabi telefon )
Bizde evde pür dikkat leylayla mecnunu izlerken annemde tabi alo alo diyor ses yok
Kimdir bu diye az daha dinliyor ve sadece mecnunun sesini duyuyor tvden kimdir acaba diye hala sesleniyor kimsin diye
Sonra bizim cadı yine telefonu eline almış Teteeeeee özledimmmm diyince annem anlayıp kapatıyor telefonu
Bir baktık Cepten annemler arıyor hemen fırlıyoruz yerimizden hayırdır inşallah acil bir şey olduda bizi yoldan cepten mi arıyorlar diye.
Tabi ev telefonu açık olduğu için ordan haber veremiyor ama ben panik yapınca dur şunları bir arayayım diye o zaman fark ettim telefonun açık olduğunu
Birde babası ne yaptın kız zilli diyince Teteeeyi aradımmmm özledimmm diyor

Bu ayki telefon faturasını çok merak ediyorum an itibariyle

Canim tokluk icin kab vermedim parmaktan baktilar. Senin aclik biraz yuksek cikmis ama kilolar gittiginde normale doner hic merak etme. Hamile bayanin sirasi geknemisti canim ondan akmadı doktor. Kadin sadece kan tahlili istegi verceksiniz dedi ama doktor bekliyceksin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…