Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

insanlar aşık oluncada kilo veriyolar , eşimle ilk çıktığımızda bende baya kilo vermiştim

başarılarının devamını dilerim canım , bende kabullenmiyorum kilolarımı artık , yıllarca taşıdım amelelik yaptım, artık gitsinler , vedalaşsınlar benimle istiyorumm

yaa insan 1 kilo verince bile rahatlıyor , illaki yaşam standardımız yükselecek , hadi bakalım darısı başımıza

buarada okul demişsin , öğretmenmisin ?

ne kadar doğru söylemişsin gerçekten önce kafada bitmeli hiç bir şey engel değil kendimize yapıyoruz

ne kadar doğru söylemişsin gerçekten önce kafada bitmeli hiç bir şey engel değil kendimize yapıyoruz ne papıyosak

Banuşş bende merak ettim şimdi sizin faturayı

kızlar benim annem 46 yaşında geçen yıl hayatında ilk defa diyet yaptı 20 kilo verdi hala da devam ediyor dikkat etmeye hiç ekmek yemedi altı ay falan benimde en zayıf noktam ekmekkkkk

Neyse kızlar ben kaçtım eşim uyukluyor küçük cadıda beni bekliyor yine

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Öpüldünüz

hadi bakalımm inşAllahhh

bende İngilizce Öğretmeniyim tatlım

nerde görev yapıyorsun ?

Son düzenleme:
iyi geceler kızlaaarrr misafirim geldi girmeye fırsat bulamadım biraz önce açtım bakamadım açık kaldı şimdi geçmişe göz atayım birazcık

asucum güle güle yiyin sosunuzu

cecoş senin kız şididen başladı can yakmaya

rukiyecim annene maşaAllah benim yaşlarımdaymış

neyse şekerler ben kaçtım , herkese iyi gecelerr

öptüümm

NOT :
HÜRREM SULTAN "bir derdim var" topicinde gezme bi daha , hmmm kızarım haaa

Canım valla göbek şeklinden anlamışlardır sen merak etme:)) Şanslıymışsın canım yoksa fenalık geçirebilirdin o kuyrukta. Aslında benim bugün gittiğim hastanede kuyruk falan yoktu, önceden randevu alıp gittiğin için belli sayıda insan bekliyodu ama hamile bayan o saate randevu almış, demekki son anda randevu almış benim gibi. Doktor da çok konuşmuyo zaten, 2 dk bile ilgilenemiyo seninle, derdini anlatabilirsen en ala, hemen kan tahlili istiyo,hamile bayan da ben beklemıyeyım kan verıcem zaten dedi ama doktor bişey yapamam dedi. Doktora da kızmıyorum kadın günde kaç hastaya bakıyo, demekki biraz da vicdansız olmak lazım, benden doktor olmazmıi

günayydınnn kızlarrrr uyku tutmadı kalktım erkenden

asu afiyet olsun sosla uğraştın bu hafta
umut kardeşi evde daha çok duruyosa kızının onuda kıskanıyo olabilir benim büyük okula giderken suratından anlıyorum beni gönderiyo evde yalnız kalıyolar diye trip yapıyo
yena senin kıza göre oğlan daha dışa dönük heralde tanışıp eve bile davet ediyo maşşallah
özka inşallah sonuçların iyi çıkar şekerin okadar yüksek deilmiş
banu inşallah bi bebek haberi senden gelir topiğimize hayırlısıyla
derin ne yaptı acep habe0rdar ola varmı
cecoo senin faturayı bende merak ettim:)) geçmiş olsun
şimdilik aklımda kalanlarrrr alıntılar silinince

hayırlı sabahlar kızlaaaarrr
mehtabcım erkencisin bu sabah

hayırlı sabahlar kızlaaaarrr
mehtabcım erkencisin bu sabah

günaydıınn,
sözde dükkanı erkenden ben aççaktım gene sen önce geldin uyku tutmadı ya. dahada uyumucam. anneme kahvaltı hazırlıyım 8de kalkıp işe gidicek. ondan sonrada eve bi girişeyim. sonrada sporumu yapayım artık. leslie leslie diye ölücem yaa. hergün niyetleniyorum ama hep bahaneler buluyorum. ne bahaneci bir kızım ben ya hayret bişeyim vallahi.

ya bide cecoooooooooşşş senin apayrı bi topik açmanı bekliyorum artık. "KÜÇÜK CADI VE ANNESİNİN MACERALARI" diye nasıl bi cadı o yaaaaaa ölüyorum gülmekten okurken.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…