önceden sinirlenince yerdim sevinince yerdim heyecanlanınca yerdim yani hep yerdim:) neyse 2011 de eşimle çıkmaya başladık gezdik tozduk yedik içtik derken 1 ayda ben 4 kilo vermişim . sonra düğün hazırlıkları falan 74-73 e kadar düştüm ama az önce saydığım sinir sevinç vs durumlarda yemedim dağ bayır gezdik eşimle . ekmek yemedim sadece kahvaltıda yedim su hayatımın vazgeçilmezi oldu. evlendikten sonra da eşim destek vermeye devam etti 67 ye düştüm yaz tatilinde biraz aldım ama okullar açılınca verdim aldıklarmı. yürüyüş çok önemli .
engel olarak kiloları kabullenmeyi görüyorum ben onlar bizim yükümüz ziynetimiz değil çıkarıp atmalıyız. yok kilomla mutluyum kendimle barışığım falan kendimizi kandırmaca ben veremicem bari çaktırmayayım hesabı oluyor bu. klasik laf : bin defa duysak da önce kafada bitireceğiz durumu. kendimizi kasmadan her şeyden tadıp yetecek kadar yemeliyiz. kaç lokma yersek yiyelim aynı tadı alacağız dizlerimize belimize yük bindirmenin alemi yok. nefes alışım bile değişti inanın.
önceden sinirlenince yerdim sevinince yerdim heyecanlanınca yerdim yani hep yerdim:) neyse 2011 de eşimle çıkmaya başladık gezdik tozduk yedik içtik derken 1 ayda ben 4 kilo vermişim . sonra düğün hazırlıkları falan 74-73 e kadar düştüm ama az önce saydığım sinir sevinç vs durumlarda yemedim dağ bayır gezdik eşimle . ekmek yemedim sadece kahvaltıda yedim su hayatımın vazgeçilmezi oldu. evlendikten sonra da eşim destek vermeye devam etti 67 ye düştüm yaz tatilinde biraz aldım ama okullar açılınca verdim aldıklarmı. yürüyüş çok önemli .
engel olarak kiloları kabullenmeyi görüyorum ben onlar bizim yükümüz ziynetimiz değil çıkarıp atmalıyız. yok kilomla mutluyum kendimle barışığım falan kendimizi kandırmaca ben veremicem bari çaktırmayayım hesabı oluyor bu. klasik laf : bin defa duysak da önce kafada bitireceğiz durumu. kendimizi kasmadan her şeyden tadıp yetecek kadar yemeliyiz. kaç lokma yersek yiyelim aynı tadı alacağız dizlerimize belimize yük bindirmenin alemi yok. nefes alışım bile değişti inanın.
Canım aslında şimdiye kadar yüklerdim ama evdeki ara kabloyu eşim meğer şirkete götürmüş bluetooth desen kırılmış :26: ufak cadı onu geçenlerde zorla yerine sokmaya çalışıyordu ağzı yamulmuş yenisi alınacak mecbur.
Şirketteki kabloyuda eşime kaç gündür söylüyorum ama oda kaç gündür şirket deposunun boşaltılmasıyla uğraştığından şirkete bile gidemiyormuş ama ilk fırsatta getirecek inşallah
Zaten topu topu 3 fotograf çekildimdüğün sonrası perişan halim ve kınadan iki poz
Nasıl eğlenmeye daldıysak eşimle fotograf çekilmeyi birazdan çekeriz birazdan çekeriz derken düğün esnasında unutmuşum
Kızlarrrrrrr bu arada benim küçük mercümeğin biraz evvelki son vukuatını anlatayım size
Normalde ev telefonunun tuş kilidini açamaz bizde ona göre telsizi ortada bırakırken rahat davanıyoruz
Bir ara aldı eline Teteyi arıyom ben diye bizde oyun oynuyor diye ses etmedik.
Son aramalardada Annemleri çaldırmıştım ( Almanyayı ) tabi bizim cadı bu sefer tuş kilidini açmayı başarmış ve ciddi ciddi Almanyayı aramışsonrada telefonu ses gelmiyor diye kenara koymuş ( o arada çalıyormuş tabi telefon )
Bizde evde pür dikkat leylayla mecnunu izlerken annemde tabi alo alo diyor ses yok
Kimdir bu diye az daha dinliyor ve sadece mecnunun sesini duyuyor tvden kimdir acaba diye hala sesleniyor kimsin diye
Sonra bizim cadı yine telefonu eline almış Teteeeeee özledimmmm diyince annem anlayıp kapatıyor telefonu
Bir baktık Cepten annemler arıyor hemen fırlıyoruz yerimizden hayırdır inşallah acil bir şey olduda bizi yoldan cepten mi arıyorlar diye.
Tabi ev telefonu açık olduğu için ordan haber veremiyor ama ben panik yapınca dur şunları bir arayayım diye o zaman fark ettim telefonun açık olduğunu
Birde babası ne yaptın kız zilli diyince Teteeeyi aradımmmm özledimmm diyor
Bu ayki telefon faturasını çok merak ediyorum an itibariyle
insanlar aşık oluncada kilo veriyolar , eşimle ilk çıktığımızda bende baya kilo vermiştim
başarılarının devamını dilerim canım , bende kabullenmiyorum kilolarımı artık , yıllarca taşıdım amelelik yaptım, artık gitsinler , vedalaşsınlar benimle istiyorumm
yaa insan 1 kilo verince bile rahatlıyor , illaki yaşam standardımız yükselecek , hadi bakalım darısı başımıza
buarada okul demişsin , öğretmenmisin ? [/Q
Hadi bakalım inşallah. Evet canım Türkçe öğretmeniyim.
kızlar benim annem 46 yaşında geçen yıl hayatında ilk defa diyet yaptı 20 kilo verdi hala da devam ediyor dikkat etmeye hiç ekmek yemedi altı ay falan benimde en zayıf noktam ekmekkkkk
Kahramanmaraştayım[/QU
çok uzaktaymışsın:)
Kahramanmaraştayım[/QU
çok uzaktaymışsın:)
memleket mersin , eşiminki adana olunca yakın oluyo
sen nerelisin ?
canım geçmiş olsun eşine.
annen nasıl oldu.?
Banucuğum hep dua ediyorum sizlere Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah bebeklerinizi..
Haberin olmadı sanırım meyra bir kaç ay önce babasını kaybetti.bayağı oldu uğramayalı bugün geldi yeniden sevindirdi bizi...
Umuttçuğum inşallah yolunda gider herşey...Kızımında bu yıl farklı okul,farklı arkadaşlar,farklı öğretmenler..
Onu ayrı düşünüyorum oğlanı ayrı düşünüyorum...
Kızının isteksizliğine çok üzüldüm.. çok zor ama, senin içinde onun içinde..
Ne olabilir acaba.:26: Bir iki hafta geçsin eğer düzelmezse rehberlik görüşsün bence..
Yorgunluk olabilir,dersler zor gelebilir diyeceğim daha şimdiden ne dersi.?Yeni müfredatta okuma yazma bile ikinci dönemde öğretilecekmiş..
Hatırladığım kadarıyla senin kızın öğrenmişti okuma yazmayı..
Peki kaç saat okulda kalıyorlar.?
Tik konusunu sorma kızım da ana okulu döneminde sümüğünü çeker gibi burnunu oynatırdı..
Bir süre devam etti.. sonra tırnak yemeye başladı o bayağı uzun sürmüştü nihayet son buldu...
Eline sağlık..afiyet olsun...Güzele benziyor..
Özkacığım,oğluma hamileliğimde 6.aydan sonra gebelik kolestazı teşhisi kondu bana..gastroenteroloji bölümüne kan vereceğim bir sabah.
Uzayan kuyruğu anlatamam metrelerce. alan dar olduğundan halka halinde insanlar..
KEsin akşama kadar sürer diyorum içimden...
bir on dakika bekledim ben sonra baktım bir ses hanfendi hanfendi diye sesleniyor..Bir bayan gelirmisiniz dedi bana..
Gittim yanına beni aldı bir kapıdan içeri girdik siz hamilesiniz sanırım sizi gördüm ayakta beklemeyin dedi ..Hangi tahliller yapılıcak falan elimdeki tahlil kağınıdın aldı beni laboratuara götürdü kanım alındı sonuç kağıdımı alıp eve döndüm..
Mucievi bişey o olayı hiiç unutmuyorum ben...Çünkü kalabalığın arasından hamile olduğumu nasıl gördüler ayırca benim bariz göbeğim yoktu 94 kiloyla hamile kalan bir insanın her tarafı şişman olur benimde öyleydi..
Nerden nereye geldim.:) Üzüldüm bende o kadına,söyleyince sen...
hayırlı sabahlar kızlaaaarrr
mehtabcım erkencisin bu sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?