Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay beni görmezden gel canım başlamışken şöööyyyle sil süpür hertarafı

hadi hiç ihmal etme sporunu yapta gel hadi canım bende gidiyorum leptopum açık

haydiii sporaa kızllarrrrrrface gördüm alıntı yapayım kızlarla paylaşayım dedim lasly yapmak isteyenlere destek olur:))))

Son düzenleme:
Gününüz aydın olsun arkadaşlar..
Nasılsınız, iyisiniz umarım..

Yarım saattir telefon görüşmesi yapııyorum ben..

Kızım şehir tiyatrosunda öğrenci, her yıl Eylül ayında kayıt yenileniyor aidat ödeniyor vb.
Maille bilgilendiriyorlar ama biz almadık geçen hafta gelmiş olması lazımdı sözde..
Birbirlerine bağlayıp durdular beni.En sonunda uykudan gözünü açamayan bir bey yatak odası sesiyle bır bır bır diye diye halletti sorunu.:)

Son düzenleme:
Slm kizlar
banucum insallah bu sefer hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini 2sene sonra biz gibi yaramazliklarini anlatirsin insallah aminnn

meyraaa hosgeldin cnm

bende papatyamla ugrasiyom bademcikleri sis dra getirdim antibiotik verirde rahatlar

İnşallah canım neden olmasın ben E5 e yakınım birgün maltepeparkta buluşabiliriz... eşine geçmiş olsun yazdıklarını okudumda birkez daha dank etti işim gereği 6 ayda bir hepatit testi yaptırıyorum ama halen aşımı yaptırmadım o yüzden diş dolgumu yaptırmadım salladıkça sallıyorum bu sıra halletmem lazım..
Eki Görüntüle 517333 haydiii sporaa kızllarrrrrrface gördüm alıntı yapayım kızlarla paylaşayım dedim lasly yapmak isteyenlere destek olur:))))

hadi kızlar spora:)

Yena senin oğluşa maşallah görümceminde kızı hep zorla gider her akşam ağlama faslı vardır evlerinde..ama oğlu bu yıl başladı maşallah sorunsuz gidiyor erkek çocuklar dahamı iyi adapte oluyor acaba...

Ebru ben dün akşam evde değildim sporumu yapamadım ve yemeği baya geç yedim dün fiyasko bir gün idi menümüde paylaşmayayım..ama bugün daha verimli olacak inşallah söz:18::18:

hepinize günaydın

Geçmiş olsun canım..

herkeslere günaydınlar
bugün kızları gönderdikten sona yatmama kararı aldım ve uyguladım
yatınca ya yürüyüşten ya da ev işinden vazgeçmem gerekiyo yetiştiremiyorum hepsini yoksa
eşimin istediği güllacı yaptım ramazanda almıştım:)
1 tencerede menemen hazırladım kaynıyor
dolmamı da yaparsam süper olur
pazara gitmem lazım bugün almam gerekenler var bir de arkadaşım var rahatsız biraz onu ziyaret etmeliyim
toksin kuzuna geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
Nevinciğim,düğün ne zaman.? sende bayağı hareketli günler geçiriyorsun bu aralar..
Kolay gelsin.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. sorma gitsin zaten bir pazar günüm var oda ağırlama ve koşturmaca ile geçecek bunlar güzel telaşlarda gereksiz laf söz olmasa daha çekilir olur... düğün 3 hafta sonra nikah olacak çalgı çengi yok.kına geceside Kuranı kerimli olacakmış.. aile tepki veriyor bari kınada oyun olsaydı diye insanların kendi tercihi hayat görüşü saygı göstermek lazım diye düşünüyorum...eşimin kardeşi kendi seçimini bu doğrultnuda yaptı. sanırım öyle erkekli kadınlı karışık oturma olayıda yok eşim şimdiden cızırdamaya başladı ben gidicem kardeşimin karısı benden kaçarsa evine gitmem diyor.birde aynı apartmandasın çok tantanalar bekliyor bizi Allahım irade gücü versinde hiçbirşeye tek bir kırıcı söz çıkmadan ağızdan yaşayıp gidelim...

ohh güllaçda yapılmış kış hazırlıkları tam gaz gidiyor..

Toksin geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
selam kızlar,

keyifler iyidir inşallah. ben eşimden sonra uyumuşum. daha yeni bi şeyler yiyebildim.

gazilicim tebrik ederim, aşk ve düğün çok güzel bir şeyi daha sağlamış sana. çok şanslısın canım.

cecocum senin küçük evlere şenlik maşallah, fatura ne olacak hakikaten acaba :))

Aynurcum valla o bir derdim var köşesi insanı depresif yapıyor, çok haklısın. ayrıca Sultana kaç kere yasaklanmıştı o topik :))

Görüşürüz inşallah Nevincim. Aşını da ihmal etme canım. kafan rahat olur. menün için de üzülme. ben de dün öğlen patates yemeği yedim, akşam irmik helvası yedim diye hayıflandım durdum. bu sabah dünkünden 100 gr hafif geldim. seninki de sekte vurmamıştır. bugün tam gaz devam et bence.

Asumancım ben de eşimi yolcu edince yatarsam sporu yapmamam gerekiyor işleri yetiştirmek için aynı bugün olduğu gibi :) uykudan feragat etmek lazım. çok hamaratsın bu arada, maşallah

ben de kış hazırlığı için balık ucuzlamışken 20-30 tane palamut temizletmek istiyorum dondurucuya atmak için. 10 dakika da ızgara yaparım. bir de salata tamamdır. böyle yapanınız var mı kızlar?

inşallah artı görmek istemiyorum artık zaten ne güzel 91 leri görmüşken tekrar 95 ile buluştum...

eşim geçen gün palamut almıştı temzilenmiş doğranmış biraz fazla idi bende yıkadığım süzdüğüm bir kısmı dondurucuya attım bu akşam çıkarıp denicem eğer tadı güzel olursa dediğin gibi koyucam zaten eşimin arkadaşı yollayacakmış Ordu dan palamut 5 kg kadar..

görmezsin canım. hiç sıkılma, olumsuz düşündükçe vücut da direniyor o kiloda kalmak için.

canım bana da haber ver güzel olursa ben de yapayım. diyet için kurtarıcı olur valla balık böyle.

Herkese günaydııınnn... Aslında bayadır burdayım ama bi türlü yazamadım bu sabah pek bi hareketli maşallah işler...

Nevincim aynen bende yapamadım sporu.Eve 7 gibi gittim.7,30 gibi yemek yedik türlü ve salata.Kepek ekmeğim bitmiş beyaz ekmek yedim biraz Kaçamak yapmadım başka.Neden yapamıyorum ben şu leslieyi yaa bi türlü içimden gelmiyor vaktim de var üstelik.Dışarıda yürüyüş yapmak gibisi yok arkadaş evde olmuyo valla

görmezsin canım. hiç sıkılma, olumsuz düşündükçe vücut da direniyor o kiloda kalmak için.

canım bana da haber ver güzel olursa ben de yapayım. diyet için kurtarıcı olur valla balık böyle.

Eşimde bende balığı çok seviyoruz ama eşim uzun zamandır yemiyor.Geçen sene kasımda ameliyat oldu.Tam balık mevsimi.Aman yeme dikişlerin açılır falan filan dediler bi bıraktı dahada balık pişmedi bizim evde.Kayınvalidemler yapınca çağırır beni eşimde başka bişey yer.Napıcam bu sene ben bu balık işini yaa

haber veririm canım akşama niyetim denemek nasib olursa...olumsuzummmm...

ben balığı çok sevmem sadece sağlıklı olduğu için tüketiyorum eşim çok sever...bende beyaz ekmek tükettim hem akşam hem sabah yuh bana...ama kasıtlı değil dışardaydık...cumaya ne kaldı şurda yine kaybeden olucaz Ebru

Canım valla bana da kaybetcez gibi geliyor Saldık yine nedense.Gün doğmadan neler doğar bakalım cumaya daha 3 gün var bişeyler olur belki

yaparsın canım, yer yavaş yavaş. ilk kez duyuyorum ya dikiş açılması ve balık ilişkisini. ilginçmiş. hakikaten çok sağlıklı. eşin de yesin bence. şimdi beyaz et ve kırmızı ete güvenilemiyor antibiyotik ve hormonlar yüzünden. kuzu eti de doğal ama yağlı. en güzeli balık.

İşte her kafadan bi ses çıkıyor.Yok dikiş açılırmış yok yaran çabuk iyileşmezmiş.Belki doğruluk payı vardır bilemem ama eşim soğudu işte odur budur yemiyor.Nerdeyse 1 sene oldu ameliyat olalı dikiş mi kalır yara mı benim herifinki de iş yani :))

sen ona de ki her iki kadından biri sezeryanla doğuruyor çocuğunu. yemese onlar yemez, açılsa onları dikişleri açılırdı. sonra balıkların nesli tükenme sıkıntısıyla karşı karşıya kalmazdı :))

kızlar gidip evi toparlayalım. bu kadar tembellik yeter. hoşçakalın hepiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…