bende beyaz ekmek tükettim hem akşam hem sabah yuh bana...ama kasıtlı değil dışardaydık...cumaya ne kaldı şurda yine kaybeden olucaz Ebru
Canım valla bana da kaybetcez gibi geliyorSaldık yine nedense.Gün doğmadan neler doğar bakalım cumaya daha 3 gün var bişeyler olur belki
Aynurcum koş koş. Nevinle Ebru beyaz bayrak açtııı
selam kızlar,
keyifler iyidir inşallah. ben eşimden sonra uyumuşum. daha yeni bi şeyler yiyebildim.
gazilicim tebrik ederim, aşk ve düğün çok güzel bir şeyi daha sağlamış sana. çok şanslısın canım.
cecocum senin küçük evlere şenlik maşallah, fatura ne olacak hakikaten acaba :))
Aynurcum valla o bir derdim var köşesi insanı depresif yapıyor, çok haklısın. ayrıca Sultana kaç kere yasaklanmıştı o topik :))
Görüşürüz inşallah Nevincim. Aşını da ihmal etme canım. kafan rahat olur. menün için de üzülme. ben de dün öğlen patates yemeği yedim, akşam irmik helvası yedim diye hayıflandım durdum. bu sabah dünkünden 100 gr hafif geldim. seninki de sekte vurmamıştır. bugün tam gaz devam et bence.
Asumancım ben de eşimi yolcu edince yatarsam sporu yapmamam gerekiyor işleri yetiştirmek için aynı bugün olduğu gibi :) uykudan feragat etmek lazım. çok hamaratsın bu arada, maşallah
ben de kış hazırlığı için balık ucuzlamışken 20-30 tane palamut temizletmek istiyorum dondurucuya atmak için. 10 dakika da ızgara yaparım. bir de salata tamamdır. böyle yapanınız var mı kızlar?
olur olur inşallah...Canım valla bana da kaybetcez gibi geliyorSaldık yine nedense.Gün doğmadan neler doğar bakalım cumaya daha 3 gün var bişeyler olur belki
Selamlar arkadaşlar. Bu sabah tartıya çıkınca yıkıldım resmenUzun zamandır bu kadar kilo aldığımı hatırlamıyorum. Cuma gününe göre neredeyse 2 kg fazla çıktım Ve o an bu gidişe bir son demeye karar verdim. Regl olduğum için biraz şişlik olsa da (son günleri fazla değildir eminim) en az yarısı kilodur diye düşünüyorum Hafta sonu lüp lüp pastaları yersem, gece gündüz bir şeyler atıştırırsam, yemekten kalkıp sandviç yersem olacağı budur. Canımı dişime takarak verdim o kiloları ben. Kolayca geri almaya izin vermeyeceğim... Öyle işte az biraz moralim bozuk ama motivasyonum yerinde. Tam gaz yola devam arkadaşlar :)
Selamlar arkadaşlar. Bu sabah tartıya çıkınca yıkıldım resmenUzun zamandır bu kadar kilo aldığımı hatırlamıyorum. Cuma gününe göre neredeyse 2 kg fazla çıktım Ve o an bu gidişe bir son demeye karar verdim. Regl olduğum için biraz şişlik olsa da (son günleri fazla değildir eminim) en az yarısı kilodur diye düşünüyorum Hafta sonu lüp lüp pastaları yersem, gece gündüz bir şeyler atıştırırsam, yemekten kalkıp sandviç yersem olacağı budur. Canımı dişime takarak verdim o kiloları ben. Kolayca geri almaya izin vermeyeceğim... Öyle işte az biraz moralim bozuk ama motivasyonum yerinde. Tam gaz yola devam arkadaşlar :)
toksincim papatyana geçmiş olsunSlm kizlar
banucum insallah bu sefer hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini 2sene sonra biz gibi yaramazliklarini anlatirsin insallah aminnn
meyraaa hosgeldin cnm
bende papatyamla ugrasiyom bademcikleri sis dra getirdim antibiotik verirde rahatlar
benim buzluğumda her zaman balık bulunur..şu anda bir kilo istavrit. üç tane çupra var.. palamut koymadım hiçselam kızlar,
keyifler iyidir inşallah. ben eşimden sonra uyumuşum. daha yeni bi şeyler yiyebildim.
gazilicim tebrik ederim, aşk ve düğün çok güzel bir şeyi daha sağlamış sana. çok şanslısın canım.
cecocum senin küçük evlere şenlik maşallah, fatura ne olacak hakikaten acaba :))
Aynurcum valla o bir derdim var köşesi insanı depresif yapıyor, çok haklısın. ayrıca Sultana kaç kere yasaklanmıştı o topik :))
Görüşürüz inşallah Nevincim. Aşını da ihmal etme canım. kafan rahat olur. menün için de üzülme. ben de dün öğlen patates yemeği yedim, akşam irmik helvası yedim diye hayıflandım durdum. bu sabah dünkünden 100 gr hafif geldim. seninki de sekte vurmamıştır. bugün tam gaz devam et bence.
Asumancım ben de eşimi yolcu edince yatarsam sporu yapmamam gerekiyor işleri yetiştirmek için aynı bugün olduğu gibi :) uykudan feragat etmek lazım. çok hamaratsın bu arada, maşallah
ben de kış hazırlığı için balık ucuzlamışken 20-30 tane palamut temizletmek istiyorum dondurucuya atmak için. 10 dakika da ızgara yaparım. bir de salata tamamdır. böyle yapanınız var mı kızlar?
bizde balığı çok severiz en güvenilir yiyecek balık bence. pek hilesi yok. en doğal yiyecek diye düşünüyorum. onunda havuzlarda besleneni var ama kırmızı et veya tavuk kadar sakat değil. haftada iki gün tüketiyorum . bazen üçe çıktığı bile oluyor.her çarşamba eşim arkadaşlarıyla yemeğe çıkar benim yemeğim o gün yüzde 99 balıktır hemen buzluktan çıkartıyorum çözdürüp ya kızartıyorum ya buğulama yapıyorum.Eşimde bende balığı çok seviyoruz ama eşim uzun zamandır yemiyor.Geçen sene kasımda ameliyat oldu.Tam balık mevsimi.Aman yeme dikişlerin açılır falan filan dediler bi bıraktı dahada balık pişmedi bizim evde.Kayınvalidemler yapınca çağırır beni eşimde başka bişey yer.Napıcam bu sene ben bu balık işini yaa
İnşallah nursenacım hayırlısıylagünayydınnn kızlarrrr uyku tutmadı kalktım erkenden
asu afiyet olsun sosla uğraştın bu hafta
umut kardeşi evde daha çok duruyosa kızının onuda kıskanıyo olabilir benim büyük okula giderken suratından anlıyorum beni gönderiyo evde yalnız kalıyolar diye trip yapıyo
yena senin kıza göre oğlan daha dışa dönük heralde tanışıp eve bile davet ediyo maşşallah
özka inşallah sonuçların iyi çıkar şekerin okadar yüksek deilmiş
banu inşallah bi bebek haberi senden gelir topiğimize hayırlısıyla
derin ne yaptı acep habe0rdar ola varmı
cecoo senin faturayı bende merak ettim:)) geçmiş olsun
şimdilik aklımda kalanlarrrr alıntılar silinince
Toksincim inşallah canımmmm.Slm kizlar
banucum insallah bu sefer hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini 2sene sonra biz gibi yaramazliklarini anlatirsin insallah aminnn
meyraaa hosgeldin cnm
bende papatyamla ugrasiyom bademcikleri sis dra getirdim antibiotik verirde rahatlar
İnşallah nursenacım hayırlısıyla
Toksincim inşallah canımmmm.
Ebrucum ben de sizi kızdırıp gaza getirmek için yazıyorum öyle. öyle çok isterim ki benden çok kilo vermenizi. bunlar işin şakası
.
Yenacım, kızının yolunda gidiyor galiba?.....
Umuttçuğum inşallah yolunda gider herşey...Kızımında bu yıl farklı okul,farklı arkadaşlar,farklı öğretmenler..
Onu ayrı düşünüyorum oğlanı ayrı düşünüyorum...
Kızının isteksizliğine çok üzüldüm.. çok zor ama, senin içinde onun içinde..
Ne olabilir acaba.:26: Bir iki hafta geçsin eğer düzelmezse rehberlik görüşsün bence..
Yorgunluk olabilir,dersler zor gelebilir diyeceğim daha şimdiden ne dersi.?Yeni müfredatta okuma yazma bile ikinci dönemde öğretilecekmiş..
Hatırladığım kadarıyla senin kızın öğrenmişti okuma yazmayı..
Peki kaç saat okulda kalıyorlar.?
Tik konusunu sorma kızım da ana okulu döneminde sümüğünü çeker gibi burnunu oynatırdı..
Bir süre devam etti.. sonra tırnak yemeye başladı o bayağı uzun sürmüştü nihayet son buldu...
...
Tahlil sonuçların gayet güzel gelecek bence Özlem :) Ben de bir senedir yaptırmadım aslında bir ara yaptırsam iyi olur. Sen çok güzel yol aldın, kendini iyi yönde çok geliştirdin, elinde olmayan konular için hiç strese girme. İnsanları memnun etmek imkansız zaten. Ama durmamak gerekiyor o konuda haklısın. Yükün büyük çoğunluğundan kurtulunca bir yetinme duygusu geliyor insana. Ya da bana öyle oldu herhalde. Duraksadığım yetmezmiş gibi geriye de gitmeye başladımKızlar oku oku bitmiyo valla yazdıklarınız:))
Ben bugün doktora gittim. Banucuğumun önerisiyle Bakırköy doktor sani konuk'tan randevu almıştım, eşimle birlikte gittik. Doktor'a 2 dakikada anlattım herşeyi. Eee devlet hastanesinde her hastaya yarım saat vakit arıyacak değiller yaKadın o zaman şu şu testleri isteyelim dedi. Mecburen aç gittim , saat 12ye doğru kan verdim. Öğleden sonra da tokluk şekerim ölçüldü parmaktan. Toklum 91 çıktı kızlar. Nasıl sizce? Tahlil sonuçlarımı perşembe günü göstericem doktora, internet sitesinden sonuçları görebiliyomuşuz sanırım, çok merak edıyorum değerlerim nasıl çıkacak.
Bugün adet de oldum 7 gün gecikmeyle:)) bu kadar sevineceğimi tahmin etmemiştim, demekki 2 gündür aşırı tatlı isteğim de bundanmış. Artık kendime gelip kalan kilolarımı da vermem lazım. Güya doğumgünüme kadar(kasımda) kilolarımdan kurtulacaktım. 1.5 ay kaldı ama hala bi gelişme yok. Artık bu depresif halden kurtulup kendim için birşeyler yapmam lazım. Kpss olmadı, kurumsal bi iş bulamadım diye kendimi yemiycem artık, olmuyosa olmuyo. Artık oluruna bırakıcam herşeyi, insanların laflarını duymamazlıktan gelicem.
Canım haklısın bu da etkili oluyor, benim iki çocuğumda da gözle görülür kıskançlık var :) Büyüğü küçüğünü kıskanmayı azalttı, küçüğü büyüğünü daha fazal kıskanıyor şimdi :) Bizde geçen sene çok oluyordu "ben gidiyorum o evde kalıyor" sendromu. Ne kadar anlatsam da aklı kalıyordu gene. Ama bu sene oğlan da sabah okula gittiği için bu konuya pek takılmıyor, dile getirmiyor ya da.günayydınnn kızlarrrr uyku tutmadı kalktım erkenden
....
umut kardeşi evde daha çok duruyosa kızının onuda kıskanıyo olabilir benim büyük okula giderken suratından anlıyorum beni gönderiyo evde yalnız kalıyolar diye trip yapıyo
Çok geçmiş olsun, çabucak iyileşir dilerim....bende papatyamla ugrasiyom bademcikleri sis dra getirdim antibiotik verirde rahatlar
Canım valla bana da kaybetcez gibi geliyorSaldık yine nedense.Gün doğmadan neler doğar bakalım cumaya daha 3 gün var bişeyler olur belki
Aynurcum koş koş. Nevinle Ebru beyaz bayrak açtııı
merhaba kızlar leptobun ekranı kırıldı garantiye gönderdik giremiyorum buraya
YENAcım beni süre izinli yazarsan sevinirim hepinizi çok sewiyorum kendinize ii bakın en yakın zamanda burdayım inşallah
AYNURCUM kapışma dewam ona göre
Selamm yavrukuşşlarrr
nassınız ?? bende okuldan geldim , dün gecem yine biraz huzursuz geçti , uyuyamadım maleseff
şimdi biraz kestirmeyi düşünüyorum
ooo Esracımm rakiplerimiz hemen kabullenmişimi yenilgiyi , ooh oohh
Nurgüll nerelerdesin cücüüm sen ??? biz kapışmaya devam , bu hafta çiftli kapışıyoz bakalım nolcak , sende arakedisi ol , olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?