Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende beyaz ekmek tükettim hem akşam hem sabah yuh bana...ama kasıtlı değil dışardaydık...cumaya ne kaldı şurda yine kaybeden olucaz Ebru

Canım valla bana da kaybetcez gibi geliyor Saldık yine nedense.Gün doğmadan neler doğar bakalım cumaya daha 3 gün var bişeyler olur belki

Aynurcum koş koş. Nevinle Ebru beyaz bayrak açtııı

uyumayınca öğlene kadar yemeğimi bile yaptım ama uykum da var yaa
şimd,i dışarda yapılacak olan işle kaldı hem de yürüyüş yaparım
palamut geçen gün eşim de dedi dondursak diye ama ben pek güvenemedim nasıl olur acaba tadı diye zaten yer de yok buzlukta

Selamlar arkadaşlar. Bu sabah tartıya çıkınca yıkıldım resmen Uzun zamandır bu kadar kilo aldığımı hatırlamıyorum. Cuma gününe göre neredeyse 2 kg fazla çıktım Ve o an bu gidişe bir son demeye karar verdim. Regl olduğum için biraz şişlik olsa da (son günleri fazla değildir eminim) en az yarısı kilodur diye düşünüyorum Hafta sonu lüp lüp pastaları yersem, gece gündüz bir şeyler atıştırırsam, yemekten kalkıp sandviç yersem olacağı budur. Canımı dişime takarak verdim o kiloları ben. Kolayca geri almaya izin vermeyeceğim... Öyle işte az biraz moralim bozuk ama motivasyonum yerinde. Tam gaz yola devam arkadaşlar :)

Canım valla bana da kaybetcez gibi geliyor Saldık yine nedense.Gün doğmadan neler doğar bakalım cumaya daha 3 gün var bişeyler olur belki
olur olur inşallah...

Umut banada olmuştu bir süre yedim ve kilo almadım ama yemeye devam edip 2-3 hafta sonra 2-3 kg birden geldi sendeki şişkinliktir inşallah...hadi bakalım artık yol alma vakti...

kilo alsan da motivasyonun yerinde ne güzel canım hemen verirsin sen onu
nevin de söylemiş bir süe yedim almadım zannediyorsun sonra bir bakmışın kilo kilo gelivermiş aynısı bana da oldu işte
artık gelenleri yolcu etme zamanı

merhaba kızlar leptobun ekranı kırıldı garantiye gönderdik giremiyorum buraya
YENAcım beni süre izinli yazarsan sevinirim hepinizi çok sewiyorum kendinize ii bakın en yakın zamanda burdayım inşallah
AYNURCUM kapışma dewam ona göre

toksincim papatyana geçmiş olsun

benim buzluğumda her zaman balık bulunur..şu anda bir kilo istavrit. üç tane çupra var.. palamut koymadım hiç

bir kaç gündür evde değildim... şimdi geldik ve birazdan nöbete gireceğim...kısaca bir geçmişe bakıp tekrar döneyim aranıza....

bizde balığı çok severiz en güvenilir yiyecek balık bence. pek hilesi yok. en doğal yiyecek diye düşünüyorum. onunda havuzlarda besleneni var ama kırmızı et veya tavuk kadar sakat değil. haftada iki gün tüketiyorum . bazen üçe çıktığı bile oluyor.her çarşamba eşim arkadaşlarıyla yemeğe çıkar benim yemeğim o gün yüzde 99 balıktır hemen buzluktan çıkartıyorum çözdürüp ya kızartıyorum ya buğulama yapıyorum.

Son düzenleme:
İnşallah nursenacım hayırlısıyla
Toksincim inşallah canımmmm.

ne çok şey yazmışsınız kızlar... oku oku bitmediii....
geçen haftaki paylaşımlarda kudretullah tarifi vardı umutt un... denedim... harika bir şey... çocuklar yemeye doymadı... yarın akşama misafir davet edeceğim... şimdi bir daha yaptım.. fırından yeni çıktı... yarına kadar dinlenecek... tabiii ben nöbetteyken benim canavarlar yemezse...

evde az işim var opnu bitirip bir de duş alır ve çıkarım... bu arada zaman zaman geçmişi okurum...

benim diyet bu aralar hiç iiyi gitmiyor... az az almaya başladım... sıkı gittiğim zamn da her gün yediklerimi yazıyor ve sğrekli kendimi denetliyordum.ç.. tekrar o sisteme dönmem gerek...

yoksa alıp başımı şişeceğim

bu sabah simitli falan güzel bir kahvaltı yaptım... bu son olsun inşallah.
bende cuma listelerinde boy göstermeye başlamak istiyorun artıııııkkkkk...

Ebrucum ben de sizi kızdırıp gaza getirmek için yazıyorum öyle. öyle çok isterim ki benden çok kilo vermenizi. bunlar işin şakası

Asumancım valla gün bi sürü oluyor erken kalkınca. insan iyi hissediyor. palamutu ben denicem sanırım. ızgarasını piştikten sonra dondurup, uygun bir zamanda yemiştim. lezzetinde sıkıntı yoktu. umarım çiğ olanı da güzel olur.

Umutcum üzülme ne olur. regl dönemi aldığın 100 gr yağ peşine 500 gr ödem koyuyor. gaz sıkıntısı çok oluyor. eminim reglin bitince güzel bir rakam görürsün. bi de kendini hırpalama yediklerin için. premenstural dönemde hakikaten hepimizin gözü dönüyor. zaten biyolojik olarak da karbonhidrata ihtiyaç duyuyormuşuz. bence telafi edilemeyecek bir şey değil her ay 3-4 gün kaçamak.

Dafi abla ne güzel sık sık balık yemen. ben de ton balığıyla falan haftada 2 güne tamamlamaya çalışıyorum. hakikaten bu devirde güvenilecek sınırlı protein kaynaklarından.

Ebrucum ben de sizi kızdırıp gaza getirmek için yazıyorum öyle. öyle çok isterim ki benden çok kilo vermenizi. bunlar işin şakası
.

Biliyorum tatlım benim bende takılıyorum size.Ama şaka maka bu yazışmalardan sonra motivasyonum epey arttı.Spor yapamıyorum belki ama diyetimde sıkıntı yok.İnşallah hepimiz güzel kilolar veririz

Yenacım, kızının yolunda gidiyor galiba? Olumsuz bir şey yazmayınca öyle düşündüm. Yeni okuluna, arkadaşlarına hemen adapte olmuştur umarım. Şansı açık olsun, hep iyi gitsin inşallah.
Bizim üzücü gidiyor evet, dün sitedeki cafe'ye götürdüm onu, konuştuk biraz. Yaş 6 olunca hislerini ifade etmekte zorlanıyor da, zaten yapı olarak fazla bir şeyler anlatmayı sevmez. "Öğretmene söyle, benim üzüldüğümü anlasın" diyor. sanırım biraz daha ilgi ve teselli bekliyor. Bir de öğretmen biraz otoriter yapıda anladığım kadarıyla. Önerilerime sürekli "ya öğetmenim kızarsa" diye cevap verdi. Bugün aradım toplantı istedim, cevap bekliyorum.
Okuma yazma konusu da ayrı bir konu. evet, 4-5 ay oldu okuma yazmayı sökeli (ya da ben fark edeli diyelim :), şimdi doğal olarak çizgi çalışmaları yapmak istemiyor, çok sıkılıyormuş. Sabah 7.50- Akşam 17.30 yaklaşık 10 saat sürüyor okul
Okuduğum kadarıyla tikler çocuklarda ya taklitle (başka arkadaşından göerek) ya da başa çıkmakta zorlandıklandıkları stres durumlarında ortaya çıkıyormuş. Başta uyarıyordum, yanlışmış, vazgeçtim uyarmaktan biraz azaldı sanki? Ya da bana öyle geliyor
Tahlil sonuçların gayet güzel gelecek bence Özlem :) Ben de bir senedir yaptırmadım aslında bir ara yaptırsam iyi olur. Sen çok güzel yol aldın, kendini iyi yönde çok geliştirdin, elinde olmayan konular için hiç strese girme. İnsanları memnun etmek imkansız zaten. Ama durmamak gerekiyor o konuda haklısın. Yükün büyük çoğunluğundan kurtulunca bir yetinme duygusu geliyor insana. Ya da bana öyle oldu herhalde. Duraksadığım yetmezmiş gibi geriye de gitmeye başladım Yediğim halde fazla almayınca şımardım, abarttım galiba durumu
Canım haklısın bu da etkili oluyor, benim iki çocuğumda da gözle görülür kıskançlık var :) Büyüğü küçüğünü kıskanmayı azalttı, küçüğü büyüğünü daha fazal kıskanıyor şimdi :) Bizde geçen sene çok oluyordu "ben gidiyorum o evde kalıyor" sendromu. Ne kadar anlatsam da aklı kalıyordu gene. Ama bu sene oğlan da sabah okula gittiği için bu konuya pek takılmıyor, dile getirmiyor ya da.
...bende papatyamla ugrasiyom bademcikleri sis dra getirdim antibiotik verirde rahatlar
Çok geçmiş olsun, çabucak iyileşir dilerim.

3 ayda 15 kilo veren bir kişinin genel olarak yaptıklarını yediklerini okudum bi yerde.Sizle de paylaşayım istedim

3 ayda 15 kiloyu nasıl verdim?

SABAHLARI

Beyaz peynir (avuç içi kadar)
Haşlanmış yumurta (1-2 adet)
Sızma zeytinyağıyla pişirilmiş yumurta (1-2 adet)
Domates (1 adet)
Salatalık (1 adet)
Biber (2 adet)
Maydanoz (3-5 dal)
Bal (1-3 çay kaşığı)
Yeşil çay (1 fincan)
Siyah çay (1 fincan)
Bitki çayı (1 fincan)
Ceviz (1-3 adet)
Badem (4-8 adet)
Fındık (4-8 adet)
Fıstık (4-8 adet)
Kepekli Ekmek (1-3 dilim)
1-3 bardak su

ÖĞLENLERİ

Mercimek çorbası
Salata
Taze fasülye
Nohut
Kuru fasülye
Barbunya
Bulgur pilavı
Semizotu
Yoğurt
Yağsız kırmızı et
Balık
Yağsız tavuk
Elma
Armut
Erik
Kuru erik
Kayısı
Ceviz
Fındık
Fıstık
Badem
Havuç
Maydanoz
Soğan
Sarımsak
Limon
Kepekli siyah ekmek
2-4 bardak su

AKŞAMLARI

Mercimek çorbası
Salata
Taze fasülye
Nohut
Kuru fasülye
Barbunya
Bulgur pilavı
Semizotu
Yoğurt
Yağsız kırmızı et
Balık
Yağsız tavuk
Elma
Armut
Erik
Kuru erik
Kayısı
Ceviz
Fındık
Fıstık
Badem
Havuç
Maydanoz
Soğan
Sarımsak
Limon
Kepekli siyah ekmek
2-4 bardak su

ASLA YEMEDİKLERİM

Makarna
Pirinç pilavı
Patates
Beyaz ekmek
Sucuk
Salam
Sosis
Kaşar peyniri
Kaymak
Reçel
Pekmez
Tahin
Turşu
Kızartmalar
Konserveler
Çips
Pizza
Hamburger
Beyaz şeker
Rafine Tuz (çok az kullandım)
Ayçiçek yağı
Margarin
Kuru pastalar
Yaş pastalar
Dondurmalar
Cola
Fanta
Hazır meyva suları
Çikolatalar
Krakerler
Bisküviler

ÇOK AZ YEDİĞİM AŞIRI ŞEKERLİ MEYVELER

Üzüm
İncir
Kayısı
Kavun
Karpuz

ÖĞLEN ve AKŞAMLARI MUTLAKA YEDİKLERİM

Yoğurt
Çorba
Salata
Sebzeli bir yemek

EK BİLGİLER

Yemeklerin tümünde sızma zeytinyağı kullandım.
Çaylara beyaz şeker yerine Bal koydum.
Günde 5-10 bin adım attım (yürüdüm, yüzdüm)
Prof. Canan Karatay tarafından yazılan beslenme kitaplarında belirtilen beslenme yöntemlerini benimseyerek 3 ayda 105 kilodan 90 kiloya düştüm.
Tansiyonum 15/11'den 12/8'e indi.
Açlık şekerim 150'lerden 105'e indi.

ALINTI

Selamm yavrukuşşlarrr

nassınız ?? bende okuldan geldim , dün gecem yine biraz huzursuz geçti , uyuyamadım maleseff

şimdi biraz kestirmeyi düşünüyorum

Aynurcum koş koş. Nevinle Ebru beyaz bayrak açtııı

ooo Esracımm rakiplerimiz hemen kabullenmişimi yenilgiyi , ooh oohh

Nurgüll nerelerdesin cücüüm sen ??? biz kapışmaya devam , bu hafta çiftli kapışıyoz bakalım nolcak , sende arakedisi ol , olmazmı

Pes etmek yok aynen devam Biz sadece leslie yapamadık diye hayıflandık diyette sorun yok şekerim Korkun bizddeeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…