Pes etmek yok aynen devamBiz sadece leslie yapamadık diye hayıflandık diyette sorun yok şekerim Korkun bizddeeennn
Aynurcum inşallah daha iyisindir bugün. dinlen ama çok uyuma, gece uyuyamazsın cücük :)) rakiplerimiz şanslı valla, ben de bu hafta sıfır sporlayım. bakalım yarınla birgün yaparım inşallah :)
elmasalyangozu üzüldüm kızın için. ama bir yolu bulunur. öyle sabit bir görüşlü öğretmenden daha iyisi çıkacaktır karşınıza. hayra yor bence canım.
Selamm yavrukuşşlarrr
nassınız ?? bende okuldan geldim , dün gecem yine biraz huzursuz geçti , uyuyamadım maleseff
şimdi biraz kestirmeyi düşünüyorum
ooo Esracımm rakiplerimiz hemen kabullenmişimi yenilgiyi , ooh oohh
Nurgüll nerelerdesin cücüüm sen ??? biz kapışmaya devam , bu hafta çiftli kapışıyoz bakalım nolcak , sende arakedisi ol , olmazmı
Aynurcum inşallah daha iyisindir bugün. dinlen ama çok uyuma, gece uyuyamazsın cücük :)) rakiplerimiz şanslı valla, ben de bu hafta sıfır sporlayım. bakalım yarınla birgün yaparım inşallah :)
elmasalyangozu üzüldüm kızın için. ama bir yolu bulunur. öyle sabit bir görüşlü öğretmenden daha iyisi çıkacaktır karşınıza. hayra yor bence canım.
daha iyiyim canım , dün akşam arkadaşım gelmişti , ben en yakın arkadaşımı 2.5 yıl önce kaybettim , biraz ondan falan bahsettik , öyle olunca uyuyamadım gece
bu hafta rakiplerimize töleranslı davranalım , ürkmesinler
ayyy ne oldu size hemen biz spor yapamıyoruz moduna girdiniz...ben sizden iki katı fazla spor yapmam lazım hepinizden şişkoyum malesef vede hepinizden şanssızım işyeri ortamı vs...yine de cesaretim var hadi bakalım.
Ebrum bu akşam o spor yapılacak Allah nasib ederse...
...
Umutcum üzülme ne olur. regl dönemi aldığın 100 gr yağ peşine 500 gr ödem koyuyor. gaz sıkıntısı çok oluyor. eminim reglin bitince güzel bir rakam görürsün. bi de kendini hırpalama yediklerin için. premenstural dönemde hakikaten hepimizin gözü dönüyor. zaten biyolojik olarak da karbonhidrata ihtiyaç duyuyormuşuz. bence telafi edilemeyecek bir şey değil her ay 3-4 gün kaçamak.
ne çok şey yazmışsınız kızlar... oku oku bitmediii....
geçen haftaki paylaşımlarda kudretullah tarifi vardı umutt un... denedim... harika bir şey... çocuklar yemeye doymadı... yarın akşama misafir davet edeceğim... şimdi bir daha yaptım.. fırından yeni çıktı... yarına kadar dinlenecek... tabiii ben nöbetteyken benim canavarlar yemezse...
ben geldim hanımlar;
bir sürü alıntı yaptım bir sürü cevap yazacaktım. olmadı.
canım da sıkıldı. bildiğiniz üzre bugün evdeyim. kuzu kızımın az biraz burnu akıyor
diye okula yollamadım. ben de gidip öğretmenle devam edecek mi vs diye konuşmak
istedim. sevmediğim bir öğretmen vardı. inatla sabahçı olacak kızınız dedi.
olamayacağını vs vs anlattım ama kabul ederse sadece sabahçı olursa kabul edermiş kızımı.
paşa gönlünüz bilir dedim ben de. ama lütfen seneye mutlaka buraya getirin kızınız çok zeki
çok soru zoruyor falan dedi. ben de kusura bakmayın getiremem dedi.
genel olarak böyle oldu işte.
canım sıkıldı döndüm okuldan. bakalım ne olacak şimdi...
YENA'm allahım her zaman böyle şanslı yapsın oğluşunu. çünkü o şekilde ilgili öğretmen bulmak
artık çok zor sanırım. umarım tüm eğitim hayatında hep bu şekilde iyi öğretmenlerle karşılaşsın
öğretmeninin sizi aramasına en az senin kadar sevindim. :118:
daha iyiyim canım , dün akşam arkadaşım gelmişti , ben en yakın arkadaşımı 2.5 yıl önce kaybettim , biraz ondan falan bahsettik , öyle olunca uyuyamadım gece
sevindim canım iyi olmana. başınız sağolsun, üzülmemeye çalış canım zordur ama.
evet evet ürkmesinler. ben de sporu pas geçtim bu hafta. az kaldı cumaya heyecanlıyım ben. çiftler tenis maçı gibi oldu bu :)
ama tembellik ettim ben bugün ya. gidip yine az ilgileneyim ortalıkla. hoşçakalın kızlar, çok öptüm Aynurcum.
ayyy ne oldu size hemen biz spor yapamıyoruz moduna girdiniz...ben sizden iki katı fazla spor yapmam lazım hepinizden şişkoyum malesef vede hepinizden şanssızım işyeri ortamı vs...yine de cesaretim var hadi bakalım.
saat 3 olmuş , bende gidiim azcık uyuyayımm , öpttümm kocamann
Nevincim yapın tabi yapın :)) İnşallah bu hafta en çok kiloyu sen vercen, düğüne az kaldı bak. bol bol yeşilçay falan iç canım.
bu sefer kesin kaçtım kızlar. hoşçakalın.
uyumayınca öğlene kadar yemeğimi bile yaptım ama uykum da var yaa
şimd,i dışarda yapılacak olan işle kaldı hem de yürüyüş yaparım
palamut geçen gün eşim de dedi dondursak diye ama ben pek güvenemedim nasıl olur acaba tadı diye zaten yer de yok buzlukta
Canım tabi spor yapamıyoruz moduna girerler.Şimdiden alt yapı çalışmalarına başladılar.Biz daha çok kilo vercez ya,işte biz spor yapamadık ondan veremedik diyecekler (hayal gücüme bakar mısın ya fesatlığın bu kadarı)
İnşallah bu akşam sporumu yapıcam.İş çıkışı hasta ziyaretine gitmem lazım.Eve kaçta giderim bilemiyorum ama geçte olsa yapıcam söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?