Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldim hanımlar;

bir sürü alıntı yaptım bir sürü cevap yazacaktım. olmadı.
canım da sıkıldı. bildiğiniz üzre bugün evdeyim. kuzu kızımın az biraz burnu akıyor
diye okula yollamadım. ben de gidip öğretmenle devam edecek mi vs diye konuşmak
istedim. sevmediğim bir öğretmen vardı. inatla sabahçı olacak kızınız dedi.
olamayacağını vs vs anlattım ama kabul ederse sadece sabahçı olursa kabul edermiş kızımı.
paşa gönlünüz bilir dedim ben de. ama lütfen seneye mutlaka buraya getirin kızınız çok zeki
çok soru zoruyor falan dedi. ben de kusura bakmayın getiremem dedi.
genel olarak böyle oldu işte.
canım sıkıldı döndüm okuldan. bakalım ne olacak şimdi...

YENA'm allahım her zaman böyle şanslı yapsın oğluşunu. çünkü o şekilde ilgili öğretmen bulmak
artık çok zor sanırım. umarım tüm eğitim hayatında hep bu şekilde iyi öğretmenlerle karşılaşsın
öğretmeninin sizi aramasına en az senin kadar sevindim. :118:

Son düzenleme:
Pes etmek yok aynen devam Biz sadece leslie yapamadık diye hayıflandık diyette sorun yok şekerim Korkun bizddeeennn

Ebuşş avantajlısınız şekerim , ben spor yapamıyorumm , siz isterseniz yaparsınız , kapatırsınız arayı , hadi bakalımm durmak yok aynen devamm

Aynurcum inşallah daha iyisindir bugün. dinlen ama çok uyuma, gece uyuyamazsın cücük :)) rakiplerimiz şanslı valla, ben de bu hafta sıfır sporlayım. bakalım yarınla birgün yaparım inşallah :)

elmasalyangozu üzüldüm kızın için. ama bir yolu bulunur. öyle sabit bir görüşlü öğretmenden daha iyisi çıkacaktır karşınıza. hayra yor bence canım.

herkeslere tünaydınlar....
bugün gündüz çok yoğunum yafff, bi tünaydın diyim dedim yinede.
haydi görüşmek üzere yine, öpüyorum canlarım....
sizi seviyorum

daha iyiyim canım , dün akşam arkadaşım gelmişti , ben en yakın arkadaşımı 2.5 yıl önce kaybettim , biraz ondan falan bahsettik , öyle olunca uyuyamadım gece

bu hafta rakiplerimize töleranslı davranalım , ürkmesinler

ayyy ne oldu size hemen biz spor yapamıyoruz moduna girdiniz...ben sizden iki katı fazla spor yapmam lazım hepinizden şişkoyum malesef vede hepinizden şanssızım işyeri ortamı vs...yine de cesaretim var hadi bakalım.

Ebrum bu akşam o spor yapılacak Allah nasib ederse...

o spor bu akşam yapılacak, bak kırarım yoksam bacaklarınızı

evet senin işyerin cııssss tehlikeli işyeri

ama yinede haydi Nevin spora

Son düzenleme:
Nevin-Asuman çok haklısınız kızlar. Şımardım ve de boşladım, bi sürü beslenme hatası yapıp, yememem gerekenleri yiyip fazla kilo almayınca günden güne abarttım. Müstehak bu bana Sabah çok üzüldüm ama, yürüyüş yaparken öyle hırslandım ki, 40 dakikalık parkurumu 26 dakikada tamamlamışım. Üzerine 15 dakika daha yürüdüm ceza olarak :)

Yok canım, benim asıl ödemim 1 gün öncesi-ilk gün oluyor, sonra zaten inmiş oluyorum. Olsa dahi hepsi ödem değildir. Zaten sadece 3-4 kaçamak da değil, birkaç haftadır çok yanlış besleniyordum ben. Hatta neredeyse 2 aydır toparlayamadım diyebilirim. Bu artılar biraz aklımı başıma topladı, sonradan tavsamam umarım.

Sağol moral verdiğin için :) Telafiye çabalayacağım işte...

Afiyet olsun :) Benim de çok sevdiğim bir tariftir o, bir kaç ayrı tarif denemiştim ama en çok o sayfada yazdığım bol portakallı olanı sevmiştim. Aroması daha yoğun, yumurta kokmuyor. Bir ara epey dadanmıştım sonra sıkıldım galiba, uzuuuun bir süredir yapmadım :)

Üzüldüm, şansın yaver gitmemiş Biraz da öğretmenin olumsuz yaklaşımı etkili olmuş galiba. Hepinize uygun bir çözüm bulabilrsiniz umarım Özel düşünüyorsan bizim kreşten çok memnunum diyeceğim ama size uzak kalır sanırım, Ataşehir'de... Buradan tanıştığım arkadaşım Beyza da (Leah) Libadiye tarafında bir kreşe götürüyor oğlunu, o da memnun, orası yakın gelirse ismini, bilgilerini öğrenirim senin için...

sevindim canım iyi olmana. başınız sağolsun, üzülmemeye çalış canım zordur ama.

evet evet ürkmesinler. ben de sporu pas geçtim bu hafta. az kaldı cumaya heyecanlıyım ben. çiftler tenis maçı gibi oldu bu :)

ama tembellik ettim ben bugün ya. gidip yine az ilgileneyim ortalıkla. hoşçakalın kızlar, çok öptüm Aynurcum.

saat 3 olmuş , bende gidiim azcık uyuyayımm , öpttümm kocamann

Nevincim yapın tabi yapın :)) İnşallah bu hafta en çok kiloyu sen vercen, düğüne az kaldı bak. bol bol yeşilçay falan iç canım.

bu sefer kesin kaçtım kızlar. hoşçakalın.

Selam kızlar ara sıra takip ediyordum burasını ama hiç yazmadım.
utanarak yazıyorumki akşam tartıya çıktığımda 100 kiloyu görünce sıkıntıdan bütün gece uyuyamadım
artık kendime gelmenin zamanı geldi toparlanmam gerek burası çook sık takip edicem sizlerden heveslenip zayıflamak istiyorum
ben 1 senede 20 kilodan fazla aldım nedenide bazı sorunlar sıkıntılar yaşıyorum kendimi yemeye verdim arkındayım
2,5 yaşında oğlum var doğumdan sonra bile 18 kilo kadar verdim hiç rejim yapmadan.
şimdi çok kafama koydum zayıflamayı bilinçsiz bişeyde yapmak istemiyorum.

Aynur arkadaşın için üzüldüm canım, Allah rahmet eylesin

Aranızdaki bu tatlı rekabet de kızışıyor. Bu hafta ben de merakla bekleyeceğim sonucu. Böyle ikili takımlar halinde daha mı heyecanlı oluyor ne? İzleyici kanadından öyle oluyor en azından :)))

Tabi tabi çevir kazı yanmasın.Kaybedeceğinizi anladınız ya tölerans falan tanımaya başladınız hemen Yemezler şekerrriiiimm

saat 3 olmuş , bende gidiim azcık uyuyayımm , öpttümm kocamann

Nevincim yapın tabi yapın :)) İnşallah bu hafta en çok kiloyu sen vercen, düğüne az kaldı bak. bol bol yeşilçay falan iç canım.

bu sefer kesin kaçtım kızlar. hoşçakalın.

Bak hele bak kışkırtıcı mesajları atıp nasılda kaçtılar hemen

Canım tabi spor yapamıyoruz moduna girerler.Şimdiden alt yapı çalışmalarına başladılar.Biz daha çok kilo vercez ya,işte biz spor yapamadık ondan veremedik diyecekler (hayal gücüme bakar mısın ya fesatlığın bu kadarı )

İnşallah bu akşam sporumu yapıcam.İş çıkışı hasta ziyaretine gitmem lazım.Eve kaçta giderim bilemiyorum ama geçte olsa yapıcam söz

canım kuzenimin dediğine göre palamutu temizlemeden öylece dondurmak gerekiyormuş temizleyip dondurunca tadı değişiyormuş ben henüz yapmadım ama kuzenimin buzluğundan balık eksik olmaz ona gittiğimizde yapar yeriz çok güzel oluyor...

selamlar hanımlarr..
kim var kim yok bakalım :)

ben yoğun geçen bir haftanın ardından dün gene işbaşı yaptım. yapmaz olaydım. masada işler birikmiş, iğne koymaya yer yok vaziyette şu anda..

size de bir selam vereyim dedim. karatay diyeti şimdilik güzel gidiyor bende. etkili oldu. geçen cuma 86,6 bildrimiştim ama bu sabah 87,7 çıktım çünkü cumartesi günü epey kaçamak yaptım söz vermiştim 85 olunca pasta yiycem diye ama artık 85.e inince yemiycem çünkü hakkımı bol bol kullanmış oldum.neler yediğimi söylemiyim beni topa koyar uçurursunuz burdan bir de regl olmak üzereyim, şişliğim de var yani. bakalım cumaya ne bildiricem kısmet :)

oğlum okula alışmış görünüyor ama ben hala alışamadım yanında aileden kimse olmadığını bildiğim bir yerde bulunması düşüncesi beni kemiriyor, fazla pimpirikli ve evhamlı bir anne oldum ben, hiç hoşlanmadığım halde aklıma her düşünce geldiğinde Allah'a emanet diyorum, o biraz içimi rahatlatıyor.
Allah tüm yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah...

herkes iyidir inşallah sorun yoktur kimsede.
az geçmişe bakayım kafamı dağıtmaya geldim :)
bu sayfada balık mevzuu gördüm, geçen palamut yedik ama pek lezzetsiz geldi,herhalde onu tavada kızartma yapmak lazımdı,fırınlayınca , haşlanmış tavuk göğsü gibi tatsız oldu pazar günü somon+levrek yaptım yanında salata ile, işte o hoşuma gitti, ben pek balık sevmem ve yemem, hatta son 1 ayda yediğim balığı belki ömrümde toplasak yememişimdir ama malum karatay omega3.e çok önem veriyor, onun için mecbur yiyorum :)
...

Fesat fesat

canım akşam eve gidene kadar akşam yemeğini yiyeceksin de mi? bence hasta ziyaretinin bitmesini bekleme akşam yemeğini yemek için. yolda falan ye bişeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…