Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Fesat fesat

canım akşam eve gidene kadar akşam yemeğini yiyeceksin de mi? bence hasta ziyaretinin bitmesini bekleme akşam yemeğini yemek için. yolda falan ye bişeyler.

Valla bilmiyorum ki canım.Eşimin kuzeni ameliyat oldu.Eşimle buluşup birlikte gitcez iş çıkışı.Olmadı bi yarım saat erken çıkarım.Ziyaretten sonra evde yeriz geç olmadan.Zaten çok uzun duramayız hastanede yatıyor.Bişeyler düşüncem artık dediğin gibi çok geç olmadan akşam yemeğini yemeli...

Geçmişe baktım geçen hafta 1. Olmuşum yahu
çok sevindim, inşallah bu hafta da devam eder diycem ama bu hafta için pek umudum yok

Akşama taze fasulye ya da kabak yemeği yemeyi planlıyorum yanında yoğurt ile.
Deminden beri de 1 lt.suyu fondip yaptım, sıkıştım w.c.ye kaçıyorum
...

aa söylemeden geçemiycem, işyerindekiler beni 1 haftadır görmediler ya , epey kişi fark etti zayıfladığımı, hatta biri "seni hiç bu kadar ince görmemiştim" dedi ..
gerçi 1 kez daha bu kiloda olmuştum ama 2 sene kadar oldu herhalde.

hele bi 75 olayım da görün beni uleeyyynnnnnnn
...

canım masallah sana. çok ıyı vermışsın kılolarını. bende senınle aynı noktada basladı m ve hedefte aynı. umarım sonuca ulaşırız. sana sunu sormak ıstıyorum 86 kıloya nasıl ve ne zamanlık bır sürede ulaştın. su anda tam bır ay olmadı 27 ağustosta basladım ben ve 4.4 kılo gıttı benden. sendekı kılo verme hızı nedır. aynı kıloda basladığuımız için merak ettım. mutlu gunlerr

Selam milletttttttt :122: :122: :122:

Bugün kaç günden sonra biraz daha dinç uyandım
Küçük kızçemle birlikte kahvaltımızı ettik sonrada çamaşırlarımı toplayıp yatak odama giriştim
Kaç gündür hep erteleyip duruyordum ama sonunda dolap içlerimi toparlayabildim.
Yıkadığım çamaşırlarıda artık gece ütülerim inşallah

Beslenme konusunda bir sorunum yok çok şükür ama iki gündür yine spordan yeller esiyor
İnşallah yarından itibaren yine düzenli olarak spor yaparım nasılsa işlerimde bitti günlük temizliği nasılsa işden saymıyorum artık
Birde inanılmaz ödem var yine bende o yüzden iki günlük ayran detoksu yapmayı düşünüyorum
Akşama eşime söyleyeyim de gelirken ayran alsın bari ödemlerden kurtulayım

ya bide cecoooooooooşşş senin apayrı bi topik açmanı bekliyorum artık. "KÜÇÜK CADI VE ANNESİNİN MACERALARI" diye nasıl bi cadı o yaaaaaa ölüyorum gülmekten okurken.

Fena fikir değil hee
Cadı ki ne Cadı Dün babasının faceinde düğünde kendisinin resmini gördü birde gelinle damatın anında başladı anne hadi nay naya gidelim oynıyacağım ben diye başladı oynamaya
Çengi yaaa hani bende oynamayı severimde bu benden beter

görmezsin canım. hiç sıkılma, olumsuz düşündükçe vücut da direniyor o kiloda kalmak için.

canım bana da haber ver güzel olursa ben de yapayım. diyet için kurtarıcı olur valla balık böyle.

Aslında gerçekten güzel fikir
Bizde geçen akşam palamut yapmıştık hatta eşimde dedi daha yeni başladı palamut asıl bir ay sonra çok daha lezzetli olur palamut az daha yağlanmaya başlayınca diye Bende bir iki hafta sonra hem biraz daha fiyatı düşer hemde balık yağlanınca alıp bir kaç posta buzluğa atayım yoksa ancak ayda 1 balık yapmayı akıl ediyoruz :26:
Kızlarda bayılıyor balığa heleki ufaklık birde o gece süt vermiyorum diye söyleniyor

Canım bencede ödemdir o sonuçta bayada hareket ediyorsun
Sen pek sevmezsin detoksları ama istersen iki günlük bir detoks yap sende en azından ödemmi değilmi anlarsın boşuna üzülmemiş olursun

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız
Devamlı takip edersen burayı emin ol motivasyonun tavan yapar ve istesende yiyemezsin

o spor bu akşam yapılacak, bak kırarım yoksam bacaklarınızı

evet senin işyerin cııssss tehlikeli işyeri

ama yinede haydi Nevin spora
SÜPERSİNNN

Ebru bende sende akşamları geç evde oluyoruz e hazırla ye derken saat oluyor 8..o saatten sonra yiyerek kilo vermemiz zor akşamları çok hafif geçirmemiz lazım hiç ekmek tüketmemeliyiz pilav makarna olmamalı o zaman hedefe kolay varırız gibi geliyor....
Bu arada geçmiş olsun hastanız için

Aynurcum arkadaşını kaybetmişsin mekanı cennet olsun inşallah..

canım benim başlangıç tarihim 02.07.2012 ve kilom da 98,4 idi.
ama buraya kaydolduğumda 96,2 ile başladım. arada kaçamaklarım oldu tabi ama genelde istikrarlı gidiyorum diyebilirim.

inşallah sen de kısa sürede hedefine ulaşırsın
..

kızlar kısmetse kardeşim evlenicek yaza doğru inşallah.
nikahına buna benzer birşey giymeyi planlıyorum , inşallah tabi hedefime ulaşmış olurum da..
düğün olup olmayacağı belli değil, olursa daha büyük hayallerim var.

Eklentiler

• $6987b0a509af4646ee8dfe144241d355.webp
    6 KB · Görüntüleme: 33
innşaallaaahhhh..

durun, düğün olursa onun için de kendisini veya bir benzerini edinmeyi düşündüğüm elbiseyi de ekliyim..
insan hayal ettiği müddetçe var di mi?
...

Bencede çok şık bir elbise
Her ikisinede gider inşallah hedefine ulaşırsın

bu da çok beğendiğim bir elbisedir kendileri (pronovias'tan)

Eklentiler

• $pronovias.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 35
bugün ilk gün olmasına rağmen iyi gidiyorum hiç açlık hissi yok belkde kararlı olduğum içindir
spor ne yapıyorsunuz onu merak ettim,benim koşu bandım vardı sattım,sonra uzay yürüyüşü aldım onuda 2-3 kez kullandım bide şu mavi bi mekik aleti var evde bunlara başlasam iyi olucak:44:

bu da çok beğendiğim bir elbisedir kendileri (pronovias'tan)

Vayyyy gerçekten çok hoş bir elbise ama hedefine ulaşırsan bence siyah değilde başka bir reng al
Ne o saklayacak kilonmu olucak sanki
Yaşlılığa reng bırak kız

bende tam dikkat ediyorken birden şeytan dürtüyor beni sabahtan beri iyiydim 1 saat önce kete yedim çok pişmanım ama artık yapılcak birşey yok şimdi yeşil çaya saldırcam belki zararını yarıya indiririm çayım demlenmiştir alıp geliyorum saat 6.30 kadar burdayım sonra evdekilere çigköfte yapıcam ama ben yemem bu saatten sonra hele keteden sonra asla

2 saat kadar uyuduktan sonra yine geldiimm

amma arkadaşıma gitcem şimcik , akşama yeşil fasulye yapcaktı

EBRU & NEVİN afferim size , sıkın dişinizi vermeyin canınızı , spor yapsaydım siz görürdünüz ama napalımm sizin şansınız işte

herkesleri öperim kocamann , Allaha emanet olunn yavrularr

vayyyy gerçekten çok hoş bir elbise Ama hedefine ulaşırsan bence siyah değilde başka bir reng al
Ne o saklayacak kilonmu olucak sanki
Yaşlılığa reng bırak kız

ceco nolcak bu halimiz bugün korkudan spor salonuna gitmedim sabah 1.5 saat yürüyüş yaparken hoca bugün tartılma günümüz dedi bende ablama gittim .tartıda fazla çıkınca hepten morelim bozuluyor spor yapmak bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…