- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Fesat fesat
canım akşam eve gidene kadar akşam yemeğini yiyeceksin de mi? bence hasta ziyaretinin bitmesini bekleme akşam yemeğini yemek için. yolda falan ye bişeyler.
aa söylemeden geçemiycem, işyerindekiler beni 1 haftadır görmediler ya , epey kişi fark etti zayıfladığımı, hatta biri "seni hiç bu kadar ince görmemiştim" dedi ..
gerçi 1 kez daha bu kiloda olmuştum ama 2 sene kadar oldu herhalde.
hele bi 75 olayım da görün beni uleeyyynnnnnnn
...
ya bide cecoooooooooşşş senin apayrı bi topik açmanı bekliyorum artık. "KÜÇÜK CADI VE ANNESİNİN MACERALARI" diyenasıl bi cadı o yaaaaaa ölüyorum gülmekten okurken.
görmezsin canım. hiç sıkılma, olumsuz düşündükçe vücut da direniyor o kiloda kalmak için.
canım bana da haber ver güzel olursa ben de yapayım. diyet için kurtarıcı olur valla balık böyle.
Selamlar arkadaşlar. Bu sabah tartıya çıkınca yıkıldım resmenUzun zamandır bu kadar kilo aldığımı hatırlamıyorum. Cuma gününe göre neredeyse 2 kg fazla çıktım Ve o an bu gidişe bir son demeye karar verdim. Regl olduğum için biraz şişlik olsa da (son günleri fazla değildir eminim) en az yarısı kilodur diye düşünüyorum Hafta sonu lüp lüp pastaları yersem, gece gündüz bir şeyler atıştırırsam, yemekten kalkıp sandviç yersem olacağı budur. Canımı dişime takarak verdim o kiloları ben. Kolayca geri almaya izin vermeyeceğim... Öyle işte az biraz moralim bozuk ama motivasyonum yerinde. Tam gaz yola devam arkadaşlar :)
Selam kızlar ara sıra takip ediyordum burasını ama hiç yazmadım.
utanarak yazıyorumki akşam tartıya çıktığımda 100 kiloyu görünce sıkıntıdan bütün gece uyuyamadım
artık kendime gelmenin zamanı geldi toparlanmam gerek burası çook sık takip edicem sizlerden heveslenip zayıflamak istiyorum
ben 1 senede 20 kilodan fazla aldım nedenide bazı sorunlar sıkıntılar yaşıyorum kendimi yemeye verdim arkındayım
2,5 yaşında oğlum var doğumdan sonra bile 18 kilo kadar verdim hiç rejim yapmadan.
şimdi çok kafama koydum zayıflamayı bilinçsiz bişeyde yapmak istemiyorum.
SÜPERSİNNNo spor bu akşam yapılacak, bak kırarım yoksam bacaklarınızı
evet senin işyerin cııssss tehlikeli işyeri
ama yinede haydi Nevin spora
Valla bilmiyorum ki canım.Eşimin kuzeni ameliyat oldu.Eşimle buluşup birlikte gitcez iş çıkışı.Olmadı bi yarım saat erken çıkarım.Ziyaretten sonra evde yeriz geç olmadan.Zaten çok uzun duramayız hastanede yatıyor.Bişeyler düşüncem artık dediğin gibi çok geç olmadan akşam yemeğini yemeli...
canım masallah sana. çok ıyı vermışsın kılolarını. bende senınle aynı noktada basladı m ve hedefte aynı. umarım sonuca ulaşırız. sana sunu sormak ıstıyorum 86 kıloya nasıl ve ne zamanlık bır sürede ulaştın. su anda tam bır ay olmadı 27 ağustosta basladım ben ve 4.4 kılo gıttı benden. sendekı kılo verme hızı nedır. aynı kıloda basladığuımız için merak ettım. mutlu gunlerr
kızlar kısmetse kardeşim evlenicek yaza doğru inşallah.
nikahına buna benzer birşey giymeyi planlıyorum , inşallah tabi hedefime ulaşmış olurum da..
düğün olup olmayacağı belli değil, olursa daha büyük hayallerim var.
deneme bir kiiiii...
kızlar kısmetse kardeşim evlenicek yaza doğru inşallah.
nikahına buna benzer birşey giymeyi planlıyorum , inşallah tabi hedefime ulaşmış olurum da..
düğün olup olmayacağı belli değil, olursa daha büyük hayallerim var.
bu da çok beğendiğim bir elbisedir kendileri (pronovias'tan)
vayyyy gerçekten çok hoş bir elbiseAma hedefine ulaşırsan bence siyah değilde başka bir reng al
Ne o saklayacak kilonmu olucak sanki
Yaşlılığa reng bırak kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?