Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sorma canım yaaa spor yaptığım hafta artı cıkıyorum bakalım bu hafta ne çıkacağım
Bazen diyorum spor salonuna yazılsam daha mı düzenli olur diye ama bu seferde gitmezsem param boşa gider
Havalarda soğudu sabahları eşim çıkmaz Parka :26: şöyle beni zorlayacak birşey olsa yada bana zevk verecek bir spor olsa ama yüzme hariç hiç birşey zevkli gelmiyor :26: onuda yakın ve uygun bir yer varmı bulamadım
Bakırköyde var ama oda uzak uygunda olsa birde benzin parası derken astarı kılıfını geçer

bizim burda belediyenin spor merkezi var fitnes yürüme için stadyum var ama kilolarım gitmiyor

bizim burda belediyenin spor merkezi var fitnes yürüme için stadyum var ama kilolarım gitmiyor

Ya aslında bana yakında var belediyenin yeri ücretli kısmına gitmeyi düşünüyorum akşamları olduğu için ( çocukları eşim bakar diye )
Bakalım bir ay başı olsunda şu ödemeleri ayarlayabilirsem ya spora yada yüzmeye yazılmak istiyorum ama işte tek korkum ya gitmek zor gelirse. Gitsem yaparım sporumuda ya iki üç kereden sonra sıkıcı gelirse. Çok kafa dengi başımda bir hoca olsa belki zevkli gelirde giderim düzenli ama öyle hoca da nerdeee

kızlar bu gün çok yoğun bir gündü,menümü yazayım,ben dünden beri gayet iyi bir diyet yapıyorum,ama kilom hala 89,6

sabah :kepekli sandviç ekmeğine ,peynir ve kırmızı biber

öğlen:sebzeli bulgur pilavı,salata,ayran

akşam:yağsız kepekli sandviç ekmeğine tost ve ayran,

hala regli olmadım, bu ay gecikti ,çok gecikmedide 2-3 gün,ama yinede ben 1 hafta öncesinden bile şişiyorum

tomurcuk,clutch,ceco,dafi,fadime chickpease

hani yarışma yapıyoduk,yalan oldu heralde,valla onu bunu bilmem kendim de dahil bu hafta 500 gr altında kalırsak olmadığı yaparım

tomurcuk,clutch,ceco,dafi,fadime chickpease

hani yarışma yapıyoduk,yalan oldu heralde,valla onu bunu bilmem kendim de dahil bu hafta 500 gr altında kalırsak olmadığı yaparım

Yok yok yalan olmadı
Elimizden geleni tabiki yapıyoruz İnşallah eksi 500 gr çıkarız hepimiz

ya arkadaşa koca bir bidon salatalık turşusu gelmiş şimdi ondan 2 tane yedim bayağıda tuzlu,dayanamadım valla,kıtır kıtırdı,kaç kaloriki dur bir bakayım

ya arkadaşa koca bir bidon salatalık turşusu gelmiş şimdi ondan 2 tane yedim bayağıda tuzlu,dayanamadım valla,kıtır kıtırdı,kaç kaloriki dur bir bakayım

Valla her sene turşu kuran ben bu sene sırf bu yüzden turşu kurmadım :26:
Sadece biberlerim vardı bir sürü onlar bozulmasın diye ( organik ) turşu kurdum onu bile daha açmadım yersem diye
Yoksa turşuyu çok severim ama işte tuzlu kaloriden öte ödemin baş sebebi

Merhaba güzel bayanlar, sonuçlarım çıkmış netten baktım. 99 kilodayken açlık şekerim 98 çıkmıştı, 84 çıkmış çok sevindim düşmesine. Tokluk zaten 91 çıkmıştı. Diğer değerlerimi de ekledim. Bakalım doktor ne diyecek

ceco ben hiç hayatımda turşu kurmadım ama çok severim,lahana kurmak istiyoum nasıl kurarım tarif verebilirmisin

Kızlar adet olduğum için canım kakaolu kek istedi. Aslında çok sevmem kendilerini ama browni tarzı bişey çekti canım. Şimdi yapsam çok olacak evde 2 kişiyiz kalır diye kafama göre malzemeleri çok az koyarak pekmezli bi kek yaptım. Pekmezi de karşı komşumuz vermişti, kekten ona da verdim tabii:))

Malzemeler

2 yumurta
1 çay fincanı un
1/2 çay fincanı süt
1 yk şeker
1/2 kahve fincanı dut pekmezi
1/2 paket vanilya
1/2 paket kabartma tozu
1/2 çay bardağı sızma zeytinyağı
1 çay bardağı kıyılmış fındık
1 dolu yemek kaşığı kakao

söylemesi ayıptır birazdan çay yapıcam ve yanında götürücem keki. Az oldu zaten, ziyan olmuyacak yani, 4 kişilik misafir için birebir oldu

hadi gözün aydın değerler hep sınırlar dahilinde maşallah
İnşallah benimkilerde bir dahakine sınırlar içinde olur

ceco ben hiç hayatımda turşu kurmadım ama çok severim,lahana kurmak istiyoum nasıl kurarım tarif verebilirmisin

Canım ben genelde lahanayı çok fazla ufak doğramadan sıkı sıkı kavanoza ( benimkiler 1 kiloluk ) tıkıyorum. Bol bol aralara soyulmuş sarımsak birde birkaç tane nohut atıyorum. Bazen havuçda doğruyorum içine
Sonra bir kabın içinde Su, az üzüm sirkesi, birkaç kaşık kaya tuzu ekleyip karıştırıyorum. Ben tadına bakarak ayarlıyorum tuzu az olursa çabuk bozulur fazla olursa da çok tuzlu oluyor ama sudan geçirince dengeleniyor ( yani olduktan sonra )
İlk 3 gün biraz güneş alan bir yere koyuyorum özellikle biber turşunu sonrada gölge bir yerde 15 - 20 günde oluyor zaten

Bazıları 1 yk şekerde koyuyormuş hatta lahanayı tuzla bir gece önceden ovan da var ama ben hiç öyle denemedim
İstersen netten de bir bak belki farklı bir tarif daha vardır yada bizim topikteki diğer hamarat hanımlara sor eminim bir çoğunun bilgisi vardır

Güzel bir tarife benziyor malzemeleride az özellikle yağ ve un
Birazdan yazarım bende bir kenara lazım olur belki arada cadı kızımda kek diye tuturuyor hazır almaktansa kendim yaparım

özlemcim gözün aydın sonuçlar iyi çıkmış kilo herşeye sebep valla

asumancım umarım iyidir hepsi.Tligriserid biraz düşük çıkmış, kan yağı demekmiş sanırım. sizler bi doktor kadar bilgilisiniz diye buraya da ekliyeyim dedim belki bi bilen çıkar

Güzel bir tarife benziyor malzemeleride az özellikle yağ ve un
Birazdan yazarım bende bir kenara lazım olur belki arada cadı kızımda kek diye tuturuyor hazır almaktansa kendim yaparım

Canım dur pekmezi de koyunca mis gibi koktu, şekeri de ne az ne çok, ben çok tatlı kek sevmem zaten, size de yeter bu tarif canım, fındık yerine ceviz de olur tabii, içi de hafif yumuşak oluyo sütten dolayı

belediyeninkiler bedava bizim burda sizinki niye ücretli:26:

Canım dur pekmezi de koyunca mis gibi koktu, şekeri de ne az ne çok, ben çok tatlı kek sevmem zaten, size de yeter bu tarif canım, fındık yerine ceviz de olur tabii, içi de hafif yumuşak oluyo sütten dolayı

gözün aydın canım bizim burda dut pekmezi satılıyor kilosu 10 lira kalorisi üzüm pekmezine göre azmı bazen canımtatlı isteyince elma tatlısı yapar azıcık üzerine gezdiririm üzerinede tarçın güzel olur bense sence nasıl olur okadar kilo veren biri oldugun için tecrübelisin bu konuda senin kadar kilo vermek için canım gidiyor ama sinirden kilo alınca hemen diyeti bozuyorum
yarın ayça kayanın listesini denicem 1 hafta bakalım işe yarıcakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…