- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ceco nolcak bu halimiz bugün korkudan spor salonuna gitmedim sabah 1.5 saat yürüyüş yaparken hoca bugün tartılma günümüz dedi bende ablama gittim .tartıda fazla çıkınca hepten morelim bozuluyor spor yapmak bile istemiyorum
sorma canım yaaa spor yaptığım hafta artı cıkıyorum bakalım bu hafta ne çıkacağım
Bazen diyorum spor salonuna yazılsam daha mı düzenli olur diye ama bu seferde gitmezsem param boşa gider
Havalarda soğudu sabahları eşim çıkmaz parka :26: şöyle beni zorlayacak birşey olsa yada bana zevk verecek bir spor olsa ama yüzme hariç hiç birşey zevkli gelmiyor :26: Onuda yakın ve uygun bir yer varmı bulamadım
Bakırköyde var ama oda uzak uygunda olsa birde benzin parası derken astarı kılıfını geçer
bizim burda belediyenin spor merkezi var fitnes yürüme için stadyum var ama kilolarım gitmiyor
tomurcuk,clutch,ceco,dafi,fadime chickpease
hani yarışma yapıyoduk,yalan oldu heralde,valla onu bunu bilmem kendim de dahil bu hafta 500 gr altında kalırsak olmadığı yaparım
ya arkadaşa koca bir bidon salatalık turşusu gelmiş şimdi ondan 2 tane yedim bayağıda tuzlu,dayanamadım valla,kıtır kıtırdı,kaç kaloriki dur bir bakayım
Valla her sene turşu kuran ben bu sene sırf bu yüzden turşu kurmadım :26:
Sadece biberlerim vardı bir sürü onlar bozulmasın diye ( organik ) turşu kurdum onu bile daha açmadım yersem diye
Yoksa turşuyu çok severim ama işte tuzlu kaloriden öte ödemin baş sebebi
Merhaba güzel bayanlar, sonuçlarım çıkmış netten baktım. 99 kilodayken açlık şekerim 98 çıkmıştı, 84 çıkmış çok sevindim düşmesine. Tokluk zaten 91 çıkmıştı. Diğer değerlerimi de ekledim. Bakalım doktor ne diyecek
Eki Görüntüle 518000
ceco ben hiç hayatımda turşu kurmadım ama çok severim,lahana kurmak istiyoum nasıl kurarım tarif verebilirmisin
Kızlar adet olduğum için canım kakaolu kek istedi. Aslında çok sevmem kendilerini ama browni tarzı bişey çekti canım. Şimdi yapsam çok olacak evde 2 kişiyiz kalır diye kafama göre malzemeleri çok az koyarak pekmezli bi kek yaptım. Pekmezi de karşı komşumuz vermişti, kekten ona da verdim tabii:))
Malzemeler
2 yumurta
1 çay fincanı un
1/2 çay fincanı süt
1 yk şeker
1/2 kahve fincanı dut pekmezi
1/2 paket vanilya
1/2 paket kabartma tozu
1/2 çay bardağı sızma zeytinyağı
1 çay bardağı kıyılmış fındık
1 dolu yemek kaşığı kakao
söylemesi ayıptır birazdan çay yapıcam ve yanında götürücem keki. Az oldu zaten, ziyan olmuyacak yani, 4 kişilik misafir için birebir oldu
özlemcim gözün aydın sonuçlar iyi çıkmış kilo herşeye sebep valla
Güzel bir tarife benziyor malzemeleride azözellikle yağ ve un
Birazdan yazarım bende bir kenaralazım olur belki arada cadı kızımda kek diye tuturuyor hazır almaktansa kendim yaparım
Ya aslında bana yakında var belediyenin yeri ücretli kısmına gitmeyi düşünüyorum akşamları olduğu için ( çocukları eşim bakar diye )
Bakalım bir ay başı olsunda şu ödemeleri ayarlayabilirsem ya spora yada yüzmeye yazılmak istiyorum ama işte tek korkum ya gitmek zor gelirse. Gitsem yaparım sporumuda ya iki üç kereden sonra sıkıcı gelirse. Çok kafa dengi başımda bir hoca olsa belki zevkli gelirde giderim düzenli ama öyle hoca da nerdeee
Canım dur pekmezi de koyunca mis gibi koktu, şekeri de ne az ne çok, ben çok tatlı kek sevmem zaten, size de yeter bu tarif canım, fındık yerine ceviz de olur tabii, içi de hafif yumuşak oluyo sütten dolayı
asumancım umarım iyidir hepsi.Tligriserid biraz düşük çıkmış, kan yağı demekmiş sanırım. sizler bi doktor kadar bilgilisiniz diye buraya da ekliyeyim dedim belki bi bilen çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?