gözün aydın canım bizim burda dut pekmezi satılıyor kilosu 10 lira kalorisi üzüm pekmezine göre azmı bazen canımtatlı isteyince elma tatlısı yapar azıcık üzerine gezdiririm üzerinede tarçın güzel olur bense sence nasıl olur okadar kilo veren biri oldugun için tecrübelisin bu konuda senin kadar kilo vermek için canım gidiyor ama sinirden kilo alınca hemen diyeti bozuyorum
yarın ayça kayanın listesini denicem 1 hafta bakalım işe yarıcakmı
İşte light kekim:))
Canım üzüm nispeten daha kalorili olduğu için pekmezi de daha kalorilidir. Ben dut pekmezini daha çok seviyorum. Bence o gün çok meyve yenmediyse senin yaptığın tarif çok uygun. Sonuçta fruktoz şekeri pekmezdeki. Aslında ben hiç şeker koymadan sorf pekmezle de yapıyorum keki ama 1 yk şeker ekledim bu sefer. Çocuklar için pekmez ya da ballı yoğurtlar meyveli yoğurtlara nazaran daha sağlıklı olur mesela. Bence pekmezden korkma. Hatta sabahları 1 çay kaşığı yemek lazım kışın
Kilo almak kolay bişey değil canım. 1 gün yedim diye moral bozma hemen. Ben de dıyorum pasta börek ama 1 gün sonra normale dönünce sorun olmuyo.
kim yedi la bu keki anam bugün coşma günümüzmü ne bende 2 dilim kete götürdüm 3 fincan yeşil çay içine karanfil tane karabiber koydum içtim ama cumaya kadar tartılmıcam
şaka yapmıştım kız zaten saglıklı malzemeden yapmışsın afiyet olsun
teşekkürler canım şöyle tam istedigim gibi bir uygun diyetisyen bulup bütün kilolarımı vermek istiyorum gerçekten çok kafaya takıyorum kafamdan birtürlü atamıyorum
belediyeninkiler bedava bizim burda sizinki niye ücretli:26:
İşte light kekim:))
kim yedi la bu keki anam bugün coşma günümüzmü ne bende 2 dilim kete götürdüm 3 fincan yeşil çay içine karanfil tane karabiber koydum içtim ama cumaya kadar tartılmıcam
şaka yapmıştım kız zaten saglıklı malzemeden yapmışsın afiyet olsun
Özlemcim afiyet olsun. kek çok güzel gözüküyor. ben de krizim tutarsa denerim bu tarifi artık.
Fadimecim sen de moralini bozma kete için. ama senin o kadar spora kilo vermemen hiç normal değil. bence de bi diyetisyen bul canım. metabolizma direnci falan mı var acaba, bilinmez.
yemek yedik, eşim hasta uyudu. ben öyle oturuyorum kızlar. bakalım bu cuma ne göreceğiz hakikaten tartıda. Bedii yarış devam ediyor, 500 grdan az verenin canına okuyalım.
anammm pekte lezzetli görünüyor
Afiyet bal şeker olsun ama kalori olarak geri dönmez inşallahhhhhhhhhhh
Aynı şeyi bende diyecektim kim yedi la bu keki diye
Meğer komşuyada gitmiş eniştede yimiş
Eşine çok geçmiş olsun inşallah biraz daha iyidir şuan
Evet 500 grdan azını daşlayalımbelki o gazla bir sonraki hafta daha fazla verir
İnşallah benimde şu ödemler giderde normal hale dönerim sırf o yüzden cizelgemi yapmıyorum gördükçe sinir oluyorum diye
Banucum bu hafta nasıl gidecek ona göre karar vereceğim. Diyetisyenin verdiği 2 günlük düşük kalorili beslenme listesi var bende, bir ara buraya da yazmıştım. Salata ağırlıklı besleniyorsun 2 gün, yanında çorba, süt ürünleri vb. var ama kalorisi epey az, salata da çok bol. Marul yok memlekette yoksa bugün ona başlamaya niyetliydim.....
Canım bencede ödemdir o sonuçta bayada hareket ediyorsun
Sen pek sevmezsin detoksları ama istersen iki günlük bir detoks yap sende en azından ödemmi değilmi anlarsınboşuna üzülmemiş olursun
Merhaba güzel bayanlar, sonuçlarım çıkmış netten baktım. 99 kilodayken açlık şekerim 98 çıkmıştı, 84 çıkmış çok sevindim düşmesine. Tokluk zaten 91 çıkmıştı. Diğer değerlerimi de ekledim. Bakalım doktor ne diyecek
kızlar size birşey sorucam bir kitap için fikirlerinizi almak istiyorum
TEK ŞİŞMAN BEYNİMİZ diye bir kitap alıp okuyan varmı
Bütün sonuçların fıstık gibi -okuyabildiğim kadarıyla- Özlemcim. Maşallah diyelimKekin de pek güzel görünüyor ellerine sağlık. Hem de sağlıklı bir tarif uygulamışsın, bravo. ben de az önce limonlu haşhaş tohumlu kek yaptım, seninkinin tam tersi, bol kalorili. Keçi tereyağı ile yaptım hem de :26: Ama ben yemeyeceğim, tadına bile bakmayayım diyorum yoksa gidiyor ipin ucu
bu da çok beğendiğim bir elbisedir kendileri (pronovias'tan)
Merhaba güzel bayanlar, sonuçlarım çıkmış netten baktım. 99 kilodayken açlık şekerim 98 çıkmıştı, 84 çıkmış çok sevindim düşmesine. Tokluk zaten 91 çıkmıştı. Diğer değerlerimi de ekledim. Bakalım doktor ne diyecek
Eki Görüntüle 518000
kızlar size birşey sorucam bir kitap için fikirlerinizi almak istiyorum
TEK ŞİŞMAN BEYNİMİZ diye bir kitap alıp okuyan varmı
Özlemcim afiyet olsun. kek çok güzel gözüküyor. ben de krizim tutarsa denerim bu tarifi artık.
Fadimecim sen de moralini bozma kete için. ama senin o kadar spora kilo vermemen hiç normal değil. bence de bi diyetisyen bul canım. metabolizma direnci falan mı var acaba, bilinmez.
yemek yedik, eşim hasta uyudu. ben öyle oturuyorum kızlar. bakalım bu cuma ne göreceğiz hakikaten tartıda. Bedii yarış devam ediyor, 500 grdan az verenin canına okuyalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?