Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar size birşey sorucam bir kitap için fikirlerinizi almak istiyorum
TEK ŞİŞMAN BEYNİMİZ diye bir kitap alıp okuyan varmı

İşte light kekim:))

Eklentiler

• $20120925_191407.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 40

Canım üzüm nispeten daha kalorili olduğu için pekmezi de daha kalorilidir. Ben dut pekmezini daha çok seviyorum. Bence o gün çok meyve yenmediyse senin yaptığın tarif çok uygun. Sonuçta fruktoz şekeri pekmezdeki. Aslında ben hiç şeker koymadan sorf pekmezle de yapıyorum keki ama 1 yk şeker ekledim bu sefer. Çocuklar için pekmez ya da ballı yoğurtlar meyveli yoğurtlara nazaran daha sağlıklı olur mesela. Bence pekmezden korkma. Hatta sabahları 1 çay kaşığı yemek lazım kışın

Kilo almak kolay bişey değil canım. 1 gün yedim diye moral bozma hemen. Ben de dıyorum pasta börek ama 1 gün sonra normale dönünce sorun olmuyo.

teşekkürler canım şöyle tam istedigim gibi bir uygun diyetisyen bulup bütün kilolarımı vermek istiyorum gerçekten çok kafaya takıyorum kafamdan birtürlü atamıyorum

eşim tadına bakarken 1 dilim götürdü , 3 dilim de komşuya verdim, kız zaten çok az bişey, ben daha yemedim valla çayla yiyeceğim

Özlemcim afiyet olsun. kek çok güzel gözüküyor. ben de krizim tutarsa denerim bu tarifi artık.

Fadimecim sen de moralini bozma kete için. ama senin o kadar spora kilo vermemen hiç normal değil. bence de bi diyetisyen bul canım. metabolizma direnci falan mı var acaba, bilinmez.

yemek yedik, eşim hasta uyudu. ben öyle oturuyorum kızlar. bakalım bu cuma ne göreceğiz hakikaten tartıda. Bedii yarış devam ediyor, 500 grdan az verenin canına okuyalım.

teşekkürler canım şöyle tam istedigim gibi bir uygun diyetisyen bulup bütün kilolarımı vermek istiyorum gerçekten çok kafaya takıyorum kafamdan birtürlü atamıyorum

Canım benim diyetisyenimi öneririm bak sana. Ben şu an gitmiyorum ama işe başlayınca devam edicem. 110 lira veriyosun, ayda 2 kez gidiyosun. Yani ayda 110TL. 2 haftada bir kontrol oluyo. Medical park fatih. Uzak biliyorum ama gerçekten ben çok memnundum canım.

belediyeninkiler bedava bizim burda sizinki niye ücretli:26:

Aslında bizimde ücretsiz sabahları gidince ama 2 ayda bir kayıt yenilemek gerekiyormuş ücretsiz devam etmek için.
Maalesef KVm çocukları bakmayı red ettiği için gidemiyorum 3 yaşındakilere kreş varmış ufak bir ücret karşılığı ama benim cadı daha 2 yaşında olunca orayada almıyorlar.
Eşimde madem öyle akşamları ücretli bölüme git ben bakarım çocukları dedi
Tabi bu ay fazla ödemeler olunca bir ay daha ertelemek zorunda kaldım çünkü aylık 65 lira eğer karı koca gidersekte ( bir akşam bayanlara bir akşam erkeklere diye bölmüşler ) kişi başına 45 liraymış ama eşim gidermi bilmiyorum.

İşte light kekim:))

anammm pekte lezzetli görünüyor
Afiyet bal şeker olsun ama kalori olarak geri dönmez inşallahhhhhhhhhhh

Aynı şeyi bende diyecektim kim yedi la bu keki diye
Meğer komşuyada gitmiş eniştede yimiş

Eşine çok geçmiş olsun inşallah biraz daha iyidir şuan

Evet 500 grdan azını daşlayalım belki o gazla bir sonraki hafta daha fazla verir
İnşallah benimde şu ödemler giderde normal hale dönerim sırf o yüzden cizelgemi yapmıyorum gördükçe sinir oluyorum diye

iyi akşamlar bugün yoruldum valla mesaiye erken başlayınca bünye kaldırmadı
40dk kadar da yürüdüm
özlemcim ellerine sağlık canım kekin gayet başarılı görünüyor afiyet olsun
ben de pekmezli bi kek denemiştim ama tam buğday unuyla yapmıştım hiç kabarmamıştı nerdeyse:)

anammm pekte lezzetli görünüyor
Afiyet bal şeker olsun ama kalori olarak geri dönmez inşallahhhhhhhhhhh

Aynı şeyi bende diyecektim kim yedi la bu keki diye
Meğer komşuyada gitmiş eniştede yimiş

Canımcığım 9 dilim çıktı toplamda. Uzun süredir kek yapmamıştım aslında. Misafir gelirse yaparım yaparsam. Ama gerçekten tadı da çok hafif oldu, aslında sevdiğimiz şeylerde ufak değişiklikler yaparak daha az kalorili hale getirebiliriz.

Canım senin kolestrol felan nasıl çıkmıştı. Doktor bana perşembe gel dedi sonuçlar için, bakalım ne diyecek perşembe. PCOS için FSH ve LHa bakılıyomuş sanırım, bakalım PCOS için ne diyecek

Çok teşekkürler cecoşum. dünden daha iyi bugün.

canım sen başladın mı şeker için ilaca? o da etki eder kesin. bu hafta olmadı öbür hafta başlar hızlanmaya. sakın peşini bırakma sen :)

İyi akşamlar güzel hanımlar:) o kadar uzun süredir bu başlığa bir şey yazmıyorum ki tabi ki unutulmuşumdur:)) maşallah diyeyim öncelikle hepinize, çoook sevindim hepinizin verdiği her kilo için:) tekrar tebrik ediyorum sizleri ve iradenizi:) artık sık sık girip yazmaya başlicam, çok aksattım burayı, insan sizler gibi güzel insanlarla konuşunca en büyük motivasyon o oluyor. Yakında yüzmeye başlicam ekstra spor olarak. Doktora gitmiştim metabolizmam çok yavaşmış ilaç verdi, bu yüzden yavaş veriyorum kilolarımı. Kısmetse seneye yaza 70 kilo olarak girmek istiyorum ama şu anlık hedefim ekimin sonuna kadar 90 olmak:) insan istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey yokmuş, çok iyi anladım, sayenizde:)

Selam kizlaaaaaaaaaaar :)
sabah kahvaltiyi edip birazda oyalandiktan sonra, arkadasim cagirmisti oraya gittim,
kahve ictik beraber, 1-2 de kurabiyeden hüplettim tabi
sonrada ise gittim ordanda eve geldim iste simdi
annem aksamyemegine ayiptir sölemesi kavurma yapmis ama yiyemedim yaa offf,
bazen et yiyebiliyorum bazende yiyemiyorum iste,
suan birkac parca kavun attim agzima, öyle gecti bakalim aksam yemegi,
burdada ne güzel kekler yapilmis, tursular kuruluyor, bende isterimmmmmmm :)))
lahana tursusuna bayiliyorum, of bak cok canim istedi simdi
hele bide ev yapimiysa süper oluyor, ama biz bilmiyoz tursu kurmayi pek yapmiyoz yani, hazir aliyoz

neyse cayimi yudumliyim

bide "bir derdim var" a takilyiim hahahaaaaaaaaaaaaaa

....

Canım bencede ödemdir o sonuçta bayada hareket ediyorsun
Sen pek sevmezsin detoksları ama istersen iki günlük bir detoks yap sende en azından ödemmi değilmi anlarsın boşuna üzülmemiş olursun
Banucum bu hafta nasıl gidecek ona göre karar vereceğim. Diyetisyenin verdiği 2 günlük düşük kalorili beslenme listesi var bende, bir ara buraya da yazmıştım. Salata ağırlıklı besleniyorsun 2 gün, yanında çorba, süt ürünleri vb. var ama kalorisi epey az, salata da çok bol. Marul yok memlekette yoksa bugün ona başlamaya niyetliydim.

Eşin akşamları çocuklara bakmayı kabul ettiyse sabahları da bakar, bir yarım saat çıkıp yürüsen sabahları çok iyi gelir sana. İnan bütün havan değişir kilo vermek bir yana. Haftada 3 gün bile yürüsen güzel bir başlangıç olur. İnan burada kar yağarken bile çıkıp yürüyor insanlar hem de şortla

Bütün sonuçların fıstık gibi -okuyabildiğim kadarıyla- Özlemcim. Maşallah diyelim Kekin de pek güzel görünüyor ellerine sağlık. Hem de sağlıklı bir tarif uygulamışsın, bravo. ben de az önce limonlu haşhaş tohumlu kek yaptım, seninkinin tam tersi, bol kalorili. Keçi tereyağı ile yaptım hem de :26: Ama ben yemeyeceğim, tadına bile bakmayayım diyorum yoksa gidiyor ipin ucu

Ben okudum canım. Motivasyon için, özellikle de diyete ilk defa başlayanlar, bir itici güç arayanlar için okunabilir bir kitap. Beyine gönderdiğimiz mesajların bzi zayıflatmadığını iddia ediyor. Örneğin 10 kilo verdin, hemen dolaptaki büyük kıyafetleri birilerine verin diyor, bu kıyafetler orada durdukça beyine "bir gün gene kilo alabilirim" mesajı veriyor ve zayıflamamıza sekte vuruyormuş. Dediğim gibi kararlılığını artırmak, motive olmak için etkili olabilir.

Yazdıkları doğru olabilir, etkili de oluyor bir nebze. (Mesela ben kitabı okuduğumdan beri küçük tabakta küçük çatal kaşıkla yiyorum) Ama bu kadar basite indirgeyemiyorum ben. Yeme davranışına insanı iten bir boşluk var, herkesin hayattaki zorluklarla baş etme şekli farklı. Kimileri bizler gibi aşırı yiyerek baş etmeye çalışıyor. Ama haz almak için ama bir boşluğu doldurmak için ama hayata müdahele edemeyince bedenimize, yediklerimize müdahale etmek bizi rahatlattığı için... Beyine mesajlar göndermek yerine bizi aşırı yemeye iten sebepleri düzeltmek lazım her şeyden önce. Onlarla mücadeleden hiç bahsetmemiş kitap, o sebeple çok inandırıcı gelmedi bana...

Umutcuğum ben de sevindim sonuçlarımın düzelmesine. En azından açlık şekerim 90lardan 80lere inmiş.

Limonlu haşhaşlı kek mi, kırk yıl düşünsem aklıma gelmez, sen nasıl beceriklisin ya böyle.Keçi tereyağı daha mı kalorili oluyo. Hiç kullanmadım. Aslında evde tereyağı bile yoktu da geçen misafir gelince pilava koymak için almıştım.

selam kizlar benim net komsuyla ortakti odemeyi yapmayi unutmuslar simdi pazartesiye kadar netim olmucak haber vermek icin arkadasimdan geldim cuma gunude bildirimimi yapmak icin gelmeye calisicam diyete devam ediyorum ins sizinde hersey yolundadir simdi istemeyerek olsada cikiyorum iyi geceler hatunlaaar..

bu da çok beğendiğim bir elbisedir kendileri (pronovias'tan)

güzel elbise fakat ben mankene acaip kıl oldum. beli bacağım kadar.:))
Ne gereği varki o kadar ince olmaya..

Ey kilo sen nelere kadirsin..
Nasıl farketmiş sonuçlar..

Var....Alıp yarısına kadar okuyup hiiç etkilenmeyenlerdenim...

Bence fadime aşırı spor yaptığı için veremiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…