Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben onun hislerine kurban olurum. Kuzum benim nasıl duygulu ve hassas bir çocuk.. demekki öğretmeniyle alakalı mutsuzluğu..

Alışır ama umuttçuğum kaygılanmakta haklısında biraz daha sabır..Şimdiye kadar kreş ve anaokulu öğretmenleri hep toleranslıydı ama şimdi disiplin olunca bocalamıştır prenses..
Aslında kaygılarımızı yansıtmamamız gerek..ben çok yaparım mesela yanlış olduğunu bile bile...
yakın zaman da yoluna girer herşey...benim kızım da değişikliği pek sevmez,zor adapte olur..

Kızımın okulu iyi gidiyor.çok mutlu. Ben çok kaygılıydım örneğin büyüdükçe adaptasyonu gelişiyor demekki..

canım üzüldüm yaaa...name ne diyor , gidelim diye tutturuyormu.?

Peki sabahçı olmasını neden istemedin.? Sabah sen işe giderken bırakırdın öğlen annen alırdı..

Son düzenleme:

Canım benim FSHa bakmıştı o normal cıkmış ama yinede Pco devam ediyor dedi nedense :44:
Kolestrol değeriyle ilgili birşey demedi zaten ben neten baktığımda sadece 3 değer göründü belki ondada daha ayrıntılıydı bilmiyorum ama gittiğimde sorucağım eğer bakmadıysa bir bakıversin bir zahmet

Bu arada şimdi hemen kekinin tarifini yazıyorum yoksa unutursam sayfa sayfa onu aramak zorunda kalırım aklıma gelince

Çok teşekkürler cecoşum. dünden daha iyi bugün.

canım sen başladın mı şeker için ilaca? o da etki eder kesin. bu hafta olmadı öbür hafta başlar hızlanmaya. sakın peşini bırakma sen :)

Başladım yine canım sanki bağırsak hareketleri biraz daha bir iyi eskiye nazaran ama bakalım
Akşamları eşimde ilaç içtiği için bana hiç unutturmuyor ama bu sabah yine unuttum :26:
Sabahları da benim cebime hatırlatma mesajı ayarlıyacağım birazdan bari kahvaltıdan sonrada benim cebim bana hatırlatsın yoksa düzensiz içersem yine bir işe yaramaz
Umarım değerlerim bir sonraki kontrolde düşmüş olur

Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman
Umarım hedefine bir an önce ulaşırsın hatta birlikte ulaşırız
Benimde maalesef metabolizmam çok çok yavaş çalışıyor. Doktor sana hangi ilaçı verdi acaba :44: yani bana verdiği ilaç Glukophage 1000 mg ama insülin direnci için içtiğimi biliyorumda acaba metabolizmayada etkisi varmıdır :44:

Dettt çabuk çık bakem ordan
Biz sana oraları yasaklamadıkmı
Bak ablalarının hepsi kızacak şimdi yine sana kulağından tuttukları gibi yuvana topiğimize getirecekler haberin olsun

Canım sabahları bizim buradaki parkta bazen biri iki dengesiz oluyormuş adamların işleri güçleri yok spora gelen hatunları röntgenliyor ( ne göreceğini sanıyorsa ) bazen de utanmadan yanlız gelen bayanlara farklı tekliflerde bulunuyorlarmış
Benim bir kız arkadaşıma adamın biri ısrarla buluşalımmı diye tuturmuş hatta bayan sonunda bak git yoksa polis çağırırım demiş ama nasıl bir sülükse çağır polis gelene kadar ben çoktan gitmiş olurum demiş
O arkadaş saftirikde bir akşam bize çaya geldiklerinde anlattı bu olayı o günden sonra eşimde o parka sabah sporuna yanlız salmıyor ( ki o dönem bende o arkadaşla gitmeyi düşünüyordum ama üzerinden 3 sene geçtiği halde hala eşim o konuda inat )
Ancak komşu ablanla salarım diyor oda ilaç kullandığı için erken kalkamıyor

Ya bazen diyorum keşke almanyada kalsaydım asla bu kadar kilo almazdım çünkü devamlı bisiklet üzerindeydim ve her haftasonu ormana arkadaşlarla koşuya gidiyorduk
Burda orman bulmak için dünya yol gidiyoruz arabayla hadi ormanı bulduk girmek için para veriyorsun. Bisiklet desen buralarda kullansam anam banu kafayı yemiş derler site olsa dikkat çekmezde bizimki tipik mahalle maalesef

Bakalım şu eşimin yoğunluğu biraz azalsın kafası rahatlarsa belki biraz daha tolerans gösterebilir
Salona yazılmama birşey demiyor ama işte az bekle şu yoğunluğumu bir atlatayım diyor

Canım bu arada çok saol, sayende gittim o hastaneye. Test sonuçlarım çok hızlı çıktı. Perşembe gidicem doktora ama istersem bu sonuçlarla özel hastane de başka bi doktora da gidebilirim. O doktor da aynı testleri ister zaten. PCOS ısın LH ve FSHa bakılıyormus. LH/ FSH oranı 3den yuksekse ciddi olanda PCOS oluyormuş. Ben de 98 kıloyken cerrahğaşaya gittiğimde kadın sonuç kağınında erkeklik hormonu ve bu dediğim LH ve FSH'ın üzerini çizmişti. Şimdi bakıyorum da sanki normal gibi değerler. Tabi doktor daha iyi bilir. Kolestrolümün iyi olmasına da ayrıca sevindim. Sızma zeytinyağıyla beslenmem işe yaramış demekki:))

Bu arada keki mutlaka dene, hem çocuklara pekmezi de kakalamış olursun

Herkes uyumayamı gitti.?

Neşet Ertaş vefat etmiş..Allah rahmet eylesin..
Türkü sever biri olarak çok üzüldüm. Büyük değerd di..

Son düzenleme:
Herkes gitmiş...

Neşet Ertaş vefat etmiş..Allah rahmet eylesin..
Türkü sever biri olarak çok üzüldüm. Büyük bir değerd di..

NTV'de belgeseli vardı onu izledim. Yarın devamı var. İzlemeni tavsiye ederim canım.

Hastanede tedavi gördüğü sırada çok zayıfladığı ve halsiz olduğu için ailesi ve kendisi basından rica etmiş, fotoğraf yansıtılmasın diye. Fakat ziyarete gelen biri uyarılmasına rağmen servis etmiş fotoyu, vefat etmeden önce bu olaya çok üzülmüş. Sevenlerim beni böyle görecek diye üzülmüş

Canım benim FSH 6.3 çıkmıştı :26:
Ayın 5.de gittiğimde tekrar tahlil yapacakmış doktor ama sanırım açlık kan şekerine bakacak sadece. Bakalım bu sefer ne diyecek yada ne gibi bir ilaç verecek. Ben ayrıntılı hormon tahlilerimi ilk yaptırdığımda erkeklik hormonları çok çok yüksek cıkmıştı hatta annem ne dedi doktor diye sorduğunda müjdemi isterim yakında sünnet olabilirim galiba bu değerlerde benim afedersiniz ama pipim çıkması gerek demiştim Anneme
Galiba bu sefer biraz daha düşüktü ama yinede normalin üzerinde bir değer İnşallah normale düşerde artık rahat zayıflamaya başlarım Aminnnnnnnnn

Son düzenleme:

ay canım çok alemsin yaaa.

Benim de yüksek çıkmıştı, hem de baya yüksekti. Bakalım şimdi ne diyecek kadın.

Size doyum olmaz ama benim mercümek hala dolanıp duruyor etrafta
Sabahtan beri en ufak gıcırtıya göbek atıyor hala uykusu yok beni bekliyor

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Ben mercümeğimide alıp yatayım artık

İnşallah yarın hepimiz için çok güzel geçerde cumaya hepimiz eksilerde bildirim yaparız

kızlar size birşey sorucam bir kitap için fikirlerinizi almak istiyorum
TEK ŞİŞMAN BEYNİMİZ diye bir kitap alıp okuyan varmı
ben okudum canım. hatta yasemin soysalın bir seminerine katıldım.
kadın çok mantıklı konuşuyor. uzun süren eğitim dönemleri de oluyormuş.

ben de çok üzüldüm. name çok hevesliydi. ilk gün hiç ağlamamış sadece bir ara
arayın gelsinler falan demiş hemen ikna etmişler. ama bilmiyorum n'olcak şimdi. bugün yollamamıştım zaten. burnu akıyordu.
bulaşmasın kimseye diye.bugün ben de evde olduğum için ısrar etmedi. ama yarına ne olur bilmem.
öğretmeninle konuşmaya gidiyorum senin hasta olduğunu söyleyip geliyorum diyerek evden çıkmıştım.
eve gelince "öğretmenin name okula gelmese de olur evde otursun bol boll oyun dedi" dedim.
"tabii anneciğim ne gerek var orada da oyun oynuyoruz dedi evde oynarım dedi.
ama gün içerisnde bir kaç kişiye artık benim de okulum var okullu oldum falan dedi.
bakalım dananın kuyruğu yarına kopacak. umarım bir şey olmaz.
sabahçı göndermeme konusuna gelince hem daha az bir süre okulda kalacaktı hem annemin olmayacağı durumlarda
benim izin almam çok zor olurdu. sabahtan öğleye kadar işe gitmemek kimsenin gözüne batmaz bizim işte ama
öğleden akşama kadar gitmezsen neredeyse tüm gün yoksun gözüyle bakılırdı.
ayrıca benim kuzu kızım uyku sevmediği için gece uyumuyor. yani 11'i buluyor uyuması. ve bu sabah kaçta kalkarsa kalksın farketmiyor.
sabah kalkması çok zor olurdu. belki bir süre sonra düzene girebilirdi ama bu süre geçene kadar okuldan nefret ederse kötü olurdu.
zaten neredeyse 20 yıl okul hayatları olacak bu kadar erken başlamasınlar bari..
seneye zaten el mecbur tam zamanlı bir okula vereceğim. etütlü olan okullardan birine vermek zorundayım.
piyango vurmazsa tabii bakalımm neler olacak!

@umutcuğum özel kreşlere ben de bakıyorum ama maalesef bütçemi çok çokk aşıyor veremem o kadar para.
olsa canım bile feda kızıma ama şartlarım ortada. ev kirası normal evin masrafları vs derken ancak kendi yağımızda kavruluyoruz.
anlayacağın piyango vurmazsa özel kreş de hayal
ama ilgin için teşekkür ederim...

Son düzenleme:
iyigeceler kızlaaarrr
bugün 15 te çatkapı misafirim geldi.
şimdi gittiler yemek ikram derken hiç bakamadım gidip geçmişe bakayım

burda konuşunca eşimde duymuş sanki telefon ettim ''misafir geldi erken gel benimde yemek hazırlamam lazım'' dedim .hemen dolaba gittim çupralar vardı onları çıkarttım çözülsünler diye bıraktım. misafirlere hal hatır sorarken eşim geldi . bir baktım elinde beş tane büyük palamut hemen çupraları çözülmeden geri kaldırdım. ama palamutlar çok lezzetliydi birazcıkta tereyağ koydum çok severek yedik.

Dettt çabuk çık bakem ordan
Biz sana oraları yasaklamadıkmı
Bak ablalarının hepsi kızacak şimdi yine sana kulağından tuttukları gibi yuvana topiğimize getirecekler haberin olsun

bilmem neyin dönüp dolasacagi yer kürkcü dükkani derler, bende öyle döner dolasir gelirim canimmmmmmm merak etmeyin
sahi neydi o kurtmuydu kürkcü dükkanina dönen ???
unutmusum

mmmhhhh ne güzeeeeeeeel bak valla canim cekti,
kiymetini bilin orda taze taze alip yiyonuz ne güzel,
burda pahali valla herzaman alamiyoz,
en son nezaman taze balik yedigimi hatirlamiyom bile yazik banaa

tomurcuk,clutch,ceco,dafi,fadime chickpease

hani yarışma yapıyoduk,yalan oldu heralde,valla onu bunu bilmem kendim de dahil bu hafta 500 gr altında kalırsak olmadığı yaparım
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın

sabah şerifleriniz hayır olsun kısceleriiiimmm
kalkmadınızmı dahaaa akşamdan beri uğrayan olmamış buralaraaa
sesinizi duyar gibiyim senin okula gönderecek çocuğun yok uğrarsın erkenden diyorsunuz değilmiiii

Günaydın hanımlar güne ılık ballı limonlu su ile başladım:)
birazdan kahvaltımı hazırlarım oğluşum uyuyor tek başıa yemek hoşumada gitmiyor

nerdesiniz kızlar
kalkın bakayım
ben yarım saat hemstır gibi döndüm geldim
ama yarım saat bile bana yetti ter içinde kaldım
eeee yaşlılık işte

günaydınn kızlarrr sabah kalktık kızı kocamaı(çok şükür başladı işe) yollladımm ohhh balkonda kahve keyfi yaptım şimdide size bi günaydın diyip ev işlerime geçeyimmm rahat rahattt

bu arada saçlarımı geçen hafta kestirdim albüme koydum bakalım beğenecekmsiniz hiç bu kadar kısaltmamıştım

aynı olayı yaşadım eve gittim dolaptan çıkardım balığı eşim salata malzemesi almaya gitti aradı geri koy buzluğa diye..balıklar pişmiş hazır olarak geldi bayıldım bu işe...balık pişirmede işibnden sonra tam 1 saat mutfağı sildiğim için adamcağız acıdı heralde...

çok yakışmış canım...

günaydın...

Özlem kek süper göründü gözüme..annem geldiğinde yaparım...sonuçlarında çok iyi çıkmış maşallah...benim trigliseritim yüksekti enson ahh bu kilolar...

Ebru dün akşam işim çoktu 1 er paket kuru fasulye nohut ıslatmıştım onları haşladım paketledim sebzelerimi yıkadım üyü yaptım derken saat 23.30 oldu ama sana söz verdiğim için Ender saracın sıkılaştıran hareketlerini yaptım 20 dk kadar..hiç yoktan iyidir...duş al yat 00,30 da uyudum...uykum var.............:2:

Günaydın herkese...

Canım o kadar koşuşturmuşsun onlar bile kalori yaktırmıştır sana.Ütü mesela.

Bende 5 te çıktım işten.Gideceğimiz hasta eve taburcu olmuş.Önce kendi evime gittim yemek yedik eşimle.Türlü yeşil salata ve 1 kase makarna.Ekmek yemedim.Sonra hastaya gittik evine.1 saat kadar oturduk.Ordan dönüşte de ablama uğradık çay içtik ve bikaç tane badem yedim.Spora gelince bende senin gibi leslie yapamadım yine ama aynen söz verdiğim gibi mekik falan çektim bende bikaç egzersiz yaptım sözümü tutmak adına.Ama asıl bomba şu ki sabah tartı yüzüme bayağı güldü :) Sürpriz olsun cumaya şimdiden eksideyim birilerine duyrulur (anlayan anladı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…