Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın hanımlar, hafif, güzel bir gün geçirirsiniz umarım.

şöyle bir göz attım geçmişe.

Cecoşum ilaç etki edecektir kesin. inşallah senin de Özlem gibi kilo verdikçe düzelir değerlerin. ben sana inanıyorum, bu sefer koymuşsun kafaya.

Yenacım çok büyük kayıp Neşet Ertaş. Eşimle benim için de önemi ayrı. Nişanlıyken gitmiştik bir konserine, dünya gözüyle görelim diye. Eşim onu dinleyerek saz çalmaya başlamış, hayranlığı büyük. Dün akşam çaldı onun türkülerini, gözlerimiz doldu ikimizin de. Allah gani gani rahmet eylesin.

Elmacım kızın için böylesi daha hayırlıdır belki. olumlu düşün canım, eminim sizi çok bunaltmadan hayırlı bir yer bulunacaktır onun için. maşallah ne kadar da tatlıymış, akıllı bıdık.

Dafi abla sen hem gündüz misafir ağırla, hem gel gece burayı kapat, hem sabah aç. sonra bir de gidip sporunu yap. maşallah valla :))

Nevincim dün akşam ne çok şey yapmışsın, maşallah. azimle sporunu da yapmışsın, azmin hiç bitmesin canım.

Ebrucum senin de akşamın çok verimli, güzel geçmiş. tartı da yüzüne gülmüş, tebrik ederim :))) benim de güldü yüzüme :)) bakalım hangimize daha çok gülecek

Özlemcim albümüme yaptığın güzel yorumlar için teşekkür ederim canım :)

maşallah bize
ama benim tartım aynıydı malesef..

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr :122:

Sabah 08.30da uyandım şükür
Galiba ufak ufak düzene girmeye başladım yine o eski uyuşukluğum yok artık şükür.
Mercümeğimde benle birlikte uyandı ve ana kız bir güzel kahvaltımızı yaptık
Bugün ve yarın ayran detoksu yapacağım ödemlerimden kurtulmak için
İnşallah cuma günü tartıda 500 gr eksiden fazlası çıkarda biraz motive olur ona göre daha bir severek yoluma devam ederim

Tilki o tilkiiiiiiiii
Bende bazen neydi neydi diye takılıyorum hatta bazen almancası aklıma geliyor türkçesi gelmiyor sonrada başlıyorum hani şöyle birşey vardı hani şu yapılır o şeyle falan diye depelenip o kelimeyi bulmak için düşünüp duruyorum

Duyduk duyduk
Ama belli olmaz belki bizdende bir süpriz gelebilir

İnşallah canım düzenli olarak kullanıyorum şükür Akşamları zaten eşimin hatırlatma mesajı jetonumu düşürüyor sabahta kahvaltıdan hemen sonra içtim ilaçımı ( gözümün önüne koydum unutmayayım diye )

İnşallah tartının bizlere kahkaha attığı günleri de görürüz tabi dalga geçme amaçlı değil Verdiğimiz kilolar inşallah katlanırda daha hızlı hedeflerimize ulaşırız

evet canım bu sıralar çok yoğun geçecek günlerim ama akşam yemeği geç saate kaldığı için kilo veremediğimi düşünüyorum..

Gün içinde o kadar çok tepesine çıkıyorum ki zaten tartının, yakında bana nanik falan yapacak ekranında zaten Banucum. Yazdıklarını okuyunca kahkaha attım valla şahsen ben. Bi tartının dalga geçmediği kalmıştı kilolarımızla :))

evet canım bu sıralar çok yoğun geçecek günlerim ama akşam yemeği geç saate kaldığı için kilo veremediğimi düşünüyorum..

Nevincim bu konuda bir fikrim var, uygulamak ister misin bilmiyorum ama ben işe başlayınca uygulamak istiyorum elimden geldiğince canım.

öğle yemeğinden sonra iki ara öğün yapmak çok faydalı bence canım. ilki saat 14.30 gibi bir meyve, taze ya da kuru. ikincisi de saat 17.00 gibi ufak bir tost. o tost seni akşam yemeğini fazla yemekten kurtaracaktır canım. saat 20.00 salata yesen hiç acıkmazsın ondan sonra. ben uygulamak istiyorum bunu. azmış gibi görünüyor ama öğle yemeğinden itibaren 2.5-3 saatte bir bi şey yediğin için acıkmazsın çok. bu şekilde öğlen sınırlı olmak kaydıyla istediğin yemeği de yiyebilirsin bence.

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar;

pazartesiden beri sabah saat 7 gibi kalkıyorum ,akşamda saat en geç 10*30 gibi yatıyorum ,nasıl bir halsizlik anlatamam ,ya hala hasta olmadım,elim yüzüm şişti ,kocaman bir burun:))))) bu gün sabahki menüm

yarım sandviç ekmeğine peynir ve domates

öğlen:tavuk sote ,ayran

akşam: Pırasa ,ayran

geçmiş olsun Bediicim. mevsimsel halsizlikle regl sıkıntısı üst üste gelmiş. Adaçayı hem sıkıntıyı gideriyor, hem de reglin başlamasını sağlıyor. bir dene istersen canım.

Canım çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce hastalanırsında şişliklerin gider

aynen uygulamak istediğim bu canım ama bunu düzenli yapmak zor geliyor eşim illa akşam yemeklerini birlikte yemek ister ama en azından 1 ay kadar bunu uygulayacağım.akşam işten çıkmadan önce sandviç ya da tost yesem akşam bişey yemem hem aç kalmamış olurum...akşam yemekte abartmıyorum eğer davette değilsem evde gayet iyi gidiyorum.dün akşam kapıda kaldım anahtarımı unutmuşum yoksa erken gidip hazırlardım yemeği ama geç kalında 8 e doğru yedim..puff elbisem yakışmayacak yaw moralim bozuk...

geçmiş olsun Bediicim. mevsimsel halsizlikle regl sıkıntısı üst üste gelmiş. Adaçayı hem sıkıntıyı gideriyor, hem de reglin başlamasını sağlıyor. bir dene istersen canım.

Canım yaa şu adaçayını nasıl demliyorsun yada nasıl içiyorsun
İnan aldım ama o kadar berbat bir tadı varki içemiyorum :26: acaba benmi yanlış demliyorum yada ne bilim içine birşeymi koyuyorsun tadını içilebilir hale getirmek için

bu sabah üzgünüm canım tartıda yine 90 çıktım çokta kaçırmadım yediğim balıkla salata bir dilimde ekmek yedim tam tahıllı

kaynatınca acı oluyor ben kupaya sıcak suyu koyup adacaını atıyorum ağzını kapat dinlensin 2-3 dk iç daha iyi olur

canım ben sallama adaçayı alıp şekersiz içiyorum. evet başta biraz tuhaf geliyor tadı. ama alıştım. istersen bir çay kaşığı bal ve bikaç damla limonla tatlandırabilirsin canım. alışınca güzel geliyor bile :)

kaynatınca acı oluyor ben kupaya sıcak suyu koyup adacaını atıyorum ağzını kapat dinlensin 2-3 dk iç daha iyi olur

bende o şekilde demledim ama ne bileyim adaçayının cinsindenmidir nedir tadı bir kekremsi
Belki biraz zorlasam kendimi içmeye tadına alışırım ama bu ara 9u bir arada çay içiyorum fazlada karıştırmak istemiyorum sonra bitkiler karışımından zehirlenmim

canım eşin hiç kusura bakmasın ya, senin sağlığın herşeyden önemli. salatanı onla yersin hem. ya ben de sinir oluyorum bu duruma. ben de bayılıyodum akşamları eşimle yemek yemeye, üstüne çayla beraber tatlısını tuzlusunu yemeye. çok kötü bi algı bu. yıkana kadar çok sıkıntı çektim. sanki ondan ayrı, daha evvel yeyince ihanet etmiş gibi hissediyo insan. ama sağlığımız herkesden önemli canım. çok zarar veriyoruz bu şekilde kendimize. sen de sadece salatanı ye. anlayacaktır bence eşin bunu, kız-bağır-üste çık. seni beni sevmiyo musuna bağla niye benle yemiyosun diye ısrar ederse

9 lu çay poşet çaymı ?öyleyse bende alıym alıp karıştırma olmuyor iş yerinde ama sallama olursa bitki çayı diye içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…