Günaydın herkese...
Canım o kadar koşuşturmuşsun onlar bile kalori yaktırmıştır sana.Ütü mesela.
Bende 5 te çıktım işten.Gideceğimiz hasta eve taburcu olmuş.Önce kendi evime gittim yemek yedik eşimle.Türlü yeşil salata ve 1 kase makarna.Ekmek yemedim.Sonra hastaya gittik evine.1 saat kadar oturduk.Ordan dönüşte de ablama uğradık çay içtik ve bikaç tane badem yedim.Spora gelince bende senin gibi leslie yapamadım yine ama aynen söz verdiğim gibi mekik falan çektim bende bikaç egzersiz yaptım sözümü tutmak adına.Ama asıl bomba şu ki sabah tartı yüzüme bayağı güldü :) Sürpriz olsun cumaya şimdiden eksideyim birilerine duyrulur(anlayan anladı)
bilmem neyin dönüp dolasacagi yer kürkcü dükkani derler, bende öyle döner dolasir gelirim canimmmmmmm merak etmeyin
sahi neydi o kurtmuydu kürkcü dükkanina dönen ???
unutmusum
mmmhhhh ne güzeeeeeeeel bak valla canim cekti,
kiymetini bilin orda taze taze alip yiyonuz ne güzel,
burda pahali valla herzaman alamiyoz,
en son nezaman taze balik yedigimi hatirlamiyom bileyazik banaa
maşallah bize
ama benim tartım aynıydı malesef..
Günaydın herkese...
Canım o kadar koşuşturmuşsun onlar bile kalori yaktırmıştır sana.Ütü mesela.
Bende 5 te çıktım işten.Gideceğimiz hasta eve taburcu olmuş.Önce kendi evime gittim yemek yedik eşimle.Türlü yeşil salata ve 1 kase makarna.Ekmek yemedim.Sonra hastaya gittik evine.1 saat kadar oturduk.Ordan dönüşte de ablama uğradık çay içtik ve bikaç tane badem yedim.Spora gelince bende senin gibi leslie yapamadım yine ama aynen söz verdiğim gibi mekik falan çektim bende bikaç egzersiz yaptım sözümü tutmak adına.Ama asıl bomba şu ki sabah tartı yüzüme bayağı güldü :) Sürpriz olsun cumaya şimdiden eksideyim birilerine duyrulur(anlayan anladı)
Cecoşum ilaç etki edecektir kesin. inşallah senin de Özlem gibi kilo verdikçe düzelir değerlerin. ben sana inanıyorum, bu sefer koymuşsun kafaya....
....Ebrucum senin de akşamın çok verimli, güzel geçmiş. tartı da yüzüne gülmüş, tebrik ederim :))) benim de güldü yüzüme :)) bakalım hangimize daha çok gülecek
Günaydın hanımlar, hafif, güzel bir gün geçirirsiniz umarım.
şöyle bir göz attım geçmişe.
Cecoşum ilaç etki edecektir kesin. inşallah senin de Özlem gibi kilo verdikçe düzelir değerlerin. ben sana inanıyorum, bu sefer koymuşsun kafaya.
Yenacım çok büyük kayıp Neşet Ertaş. Eşimle benim için de önemi ayrı. Nişanlıyken gitmiştik bir konserine, dünya gözüyle görelim diye. Eşim onu dinleyerek saz çalmaya başlamış, hayranlığı büyük. Dün akşam çaldı onun türkülerini, gözlerimiz doldu ikimizin de. Allah gani gani rahmet eylesin.
Elmacım kızın için böylesi daha hayırlıdır belki. olumlu düşün canım, eminim sizi çok bunaltmadan hayırlı bir yer bulunacaktır onun için. maşallah ne kadar da tatlıymış, akıllı bıdık.
Dafi abla sen hem gündüz misafir ağırla, hem gel gece burayı kapat, hem sabah aç. sonra bir de gidip sporunu yap. maşallah valla :))
Nevincim dün akşam ne çok şey yapmışsın, maşallah. azimle sporunu da yapmışsın, azmin hiç bitmesin canım.
Ebrucum senin de akşamın çok verimli, güzel geçmiş. tartı da yüzüne gülmüş, tebrik ederim :))) benim de güldü yüzüme :)) bakalım hangimize daha çok gülecek
Özlemcim albümüme yaptığın güzel yorumlar için teşekkür ederim canım :)
Duyduk duyduk
Ama belli olmaz belki bizdende bir süpriz gelebilir
İnşallah canım düzenli olarak kullanıyorum şükürAkşamları zaten eşimin hatırlatma mesajı jetonumu düşürüyor sabahta kahvaltıdan hemen sonra içtim ilaçımı ( gözümün önüne koydum unutmayayım diye )
İnşallah tartının bizlere kahkaha attığı günleri de görürüztabi dalga geçme amaçlı değil Verdiğimiz kilolar inşallah katlanırda daha hızlı hedeflerimize ulaşırız
evet canım bu sıralar çok yoğun geçecek günlerim ama akşam yemeği geç saate kaldığı için kilo veremediğimi düşünüyorum..
Herkese günaydınlar;
pazartesiden beri sabah saat 7 gibi kalkıyorum ,akşamda saat en geç 10*30 gibi yatıyorum ,nasıl bir halsizlik anlatamam ,ya hala hasta olmadım,elim yüzüm şişti ,kocaman bir burun:))))) bu gün sabahki menüm
yarım sandviç ekmeğine peynir ve domates
öğlen:tavuk sote ,ayran
akşam: Pırasa ,ayran
Herkese günaydınlar;
pazartesiden beri sabah saat 7 gibi kalkıyorum ,akşamda saat en geç 10*30 gibi yatıyorum ,nasıl bir halsizlik anlatamam ,ya hala hasta olmadım,elim yüzüm şişti ,kocaman bir burun:))))) bu gün sabahki menüm
yarım sandviç ekmeğine peynir ve domates
öğlen:tavuk sote ,ayran
akşam: Pırasa ,ayran
Nevincim bu konuda bir fikrim var, uygulamak ister misin bilmiyorum ama ben işe başlayınca uygulamak istiyorum elimden geldiğince canım.
öğle yemeğinden sonra iki ara öğün yapmak çok faydalı bence canım. ilki saat 14.30 gibi bir meyve, taze ya da kuru. ikincisi de saat 17.00 gibi ufak bir tost. o tost seni akşam yemeğini fazla yemekten kurtaracaktır canım. saat 20.00 salata yesen hiç acıkmazsın ondan sonra. ben uygulamak istiyorum bunu. azmış gibi görünüyor ama öğle yemeğinden itibaren 2.5-3 saatte bir bi şey yediğin için acıkmazsın çok. bu şekilde öğlen sınırlı olmak kaydıyla istediğin yemeği de yiyebilirsin bence.
geçmiş olsun Bediicim. mevsimsel halsizlikle regl sıkıntısı üst üste gelmiş. Adaçayı hem sıkıntıyı gideriyor, hem de reglin başlamasını sağlıyor. bir dene istersen canım.
bu sabah üzgünüm canım tartıda yine 90 çıktım çokta kaçırmadım yediğim balıkla salata bir dilimde ekmek yedim tam tahıllıGünaydın hanımlar, hafif, güzel bir gün geçirirsiniz umarım.
şöyle bir göz attım geçmişe.
Cecoşum ilaç etki edecektir kesin. inşallah senin de Özlem gibi kilo verdikçe düzelir değerlerin. ben sana inanıyorum, bu sefer koymuşsun kafaya.
Yenacım çok büyük kayıp Neşet Ertaş. Eşimle benim için de önemi ayrı. Nişanlıyken gitmiştik bir konserine, dünya gözüyle görelim diye. Eşim onu dinleyerek saz çalmaya başlamış, hayranlığı büyük. Dün akşam çaldı onun türkülerini, gözlerimiz doldu ikimizin de. Allah gani gani rahmet eylesin.
Elmacım kızın için böylesi daha hayırlıdır belki. olumlu düşün canım, eminim sizi çok bunaltmadan hayırlı bir yer bulunacaktır onun için. maşallah ne kadar da tatlıymış, akıllı bıdık.
Dafi abla sen hem gündüz misafir ağırla, hem gel gece burayı kapat, hem sabah aç. sonra bir de gidip sporunu yap. maşallah valla :))
Nevincim dün akşam ne çok şey yapmışsın, maşallah. azimle sporunu da yapmışsın, azmin hiç bitmesin canım.
Ebrucum senin de akşamın çok verimli, güzel geçmiş. tartı da yüzüne gülmüş, tebrik ederim :))) benim de güldü yüzüme :)) bakalım hangimize daha çok gülecek
Özlemcim albümüme yaptığın güzel yorumlar için teşekkür ederim canım :)
Canım çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce hastalanırsında şişliklerin gider
Canım yaa şu adaçayını nasıl demliyorsun yada nasıl içiyorsun
İnan aldım ama o kadar berbat bir tadı varki içemiyorum :26: acaba benmi yanlış demliyorum yada ne bilim içine birşeymi koyuyorsun tadını içilebilir hale getirmek için
Canım yaa şu adaçayını nasıl demliyorsun yada nasıl içiyorsun
İnan aldım ama o kadar berbat bir tadı varki içemiyorum :26: acaba benmi yanlış demliyorum yada ne bilim içine birşeymi koyuyorsun tadını içilebilir hale getirmek için
kaynatınca acı oluyor ben kupaya sıcak suyu koyup adacaını atıyorum ağzını kapat dinlensin 2-3 dk iç daha iyi olur
aynen uygulamak istediğim bu canım ama bunu düzenli yapmak zor geliyor eşim illa akşam yemeklerini birlikte yemek ister ama en azından 1 ay kadar bunu uygulayacağım.akşam işten çıkmadan önce sandviç ya da tost yesem akşam bişey yemem hem aç kalmamış olurum...akşam yemekte abartmıyorum eğer davette değilsem evde gayet iyi gidiyorum.dün akşam kapıda kaldım anahtarımı unutmuşum yoksa erken gidip hazırlardım yemeği ama geç kalında 8 e doğru yedim..puff elbisem yakışmayacak yaw moralim bozuk...
bende o şekilde demledim ama ne bileyim adaçayının cinsindenmidir nedir tadı bir kekremsi
Belki biraz zorlasam kendimi içmeye tadına alışırım ama bu ara 9u bir arada çay içiyorum fazlada karıştırmak istemiyorum sonra bitkiler karışımından zehirlenmim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?