- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
canım eşin hiç kusura bakmasın ya, senin sağlığın herşeyden önemli. salatanı onla yersin hem. ya ben de sinir oluyorum bu duruma. ben de bayılıyodum akşamları eşimle yemek yemeye, üstüne çayla beraber tatlısını tuzlusunu yemeye. çok kötü bi algı bu. yıkana kadar çok sıkıntı çektim. sanki ondan ayrı, daha evvel yeyince ihanet etmiş gibi hissediyo insan. ama sağlığımız herkesden önemli canım. çok zarar veriyoruz bu şekilde kendimize. sen de sadece salatanı ye. anlayacaktır bence eşin bunu, kız-bağır-üste çık. seni beni sevmiyo musuna bağla niye benle yemiyosun diye ısrar ederse
canım eşin hiç kusura bakmasın ya, senin sağlığın herşeyden önemli. salatanı onla yersin hem. ya ben de sinir oluyorum bu duruma. ben de bayılıyodum akşamları eşimle yemek yemeye, üstüne çayla beraber tatlısını tuzlusunu yemeye. çok kötü bi algı bu. yıkana kadar çok sıkıntı çektim. sanki ondan ayrı, daha evvel yeyince ihanet etmiş gibi hissediyo insan. ama sağlığımız herkesden önemli canım. çok zarar veriyoruz bu şekilde kendimize. sen de sadece salatanı ye. anlayacaktır bence eşin bunu, kız-bağır-üste çık. seni beni sevmiyo musuna bağla niye benle yemiyosun diye ısrar ederse
9 lu çay poşet çaymı ?öyleyse bende alıym alıp karıştırma olmuyor iş yerinde ama sallama olursa bitki çayı diye içerim
Ahh canım öyle olmuyor işte maalsef.Bende aynı dertten muzdaribim.Bırak aynı sofrada yemek yememeyi benim yemeğim önce bitip ondan erken masadan kalkıp mutfakta bişeylerle uğraşmama bile trip yapıyor benimki.Zaten ben vardiyalı çalışıyorum sen çalışıyosun bi beraber yemek yiyemeyecekmiyiz diyor hemen.Bi tek pazar günleri izinliyiz.Hafta içi gerçekten çok az görebiliyoruz birbirimizi.Diyet yapıyorum ben az yemem lazım deyince de ben seni bu halinle seviyorum deyip sıyrılıyor işin içinden
sende de taktik çok desene
Önceden eşimde hep birlikte yiyelim diye ısrar ederdi ama o dönem tabi kilolarım gözüme batmıyor ya
Ama ne zaman ki ben beslenmemi değiştirmeye niyetlendim eşim kendi dedi beni bekleme sen düzenini kur ben uyarım diye
Çok şükür iştende erken geldiği için çoğu zaman birlikte yiyoruz ama 7de gelecekse bana sen yarım saat evvel ye kızlarla beni bekleme der
Dediğin gibi ilk zamanlar ihanet gibi geliyordu artık alıştım ya çok fazla etkilenmiyorum
Başka konularda böyle şımarıklık yapıp nazlanmayı sevmiyorum Banucum. ama bu konu önemli hakikaten. şimdiden Allah nasip ederse ideal kiloma inince akşam yemek düzenim nasıl olmalı onu düşünüyorum. çünkü en büyük hatayı gün boyu o öğüne hazırlanarak yapıyoruz. ya aç kalıyoruz ya da çok az yiyoruz. bu seferde akşam yemeğinde deli gibi yiyoruz. ama en zararlı öğün akşam öğünü. saat 18 den sonra yenen karbonhidratlar depolanıyor hemen. ha 18 den sonra bi şey yemicez mi yicez tabi. ama 1 dilim kepek ekmeğiyle, 1 tabak soslu makarna aynı miktarda depolanmıyor sonuçta.
aynı olayı yaşadım eve gittim dolaptan çıkardım balığı eşim salata malzemesi almaya gitti aradı geri koy buzluğa diye..balıklar pişmiş hazır olarak geldi bayıldım bu işe...balık pişirmede işibnden sonra tam 1 saat mutfağı sildiğim için adamcağız acıdı heralde...
çok yakışmış canım...
günaydın...
Özlem kek süper göründü gözüme..annem geldiğinde yaparım...sonuçlarında çok iyi çıkmış maşallah...benim trigliseritim yüksekti enson ahh bu kilolar...
Ebru dün akşam işim çoktu 1 er paket kuru fasulye nohut ıslatmıştım onları haşladım paketledim sebzelerimi yıkadım üyü yaptım derken saat 23.30 oldu ama sana söz verdiğim için Ender saracın sıkılaştıran hareketlerini yaptım 20 dk kadar..hiç yoktan iyidir...duş al yat 00,30 da uyudum...uykum var.............:2:
acıtasyon diyorsun yani...canım eşin hiç kusura bakmasın ya, senin sağlığın herşeyden önemli. salatanı onla yersin hem. ya ben de sinir oluyorum bu duruma. ben de bayılıyodum akşamları eşimle yemek yemeye, üstüne çayla beraber tatlısını tuzlusunu yemeye. çok kötü bi algı bu. yıkana kadar çok sıkıntı çektim. sanki ondan ayrı, daha evvel yeyince ihanet etmiş gibi hissediyo insan. ama sağlığımız herkesden önemli canım. çok zarar veriyoruz bu şekilde kendimize. sen de sadece salatanı ye. anlayacaktır bence eşin bunu, kız-bağır-üste çık. seni beni sevmiyo musuna bağla niye benle yemiyosun diye ısrar ederse
malesef aynı bizi anlattın..Ahh canım öyle olmuyor işte maalsef.Bende aynı dertten muzdaribim.Bırak aynı sofrada yemek yememeyi benim yemeğim önce bitip ondan erken masadan kalkıp mutfakta bişeylerle uğraşmama bile trip yapıyor benimki.Zaten ben vardiyalı çalışıyorum sen çalışıyosun bi beraber yemek yiyemeyecekmiyiz diyor hemen.Bi tek pazar günleri izinliyiz.Hafta içi gerçekten çok az görebiliyoruz birbirimizi.Diyet yapıyorum ben az yemem lazım deyince de ben seni bu halinle seviyorum deyip sıyrılıyor işin içinden
Canım trigliserid benim 44 çıkmış. Alt sınır 40, benimki de fazla düşük mü anlamadım ya da normalmi.
acıtasyon diyorsun yani...
malesef aynı bizi anlattın..
44 mü benim hatırladığım benimki 150 idi..
hayırlı yolculuklar zeynepcimbu akşam allahın izniyle antalya yolcusuyum.orada fazla giremem.ama cuma günü bildirim yaparım.
bu sabah kaşarlı domatesli tost.2 neskafe..
akşama palamut ve salata yeme niyetindeyim.
geçmişi okuyamadım.hazırlıklara devam edeceğim..
hepinize sevgilerimle.hakkımızda hayırlı ne varsa o olsun..
Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman
Umarım hedefine bir an önce ulaşırsın hatta birlikte ulaşırız
Benimde maalesef metabolizmam çok çok yavaş çalışıyor. Doktor sana hangi ilaçı verdi acaba :44: yani bana verdiği ilaç Glukophage 1000 mg ama insülin direnci için içtiğimi biliyorumda acaba metabolizmayada etkisi varmıdır :44:
yeşil çayı içiyorum ama düzensiz bu sıra içmedim çok faydası oluyor..ama yemeklerde sızma zeytinyağına alışamadım ben ya kokuyor gibi geliyor.spora başladım hamd olsun az çok hergün hareket edeceğim...Aynen canım 44 dıyo, yanlıs mı dıye şüpelendim şimdi. Şimdi gene baktım da alt sınır 40 üst sınır 150 demiş. Canım sana birkaç öneri vereyim. Günde en az 3 bardak yeşil çay içiyorum, yemeklerimi buharda soğanı kavurmadan ve sızma zeytinyağıyla yapıyorum, kızartma yemıyorum, günde en az 7 öğün yıyorum. Ben bunların etkisi olduğunu düşünüyorum canım. 98 kilodayken bütün değerlerim çok daha yüksekti. Seninki tam sınırdaymış, spora da başlamıştın değil mi? düşer canım merak etme
hayırlı yolculuklar ablacım...bu akşam allahın izniyle antalya yolcusuyum.orada fazla giremem.ama cuma günü bildirim yaparım.
bu sabah kaşarlı domatesli tost.2 neskafe..
akşama palamut ve salata yeme niyetindeyim.
geçmişi okuyamadım.hazırlıklara devam edeceğim..
hepinize sevgilerimle.hakkımızda hayırlı ne varsa o olsun..
maşallah kızına sağlıkla büyüsün inşallah..Slm kızlar bugun okulda çooook rahattım. Kız meslekten satjerlerım geldı çok şükür. Sabah kahvaltısını yerıne oturttum artık. Anasınıfı olunca kahvaltı saatımız var. Bende evden kahvaltımı göturuyorum çocuklarla bırlıkte yapıyorum. Ara öğün kaçıyor.çocuklardan fırsat bulup elmamı yıyemıyorum...
Kızım artık el çırpıyor... şap şap şap dıyor...mınık ıkı dişle bu görüntu muhtesem duruyor:) ona bol bol süt vermeye çalışıyorum. Süt vermekte bol calorı harcatıyor. Daha oncekı dıyet deneyımlerımde hıç bu kadar hızlı kılo vermemıştım. Yarın tam bır ay olacak dıyete baslayalı. Bakalım cuma gunu tartıda neler göreceğim. şimdiye kadar 4.4 gitti.
Kızlar hepinşze mutlu ve saglıklı bır gun dılıyorumm...
Ben Meryem'i özlediiiiim
bendeama kırkı çıkana kadar adana da olacak sanırım...
yeşil çayı içiyorum ama düzensiz bu sıra içmedim çok faydası oluyor..ama yemeklerde sızma zeytinyağına alışamadım ben ya kokuyor gibi geliyor.spora başladım hamd olsun az çok hergün hareket edeceğim...
hayırlı yolculuklar ablacım...
maşallah kızına sağlıkla büyüsün inşallah..
bendeama kırkı çıkana kadar adana da olacak sanırım...
Keşke kırkından önce dönse.Eşi de yalnız kaldı burda.O da üzülüyordur.Birbirlerine destek olurlardı.Biz de topikten destek olurduk canıma
annesi bırakmak istemez haklısın bu dönemde eşiyle olsa daha çabuk atlatırdı sanki..inşallah çabucak döner...Keşke kırkından önce dönse.Eşi de yalnız kaldı burda.O da üzülüyordur.Birbirlerine destek olurlardı.Biz de topikten destek olurduk canıma
Canım yağı kızdırmazsan kokmazki. Ben kısık ateşte buharda pişiriyorum yemekleri, hiç koku olmuyor. Sızma kokuyorsa rivirea kullanabilirsin. Benim annem de yıllardır bu şekilde yemek yapar ve kadınnın kolestrolü çok iyi, ben ne zaman annemi dinlemeye başladım o zaman sağlıklı olmaya başladım
Off yaa en zoru da bebeği normal yolla doğurmak sanırım, o daha çok etkilemiştir. Umarım en kısa zamanda iyileşir kalbindeki yaralar, acı ama gerçek bir deneyim yaşadı meryem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?