annesi bırakmak istemez haklısın bu dönemde eşiyle olsa daha çabuk atlatırdı sanki..inşallah çabucak döner...
rivierada özelliğini bozuyor zeytinyağının yağ asitleri filan ekleniyorya...evde hakiki zeytinyağı var eşimin arkadaşı getirmiş aydından.geçengün balık kızarttı eşim o yağdan kullanmış hiç farketmedim balıkta ve daha lezzetliydi...etli yemeklerde demi kullanıyorsun?
herkese merhaba ;
selam vereyim dedim fırsat bulur bulmaz :)))
nasılsınız bayanlar? nasıl gidiyor??
geçmişe baktım okudum ama alıntı falan yapmadım.
yanlış hatırlamıyorsam zeynep abla yola çıkacakmış hayırlısıyla gitsin dönsün.
bedicik hastaymış geçmiş olsun.
tomurcuk meryem'i özlemiş ; ben de özledim. özlemekten de öte merak ediyorum.
sen de arayamıyor musun canım?? haber alsan da bize de versen...
Tilki o tilkiiiiiiiii
Bende bazen neydi neydi diye takılıyorumhatta bazen almancası aklıma geliyor türkçesi gelmiyor sonrada başlıyorum hani şöyle birşey vardı hani şu yapılır o şeyle falan diye depelenip o kelimeyi bulmak için düşünüp duruyorum
Ben Meryem'i özlediiiiim
Etli yemeklerde ektra yağ koymam genelde ama et yagsızsa o zaman gene zeytınyagı kullanıyorum. Canım ben markettekınden kullanıyorum ama bi ara annem hakikisinden göndermişti, ikisinde de koku almıyorum ben. Alışmakla alakalı sanırım. Keke bile sızma koyarım ben.
sizden ayrı kalmak ne biçim bişey ya
bi an önce yapılsa şu pc kayın annemlerden yazıyorum buda çok yavaş uyuz oluyorum 2 saat
geçmişi okuyamıyorum
bayrama kadar 79u görmem lazııııııııııııııııııııııııım
bu akşam allahın izniyle antalya yolcusuyum.orada fazla giremem.ama cuma günü bildirim yaparım.
bu sabah kaşarlı domatesli tost.2 neskafe..
akşama palamut ve salata yeme niyetindeyim.
geçmişi okuyamadım.hazırlıklara devam edeceğim..
hepinize sevgilerimle.hakkımızda hayırlı ne varsa o olsun..
Teşekkür ederim inşallahh:) bana da glukophage 1000mg verdi önce sonra diaformin 1000mg kullanmaya başladım. ama ikisi de aynı işlevi görüyor bi farkı yok, kesilikle insülin direncini kırmada yardımcı oluyor, yaklaşık 4 aydır kullanıyorum eskiden olsa çok çabuk acıkırdım acıkınca ellerim titremeye başlardı şimdi yok öyle bir şeyim çok şükür. Metabolizmayı hızlandırmada da etkisi var evet ama bizim de ekstra bir şeyler yapmamız gerekiyor metabolizmamız için. Bilindik şeyler, maydonoz suyu vs. Zafere giden her yol mübahtır demişler, ben de uğraşıyorum valla bakalım:)
Ben Meryem'i özlediiiiim
spordan oldugunu bilsem biraz azaltırım hatta haftada 3 gün tek giderimgüzel elbise fakat ben mankene acaip kıl oldum. beli bacağım kadar.:))
Ne gereği varki o kadar ince olmaya..
Ey kilo sen nelere kadirsin..
Nasıl farketmiş sonuçlar..
Var....Alıp yarısına kadar okuyup hiiç etkilenmeyenlerdenim...
Bence fadime aşırı spor yaptığı için veremiyor...
canım çok sagol ama :18:Canım benim diyetisyenimi öneririm bak sana. Ben şu an gitmiyorum ama işe başlayınca devam edicem. 110 lira veriyosun, ayda 2 kez gidiyosun. Yani ayda 110TL. 2 haftada bir kontrol oluyo. Medical park fatih. Uzak biliyorum ama gerçekten ben çok memnundum canım.
canım çok sagol ama :18:
hem uzak dr hemde 4 çocuk okula gidince biraz fazla fiatı, küçük kızım bu sene dershaneyede gidiyor son senesi ünü kazanırsa sonra düzgün bir dr bulup kilolarımı bittirmeyi planlıyorum
Canım senın o kadar büyük kızın mı var yaa,çok haklısın canım, çocukların masrafı varken fazla gerçekten. Ben de çalışırken gidebiliyodum, şimdi bıraktım. Aslında istesem giderim de eşim gidemez bu sefer, iki kişi birden de fazla oluyo diye bıraktık. İşe başlat başlamaz randevu alıcam ben de. Hadi ben bıraktığım yerdeyim de eeim 3 kilo aldı,gece çalışmaları düzensiz yemelerden dolayı farketmeden almış. Bir de onun göbek bölgesi çok kalın, ailede de şeker olunca korkuyorum onun için. Sen git bari diyorum ama o da ben gitmeyince gitmiyor
benim daha büyük kızım da var oda 21 yaşına giricek ünü ye gidiyor üsküdarda istanbul şehir de tam burslu okuyor
Maşallah canım, hangi bölümde okuyor?
Selam bebişlerrr
öğlen okuldan geldim , karnımı doyurdum , dışarı çıktım , dolaştımda dolaştımm , açık havada yürüyünce kendimi daha iyi hissettim
tartı bugün benimde yüzüme güldüüü , bu gece alıp koynumda yatırasım var
Rabim emek veren herkesin emeğini karşılıksız bırakmasın inşAllahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?