Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Etli yemeklerde ektra yağ koymam genelde ama et yagsızsa o zaman gene zeytınyagı kullanıyorum. Canım ben markettekınden kullanıyorum ama bi ara annem hakikisinden göndermişti, ikisinde de koku almıyorum ben. Alışmakla alakalı sanırım. Keke bile sızma koyarım ben.

herkese merhaba ;

selam vereyim dedim fırsat bulur bulmaz :)))

nasılsınız bayanlar? nasıl gidiyor??

geçmişe baktım okudum ama alıntı falan yapmadım.
yanlış hatırlamıyorsam zeynep abla yola çıkacakmış hayırlısıyla gitsin dönsün.
bedicik hastaymış geçmiş olsun.
tomurcuk meryem'i özlemiş ; ben de özledim. özlemekten de öte merak ediyorum.
sen de arayamıyor musun canım?? haber alsan da bize de versen...

Keşke arayabilsem canım bilemiyorum ki numarasını.Hiç de almadık numaraları daha önce.Olsa aramaz mıyım hiç.Ben kendi numaramı bıraktım özel mesajla ama hergün bakıyorum girmemiş siteye o günden beri.Evini biliyorum ama ayıp olur gidip soramam eşine.Daha tanışmadığımız için cesaret edemedim yanlış anlaşılır.Aynı doktora gidiyoruz ondan isteyecektim numarasını ama vermezler diye düşündüm.Madem arkadaşın neden sende numarası yok derler diye.sağ salim dönsün hemen giderim yanına

he sonradan aklima geldi tilki oldugu
of bazen aklima gelmiyo iste böyle seyler yaaa unutuveriyom

Ben Meryem'i özlediiiiim

bende özledim valla yaaa aklimada geliyor napti acaba???
keske bi ugrasa buralara,
aslinda kirkindan önce keske gitse esinin yanina,
insallah kolay atlatir

harikasın canım gerçekten biz hiç alışmadık ezelden beri...eşimede anlatayım yararlarını biliyoruz da uygulama sıfır...bilgiler için saol canım ondada trigliserit yüksekliği var çünkü...

sizden ayrı kalmak ne biçim bişey ya
bi an önce yapılsa şu pc kayın annemlerden yazıyorum buda çok yavaş uyuz oluyorum 2 saat
geçmişi okuyamıyorum
bayrama kadar 79u görmem lazııııııııııııııııııııııııım

Kız bayrama 1 ay var 8 kilomu vercen 1 ayda

2 gün izin aldım bakıcımızın işi var evde de net yok giremem pazartesine kadar aynıyım zatiigönül isterki 3-5 vereyim neysee şimdide eğitime gidicem çıkmadan yazayım dedim görüşürüz kendinize iyi bakın

Hayırlısıyla git gel Ablacığım
Umarım çok güzel ve kalorisiz geçer

Dediğin gibi zafere giden her yol mübah
Maydanoz suyunu bende bir ara içiyordum ama bu ara bitki çayları içtiğim için onu yapmıyorum
Aklıma geldikçe sıcak suya limon sıkıp birde 1 çay kaşığından az fazla bal koyup içiyorum oda metabolizmayı hızlandırıyormuş hemde gün boyu energi veriyor bazende elma sirkesi koyuyorum ılık suya birde limon sıkıp içiyorum
Ne yapacağımı şaşırıyorum anlıyacağın

Ben Meryem'i özlediiiiim

İnan benimde her gün aklıma geliyor nasıl acaba diye
Umarım kendini biraz toparlayabilmiştir zor ama hayat devam ediyor ve Rabbim ona inşallah en kısa zamanda da sağlıkla bir bebek sahibi olmayı nasip edecektir

kızlar bugünkü menüm...

sabah 2 dilim tam taıllı ekmek

beyaz peynir 1,5 kk kadar
1 tk bal
domates salatalık marul

ara
yarım dilimkek+1elma

öğle
1 karnıyarık
2 dilim çavdar ekmek
yoğurt
salata

ara
2 kuru incir
+10-15 kadar fındık

çıkmadan
yarım sandviç ekmeğine peynir+salatalık+şekersiz çay plannlıyorum ama ortama göre bakıcaz... akşama kv uğrarım bakalım haftasonu çeyizz dizme planları nedir ben yemek işi nasıl yapılcak planları yemek için 2 km öteye gidip yeyip geri dönmekmiş.eğer pazar günü olursa bende yiyebilirsiniz dicem o kadar kişiye tek başıma hazırlık yapamam onlar yaparlar benede yaparım bi kaç parça yemek bende yenir. içim rahat etmeyecek yoksa huyum kurusun:

spordan oldugunu bilsem biraz azaltırım hatta haftada 3 gün tek giderim
şimdi ayça kayanın listesini yapmaya başladım

canım çok sagol ama :18:
hem uzak dr hemde 4 çocuk okula gidince biraz fazla fiatı, küçük kızım bu sene dershaneyede gidiyor son senesi ünü kazanırsa sonra düzgün bir dr bulup kilolarımı bittirmeyi planlıyorum

Son düzenleme:
merhabalar kızlar forumlarda dolasırken bır de sızın foruma selamm vereyım dedım azminiz bol olsun canım inşallah saglıkı bır sekılde hedefınıze ulasırsınız ben de 91 kıloydum 68lere düştüm tekrar86 oldum şimdi tekrar hedefe ilerliyorum hepinize kolay gelsın

Canım senın o kadar büyük kızın mı var yaa,çok haklısın canım, çocukların masrafı varken fazla gerçekten. Ben de çalışırken gidebiliyodum, şimdi bıraktım. Aslında istesem giderim de eşim gidemez bu sefer, iki kişi birden de fazla oluyo diye bıraktık. İşe başlat başlamaz randevu alıcam ben de. Hadi ben bıraktığım yerdeyim de eeim 3 kilo aldı,gece çalışmaları düzensiz yemelerden dolayı farketmeden almış. Bir de onun göbek bölgesi çok kalın, ailede de şeker olunca korkuyorum onun için. Sen git bari diyorum ama o da ben gitmeyince gitmiyor

benim daha büyük kızım da var oda 21 yaşına giricek ünü ye gidiyor üsküdarda istanbul şehir de tam burslu okuyor

Selam bebişlerrr

öğlen okuldan geldim , karnımı doyurdum , dışarı çıktım , dolaştımda dolaştımm , açık havada yürüyünce kendimi daha iyi hissettim

tartı bugün benimde yüzüme güldüüü , bu gece alıp koynumda yatırasım var

Rabim emek veren herkesin emeğini karşılıksız bırakmasın inşAllahh

maşallah o yartıya güzek bir yatak yap yanında üzerini ört üşümesin üşütünce dengesini kaybedebilir
anam benim tartıda hep artı çıkıyor alıp camdan atasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…