maşallah o yartıya güzek bir yatak yap yanında üzerini ört üşümesin üşütünce dengesini kaybedebilir
anam benim tartıda hep artı çıkıyor alıp camdan atasım var
evet evet bu gece iyi bi bakıma alyım onu , cici tartııı cicişş ciciş diye seveyim
sen al at aşşa onu bi kere aklı başına gelsin
attarsam yenide alamasam ya en iyisi onu cumadan cumaya çıkarayım bazanın altına hapsedeyim ceza belki işe yarar ikizlerime ceza verince işe yarıyor
şu anda oldugu gibi bilgisayar yasagı koyarım diye düzenli derslerini yapıyorlar her biri ayrı odada
hiç böyle görmemiştim beni şaşırtıyorlar
iyi yolculuklar ablacımbu akşam allahın izniyle antalya yolcusuyum.orada fazla giremem.ama cuma günü bildirim yaparım.
bu sabah kaşarlı domatesli tost.2 neskafe..
akşama palamut ve salata yeme niyetindeyim.
geçmişi okuyamadım.hazırlıklara devam edeceğim..
hepinize sevgilerimle.hakkımızda hayırlı ne varsa o olsun..
Ben Meryem'i özlediiiiim
Hala iş yerindeyim,evime gitmek istiyorum,oğlumu özledim,regli olmadım,zayıflayamıyorum,daha ne olsun
bugün daha iyi beslendim sanırım 1 saatten fazla da yürüdüm
bayrama kadar 3kilo vermeyi hedefledim başarırım inşallah
Asucum 32 kilo vermişin , 3 kilocuk mu sana problem olacak
Yok canım, kalorisinin fark ettiğini sanmıyorum, ben hep az miktarda sıvı yağ (sızma ya da fındık yağı) koyarak yaparım bu sefer krema da vaar, tereyağı da vaaar, şeker de vaaar, var oğlu var. E tabi çok nefis olmuşUmutcuğum ben de sevindim sonuçlarımın düzelmesine. En azından açlık şekerim 90lardan 80lere inmiş.
Limonlu haşhaşlı kek mi, kırk yıl düşünsem aklıma gelmez, sen nasıl beceriklisin ya böyle.Keçi tereyağı daha mı kalorili oluyo. Hiç kullanmadım. Aslında evde tereyağı bile yoktu da geçen misafir gelince pilava koymak için almıştım.
Maşallah diyeyim tekrar kızınaBen onun hislerine kurban olurum.Kuzum benim nasıl duygulu ve hassas bir çocuk.. demekki öğretmeniyle alakalı mutsuzluğu..
Alışır ama umuttçuğum kaygılanmakta haklısında biraz daha sabır..Şimdiye kadar kreş ve anaokulu öğretmenleri hep toleranslıydı ama şimdi disiplin olunca bocalamıştır prenses..
Aslında kaygılarımızı yansıtmamamız gerek..ben çok yaparım mesela yanlış olduğunu bile bile...
yakın zaman da yoluna girer herşey...benim kızım da değişikliği pek sevmez,zor adapte olur..
Kızımın okulu iyi gidiyor.çok mutlu.Ben çok kaygılıydım örneğin büyüdükçe adaptasyonu gelişiyor demekki..
..
Öyle bir ortamda sen de huzursuz olursun Banucum, haklı eşin. Evde de yapılacak egzersizler var, salon da iyi bir alternatif ama dışarı çıkıp yürümek insanın ruhuna da iyi geliyor. O yüzden şeyettim ben :)) Gündüz vakti, çarşı-pazar-market ne işin olursa kızı arabaya atıp yürüyerek git en azından. Gerçi benim yavrular küçükken asla arabaya oturmazlardı, onlarla yürüyüşe çıkmak imkansızdı ama senin cimcime rahat verir belki :)...Canım sabahları bizim buradaki parkta bazen biri iki dengesiz oluyormuşadamların işleri güçleri yok spora gelen hatunları röntgenliyor ( ne göreceğini sanıyorsa ) bazen de utanmadan yanlız gelen bayanlara farklı tekliflerde bulunuyorlarmış
Benim bir kız arkadaşıma adamın biri ısrarla buluşalımmı diye tuturmuş hatta bayan sonunda bak git yoksa polis çağırırım demiş ama nasıl bir sülükse çağır polis gelene kadar ben çoktan gitmiş olurum demiş
O arkadaş saftirikde bir akşam bize çaya geldiklerinde anlattı bu olayı o günden sonra eşimde o parka sabah sporuna yanlız salmıyor ( ki o dönem bende o arkadaşla gitmeyi düşünüyordum ama üzerinden 3 sene geçtiği halde hala eşim o konuda inat )
Ancak komşu ablanla salarım diyor oda ilaç kullandığı için erken kalkamıyor
Ya bazen diyorum keşke almanyada kalsaydım asla bu kadar kilo almazdım çünkü devamlı bisiklet üzerindeydim ve her haftasonu ormana arkadaşlarla koşuya gidiyorduk
Burda orman bulmak için dünya yol gidiyoruz arabayla hadi ormanı bulduk girmek için para veriyorsun. Bisiklet desen buralarda kullansam anam banu kafayı yemiş derlersite olsa dikkat çekmezde bizimki tipik mahalle maalesef
Bakalım şu eşimin yoğunluğu biraz azalsın kafası rahatlarsa belki biraz daha tolerans gösterebilir
Salona yazılmama birşey demiyor ama işte az bekle şu yoğunluğumu bir atlatayım diyor
Çok haklısın canım, zaten kreş ücretleri öyle abartılı ki insan sırf kreşe çalışıyor, bir kaç arkadaşım bu sebeple işi bıraktı. Sanki yuvaya oyun oynamaya değil de özel üniversiteye gidiyorlar... Kızın için iyi bir çözüm bulursun umarım, annenin destek vermesi ne güzel.@umutcuğum özel kreşlere ben de bakıyorum ama maalesef bütçemi çok çokk aşıyor veremem o kadar para.
olsa canım bile feda kızıma ama şartlarım ortada. ev kirası normal evin masrafları vs derken ancak kendi yağımızda kavruluyoruz.
anlayacağın piyango vurmazsa özel kreş de hayal
ama ilgin için teşekkür ederim...[/COLOR][/FONT][/B]
Banu, aslında güzeldir Adaçayı. Ben et ve tavuk marine ederken sık sık kullanırım çok da güzel aroma verir. Sen başka yerden tekrar al denk gelirse. Bol limonlu içmeyi, demlerken kabuk tarçın ya da 1-2 adet karanfil atmayı deneyebilirsinCanım yaa şu adaçayını nasıl demliyorsun yada nasıl içiyorsun
İnan aldım ama o kadar berbat bir tadı varki içemiyorum :26: acaba benmi yanlış demliyorum yada ne bilim içine birşeymi koyuyorsun tadını içilebilir hale getirmek için
Zeytinyağının özelliği çok önemli Nevinciğim. Asiditesi, kalitesi vb. Sadece Türkiye'nin değil dünyanın en iyi zeytinyağları Küçükkuyu bölgesinde yapılır. (Gerçi o bölgenin tümünde iyidir-ayvalık-edremit-altınoluk vb.) İtalyanların en kaliteli zeytinyağlarını gösterdikleri "altın haritada" Küçükkuyu başkenttir. Oradan kargo ile yollanıyor ve market fiyatından çok daha ucuza çok daha iyi zeytinyağı yiyorsunuz. Birkaç bilinen -yöresel- marka var, ben birinden getirtiyorum. Hiç mi hiç kokusu olmuyor. Et yemekleri ve tatlılar dahil herşeye koyuyorum herkes ayıla bayıla yiyor. Burası azıcık övünmek gibi oldu ama gerçekten öyle :))...rivierada özelliğini bozuyor zeytinyağının yağ asitleri filan ekleniyorya...evde hakiki zeytinyağı var eşimin arkadaşı getirmiş aydından.geçengün balık kızarttı eşim o yağdan kullanmış hiç farketmedim balıkta ve daha lezzetliydi...etli yemeklerde demi kullanıyorsun?
zeytinyağını ben de fazla kullanamıyorum malesef sızma olunca kokuyo ama hepsi değil gerçekten
bundan önceki yağımı didimden almıştık hiç kokusu yoktu rahatlıkla kullandım bu seferkini marmaris tarafından aldı kayınvalidem ama bu çok ağır geldi kullanamıyorum
aslında komilinin sızmasını da ben çok beğenmiştim evde var diye almıyorum alayım en iyisi evdekini kullanamadıktan sonra ne faydası var
Cecom menün cok güzel gercekten tebrik ederim, hep böyle devam et insallah
bana bakmayin valla ne yedigimi bilmiyorum bu aralar, bi ondan bi bundan yiyorum,
bazen hic istahim olmuyor hic yemiyorum,
tuhaf geciyor bu günlerim,
spor desen oda yok bi ise gidip geliyorum, bide gezersem geziyorum hepsi o :)
bogazim agriyor sabah kalktigimdan beri,
soguk biseyde yemedim icmedim niye öyle oldu bilmiyorum,
sabah hemen papatya cayi ictim sicacik
simdide pfefferminz tee iciyorum (türkcesini bilmiyorum, yesil cay gibi bisey)
bakalim insallah daha cok hastalanmam
ay allahim söyle sisko bir börek olcakti simdi mmmmmmmmmmhsaka saka
Kızlarrrrrrrrrr nereye kayboldunuz yine
Yoksa hepiniz sülümana mı daldınız
Bende bir güzel yemeğimi yedim ama tabi abartmadan
Bugün ki yediklerimide aklımdayken yazayım
Sabah:
1 KK beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 Domates
1 Salatalık
Ekmek yemedim bu sabah canım istemedi
1 Fincan 7si bir arada çay
Ara:
2 Galeta
1 Fincan 9u bir arada çay
Öğlen:
1 Koca kase salata
1 kase yoğurt
1 kase çorba
ara:
1 Fincan şekersiz nescafe
Akşam:
1 kase çorba
1 tane Karnıyarık ( çok az yağla yaptım hatta kızarttıktan sonra iyice sıcak sudan geçirdim fazla yağı gitsin diye)
1 kase cacık
Çok şükür kendimi çok hafif hissediyorum yani hisslerime bakılırsa bugün iyi bir gün sayılır
İnşallah cumada tartıda karşılığını görürüm
Hesapta detoksa yapcaktım bugün ama sonra kendi kendime yaw herşeyden az yersen zaten miden dinlenmiş olacak ne gerek var hep aynı şeyi sabahtan akşama kadar yemeye dedim
Bol bol da su tükketim tabiki ( sabahtan beri 3 litreyi bulmuşumdur yatana kadarda daha 1 litre içerim herhalde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?