ayyyyy sabah sabah ne güldümya...ben 4.5 kg mı 1 yıldır veremedim keşke...ne girmiş aklına ama korku sarmış..ama Benden fayda yok sanırsam...Günaydın kızlar,
dün öğleden sonra anneme gitmiştim. gece geç geldik. geldiğimde geçmişi okudum, ne çok yazmışsınız. Zeynep abla yola çıkmış, iyi yolculuklar. başka da bişi kalmadı aklımda :)
Asumancım moralini bozma canım, tartı fazla direnemez. bu hafta olmadı haftaya görürsün güzel sonuçları.
rüyamda cuma günüymüş, Yena listeleri yapmış. bakıyorum bakıyorum Ebruyla Nevinin kilolarını göremiyorum. sonra dikkatli bakınca "oha dediklerimiz" diye onlara ayrı köşe yaptığını farkediyorum Yenanın. ikisi de 4.5 kilo vermişAynur 1 kilo, ben 1.5 kilo vermişim. Moralim bozuluyor
Dün akşam annemdeki mamaları yememek için o kadar uğraştım ki gece rüyama girdi rekabet. sonumuz hayrolsun inşallah
canım bende dün sporsuzdum. evde olmadığım için gece yatma saati gittim ancak akşam hafifi olsada iki dilim baklava yedim benden hayır gelmez senden ümitliyim ama...Herkese günaydın,hayırlı sabahlar
Dün yine spor yoktuAynurcum hiç hayıflanma spor yapamadım diye bak rakiplerinde yapamıyor şartlar eşit yani.Diyetime dikkatliyim ama.Dün akşam yemeğinde 1 kase yoğurt çorbası,3-5 çatal patates kızartması ve biraz kornişon turşu yedim.Annem kurdu çok tuzlu yaptırmadım.Bikaç saat sonra da 1 tane muz.Bu sabah tartılmadım ama cumaya inşallah daha ekside olurum...
olur canım arada öyle. sıkıntı etme. böyle şeyler yeyince ertesi gün tartılmamak ve bol su içmek lazım. bir de tartı gününden önceki gece bol salata yemek de iyi bir yöntem motivasyonu arttırmak için.
ayyyyy sabah sabah ne güldümya...ben 4.5 kg mı 1 yıldır veremedim keşke...ne girmiş aklına ama korku sarmış..ama Benden fayda yok sanırsam...
canım bende dün sporsuzdum. evde olmadığım için gece yatma saati gittim ancak akşam hafifi olsada iki dilim baklava yedim benden hayır gelmez senden ümitliyim ama...
hilelere başvurmayalım lütfen şekerim...normal düzen beslenme yapalım
Günaydın arkadaşlar,
dün akşam hiç bir şey yemedim,zaten saat 9'a geliyordu eve geldiğimizde,kendimle zor mücadele ettim,eşim kaşarlı tost yaptı kendine karşımda yedi,şu erkekler olmasa inan daha kolay kilo vericez.Hala hasta olmöadım,sabah tartıya çıktığımda 89,5 dim,bakalım yarın kaç olucam olsm olsam akşam da ymek yemesem ancak 200 gr daha gider,ben hasta olmadıkça veremem,
sabah:1 yumurta 2 dilim ekmek,yarım dilim peynir
öğlen ne yesem ?
akşam yemiycem!
günaydın hanımlar!!!
ben izmirden melek.
bu grubun olduğnu ilk defıa görüyorum çünkü daha
1 aydır falan varım. bir sürü diyet günlükleri var
ama burda 90 kilonun üzerindeki grup olduğunu görünce bana
çok uygun olduğunu görüp aranıza katılmak istedim.
tabi alırsanız :)
ben 6 hafta öncesine kadar 110 kilo falandım.
şu anda 94,5 kiloyum. diyetisyenimden aldığım liste ve
düzenli yapmış olduğum tempolu yüürüyüşüm ile bu
kiloya kadar indim. ama ayak liflerimin arasında ödem oluşmuş zorlamadan.
dün yapamadım sol ayağım zonkluyor ayrıca bir hafta kadar da
buna dayanmalıyım sanırım. ben 5 haftadır haftanın 6 günü
6-7-8. seviyelerde tempolu yürüdüm koşu bandımda tam 1 saat.
şimdi yapmayınca çok koydu vücudum o tempoya alıştı sanırım.
ama sizinle birlikte istediğim kiloya ulaşacağımı sanıyorum arkadaşlar.
benim boy 177 şu an 94,5 kiloyum ve hedefim 70 e inebilmek.
zor biliyourm ama başaracağım kafama koydum.
canım akşam yemiyceksen öğlen besleyici şeyler ye. ızgara, salata ve bulgur pilavı mesela. bulgur öğlen yenilince baya tok tutuyor. ama akşam yenilince hazmedilemiyor, o yüzden cısss.
Benimde akşama erişteli yeşil mercimek çorbası var yanına da fırın poşetinde tavuk yapmayı düşünüyorum ve salata.Öğlen için birşey düşünmedim henüz ama öğlenlerim sıkıntılı geçiyor.Az yiyorum eve gidincede saldırasım geliyor herşeye.Acaba badem falan alsam yolda atıştırsam eve gidene kadar bastırır mı bu saldırma isteğimi
tebrikler canım, çok güzel kilo vermişsin 1,5 ayda. ama o kadar ağırken o seviyelere çıkmak koşu bandında çok zarar veriyor eklemlere ve bacaklara. keşke o kadar zorlamasaydın kendini. koşu bandı zaten çok düşük seviyeden bile zeminin sert olmasından dolayı eklemlere çok zararlı. lütfen kendini o kadar zorlama, verdiğin zarar daha da ilerlemesin. Yenacığım yok burda şu an ama ben kendi adıma hoşgeldin diyeyim sana :)
Canım çok çok teşekkür ederim.
zaten bir hafta kadar spor falan yapamayacağım.
zor yani bu ayakla.
ama kalktığımda da o kadar hızlı yürümicem artık.
ben nerede ise koşar adım yürüyordum çünkü.
bi saat normal tempoda yürüyeyim diyourm artık canım.
sizler de çok güzel kilolar vermişsiniz ya. süper.
bu grubun bana çok faydası olacağına inanıyorum.
belli kuralları var mı grubun?
mesela cuma günleri bildirim yapıyor muyuz?
yada yediklerimiz içtiklerimizle ilgili liste varmı?
Canım çok çok teşekkür ederim.
zaten bir hafta kadar spor falan yapamayacağım.
zor yani bu ayakla.
ama kalktığımda da o kadar hızlı yürümicem artık.
ben nerede ise koşar adım yürüyordum çünkü.
bi saat normal tempoda yürüyeyim diyourm artık canım.
sizler de çok güzel kilolar vermişsiniz ya. süper.
bu grubun bana çok faydası olacağına inanıyorum.
belli kuralları var mı grubun?
mesela cuma günleri bildirim yapıyor muyuz?
yada yediklerimiz içtiklerimizle ilgili liste varmı?
Al canım al, bastırır tabi. bulabilirsen çiğ badem al, bu ara diyetisyenler onu tavsiye ediyor listelerde. çorbaya yoğurt mu katıyorsunuz sulandırıp siz de? tavuğu çok yemezsen süper bence menün.
canım bi de şu var, günlük 1500 kalori alıyoruz diyelim. bunun en az 1000 kalori kadarını saat en geç 17.00 ye kadar almalıyız. o saatten sonra olabildiğince az yemeliyiz. o yüzden çok ağır olmadıkça öğlen olabildiğince çok ye bence.
Yok canım yoğurt katmıyorum ben.Az yağda soğan kavurup salça ekliyorum.Önceden yeşil mercimeği biraz haşlıyorum acı suyu rengi çıksın diye.Sonra tencereye ekliyorum yeşil mercimeği ve su ekliyorum göz kararı ve tuz.Onlar biraz pişince annemin mis gibi evde kestiği erişteden bir avuçtan az atıyorum onlar da yumuşayınca altını kapatıp nane katıyorum bu kararr :)) Yoğurtlu olanı nasıl ?
Eriştesi biraz daha az benim yaptığım böyle oluyor
Eki Görüntüle 519000
Yok canım yoğurt katmıyorum ben.Az yağda soğan kavurup salça ekliyorum.Önceden yeşil mercimeği biraz haşlıyorum acı suyu rengi çıksın diye.Sonra tencereye ekliyorum yeşil mercimeği ve su ekliyorum göz kararı ve tuz.Onlar biraz pişince annemin mis gibi evde kestiği erişteden bir avuçtan az atıyorum onlar da yumuşayınca altını kapatıp nane katıyorum bu kararr :)) Yoğurtlu olanı nasıl ?
Eriştesi biraz daha az benim yaptığım böyle oluyor
Eki Görüntüle 519000
Günaydın güzel hanımlar:) Yazdıklarınıza baktım da detokstan da bahsetmişsiniz, aranızda 3-4 günlük ya da 1 haftalık detoks programı uygulayıp kilo veren var mı acaba? Bir de ben siyah çay çok içiyorum kendime engel olamıyorum, ama şekersiz içiyorum küçüklükten beri alışkanlık, günde 5-6 bardak içmemin kilo vermemde eksi bir etkisi yoktur değil mi? Olmasın noolur:)
Günaydın güzel hanımlar:) Yazdıklarınıza baktım da detokstan da bahsetmişsiniz, aranızda 3-4 günlük ya da 1 haftalık detoks programı uygulayıp kilo veren var mı acaba? Bir de ben siyah çay çok içiyorum kendime engel olamıyorum, ama şekersiz içiyorum küçüklükten beri alışkanlık, günde 5-6 bardak içmemin kilo vermemde eksi bir etkisi yoktur değil mi? Olmasın noolur:)
günaydın hoşgeldin
şekersiz olunca çayın sakıncası yok hepimiz içiyoruz ama yeşil çayı da özellikle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?