Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar benim diyetisyenim ilk bi ay için 1600 kalori verdi bana kör topal uymaya çalıştım
çünkü 6 hafta boyunca asla 1600 kalori almadım 1200-1350 arasında kaldı günlük kalori miktarım.
ben biraz korkarak yiyorum sanırım :)
şimdi de öyle günlük 1350 kaloriye kadar yiyebiliyorum.
mesela günlük bi menümü yazayım size.
yanlış varsa değerlendirirseniz memnun olurum.

sabah
30-40 gram kadar peynir (diyet-kaşar-tulum)
domates
yarım salatalık (hepsini bitiremiyourm midemi bulandırıyor)
4-5 tane zeytin
yumurta
şekersiz çay
iki dilim kadar tam buğday ekmeği.

ara
4 badem 1 ceviz 5-6 fındık

öğlen
işyerinde ne yemek çıkarsa tek porsiyon yiyorum
(kızartma ve çok yağlı olmayanlar)
bu 2 tane but veya 3-4 köfte de olabiliyor
yoğurt veya salata
EKMEK ASLA YOK..

ara
meyve

akşam
ne ymek varsa onu yiyorum.
ekmessiz yoğurt veya salata ile.

çok kazınırsam meyve yiyorum
saat 9-10 arası. yoksa bi şey yemiyorum.

tomurcuk saat 4-5 gibi 1 bardak ayran içsene inanılmaz tok tutuyor,akşam yemeğinde daha az yiyosun

Anladım teşekkür ederim, yani pek bi faydası yok anladığım kadarıyla, sadece vücudun temizlenmesi için etkili bir program. O zaman spora ve diyete devam, başka türlü gitmez bu kilolar:)

menün gayet güzel görünüyor bence ama diyetisyen ne dediyse hepsini ye derim ben sana ilerde kalori miktarını azaltacaktır muhtemelen kilon azaldıkça kalori ihtiyacın da azalacaktır doğal olarak

Canım sizin yaptığınız da güzelmiş ama ben yoğurt çorbasını yeşil mercimekli değil de süzme yoğurt haşlanmış nohut ve kırık buğdayla (biz yarma deriz) yapıyorum.Üstüne de nane yakıyorum ohhh nefis.Dur bundan da resim ekliyim de canın çeksin ye kilo al biz kazanalım

Menünüz benimkiyle nerdeyse aynı:) ben ekstra günde 1 tane sade soda içiyorum mineralleri için, kuruyemişten ziyade daha çok kuru kayısı ya da kuru incir tüketiyorum yeşil çayın yanında. Peki spor yapabiliyor musunuz? Yani bazen zaman bulunamayabiliyor ya da yoğun iş temposu oalbiliyor ondan soruyorum:)

günde sadece 2 dilim ekmekmi var

asumancım yeşil çay zayıflatıyormu?faydasını gördünmü?

canım bu ara ben de içemiyorum ama artık başlayacağım inşallah
şuna faydası var diyemesem de faydalı olduğuna kesinlikle inanıyorum ben günde 2 fincan içmeliyiz ben genelde sallamalardan içiyorum arada kendim de demliyorum

bizde böyle yapıyoruz,nohutlu yarmalı harika oluyor,ben pirinçli sevmiyorum

bunu biz de yapıyoruz canım. yarma diyoruz bi de kırık buğdaya :) hakikaten bu da güzel oluyor. zaten ben yoğurtlu çorbalarla mercimek çorbasını seviyorum sadece. hahah :) almıcam kiloooo :))

kuzum hile değil ki bu. Olsa olsa detoks olur Hem tartıda fazlandan 200 gr eksik görünce motivasyon artar. Valla deneyin derim ben, sağlıksız bir şey de değil sonuçta :)
bende bu boğaz varken zor işim puff en azından yeşil çay ve bol su içicem...artı olmamaya razıyım şuan...

evde kesilmiş hamur işlerini hiç sevmem hayret şaştım kaldım kendime
yok canım bende aşırı içerim helede ortamı bulursak 2 demlik demlenir malum çay bedava diyorum eşim tarafına ondan içiyorsunuz habire diye Bişey olmaz canım...

öncelikle hoşgeldin canım..bu kilo için bu liste az değilmi?

günde sadece 2 dilim ekmekmi var

evet canm günde sadece iki dilim ekmek yiyorum ben.
Diyetisyenim 6 dilim verdi ama ben yiyemiyorumm
ekmekle aram yok benim.

keşke bizim iş yerindede yemek çıksa,en azından çorba salata kesin olur,ayrıca ya et yada sebze olur,çeşit çok olunca ekmek yemezsin ,ben bu öğle yemeklerinde çok zorlanıyorum ya,

Evettt canım spor da yapıyordum her gün.
Koşu bandım var her gün 1 saat tempolu yürüdüm
aslanda haftanın altı günü.
Ama ayağımda ödem oluşmuş yürüyemiyorum şimdi.
Zorlamadan. Bi hafta kadar dinlendirmem lazımmış

öncelikle hoşgeldin canım..bu kilo için bu liste az değilmi?[/QUOTE]

HOŞBULDUM CANIM SAĞOLASIN.
BEN YİYEREK KİLO ALMADIM. SIRF KORTİZON YEDİM 4 AY BOYUNDA 65 KİLODAN 110 A ÇIKTIM.
O YÜZDEN ÇOK AŞIRI Bİ AÇLIK SIKINTISI ÇEKMİYOURM. İSTESEM DE ÇOK YİYEMİYOURUM.

kızlar yeşil çay hakikaten faydalı kilo vermeden ziyade içerdiği antioksidanlarla kanserden koruyor. yalnız içerdiği flavonoid 60-70 dereceden daha sıcak suyla demlenirse etkisini kaybediyor.

yediğimiz bir çok şey, özellikle tavuk eti fazlasıyla kanserojen. bu yüzden günde iki fincan yeşil çay koruyucu etki gösteriyordur (umarım).

keşke bizim iş yerindede yemek çıksa,en azından çorba salata kesin olur,ayrıca ya et yada sebze olur,çeşit çok olunca ekmek yemezsin ,ben bu öğle yemeklerinde çok zorlanıyorum ya,

Aynen canım ya aynı beni anlatmışsın.Benimde iş yerimde yemek çıkmıyor.Çok ama çok zorlanıyorum.Bazen 1 kase yoğurt 1 paket etiformla geçiştiriyorum.Sonrasında da bazen 1 meyve.Eve gidince de fazla kaçıyor işte akşam yemekleri.bizim düzenli kilo verememizin sebebi bu bence.Napsak nasıl bir çözüm bulsak bu öğle yemeklerine.Benim iş yerim öyle ki zirai ilaçlardan dolayı yemek pişirme kendime çorba salata yapma gibi bi olanağım yok.Ancak hazır çabuk çorbalardan içebilirim o da sağlıksız.Evden bişeyler getirdim bi ara iş yerimle evim arası 2 vasıta demiştim ya 45 dk. allak bullak oluyor hepsi.Kepekli sandviç olayına da henüz giremedim.Offf off bi fikir verin kızlar yardımcı olun bizeee

canımm bak benim evimle iş yerim arası 1 saat sürüyor ortalama.
ama ne yemek çıkacağını biliyorum ve eğer yemek benim diyetime
uymazsa evden getiriyorum sefer tasına koyup.
benim iş yerimle evim arası 3 vesait.

Benimde iş yerimde mini bi buzdolabı var.Olmazsa evde yemek pişirip örneğin taze fasulye sıkı bi saklama kabında geitrip öğlenleri yoğurtla yiyebilirim.Bikaç gün idare eder.Sonra başka bir çeşit yapar getiririm.Dediğin gibi engel tanımamak lazım.Sen elinde yemeklerle 3 vasıtayle geliyorsan olmayacak birşey değil.

Hoşgeldin bu arada umarım sağlıklı bir şekilde verirsin fazla kilolarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…