Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba

nasılsınız ? benim canım biraz sıkkın malesef

ben 2003 ve 2007 yıllarında 2 kere yüz felci geçirdim , uzun süredir sıkıntım yoktu taa ki dün sol kulağımdaki öldürücü ağrıya kadar , tıpkı ilk felcimdeki gibiydi , zaten sol gözümde ve sol yanağımdada 2 aydır seyirme vardı , dün akşam dayanamaz hale gelince doktora gittim , doktor bunların 3. felcin habercisi olduğunu söyledi

hemen dün gece tedaviye başladık , yine dayadılar kortizonu bir içmemde 7 tane yutuyorum

oooff neyse şimdide nöroloji uzmanına görünecem , bana dua edin herşey yoluna girsiinn ....

Son düzenleme:

Ayy canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm İnşallah tedavin başarılı olur 3.felç gelmez.İlaçlarında kortizonluymuş canım yaa tüh.Yüz egzersizlerin falan vardır illaki ihmal etme gözünü seveyim...

Geçmiş olsun canım üzüldüm gerçekten umarım tedavin iyi sonuçlanır moralini yüksek tut.Senin için dua edicem

selamlar hanımlar...
2 gündür internet çok yavaş.. girsem de sayfa açılana kadar yıl oluyor nerdeyse..
bugün daha iyi girebildim.
regl oldum iştahım fena açık canım acayip şeyler istiyor.. hatta açma vardı sabah yan masada... dayanamadım çeyrek yedim

aynurcum geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez..
geçen bizim burda müdürün de başına geldi. durduk yere göz kapağı kapanmamaya falan başladı. hastaneye gitti. yüz felci başlangıcı. ona da kortizon başlamışlar.
inşallah sen de hafif atlatırsın canım.
...

canım benim, inşallah bir an önce iyileşirsin. canını sıkmamaya çalış tatlım. stres falan olma hiç. iyi olacaksın tez zamanda inşallah. lütfen kendini üzme olur mu...

hoşgeldiiiiiiiiiiinn

kiloda anlaşabiliyoruz senle aynıyız nerdeyse ama boyda beni geçiyorsun

geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine a canım benim

merhaba kızlar,

arkadasım geldi sabah kahvaltıya. starda melek diye bi program var canan karatay konuguydu biraz onu izledik. kadın öyle şeyler diyorki aklım tersine döndü. mesele dediki,
koyunlar ne yer : ot
e peki ot yiyorlar sürekli ne tereyagı yiyorlar ne pirzola sadece ot. vücutları nasıl yağ bağlıyor.

aaaaa diye şaştım tvnun basında. çok ilginç geldi.:44:

tvdan sonrada banyoyu temizledim. domestos faciası yaşıyorum. fazla durdum sanırım. genzim yanıyor şimdi. başımda agrıyor az yatıcam kendime gelem bariii.

Canım geçmiş olsun,bir an önce iyileşmen dileğiyle...
Rüzgar falanmı yedin neden tekrarladı acaba.??

Eşim de iki yıl önce şiddetli baş ağrısıyla başladı benim içime doğmuş gibi doktora gidelim diye diye tüy bitti dilimde ama gitmedi ( doktor fobisi var eşimde )sonra işyerin de çok fenalaşmış arkadaşı acile götürmüş teşhis, yüz felci. İlaçları bittikten sonra 10 gün de fizik tedavi görmüştü..

geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin
ben de 6 yaşında olmuşum yüzfelci fizik tedaviyle geçmiş
cereyanda mı kaldın acaba

iyi bari en azından yol yemek paran var . bende yol parası yok zaten bu sıra canımı sıkıyorlar ama neyse dayanıcam bir yere alışmak kolay değil...
çookkk geçmiş olsun canım benim sıkıntımı yaptın yalnız kaldın kafanamı taktın birşeyleri..geçer gider tez zamanda inşallah...

ee ne yani süreki sebze yemek yağmı bağlatıyor Allahım ney inancamızı şaşırıyoruz...

Kızlar eşimin okuldan bir arkadaşının bir kaç ortaklı şirketi var..
Bunların muhasebe-dökümantasyon birimlerinde acaip yığılma olmuş..

Geçen ailecek görüştüğümüzde konuşurken bu konu geçti. benim evden arada buna benzer iş yaptığımı biliyor. bir kaç ay istediğin saatte bize çalışmaya gelirmisin dedi..
Sürekli olmadığı için bütçe ayırıp eleman almayı düşünmüyorlarmış...
Ben de hemen evet dedim..Bugün aradı tel de .Orası iki vardiya çalışan bir işletme bana uygun olan saat 17:00-01:00 arası olur dedim..
ÇÜnkü oğlanı saat 13 te okula bırakıyorum kızım 16 da çıkıyor eve gelip çantasını bırakıp üstünü değiştirip rahatlıkla okul dan alır kardeşini.okul zaten 5-7 dakikalık mesafede..
ÖĞlen yemeğe eve geldiğinde kızımla konuştuk bugün görüşmeye gideceğim sen eve gelmeden kardeşini al diye..
Başladı ağlamaya ben seni çok özleyeceğim hiiç görüşemeyeceğiz..derslerim kötüye giderse karışmam vb. ( kızım 14 yaşında...)
Çok üzüldüm.. şimdiye kadar çocuklarım, eşim dahi olsa başkaları için hayatımı düzenlememin sonucu..

Akşam 17,00 ile 01,00 arası göremeyeceği için gerçekten özlediği için çalışmanı istemiyordur bence.Kızına derslerinde de babadan çok sen yardımcı oluyorsun sanırım. Kaç gün gideceksin peki haftada? Eve yakın mı iş yeri? Akşam oğlun napıcak peki sensiz? Bak ben bile itiraz etmeye başladım uzak kalıcaz diye :))

Ben hiç ümitli değilim Zararın neresinden dönülürse kardır tabii ama bir süredir çok kötü gidiyordum. Bu aradaki yanlışlarımı 3 gün dikkat ederek düzelebileceğimi sanmıyorum Sabırlı olmam gerekiyor herhalde

Bir de vücudumla ilgili paylaşmak istediğim bir şey var. Ben artık aldığımı-verdiğimi (yani 1 kg civarındaki oynamaları) kolayca tahmin edebiliyorum. Göbek ve mide bölgemden fark ediyorum özellikle. Örneğin Salı sabahı tartıya çıkmadan önce "ben kesin kilo aldım, resmen midem çıktı" (yani zaten var da biraz daha çıktı işte) dedim kendi kendime. Ve 1.8 kg kilo almış olduğumu gördüm. Şimdi inme hissetmiyorum pek, kayda değer bir kayıp yok demek. Göbeğim de sertleşti bir süre önce. Göbekteki yağlar en dirençli yağlarmış ve aktif kilo verme sürecinde bu yağlar çözülmeye başlar, yumuşarmış. Gerçekten benim göbeğim yumuşacık olmuştu, bir süredir diyeti sıkı tutmayı bıraktım, yağlar da tekrar sıkılaştı

Aynur, çok çok geçmiş olsun canım. En kısa sürede atlatırsın umarım.

Aslına bakarsan yena abla, bence gece 1e kadar çalışacak olman biraz aileni etkileyecek gibi görünüyor. hani sabah 9 akşam 6 full time bir iş olsaydı daha çok zaman ayırabilirdin onlara. Çalışacağın saat sayısı az ama saat dilimleri uygun değil gibi. Tabi ki sen daha iyi bilirsin neye nasıl yetişeceğini ve neyin doğru olduğuna en iyi kararı sne verirsin ama bazen çocuklar için insanlar bütün ömrünü fedakarlıkla geçiriyorlar. Bu iş çok fazla kazanç sağlamayacaksa bence hiç bulaşma derim. Kızın tabi ergenlik döneminde olduğu için biraz da ondan hassas davranmış ama onun açısından da bakmak gerekli sanki. Sen çok mantıklı ve akıllı bi kadınsın yena abla, doğru olan neyse onu yaparsın eminim:)

canım üzülme lütfen. kızınla konuş ve bir rol model olarak başla bence işe. zaten ilk tepkisi duygusal olur genelde insanların. ona bunun senin ve özellikle hepiniz için daha iyi olacağını söylersen rahatlayacaktır. şimdi başlamazsan belki bir daha böyle bir şansın olmaz. ayrıca kızın da yanlış bir algıya kapılacak çalışmanın çocuklara tercih edilebilen bir şey olduğu ve tercih edilmeyecek kadar kötü olduğuna dair. sen ona eminim çok tatlı bir şekilde izah eder, onu ikna edersin. hayırlısı olsun hakkınızda canım.

İş uzun süreli olmayacak..1 - 3 ay arası..
Çalışma saatini de ben öyle istedim iş yeri 2 vardiya diye gündüz en azından oğlanı okula bırakırım kızım okuldan eve geldiğin de yemeğini yer..Akşam için de yemek hazırlarım gündüz işleri yaparım vb..
Açıkçası çok daha yorulacağım..

Umutcum ben de kilo verirken bile sürekli kaçamak yapıp hemen 1 kg falan fazlalışıyorum tartıda. farkettiğim bi şey var ki, 2-2.5 kilodan fazla bir artış yoksa çok daha çabuk gidiyor o fazlalar. tabi senin birkaç günlük değil, birkaç haftalık bir dikkat etmemen söz konusu sanırım. ama yine de hızlıca gidecektir onlar diye ısrar ediyorum. ben diyete ilk başladığımda karnım gittikçe daha çok şişiyordu. farkettim ki bol su içmekten midem inmiyor. böyle durumlarda türk kahvesi gayet faydalı. benimki hazımsızlıkdandı tabi ama kahve yine de baya etkili oluyor göbeği yumuşatmakta :)

Hayırlı uğurlu olsun Yenacığım, senin için çok iyi olur bence. Hem farklı bir şeyle uğraşmak, hem kendini geliştirmek (insanın bildikleri de köreliyor aralar uzadıkça) için ne güzel bir fırsat. Kendine ait bir kazancın olması, aile bütçesine katkıda bulunmak da cabası. Saat olarak başka bir düzenleme yapma ihtimali var mı? 14.00-21.00 gibi? O zaman akşamları çocuklarla da kısa da olsa vakit geçirebilirsin. Hani sen geçici görevde olduğun için bir istisna yapabilirler belki? Anladığım kadarıyla uzun sürmeyecek bir iş zaten. Kızın başta tepki gösterse de alışacaktır. Ailede herkesin sorumlulukları olduğunu, birbirinize destek olmanın önemini vurgulayacak, sana ve ailenize katkılarını anlatan bir konuşma yaptığında kızının anlayacağına ve sana destek olacağına eminim. tekrar hayırlı olsun canım :)

Ben annemi erken yaşta kaybettiğimden kızımla çok özel bir ilişkim var..
Çok anlamlar yüklüyorum ben bu ilişkiye. dolayısıyla bazen onun bir çocuk olduğunu unutuyorum.:)

Ne kadar doğru şeyler yazmışsın..

Yenacım ben okurken üzüldüm yavrularını düşündüm.senden daha çok kimse düşünemez onları, senden daha çok sevemez...tabiki çalışmak sana iyi gelecektir ama seni çokta yıpratacaktır.şuanki halimle ev iş eş arasında yoruluyorum birde çocuk olsa kendimi düşünemiyorum.belki ben tembelim ya da beceriksizim o ayrı konu ama sende yorulacaksın...çünkü saatleri düzensiz tam aile fertleri evdeyken sen yok olacaksın ne biliyim paylaştığın için içimden geleni yazdım canım sakın yanlış anlama...

Son düzenleme:
kızlar merhaba
.

Canimmmmmmmm cok gecmis olsun yaaaaaa, sIkinti stress yapma, insallah öyle bisey olmaz, hemen iyiles, tedavinide aksatma lütfen,
benim annemde bikac sene önce yüz felci gecirmis, gecirmis diyorum cünkü hicbirimiz anlamadik,
annemde sagolsun hic kendine bakan bir insan degil malesef,
sonradan ögrendik hepsini, ve gözündeki seyirme kaldi malesef,
artik cok az oluyor ama sol gözü sag gözüne nazaran hafif daha kücük gibi..
neyseki daha kötü bisey olmadi..

kizlaaaaaaar nasilsiniz ???
ben iyim sükür,
cumartesi pazar dügün var o yüzden simdi carsiya gitcem :))
kendime biseyler bakayim, begenirsem alcam,
bide vaktim olursa ayakkabi bakmak istiyorum, söyle topuklu ama kücük topuklu bisey ben cook uzun topuk giyemiyom malesefffffff,
ama cok özeniyorum ya giyenleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…