Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr güzel oldu bence bu kapışma olayıı

ben daha dikkatli oldum bu hafta , bence ikili gruplar yapıp çoklu kapışalım , fıstık kazannın olsun , 1 hafta boyunca tepe tepe binsinlerr

Eklentiler

• $images.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 44
7.olsam da spor listesine girebildim diye öyle sevindim ki, acayip bi motivasyon geldi:)) bu motivasyonla haftaya günde 3 saat spor yaparım valla:))

kızlarrr şimcik bende kaçayım , fıstık olsaydı binerdim fıstığın üstüne vururdum kırbacı ama malesef yokk bende atlıyorum arabama ve gidiyoorrrruummm , hemdeeee GANGNAM STYLE dinleyerekten

:118::118::118::118:
:118::118::118:
:118:

tamda çıkarken bu da benden yinnee tüm topicimize gelsinnn

SON ŞİŞMANLIK NEYE YARAR , HERKESİN GÖBEĞİ VAR , DİYETEE KAAADDAAARRRRR

SLm kizlar
Yenacim kilom 76.2kg
Asucum apor yok

Yemege devam ediyorum kucuk beynim ne zaman dank etcek merak ediyom
toksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
valla bende hiç gitmedim yaklaşık 4 yıldır bu topikteyim aldım verdim doğurdum düşük yaptım ... valla kopamıyorum ama fayda da görüyorum ocak ayında başladım 96 ile hazirandan bu yana 80 lerdeyim hedefim şimdilik 70 evlendiğimde 10 yıl önce 73 tüm boyum 166 70 ideal diye düşünüyorum kendimce

devamlı paylaşımda bulunursan 2 haftaya girersin listeye aslında listeden daha çok azim önemli azimliysen seneye yaza milleti şaşırtalım diyosan hoş he
geldin bu arada genele vurursak haftada 1 kilo doğal olarak istikrarlı verebiliyoruz diyetisyenlerde normali bu diyo zaten kolay gelsinn

hedef aynııı hadi hayırlısı
yağmurgözlüüüüü sanki kilo işini saldın gibi bide bu aralar mutsuzmusun espiriler yapardın daha çok paylaşırdın nidennn kiii aceppp
ooo topladığın fındıkları tüketip geleceksen fındık kilo yaparrr:))))))))))
elllerinee sağlık vallla fadime bacııı listenin başına oturdun maşşallah inmiyosunnnnnn tebr,ik ederimm

pazardan geldimmmm kızların karnını doyurdum minik uyudu bende bi koşu sos kaynatayımm hadi bana kolay gelsinn

kızlarrrrrr süpersiniz valla ne kadar güzel gitmiş kilolar hangi mesajdan alıntı yapacağımı bilemedim akşam kaldığım yerden tüm mesajları okudum ne kadar birikmişş nerdeyse duygulandım bu başarınıza .Ben yeni üye olduğum için listede yer almayacağım ama geçen haftadan beri tam 1 kg vermişim 112den 111e.111de takıldım ya acıkıyorum da tehlikeli bi dönemdeyim .Ama neyseki siz varsınız dirençli kalmamı sağlıyorsunuzzz.Daha önce sizi bulamadığım için pişmanlık içersindeyimmm.
kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmek ,1kk peynir,roka maydanoz nane bolca yeşillik:) ve şekersiz çay vardı.
haftaya umarım listede olurum ctesiden itibaren günlük kaç dak spor yaptıımı yazcam cuma toplamı bildircem.
sizi seviyorummmmm...

YENAcım kilomu bildiriyim bende bu hafta.

bu hafta kilom: 97.5 kg

bende kaçıyım artık kızlar.....

Umarım toparlanırsın ben şimdiden saldım sanki evren bana savaş açtı eve yemek yağıyo motivasyonda yerle bir oluyo tabi.Senin indiğin kiloya inmek bana hayal gibi geliyor bu kadarını yaptıysan başarırsın devamı gelir inanıyorum ben .

Link için teşekkürler.Çok sevindim hemen yapmaya çalışacağım :)

fıstıklı lokumlaaarrrr...
nasılsınız??? bu aralar giremiyorum topiğe... haber alamıyorum sizlerden..
kaldığımız lojmanda uzunca bir zamandır tadilat var..her yer toz toprak. bizde aldıpda tadilat yapamadığımız için taşınamadığımız eve yerleştik kısa bir süre için. tam bir göçebe hayatı...
eşya almaya lojmana yemek yapmaya öbür eve.. çamaşır yıkamaya lojmana,uyumaya öbür eve... bu sene bu koşuşturma hiç bitmeyecek sanırım...
internet ve laptop da lojmanda ve terazide...
bu yüzden geç kaldım bu gün kusuruma bakmayın...

spor...150 dakika
kilo 85,5 ...aynı . değişmemiş...

ama bu gün tok tartılşdım. az da olsa vermiş olmayı umuyorum..
en azından bu kiloyu bir kaç hafta korursam tekrar vermeye geçebilirim...

bu arada yeni gelenler hoş gelmişler...

kilo vernleri ve spor yapanları şimdiden kutlarım..

ve her hafta listeler ile uğraşan canlarımız.. ellerinize sağlık...

şimdi biraz çamaşır yıkayıp ütü yapayım.. bi de oğlanlara kek falan... akşama öbür eve gidicem..
fırsat bulursamda geçmişi okurum...

canımmm sürekli içinde olduğumuzdanmıdır nedir fındık düşkünlüğüm yoktur beni köydeki tatil ve bayram ve mahvetti iki haftada bir yıl yemediğim kadar ekmek yedim köy ekmeği yaa nasıl lezzetli sadece ekmek olsaaa keşke kurulan kalaabalık aile sofraları baayram tatlıları suçluyum biliyorum yemedim diyemeyeceğim uzun süren bir mide rahatsızlığından sonra birde üstüne ramazandan çıkmış olmanın rahatlığı vee sonuçç hala toparlanamadım moralim çok bozuk tartılmak bile istemiyorum tekrar ikili rakamlara dönmek istiyorum

ahh ablacım bilmezmiyim o sofraları bende bayramda aldım..heryere gidiyorsun bir sürü hazırlık sevdiğim yemekler yapılmış yöresel şeyler hep bende 3-4 kg biden aldımda verirken yine gr gr...
2 haftaya bayram öncesi kilomuza döneriz inşalah üzülme...

Mehtapp,

Ziraat bankası işçi alımı yapacakmış haberin varmı.?
Yarın kayıt için son gün diye duydum..bilgine.:)

Ben de basvurdum ona:)) Hem de alakasız olan servis görevlisi ilanına. Aslında müfettiş yardımcılığı ve uzman yardımcılığı pozisyonları var bana uygun ama hem az kişi alıyolar hem de daha önce girmiştim çok zor oluyo sınavlar

Canım banka sınavına giricem ziraat bankasına, başka alanlarda iş bakıcam evet. Benim asıl sorunum mesleğimde mutlu değilim, ha belki insani şartlarda bi işim olsaydı böyle düşünmezdim belki. Bakalım araştırıyoruz canım, evde oturmayı asla istemem, mutlaka çalışıcam ama belki de ufak bi iş açarım kendime. Eşim tanıdık bulmaya çalışıyo belediyeler için. Siyasi olarak belli bir çevreden olmak gerekiyo malesef. Benim sınıf arkadaşlarım var istanbulda yaşayan, hepsi hiç emek harcamadan bankalara ve belediyelere girdiler. Hatta iş beğenmeyişo o kurumdan diğerine atladılar. Asla ilanla eleman almayan kurumlara mezun olur olmaz girmeleri ne büyük başarı:))

Canım o gazdır gazz. Ben reglş olduğum gün 76.4 kılo çıktımtımi dün reglim bitti normalde kilomun normale dönmesi lazımdı ama o kadar gaz varki karnımda 77 kilo çıktım. Kendime ısırgan+rezene çayı yaptım, ılıyınca da azcık limon ve bal koydum onu içtim. endokrinolojiden sonra acil olaranm gastroentolojiye gitmem lazım

Hoşgeldin canımö

Ben de 110-115 kilo arasında başladım diyete. Eğer artık sağlıklı beslenerek zayıflıycam diyorsan mutlaka ara öğünleri katmalısın hayatına. Ayrıca endokrinolojiye gittin mi?? acaba insülin direnci vs bir rahatsızlığın var mı? Eğer herhangi bir sorun yoksa çok şanslısın ama eğer varsa özel bir diyet uygulaman gerekicek

ozka82 hanım siz ne kadar sürede bu kadar kiloyu verdiniz acaba? maşallah diyeyim önce:)

Kıyamam ben ona yaaa. Demekki rahatsızlığıo rahim ağzı yetmezliği. Yazmıştı ama ben tam anlamamıştım ne olduğunu. Ben inanıyorum en yakın zamanda acısını unutacak ve tekrar bebişi olacak

Özka 34 kilo vermişsin yaa anlatsana nasıl hissediyorsun .Bütün kıyafetlerin değişmiştir şimdi.Çevreden nasıl tepkiler alıyorsun ?Anlat hadi anlat lütfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…