bana müsade artık çıkayım ben
gangnam dinleyerek hemi de enerjik bir çıkış:)
toksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeSLm kizlar
Yenacim kilom 76.2kg
Asucum apor yok
Yemege devam ediyorum kucuk beynim ne zaman dank etcek merak ediyom
valla bende hiç gitmedim yaklaşık 4 yıldır bu topikteyim aldım verdim doğurdum düşük yaptım ... valla kopamıyorum ama fayda da görüyorum ocak ayında başladım 96 ile hazirandan bu yana 80 lerdeyim hedefim şimdilik 70 evlendiğimde 10 yıl önce 73 tüm boyum 166 70 ideal diye düşünüyorum kendimceİşten fırsat buldukça ara ara sayfalara bakmaya çalışıyorum bir kaç bişi sorsam hayırsever arkadaşlar cevaplar umarım :) Şimdi herkes kilo verme yöntemlerinden bahsediyormu..Ne yiyoz ne içiyos günlük şunu yedim vs.gibi. Hiç yenmemesi gereken yasak listesi gibi bişi varmı???Herkes doktora gittimi ben mesela hiç gitmedim..Bir yığın şey çıkar korkusundanBirde şu kilo cetveli nasıl oluyor.Aklıma geldikçe yazarım artık:) Bu güzel cuma gününde Allah hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin ve hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.. Sevgiler :)
hedef aynııı hadi hayırlısışu anda 80 kilo olayı öyyyle çok isterdim ki :)
çoğu insanın tartıda gördüğünde dehşete düştüğü kilo halbuki..
ama 80 olsam hedefime 5 kalır.
sonrası Allah Kerim 75.ten sonra kasmıycam çok yavaş yavaş 70 olsam sonra arttırmak için yerim olur
....
yağmurgözlüüüüü sanki kilo işini saldın gibi bide bu aralar mutsuzmusun espiriler yapardın daha çok paylaşırdın nidennn kiii aceppptünaydınnn kızlarr hayırlı cumalar...
Sevgi söze dolarsa dua olur,
Dua Allah' a ulaşırsa nur olur,
Aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabb'imize ulaşması dileğiyle,
Cumamız Mübarek Olsun..
kilom........103.2
elllerinee sağlık vallla fadime bacııı listenin başına oturdun maşşallah inmiyosunnnnnn tebr,ik ederimm
1.fadime02................................600dk
2.asumanzeynep........................200dk
3.dafi.......................................185dk
4.umuttt...................................180dk
5.nursena..................................120dk
6.nevzamansız............................80dk
7.dinbumcum..............................60dk
8.tomurcukkk..............................50dk
spor yapan arkadaşlarımızı tebrik eder emeklerinin tartıya da yansımasını dilerim azminiz bol ve daim olsun inşallah
yapmayanların da haftada en azından 3 gün 30 dk veya 45 dakika yürüyüş yapmalarının sağlıkları için gerekli olduğunu hatırlatmayı bir borç bilirim
nerede hareket orada bereket değil mi
Canım ben uzun zaman epey yavaş gittim, gram gram verdim diyebilirim. Ama damlaya damlaya göl oldu işte. Yalnız epey kilo atınca insana bir rehavet geliyor, salıyor ipin ucunu. Böyle yapmamak lazım aslında, kızıyorum kendime, daha vermem gerekiyor. Göbeğimi ve kalçamı eritmek için mutlaka 10 kilo daha gitmeli. Ama bu kilolar en zor giden kilolarDaha doğrusu benim eski motivasyonum yok Bir an önce toparlanmam gerek benim de.
Kilo cetveli yapmak için şu linkten yardım alabilirsin: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
toksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
valla bende hiç gitmedim yaklaşık 4 yıldır bu topikteyim aldım verdim doğurdum düşük yaptım ... valla kopamıyorum ama fayda da görüyorum ocak ayında başladım 96 ile hazirandan bu yana 80 lerdeyim hedefim şimdilik 70 evlendiğimde 10 yıl önce 73 tüm boyum 166 70 ideal diye düşünüyorum kendimce
devamlı paylaşımda bulunursan 2 haftaya girersin listeye aslında listeden daha çok azim önemli azimliysen seneye yaza milleti şaşırtalım diyosan hoş he
geldin bu arada genele vurursak haftada 1 kilo doğal olarak istikrarlı verebiliyoruz diyetisyenlerde normali bu diyo zaten kolay gelsinn
hedef aynııı hadi hayırlısı
yağmurgözlüüüüü sanki kilo işini saldın gibi bide bu aralar mutsuzmusun espiriler yapardın daha çok paylaşırdın nidennn kiii aceppp
ooo topladığın fındıkları tüketip geleceksen fındık kilo yaparrr:))))))))))
elllerinee sağlık vallla fadime bacııı listenin başına oturdun maşşallah inmiyosunnnnnn tebr,ik ederimm
canımmm sürekli içinde olduğumuzdanmıdır nedir fındık düşkünlüğüm yoktur beni köydeki tatil ve bayram ve mahvetti iki haftada bir yıl yemediğim kadar ekmek yedim köy ekmeği yaa nasıl lezzetli sadece ekmek olsaaa keşkekurulan kalaabalık aile sofraları baayram tatlıları suçluyum biliyorum yemedim diyemeyeceğim uzun süren bir mide rahatsızlığından sonra birde üstüne ramazandan çıkmış olmanın rahatlığı vee sonuçç hala toparlanamadım moralim çok bozuk tartılmak bile istemiyorum tekrar ikili rakamlara dönmek istiyorum
Mehtapp,
Ziraat bankası işçi alımı yapacakmış haberin varmı.?
Yarın kayıt için son gün diye duydum..bilgine.:)
sorma canımya tama ekmek yemyelimde meyvedemei yemeyelim meyvesiz bir hayat düşünemiyorum malesef...
sonuçların iyi olmasına çok sevindim canım maşallah azmin devamlı olsun.işi çok fazla takma canım kafana...farklı bir sektöre yönelmeyi denesen?? evde kaldıkça sıkıntı yapacaksın belliki...evet canım bende öyle düşünüyorum büyük şirket dediğin gibi aşırı disiplinli olacak bayan için zor çünkü izin alma problemi olur böyle bazen abuk subuk tiplerle uğraşsakta üretim kısmında bizim borumuz öter
dafi abla sana çok özeniyorum maşallah sabrına..evinin bereketi bol olsun...
NE GÜZEL TAZE TAZE ALMAK BEN AKŞAM KOŞTUR KOŞTUR GİTMEYE ÇALIŞIORUM ECÜŞBÜCÜŞLER KALIYOR AMA YİNEDE İYİDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM PAZARDAN ALMAK..
BU NE HIRS MAŞALLAH SANA ESRACIM BEN YİNE AZİMSİZ OLARAK 1. SIRADAYIM...
Kızlar merhabalar, acelem var hızlı hızlı yazacağım. Bildirimim çok kötüSon 3 gün dikkat etmem sayesinde 500 gr versem de geçen haftaya göre 1.3 kg artıdayım
Kilom 75.6
Spor: 180 dk yürüyüş
Güzel bildirimler gördüm, fıstık Nevin ve Ebru'nun olmuş, tebrik ederimDördünüze de bravo
...
Yenacığım, sizin için en iyisini diliyorum, kendini sıkma lütfe, en doğru kararı vereceğine eminim. Şunu da unutma çocuklaırnı en fazla üzecek şey senin mutsuzluğundur.
...
Toksinciğim gidişat çok kötü. sne benden de hızlı kilo alıyorsun. Artık toparlanalım olmaz mı?
İşten fırsat buldukça ara ara sayfalara bakmaya çalışıyorum bir kaç bişi sorsam hayırsever arkadaşlar cevaplar umarım :) Şimdi herkes kilo verme yöntemlerinden bahsediyormu..Ne yiyoz ne içiyos günlük şunu yedim vs.gibi. Hiç yenmemesi gereken yasak listesi gibi bişi varmı???Herkes doktora gittimi ben mesela hiç gitmedim..Bir yığın şey çıkar korkusundanBirde şu kilo cetveli nasıl oluyor.Aklıma geldikçe yazarım artık:) Bu güzel cuma gününde Allah hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin ve hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.. Sevgiler :)
Hoşgeldin canımö
Ben de 110-115 kilo arasında başladım diyete. Eğer artık sağlıklı beslenerek zayıflıycam diyorsan mutlaka ara öğünleri katmalısın hayatına. Ayrıca endokrinolojiye gittin mi?? acaba insülin direnci vs bir rahatsızlığın var mı? Eğer herhangi bir sorun yoksa çok şanslısın ama eğer varsa özel bir diyet uygulaman gerekicek
Meryemin profiline girdim şimdi.Son yazdığı mesajlara baktım.Dün rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı başlığına yazmış.Ama Adanada mı Gölcükte mi iyi mi toparlandı mı onlarla ilgili birşey yok.Siteye giren kendisiymiş eşi değil sanırım.Acelesi olduğundan bize bişey yazmadı heralde özel mesajıma da cevap vermemiş telefonumu bıraktım aramadı da henüz hazır değil diye düşünüyorum :85:
Hoşgeldin canımö
Ben de 110-115 kilo arasında başladım diyete. Eğer artık sağlıklı beslenerek zayıflıycam diyorsan mutlaka ara öğünleri katmalısın hayatına. Ayrıca endokrinolojiye gittin mi?? acaba insülin direnci vs bir rahatsızlığın var mı? Eğer herhangi bir sorun yoksa çok şanslısın ama eğer varsa özel bir diyet uygulaman gerekicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?