Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ozka82 hanım siz ne kadar sürede bu kadar kiloyu verdiniz acaba? maşallah diyeyim önce:)

Ben 2008 aralık gibi başladım, 2009 yaza kadar 94 kiloya düştüm. sonra tekrar almaya baslayında 2011 haziranda diyetisyene başladım 99 kiloda. Şimdi 75 kiloyum canım. Yalnız ben uzun sürede verdim

canım bende girmiştim bir keresinde ama olmadı tabiki tarımsal kredi bişisine gıda müh alınıyordu.2-3 arkadaşım atandı ama farklı illere doğuya gidende oldu...şuan zaten düşünmüyorum başörtülü olduğumdan.zaten bankada çalışmak ta eskisi gibi değil çok yoğun mesaisi var...hakkında hayırlısı olsun malesef bizde taraf olmadığımız için kimselere torpilimiz yok.belediyede denetçi olarak çalışabilirim çokta rahat ama adam yokyoykoykkkk... Kendi çapımızda takılıyoruz...

Ben 2008 aralık gibi başladım, 2009 yaza kadar 94 kiloya düştüm. sonra tekrar almaya baslayında 2011 haziranda diyetisyene başladım 99 kiloda. Şimdi 75 kiloyum canım. Yalnız ben uzun sürede verdim

Maşallah yahu çok sevindim sizin adınıza, valla iyi ki uzun sürede vermişsiniz daha kalıcı olur verdiğiniz kilolar, şu an bana hayal gibi geliyor sizin kilonuzda olmak, ne güzel duygular yaşıyorsunuzdur kim bilir kilo verdikten sonra:)

Özka 34 kilo vermişsin yaa anlatsana nasıl hissediyorsun .Bütün kıyafetlerin değişmiştir şimdi.Çevreden nasıl tepkiler alıyorsun ?Anlat hadi anlat lütfennnn

Canım tepkiler çok iyi ama bu sefer de verdin ama geri alma haa diye söylemler başladı. Asla moral vermek yok, o yüzden çok takmıyorum çevreyi. Bir de uzun sürede verdiğim için çabuk adapte oldum yeni özleme. Mesela bugün kendime şu kısa bir yelek aldım, asla ben yelek felan giyemezdim. Kot pantolon hep erkek reyonundan alırdım. Kot almaya gittiğimde bana göre var mı diye sormaz direk bunlar bana olmuyo erkek reyonundan bakalım derdim. Gerçekten çok güzel bir duygu. Bi 10 kg daha vermem lazım. Kendimi hazır hissedinde tekrar başlıycam, sonra da bebek istiyorum artık. Bir de ben PCSO hastasıydım ve insülin direnciö vardı. PCOS tamamen çözülmedi ama artık insülin direncim kalmadı. Darısı başınıza

Canım arkadaşlar zaten söylemişler
Yasak listemiz yok ama tabi kaçamak yapınca onuda burada itiraf ediyoruz belki biri yüzümüze tükürürde bir daha yapmayız diye ama henüz tüküren olmadı
Fırsat buldukca yediklerimizi yazıyoruz, bazen yemeyi düşündüklerimizi danışıyoruz hani yesekmi yoksa menüyü değiştirsekmi hatta bazen misafir gelecekse beslenmemize uygun menüler birle toparlıyoruz
Gerçekten burası insanı inanılmaz motive ediyor ve bağımlılık yapıyor
Aile gibi olduk hatta biri birkaç günlüğüne kayıp olunca acaba nerelerde diye merak ediyoruz
İnşallah bundan sonra sende diğer yeni gelen arkadaşlarda daimi olur ailemizin bir parçası olursunuz ve ileride hepimiz hedeflerimize ulaştığımız günleride görürüz .. Aminnnnnn

Kesinlikle çok haklısın
Çoğumuz zaten küçüklükten dengesiz ve sağlıksız beslenerek bu hale gelmedikmi Allahın izniylede elbirliği ile şu kilolardan kurtulup daha kaliteli bir hayata kavuşacağız
Benim mesela annem ben bebekken ilk çocuk olmuş olmanın acemiyliyle biraz fazla uyuduğumda kadıncağız nefesimi kontrol edermiş uyandırmaya çalıştığında ( uykum ağırdır ) ben istifimi bozmayınca anammmm çocuk açlıktan bayıldı diyip dayarmış mamayı tabi sonra kilo fazla olunca doktora sormuş ne yapabilirim diye birde beni uyurken beslediğini anlatınca doktordan fırça yemiş uyuyan çocuğu beslersen mide genişler sonrada gelip bana yetiş dersin demiş
Kız kardeşimde yapmamış tabi o hatayı ama bu seferde ay o çok zayıf diye ona 1 biberon banada ay o çok kilolu diye 1/2 biberon mama verirmiş ( aramızda 11 ay var )
Tabi benim mide olmuş fıçı o zamana kadar bende çaktırmadan biberonları değiştiriyormuşum onunki daha fazla diye
Ufakken kardeşim üzülünce yemeden içmeden kesilirmiş ben desen artık nasıl bir piskolojiyse gizli gizli yerdim :26:
18 yaşındayken 75 kiloya kadar çıkmıştım ve 1 sene içinde 52ye düşmüşlüğüm var ama tabi evlenince küçüklükten kalma sinirlendikce üzüldükce yeme alışkanlığı yine hortlayınca 120e kadar çıkmayı başardım geçen seneye kadar. Artık o huyumdan vazgeçtim şükür artık sinirlendikce kendimi ev işine veriyorum hem kalori tüketiyorum hemde evim tertemiz oluyor
Gerçekten herşey daha ufacıkken beynimize yerleşiyor tabi vazgeçmekte biraz zaman alıyor ama başaramıyacağımız şey değil
Birlikten kuvvet doğar ve bizler birbirimize böyle destek olduğumuz sürece başaramıyacağımız şey yok

Dediğin gibi daha hazır değil herhalde
Umarım en kısa zamanda toparlanır inan her gün aklıma geliyor
İnşallah öncekinden çok daha mutlu ve umutlu döner aramıza
Çooook özledimmmmmmmmmmmm

Harikasınız kızlarrrrrrrrrr
İnşallah önümüzdeki cuma bende aranızdayım az da olsa spor yapıcağım her gün hemen yarın başlıyorum

tamda çıkarken bu da benden yinnee tüm topicimize gelsinnn

SON ŞİŞMANLIK NEYE YARAR , HERKESİN GÖBEĞİ VAR , DİYETEE KAAADDAAARRRRR

Kız nasıl bilinç altıma yerleştiyse şarkının orjinalini bir an neydi diye düşündüm
Dilime dolandı ya artık bütün gün söylerim bende bunu

Canım hiç moralini bozma inan ben kaç aydır yerimde sayıyordum hatta bir ara yine 114ü görüp böyle oldum
Bundan sonra ama inanıyorum hep eksilere doğru ilerleyeceğiz hepbirlikte
BOl suyu unutma gerçektende çok önemli ben bir gün eksik içtiğim an anında ödem oluşuyor
Hadi bakalım seninde gazan mübarrek olsun desene dişli bir rakip daha geldi

Canım Allah yardımcın olsun
Gerçekten de işin çok zor. İnşallah en kısa zamanda düzeninizi oturtursunuzda bu git geller son bulur Aminnnnnnn

Ablacığım ben inanıyorum ki sen istedikten sonra o birkaç kiloyu ( yeni gelen ) çok kısa bir sürede yine verirsin
Moralini bozmak yok
İnsan maalesef kalabalıkta farkında olmadan fazla kaçırabiliyor ama sen üstesinden gelirsin
Okadar güzel kilolar vermişken tekrar kalıcı olarak kilo almazsın sen zaten canım ablam
İnşallah en kısa zamanda ikili rakamlara dönersin inşallahhhhhhh... Aminnnnnnn

Canım ben de onu dıyecektım. Beledıyelerde çok da rahat edersın. Hem çok yüksek maas alıyorlar. Sözleşmeli muh maası 3500tl beledıyelerde. Malesef dediğim gibi belli bir çevreden olmak lazım. Başörtülü olmak da yetmezi, demek istediğimi anlamışsındır umarım. Mesela ibb'de genelde başörtülü alıyolar ama dediğim gibi siyasetten çevren olması lazım

Ben de ziraate girdim ama bizim alan soruları çok zordu. Hatta biz bütün sınıf girmiştik nerdeyse, 30 puanı geçen olmamıştı düşün. Benim bi sınıf arkadaşım kondaya düzenli bir iş bulamayında 4 sene önce ziraate başvurmuş servis görevlisi pozisyonuna. O zaman sınavsız almış ilk defa. Sadece mülakatla girmiş. Mğhendislik yapmıyo ama huzurluyum en azından diyodu. evet bankalarda yoğun ama ben şansımı denıycem. Zaten yaş olarak bu sene son, seneye yaşım tutmuyo. Bir de muhasebe, hukuk felan soracaklarmış. Hiç bilmediğim konular ama netten bişeyler bulup çalışıcam bakalım sınava

Teşekkür ederim umarım dişli bir rakip olurum :)Su içmekten bahsetmişsin diyetteyken insan susamıyorda ama yaaa Şimdi 2 lammacum yemiş olsam mesela akşama kadar 4 lt su içerim aç açta içilmiyor ki ama :)

Hehhhhh çizelgemide uzun bir aradan sonra yeniledim :122: :122: :122: :122:
Bundan sonra hep eksilere gider inşallahhhhhhhhh

Seli86 ve dinbumcum sizi ekledim, resimlerden bakabilirsinin değişime. Bu arada başlangıç kilom 110 dedim ama o zaman tartılmıyordum. Evde arkadaşımın dijital olmayan tartısı vardı, 113,114 gibi bişey çıkıyordu sanırım, ben 110 olarak kabul ettim:))

Teşekkür ederim umarım dişli bir rakip olurum :)Su içmekten bahsetmişsin diyetteyken insan susamıyorda ama yaaa Şimdi 2 lammacum yemiş olsam mesela akşama kadar 4 lt su içerim aç açta içilmiyor ki ama :)

Valla o konuda bu ara Şabana rakip olabilirim
500 mllik bir şişem var sabahtan akşama kadar elimden düşmüyor Aklıma geldikce içiyorum yoksa bana kalsa bende unuturum
Akşamları hele lavaboya birden koşturuyorum eşim bir gün bukadar su içerken altına yapacaksın dışarda olursan diye
Lavabo ve salon arasında parkeleri aşındırdım ama gerçekten işe yarıyor

hemennnn bakıyorum teşekkürler:)

Neyse kızlar şimdilik kaçtım akşam görüşürüz yine
Kız öğleni geçti inat ediyor uyumamak için
Şunu uyutayımda bende akşamlık yemek yapayım azcık

Size hoş sohbetler ve iyi günlerrrrrrrrrrrrr

Umutcum haftaya daha güzel bir sonuç alırsın kesin. son 3 günde de toparlanmışsın. Tebrik ederim canım, lütfen sen de umutsuz olma :)
Haklısın umutsuz olmamak gerekiyor :) İki ay önce 72 kiloyu görmüşken geri almak canımı sıktı. Yani temmuz sonundan itibaren istikrarlı biçimde alıyorum, o kötü. Neyse sizlerin de desteği ile burakmayacağım kendimi. Bırakınca çok çabuk geri geliyor. En az 2 sene kilomu koruyabildikten sonra beslenme düzenim oturdu artık diyebilirim herhalde. Umarım 60'lara geldiğimi, 2 sene koruduğumu da görebilirim günün birinde. Benimle beraber isteyen herkes görür umarım :)
Ebrucuğum herkesin duygusu, yaklaşımı farklı tabii ama ben de bir süre kendi içime kapanmak istemiştim, o nedenle anlıyorum Meryem'i. Yani teselli sözleri ve aşırı ilgi beni bunaltıyordu sadece benimle aynı sorunu yaşamış olanlar beni anlıyor gibi geliyordu. Hayat devam etsin, ben içinde bir yerlerde kendi kendime yaşayayım üzüntümü istemiştim Dediğim gibi herkesin yapısı farklı, belki gerçekten acelesi vardır ya da ani bir sebeple çıkmıştır. sen merak ediyorsun biliyorum, o yüzden bu da bir bakıç açıcı diye paylaşmak istedim :)
Bir şey değil canım. Bana da hayal gibi geliyordu geçen sene. Ama yavaş verince insanın gözü de ruhu da hemen alışıyor, bu sefer kalan fazlalıklar batmaya başlıyor gözüme :) Sağlıklı seçimler yapmak ve istikrarlı olmak çok önemli bence. İstikrarlı olan her zaman kazanır; kaplumbağa ile tavşanın hikayesi gibi
Umarım öyledir ama ben yağdan da aldığımı düşünüyorum Özlemcim. Bu hafta diyetisyen kararımı erteledim, en azından 1 kg daha verip gideceğim, yüzüm tutmadı şimdi gidip ben kilo aldım gene demeye :) O zaman yağ-kas oranım ne alemde onu da öğrenirim :)
ozka82 hanım siz ne kadar sürede bu kadar kiloyu verdiniz acaba? maşallah diyeyim önce:)
Canım, üniversite öğrencisisin sen değil mi? Burada öğrenci arkadaşlarımız da var, şu aralar çok aktif olmasalar da çok güzel kilo verenler de var. Umarım sen de verirsin. Çok nahif bir hava getirdin buraya ama hepimiz aile gibiyizdir burada, rahatlıkla istediğin hitabı kullanabilirsin :)) Yani "hanım" demek yerine ismimizle, rahat edemiyorsan yaşça büyük olanlara "abla" diye hitap edebilirsin :)

Hehhhhh çizelgemide uzun bir aradan sonra yeniledim :122: :122: :122: :122:
Bundan sonra hep eksilere gider inşallahhhhhhhhh
İnşallahhhh yakın takipteyim :)çünkü bende 111deyim.Ama ben bu 111i hiç sevmedim yaa.Bir an önce çift basamaklı sayılara düşeriz inşallahhhhhhh:)

Çok güldüm yaa:))En iyisi bende bi şişe yapim kendime şuandan itibaren başlıyorum içmeye:)

Ayyy özlem abla bayıldım bayıldıımm :) Valla çok güzelleşmişsin, gencecik olmuşsun, ben seni bendeniz'e benzettim onu da çok beğenirim, seni de çok beğendim:) Maşallah yahu kilo vermek nasıl değiştiriyormuş insanı bi kez daha gördüm sayende:) boyun kaç senin abla? 85 kiloyken bile daha az görünüyorsun 75 gibi duruyorsun

Bende bayılmak istiyorum önüme engeller koyuyorlarrr:)

Ay teşekkür ederim nezaketiniz ve iyi dilekleriniz için:) İnşallah hepimiz veririz. 20 yaşındayım ve çoğunuz benden büyüksünüz, saygısızlık etmek istemiyorum belki ilk kez seslendiğimde direkt "abla" desem yanlış anlaşılabilirim diye korktum yani belki samimiyetsiz olarak nitelendirilebilirim diye:) Teşekkür ederim desteğin için umut abla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…