Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:)) ay çok güldüm:) Mesaj sayısını doldurmak isteyenler paylaşım alanı var oraya istediğini yazabilirsin, şarkı sözü şiir falan yaz istersen maksat mesaj sayın dolsun:))

Mesaj sayısını doldurmak isteyenler paylaşım alanı mı hehe:)))zaten son 1 mesaj kaldı onuda ordamı harcasam acaba benim mutfağa gitmeden önce o resimleri görmem lazımmmm:)

Mesaj sayısını doldurmak isteyenler paylaşım alanı mı hehe:)))zaten son 1 mesaj kaldı onuda ordamı harcasam acaba benim mutfağa gitmeden önce o resimleri görmem lazımmmm:)

çok tatlısın yahu:)) Gördüğünde eminim çok etkileneceksin, insan böyle kilo vermiş insanların fotoğraflarını görünce daha bir motive oluyor:)

valla bana senin kilonda hayal geliyor şu an için maşallah sende çok güzel vermişsin darısı başıma hatta başımıza

Son düzenleme:
Aaa bu arada belirteyim; evimizde Rapunzel dönemi sona erdi. Kalçalarıma kadar uzanan saçlarımı gidip kestirdim bugün. Çok kısaltmadım, sırtımda, ama gene de büyük değişiklik benim için. Dalgalı fön çektiği için modeli tam anlayamadım, çocuğa model tarif etmemiştim, hafif katlı, pratik bir saç olsun dedim, öyle de yaptı. Resim yükledim, bir tuhaf açıdan çekilmiş ama gene de bakın bakalım :)))

valla bana senin kilonda hayal geliyor şu an için maşallah sende çok güzel vermişsin darısı başıma hatta başımıza

İnşallah hep beraber vericez, canınızı sıkmayın, ben aslında ilk 114le başladım, 114 kiloyu gördüğümde Allah'ım galiba çift rakamlara hiçbir zaman inemicem diye düşünmüştüm ama bakın şimdi yavaş yavaş 8li rakamlara doğru ilerliyorum, inanın acelem yok, bunca yıldır kiloluydum, birkaç ay daha kilolu kalsam ne çıkar? Nasılsa daha sonra zayıflık duygusunu da tadacağıma inanıyorum:) Sizin kilonuz kaç acaba?

herkese merhaba yeniden... ben buranın sıkı takipcisiyim ama ne zaman yazıp aranıza katılayım desem hep bişeyler oldu engel olacak heralde bende engellere takılmaya pek müsaittim neyse uzun zaman önce beraber yola çıkalım dediğim arkadaşlarımın şuan 30-35 kilo vermiş olduklarını görmek çok güzel sizin adınıza çoookkk ama çoookk mutluyum sanırım artık bende yetti artık diyeceğim kıvama gelip geçtim işte o yüzden yeniden merhaba

Resmini göremiyorum umut abla ama eminim çok yakışmıştır:) Bir süre sonra sıkıntı oluşturuyor insanda uzun saç, hem de biraz olsun kestirince yüzü daha mı zayıf gösteriyor ne:)

canım ben en son 111 kiloyu gördüm hani gözlerimin yerinden çıkacak gibi olma duygusu aman tanrım ne oluyor yok canım şeklinde bir inanmama yaşadım ama gerçek

Boyum kısa canım 1.64. Aslında çok da zayıf gözükmüyordum 85 kilodayken, benim biraz kemik ağırlığım fazla 3,4 kg belki ondandır. İltifatlarına teşekkürler canım, gerçekten çok farkediyor kilo verince, gerçi tombişken yüzümğü daha çok seviyodum ;Dombik dombik yanaklar

canım ben en son 111 kiloyu gördüm hani gözlerimin yerinden çıkacak gibi olma duygusu aman tanrım ne oluyor yok canım şeklinde bir inanmama yaşadım ama gerçek

Olsun öyle düşünmeyin, en azından bir yerden başladınız, 150 kiloya kadar çıkmış da olabilirdiniz ama nerde durmanız gerektiğinin farkına varmışsınız bu daha önemli bence:) bu arada kilosu 150 civarında olanlar lütfen yanlış anlamasınlar, yalnızca naçizane bir örnek vermek istedim:)

HürremSultan hanım siz de mi yeni katıldınız buraya, yani 2haftadır? :)

hanim diyen agzini yisinler gizzzzzzz
yok ben bikac aydir burdayim canim

tamda çıkarken bu da benden yinnee tüm topicimize gelsinnn

SON ŞİŞMANLIK NEYE YARAR , HERKESİN GÖBEĞİ VAR , DİYETEE KAAADDAAARRRRR

aaay buna cok güldüm yaaaaaaaa

hosgeldin canim, bi geldin bidaha gitme bak ha

Bence gayet de hoş gözüküyormuşsun özlem abla, şu anki halinin fotoğraflarını göremedim henüz ama 85 bile bu kadar iyi duruyorsa 75 nasıldır kim bilir:)

kızlar ben kısaca kendimi tanıtayım uzun yıllar 97 kiloda kalıp hiç kıpırdamadım sonra bir yaz tatilinde 3 ay adet görmeyip o üç ayda 8 kilo alınca ne oluyor diyip dra gittim ve hipotiroid olduğumu öğrendim tiroide bağlı prolaktin hormonum çok yükseldiği için o gün bu gündür düzensin adet görüyorum sonrasında pek çok denememe rağmen iki basamaklı sayıyı tartıda göremedim ve sanırım bu benim direnç noktam hani 99 olsam sanki herşey çok daha rahat olacak gerisi çok daha hızlı gidecek neyse zaman içinde artık yeni kilomu kabullenip yeni kıyafetler edindim hani içine girebildiğin sürece sanki sorun yok ama tatilden gelip rahat lastikli şortları elbiseleri çıkarıp bir pantolona sığmaya çalışınca ...e gerisi malum tartıda 111 i gördüm o gün bu gündür çok dikkat etmeye çalışıyorum bu sabah 101 çıktım şu direnç noktamı geçersem tutmayın beni aranızdayım

Canım sen de hemen doldur mesaj sayını:)))

Doldurdumm doldurdum ve gerçekten bayıldımmm:) enine çizgiler ,salıncağa binmeler,kot gömlekler,mini elbiselerrr:)harikaaaa!Hele o meydandaki koyu renkli üstünde kareler olan mini elbisee süper olmuş.Yorumlarda da yazdığı gibi 34 kilo ile birlikle 10yaş ta gitmiş sanki tam 18lik çıtır olmuşsun :) Tebrik ederim maşallah maşallahhhh :)

Yok valla acayip gaza geldim ben o sapancadaki güzel masa bile iştahımı açmadı düşün:)))

Hoşgeldin yeni çıtır adayıı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…