Bende bayılmak istiyorum önüme engeller koyuyorlarrr:)
:)) ay çok güldüm:) Mesaj sayısını doldurmak isteyenler paylaşım alanı var oraya istediğini yazabilirsin, şarkı sözü şiir falan yaz istersen maksat mesaj sayın dolsun:))
Mesaj sayısını doldurmak isteyenler paylaşım alanı mı hehe:)))zaten son 1 mesaj kaldı onuda ordamı harcasam acaba benim mutfağa gitmeden önce o resimleri görmem lazımmmm:)
Maşallah yahu çok sevindim sizin adınıza, valla iyi ki uzun sürede vermişsiniz daha kalıcı olur verdiğiniz kilolar, şu an bana hayal gibi geliyor sizin kilonuzda olmak, ne güzel duygular yaşıyorsunuzdur kim bilir kilo verdikten sonra:)
valla bana senin kilonda hayal geliyor şu an için maşallah sende çok güzel vermişsin darısı başıma hatta başımıza
Aaa bu arada belirteyim; evimizde Rapunzel dönemi sona erdi. Kalçalarıma kadar uzanan saçlarımı gidip kestirdim bugün. Çok kısaltmadım, sırtımda, ama gene de büyük değişiklik benim için. Dalgalı fön çektiği için modeli tam anlayamadım, çocuğa model tarif etmemiştim, hafif katlı, pratik bir saç olsun dedim, öyle de yaptı. Resim yükledim, bir tuhaf açıdan çekilmiş ama gene de bakın bakalım :)))
Bende bayılmak istiyorum önüme engeller koyuyorlarrr:)
İnşallah hep beraber vericez, canınızı sıkmayın, ben aslında ilk 114le başladım, 114 kiloyu gördüğümde Allah'ım galiba çift rakamlara hiçbir zaman inemicem diye düşünmüştüm ama bakın şimdi yavaş yavaş 8li rakamlara doğru ilerliyorum, inanın acelem yok, bunca yıldır kiloluydum, birkaç ay daha kilolu kalsam ne çıkar? Nasılsa daha sonra zayıflık duygusunu da tadacağıma inanıyorum:) Sizin kilonuz kaç acaba?
Ayyy özlem abla bayıldım bayıldıımm :) Valla çok güzelleşmişsin, gencecik olmuşsun, ben seni bendeniz'e benzettim onu da çok beğenirim, seni de çok beğendim:) Maşallah yahu kilo vermek nasıl değiştiriyormuş insanı bi kez daha gördüm sayende:) boyun kaç senin abla? 85 kiloyken bile daha az görünüyorsun 75 gibi duruyorsun
canım ben en son 111 kiloyu gördüm hani gözleriminyerinden çıkacak gibi olma duygusu aman tanrım ne oluyor yok canım şeklinde bir inanmama yaşadım ama gerçek
HürremSultan hanım siz de mi yeni katıldınız buraya, yani 2haftadır? :)
tamda çıkarken bu da benden yinnee tüm topicimize gelsinnn
SON ŞİŞMANLIK NEYE YARAR , HERKESİN GÖBEĞİ VAR , DİYETEE KAAADDAAARRRRR
herkese merhaba yeniden... ben buranın sıkı takipcisiyim ama ne zaman yazıp aranıza katılayım desem hep bişeyler oldu engel olacak heralde bende engellere takılmaya pek müsaittim neyse uzun zaman önce beraber yola çıkalım dediğim arkadaşlarımın şuan 30-35 kilo vermiş olduklarını görmek çok güzel sizin adınıza çoookkk ama çoookk mutluyum sanırım artık bende yetti artık diyeceğim kıvama gelip geçtim işte o yüzden yeniden merhaba
Boyum kısa canım 1.64. Aslında çok da zayıf gözükmüyordum 85 kilodayken, benim biraz kemik ağırlığım fazla 3,4 kg belki ondandır. İltifatlarına teşekkürler canım, gerçekten çok farkediyor kilo verince, gerçi tombişken yüzümğü daha çok seviyodum;Dombik dombik yanaklar
hanim diyen agzini yisinler gizzzzzzz
yok ben bikac aydir burdayim canim
[/COLOR]
hanim diyen agzini yisinler gizzzzzzz
yok ben bikac aydir burdayim canim
aaay buna cok güldüm yaaaaaaaa
hosgeldin canim, bi geldin bidaha gitme bak ha
Bence gayet de hoş gözüküyormuşsun özlem abla, şu anki halinin fotoğraflarını göremedim henüz ama 85 bile bu kadar iyi duruyorsa 75 nasıldır kim bilir:)
Canım sen de hemen doldur mesaj sayını:)))
kızlar ben kısaca kendimi tanıtayım uzun yıllar 97 kiloda kalıp hiç kıpırdamadım sonra bir yaz tatilinde 3 ay adet görmeyip o üç ayda 8 kilo alınca ne oluyor diyip dra gittim ve hipotiroid olduğumu öğrendim tiroide bağlı prolaktin hormonum çok yükseldiği için o gün bu gündür düzensin adet görüyorum sonrasında pek çok denememe rağmen iki basamaklı sayıyı tartıda göremedim ve sanırım bu benim direnç noktam hani 99 olsam sanki herşey çok daha rahat olacak gerisi çok daha hızlı gidecek neyse zaman içinde artık yeni kilomu kabullenip yeni kıyafetler edindim hani içine girebildiğin sürece sanki sorun yok ama tatilden gelip rahat lastikli şortları elbiseleri çıkarıp bir pantolona sığmaya çalışınca ...e gerisi malum tartıda 111 i gördüm o gün bu gündür çok dikkat etmeye çalışıyorum bu sabah 101 çıktım şu direnç noktamı geçersem tutmayın beni aranızdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?