tamam yahu artık hanım demicem abla dicem:)) bi mesajında 2 haftadır diyet yaptığını okudum da sanki, yanlış görmüşüm demek ki:)
e tabi bir derdim var'dan çıkamadığın için seni burda görünce şaşırmaları normal
Hoşgeldin yeni çıtır adayıı:)
Doldurdumm doldurdum ve gerçekten bayıldımmm:) enine çizgiler ,salıncağa binmeler,kot gömlekler,mini elbiselerrr:)harikaaaa!Hele o meydandaki koyu renkli üstünde kareler olan mini elbisee süper olmuş.Yorumlarda da yazdığı gibi 34 kilo ile birlikle 10yaş ta gitmiş sanki tam 18lik çıtır olmuşsun :) Tebrik ederim maşallah maşallahhhh :)
Yok valla acayip gaza geldim ben o sapancadaki güzel masa bile iştahımı açmadı düşün:)))
Şu anki fotolarım da var canım albümde
valla ablalik bi tarafim varmi bilmem 24 yasindayimda
yok yok o diyet yapan ben degilim,
ben saldim cayira mevlam kayira bu aralar :18:
[/B][/COLOR]
Şu anki fotolarım da var canım albümde
Canım çok teşekkür ederim iltifatların için. Ben güzel bir hatun sayılmami,düşün ben bile bu kadar değiştiysemSen içinden deki ben istediğim herşeyi giyicem. İnanki zor değil ama ben sabrettim. Hayatım boyunca hep kısa süred ekilo vermeye çalıştım ama malesef yemek yemeyi öğrenmek lazımmış. Hayatımda iilk defa kilo almadan yaşamayı başarabiliyorum. Kilosunu koruyan insanların yaptıkları bana mucize gibi gelirdi. Lisede 75-80 kiloydum düşün. Bakalım bi 10 kilo daha vermem lazım. Bu son kilolar daha zor gidiyo ama imkansız değil
Umarım sen de başarırsın ki sen benden çok gençsin
Umarım başarıcam hep internette başarı öykülerini okur resimlere bakardım .Ama o imrendiğim kişiler gibi biriyle konuşmak çok başka birşey .Ben hiç zayıf olmadım,şimdi annem çok hasta engelli de zaten o o kadar istiyor ki beni zayıf görmek onun için başarmalıyım bu sefer.
Ne zaman umudumu kaybetsem resimlerine bakıcam bundan sonra bi şebnem feraha hayranım bir de sana :)))
Umarım başarıcam hep internette başarı öykülerini okur resimlere bakardım .Ama o imrendiğim kişiler gibi biriyle konuşmak çok başka birşey .Ben hiç zayıf olmadım,şimdi annem çok hasta engelli de zaten o o kadar istiyor ki beni zayıf görmek onun için başarmalıyım bu sefer.
Ne zaman umudumu kaybetsem resimlerine bakıcam bundan sonra bi şebnem feraha hayranım bir de sana :)))
kızlar merhaba
nasılsınız ? benim canım biraz sıkkın malesef
ben 2003 ve 2007 yıllarında 2 kere yüz felci geçirdim , uzun süredir sıkıntım yoktu taa ki dün sol kulağımdaki öldürücü ağrıya kadar , tıpkı ilk felcimdeki gibiydi , zaten sol gözümde ve sol yanağımdada 2 aydır seyirme vardı , dün akşam dayanamaz hale gelince doktora gittim , doktor bunların 3. felcin habercisi olduğunu söyledi
hemen dün gece tedaviye başladık , yine dayadılar kortizonu bir içmemde 7 tane yutuyorum
oooff neyse şimdide nöroloji uzmanına görünecem , bana dua edin herşey yoluna girsiinn ....
İş uzun süreli olmayacak..1 - 3 ay arası..
Çalışma saatini de ben öyle istedim iş yeri 2 vardiya diye gündüz en azından oğlanı okula bırakırım kızım okuldan eve geldiğin de yemeğini yer..Akşam için de yemek hazırlarım gündüz işleri yaparım vb..
Açıkçası çok daha yorulacağım..
Canım ben de onu dıyecektım. Beledıyelerde çok da rahat edersın. Hem çok yüksek maas alıyorlar. Sözleşmeli muh maası 3500tl beledıyelerde. Malesef dediğim gibi belli bir çevreden olmak lazım. Başörtülü olmak da yetmezi, demek istediğimi anlamışsındır umarım. Mesela ibb'de genelde başörtülü alıyolar ama dediğim gibi siyasetten çevren olması lazım
Ben de ziraate girdim ama bizim alan soruları çok zordu. Hatta biz bütün sınıf girmiştik nerdeyse, 30 puanı geçen olmamıştı düşün. Benim bi sınıf arkadaşım kondaya düzenli bir iş bulamayında 4 sene önce ziraate başvurmuş servis görevlisi pozisyonuna. O zaman sınavsız almış ilk defa. Sadece mülakatla girmiş. Mğhendislik yapmıyo ama huzurluyum en azından diyodu. evet bankalarda yoğun ama ben şansımı denıycem. Zaten yaş olarak bu sene son, seneye yaşım tutmuyo. Bir de muhasebe, hukuk felan soracaklarmış. Hiç bilmediğim konular ama netten bişeyler bulup çalışıcam bakalım sınava
Ahan da bugün aldıklarımİlk defa yelek giyecem bakalım
anladğım kadarıyla düşük yapmışsın geçmiş olsun canım,bende 5 aylık hamileyken düşük yaptım kızım olucaktı dr.bana 7 ay korunucan dedi rahimin kendini toparlaması için.kızlar nasılsınız umarım herkesler iyidir..
ben çarsamba gnü geldim eve.duramadım orda..
evimi özledim dedim.eşimi özledim dedim..
o evde son mutlu günlerim vardı hatırası var uzaklasmak istiyorum dedim..
eve geldim de ne oldu ki..derdim de benle geldi.
yatagıma yatnca aklımda,banyoya girince aklımda..
en son bu evden ne mutlu çıkmıstım diye düşünüp duruyorum.
20 gün önce ne mutluydum Adana ya gidicem diye..
annemde yalnz bırakmadı saolsun benle geldi.
gelen giden oluyor işte..hayat işte geçip gidiyor...
doktoruma da gittim..aslında ona hem kızgın gibiyim neden önce bilemedi acaba bi ihmal mi yaptı diye,hem de güveniyorum yine ona gittim..
biraz dertleştik biraz ağladım..
son gittigimde kesin kız demişti ne mutlulukla ayrılmıstım bu odadan die düşünüp ağladım..
kontrol etti için temiz dedi ama 3 ay korunma verdi.
neden verdi anlamadım.Adana daki doğumu yaptıran doktor vermemişti.
zaten pcos görünüyor korunmana gerek yok öle hemen de olacak mı demişti.
benden haberler bu kadar işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?