Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam yahu artık hanım demicem abla dicem:)) bi mesajında 2 haftadır diyet yaptığını okudum da sanki, yanlış görmüşüm demek ki:)

valla ablalik bi tarafim varmi bilmem 24 yasindayimda
yok yok o diyet yapan ben degilim,
ben saldim cayira mevlam kayira bu aralar :18:

e tabi bir derdim var'dan çıkamadığın için seni burda görünce şaşırmaları normal

ay nörim yaaa vakit geciriyorummm

Canım çok teşekkür ederim iltifatların için. Ben güzel bir hatun sayılmami,düşün ben bile bu kadar değiştiysem Sen içinden deki ben istediğim herşeyi giyicem. İnanki zor değil ama ben sabrettim. Hayatım boyunca hep kısa süred ekilo vermeye çalıştım ama malesef yemek yemeyi öğrenmek lazımmış. Hayatımda iilk defa kilo almadan yaşamayı başarabiliyorum. Kilosunu koruyan insanların yaptıkları bana mucize gibi gelirdi. Lisede 75-80 kiloydum düşün. Bakalım bi 10 kilo daha vermem lazım. Bu son kilolar daha zor gidiyo ama imkansız değil

Umarım sen de başarırsın ki sen benden çok gençsin

Kızlar ben bu gazla birlikte koşu bandına doğru ilerliyorum artık ordan duşa ordan yemek yapmaya gece gelmeye çalişiciim .Öpüyorummm kocaman

valla ablalik bi tarafim varmi bilmem 24 yasindayimda
yok yok o diyet yapan ben degilim,
ben saldim cayira mevlam kayira bu aralar :18:

[/B][/COLOR]

ben de 20 yaşındayım yaşlarımız yakınmış, burda genelde yaş ortalaması 30 olunca seni de bayağı büüyksündür diye tahmin etmiştim ne bileyim:) gene başlarsın yeter ki pes etmeyelim dimi:)

Umarım başarıcam hep internette başarı öykülerini okur resimlere bakardım .Ama o imrendiğim kişiler gibi biriyle konuşmak çok başka birşey .Ben hiç zayıf olmadım,şimdi annem çok hasta engelli de zaten o o kadar istiyor ki beni zayıf görmek onun için başarmalıyım bu sefer.
Ne zaman umudumu kaybetsem resimlerine bakıcam bundan sonra bi şebnem feraha hayranım bir de sana :)))

canım çok geçmiş olsun anneciğine.Bak önunde çok güzle bir hedeifn var, annen için zayıflamak istemen ne kadar güzel. Anne yüreğü farklıdır tabii, çok istiyodur senin sağlıklı olmanı. Yaşın çok genç ama sakın bu gençliğe kanıp hızlı kilo vermeye çalışma. Mutlaka sabah, öğleni akşam ekmeğini ye. Pirinç pilavıi kızartma ürünleri, fast food ve şerbetli tatlıları çıkar hayatından. Yemeklerı sıvıyağ ya da zeytinyağ ile yap. Haftada en az 4 gün yürümeye çalış.

canım çok geçmiş olsun hiçmerak etme hep beraber vereceğiz kiloları

böyle biriktirince geçmişi okumak çok zor oluyor...

geçmiş olsun zanım... b vitaminini eksik etme hiç...

hayırlı olsun...bu sayede henm sen hayatında kısa süreli de olsa değiş,klik yapmış olursun.. hem de ev halkı kendi başının çaresine bakmayı öğrenir..
ben yıllarca gündüz çalıştım... gece de çalışsam yatıya kalabilecek yardımcım oluyordu hep... ama şimdi nöbetli çalışıyorum... yardımcım da yok üstelik.. ev halkının performansı gözlerimi yaşartıyor eşim sofra kurup kaldırıyor.. hatta canları evde olandan farklı bir şey isterse pişirmeye çalışıyorlar.. geçen nöbetimde oğlum makarna yapmış... ilk dneme.. zeytinyağını kaçırınca tadı biraz tuhaf olmuş ama olsun..

Ahan da bugün aldıklarım İlk defa yelek giyecem bakalım

Eklentiler

• $20120928_163756 (1).webp
    12 KB · Görüntüleme: 53

yok canımya bizim işimiz olmaz partiyle filan olsa zaten havada kaparlar sırf başörtülü diye neyse o konulara girmeyeyim memleketin hali ortada...

inşallah kazanırsın canım çıkmış soruları bulursun içlerinden çıkıyor baya...

bugünde akşam oldu işler azaldı 1 saat sonra çıkarım ama üretime bakıyım...

hepinize sevgiler....

he bu arada cuma sapıtması yaşandı 2 minik kurabiye hüplettim kaşla göz arasında...ama iş yerime ara öğün getirmenin büyük faydasın gördüm ben kızlar tek çare bunu buldum yoksa acıktıkça kurabiye yerdim yada çikolata en azından bundan kurtuldum...hepinizin katkısı büyük insan bilirde bazı şeyleri uygulayamaz ben bunun örneğiyim malesef...

öptüm herkesleri

kızlar nasılsınız umarım herkesler iyidir..

ben çarsamba gnü geldim eve.duramadım orda..
evimi özledim dedim.eşimi özledim dedim..
o evde son mutlu günlerim vardı hatırası var uzaklasmak istiyorum dedim..

eve geldim de ne oldu ki..derdim de benle geldi.
yatagıma yatnca aklımda,banyoya girince aklımda..
en son bu evden ne mutlu çıkmıstım diye düşünüp duruyorum.
20 gün önce ne mutluydum Adana ya gidicem diye..

annemde yalnz bırakmadı saolsun benle geldi.
gelen giden oluyor işte..hayat işte geçip gidiyor...

doktoruma da gittim..aslında ona hem kızgın gibiyim neden önce bilemedi acaba bi ihmal mi yaptı diye,hem de güveniyorum yine ona gittim..
biraz dertleştik biraz ağladım..
son gittigimde kesin kız demişti ne mutlulukla ayrılmıstım bu odadan die düşünüp ağladım..
kontrol etti için temiz dedi ama 3 ay korunma verdi.

neden verdi anlamadım.Adana daki doğumu yaptıran doktor vermemişti.
zaten pcos görünüyor korunmana gerek yok öle hemen de olacak mı demişti.

benden haberler bu kadar işte..

anladğım kadarıyla düşük yapmışsın geçmiş olsun canım,bende 5 aylık hamileyken düşük yaptım kızım olucaktı dr.bana 7 ay korunucan dedi rahimin kendini toparlaması için.
üzme kendini sağlığın yerinde yine olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…