Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bi msjında kendi dr.um izmitte kaldı yazmışsın dr.un kimdi bende izmitteyim

Hoşgeldin canım evine. en iyisini yapmışsın, eşinle daha kolay atlatırsınız canım. Seni çok merak ettik.

Doktoruna güvenmen çok güzel, daha önce anlaşılmayan bir durummuymuş. Ne hikayeler var canım, asla çocuğun olmaz diyip yıllarca umutsuz yaşayıp sonra çocugu olanlar. Senin allahtan hamile kalamama durumun yok, artık rahatsızlığın da belli olduğu için doktorun daha kontrollü olur. Herşey yoluna girer zamanla merak etme

meryemim gelmis canim kuzummmm iyiki geldin, merak etmistik seni,
dünde yazmayinca dedik acaba vaktimi kisitliydi..
evine dönmen iyi olmus gülüm kendi evinde esinin yaninda umarim daha rahat atlatirsin bu dönemi.
Bencede rahminin toparlanmasi icin korunma vermistir doktor ama tabi bilemiyorum simdi,
Insallah daha iyisindir,
kisa zamanda kendini toparla lütfen
Rabbim daha en kisa zamanda yine bir bebis nasip eder insallah.
Simdi cikmam lazim cok öpüyorum, ugra buralara yine yaa..

saol arkadaşım.evet düşük yaptım rahim agzı yetersizliğinden 23.haftamda..
benimde kızım olacaktı..
senin sorunun neydi?
bi msjında kendi dr.um izmitte kaldı yazmışsın dr.un kimdi bende izmitteyim
canım ben gölcükteyim. doktorum aile tıp ve Konak Has. M.Veysel Besnili..

senin doktorun kimdi?memnunmsun?

saol özlemcim bilmiyorum ki kimisi önceden bilinmez 2 sancıyla hemen acılır böle hastaların rahmi diyor..
kimiside beni muayene ederken farkedip dikiş atıldı diyor..
ama benim doktorumm her muayenede usg de ben bunun kontrolünü yaparım öle bir riskin yoktu senin bi anda olmus diyor.
doktoruma güveniyorum bir yandan diyorum 1 yıl tedavi gördüm onunla hamile kaldım beni iyi tanıyor vucudumu biliyor..basımdan gecen bu olayda da yanımdaydı..

bi yandan da diyorum acaba daha iyi birini bulup sil bastan mı baslasam(

bilemiyorum sizlerde bana fikir verirmisiniz?

keşke kilolarımdada liste başı olaydım sabahtan beri elma kompostosu ,ögleden sonra lahana çorbası içiyorum şu 3 günde zor geçicek gibi görünüyor kilolarımız aynı

bazen fazla spor yaptıgımı düşünüyorum spor hocasına sorunca sporun bir zararı olmaz dedi

Ahan da bugün aldıklarım İlk defa yelek giyecem bakalım
yelegin çok güzel güle güle giy

benim dr.um cankat ta (artık cankatan olmuş)Mehmet Ataman dı harika bi dr.
sorunum ise prolaktin yüksekliği yani süt hormonu,düşükten tam 6 yıl sonra bi oğlum oldu
tam ümidi kesmiştim yok benim çocuğum olmaz diye..
çook tedaviler gördüm olmadı iş kafada bitiyordu dr.öyle dedi kafana takmıcaksın tam ümidi kestiğim anda hamile olduğumu öğrendim
ve 2 hamileliğimde kanamalı geçti malesef

Canım eger o doktorun referansları ıyıyse bence degıstırme doktorunu. Sonucta onunla yola baslamıssın, 1 yıldır geçirdiğin süreci o biliyor. Sen daha önce bu doktora gitmeden araştırmıştın değil mi başka doktorları.

Canım gerçektende süper olmuş bayıldım
Çok daha genç ve dinç gördüm seni resimlerde

Tekrar hoşgeldin ama bu sefer bir yere kaybolmak yok arar buluruz kulağından tuttuğumuz gibide seni buraya getiririz olmayacak yoksa

Çok güzel gerçekten gülle gülle giy bende bayılırım o tip yelekli takımlara ama tabi bu bedenle cins durur bir zayıflayayımda gardorap komple değişecek nasılsa

Canım kıyamam ben sana yaaa
Şu anda acın daha çok taze ama asla umutsuzluğa kapılma zorda olsa bu acı hafifleyecek, seni seven ve yolunu gözleyen eniştemde dahil bir sürü arkadaşının desteğiyle inşallah üstesinden geleceğiz

Rabbime her gece dua ediyorum yüreğindeki yangını bir nebzede olsun söndürsün ve sana en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin hayırlısıyla diye

Canım Kaderde maalesef bunu yaşamakta varmış
Bence doktoruna güvenmeye devam et canım eminim oda asla böyle olmasını istemezdi
Dediğin gibi seni en iyi tanıyanlardan biri doktorun şimdi değiştireyim desen yine tekrar yeni birine alışmaya uğraş, güven kazanmaya çalış bunlar hep senin için gerginlik olur
Stresten uzak duruyoruz bu 3 ay'ı çok iyi değerlendirip sağlıklı bir şekilde beslenip az daha kilo veriyoruz ve ondan sonrada Rabbimin de izniyle fıstık gibi bir anne olma yoluna ilerliyoruz

Eminim eşinde seni çok özlemiştir ve birlikte herşeyin üstesinden geliceğinize inanıyorum
Sen yeterki dua etmeye devam et ve stresten uzak dur kafanı senaryolarla bulandırma canım iddadaşım

canım çok geçmiş olsun hiçmerak etme hep beraber vereceğiz kiloları
Canım benim çok teşekkürler,inşallah vereceğiz yeter bu kadar taşıdığımız bu gereksiz yükü.
,
süper valla güle güle giy:)benimde deri ceket hevesim var ilk işim deri ceket almak olacak kilo verincee:))

teşekkür ederim gerçekten çok istiyo birde onun başına ne geldiyse kilolarından geldi benim için çok korkuyo.dediklerini dikkate alıcam.spor şart mutlaka ama yürümek yeterli olur mu sence koşu bandına çıkıyorum fazla dışarı çıkamadığımdan

merhabalar herkese
meryemim hoşgeldin canım bence de eşinle beraber daha kolay atlatısın bu günleri canım hem anneciğin de gelmiş senle iyi olmuş sen hele bir kendini topla dualarımız sseninle canım
şimal hoşgeldin canım sen de bir daha kaybolma ama
umutcum hemen şimdi bakıyorum ben de saçlarına şimdiden güle güle kullan deyim ama
egedeniz spor listesine alamadım canım benden sonra yazmışsın kusura bakma emi
özlemcim iyi günlerde giy yeni kıyafetini canım
yeni gelenler tekrar hoşgeldiniz aramıza

Son düzenleme:
Yine nereye kayboldunuz kızlar yaaaawwwwwwww :122: :122: :122:

Haftasonu moduna girdi herkes galiba yine

Bence kesinlikle çooook büyük farklar olucak
O konuda hepimize güveniyorum

Benim de içime doğuyor valla:) Herkes azimli iradeli maaşallah, devamı olur inşallah. Bi zayıflayayım vallahi bütün fotoğraflarımı eklicem ki zayıflamak isteyenlere ilham olsun:)) Allah'ım o günleri göster amiinn:)

Son düzenleme:

inşallah canım hep beraber görürüz o günleri

inşallah canım hep beraber görürüz o günleri

Amin:) Sadece kendimin değil hepinizin de istediği kiloya gelmesini en az kendime istediğim kadar istiyorum yemin ederim:) Siz verdikçe ben kilo veriyormuşum gibi hissediyorum, Allah hepinize sabır,güç versin hevesiniz de hiç bitmesin inşallah

İnşallah bayrama kadar bile baya bir fark olur
Sonuçta daha 4 hafta var önümüzde
En kötü ihtimalle yılbaşında ilk hedefim olan 99'a ulaşmış olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…