kızlar nasılsınız umarım herkesler iyidir..
ben çarsamba gnü geldim eve.duramadım orda..
evimi özledim dedim.eşimi özledim dedim..
o evde son mutlu günlerim vardı hatırası var uzaklasmak istiyorum dedim..
eve geldim de ne oldu ki..derdim de benle geldi.
yatagıma yatnca aklımda,banyoya girince aklımda..
en son bu evden ne mutlu çıkmıstım diye düşünüp duruyorum.
20 gün önce ne mutluydum Adana ya gidicem diye..
annemde yalnz bırakmadı saolsun benle geldi.
gelen giden oluyor işte..hayat işte geçip gidiyor...
doktoruma da gittim..aslında ona hem kızgın gibiyim neden önce bilemedi acaba bi ihmal mi yaptı diye,hem de güveniyorum yine ona gittim..
biraz dertleştik biraz ağladım..
son gittigimde kesin kız demişti ne mutlulukla ayrılmıstım bu odadan die düşünüp ağladım..
kontrol etti için temiz dedi ama 3 ay korunma verdi.
neden verdi anlamadım.Adana daki doğumu yaptıran doktor vermemişti.
zaten pcos görünüyor korunmana gerek yok öle hemen de olacak mı demişti.
benden haberler bu kadar işte..
doktoruma da gittim..aslında ona hem kızgın gibiyim neden önce bilemedi acaba bi ihmal mi yaptı diye,hem de güveniyorum yine ona gittim..
son gittigimde kesin kız demişti ne mutlulukla ayrılmıstım bu odadan die düşünüp ağladım..
saol arkadaşım.evet düşük yaptım rahim agzı yetersizliğinden 23.haftamda..anladğım kadarıyla düşük yapmışsın geçmiş olsun canım,bende 5 aylık hamileyken düşük yaptım kızım olucaktı dr.bana 7 ay korunucan dedi rahimin kendini toparlaması için.
üzme kendini sağlığın yerinde yine olur
canım ben gölcükteyim. doktorum aile tıp ve Konak Has. M.Veysel Besnili..bi msjında kendi dr.um izmitte kaldı yazmışsın dr.un kimdi bende izmitteyim
Hoşgeldin canım evine. en iyisini yapmışsın, eşinle daha kolay atlatırsınız canım. Seni çok merak ettik.
Doktoruna güvenmen çok güzel, daha önce anlaşılmayan bir durummuymuş. Ne hikayeler var canım, asla çocuğun olmaz diyip yıllarca umutsuz yaşayıp sonra çocugu olanlar. Senin allahtan hamile kalamama durumun yok, artık rahatsızlığın da belli olduğu için doktorun daha kontrollü olur. Herşey yoluna girer zamanla merak etme
keşke kilolarımdada liste başı olaydım sabahtan beri elma kompostosu ,ögleden sonra lahana çorbası içiyorum şu 3 günde zor geçicek gibi görünüyor kilolarımız aynıdiyete başlayalı 1 hafta olmadı ama yinede yazayım 100.5 le başladım şimdi yemekten sonra 98 çıkıyorum yinede bişeydir
bu arada spor yaparlara kocaman bi maşallah diyorum bu ne azim dir böyle :)azıcık banada bulaştırın
bazen fazla spor yaptıgımı düşünüyorum spor hocasına sorunca sporun bir zararı olmaz deditoksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
valla bende hiç gitmedim yaklaşık 4 yıldır bu topikteyim aldım verdim doğurdum düşük yaptım ... valla kopamıyorum ama fayda da görüyorum ocak ayında başladım 96 ile hazirandan bu yana 80 lerdeyim hedefim şimdilik 70 evlendiğimde 10 yıl önce 73 tüm boyum 166 70 ideal diye düşünüyorum kendimce
devamlı paylaşımda bulunursan 2 haftaya girersin listeye aslında listeden daha çok azim önemli azimliysen seneye yaza milleti şaşırtalım diyosan hoş he
geldin bu arada genele vurursak haftada 1 kilo doğal olarak istikrarlı verebiliyoruz diyetisyenlerde normali bu diyo zaten kolay gelsinn
hedef aynııı hadi hayırlısı
yağmurgözlüüüüü sanki kilo işini saldın gibi bide bu aralar mutsuzmusun espiriler yapardın daha çok paylaşırdın nidennn kiii aceppp
ooo topladığın fındıkları tüketip geleceksen fındık kilo yaparrr:))))))))))
elllerinee sağlık vallla fadime bacııı listenin başına oturdun maşşallah inmiyosunnnnnn tebr,ik ederimm
yelegin çok güzel güle güle giyAhan da bugün aldıklarımİlk defa yelek giyecem bakalım
saol arkadaşım.evet düşük yaptım rahim agzı yetersizliğinden 23.haftamda..
benimde kızım olacaktı..
senin sorunun neydi?
canım ben gölcükteyim. doktorum aile tıp ve Konak Has. M.Veysel Besnili..
senin doktorun kimdi?memnunmsun?
saol özlemcim bilmiyorum ki kimisi önceden bilinmez 2 sancıyla hemen acılır böle hastaların rahmi diyor..
kimiside beni muayene ederken farkedip dikiş atıldı diyor..
ama benim doktorumm her muayenede usg de ben bunun kontrolünü yaparım öle bir riskin yoktu senin bi anda olmus diyor.
doktoruma güveniyorum bir yandan diyorum 1 yıl tedavi gördüm onunla hamile kaldım beni iyi tanıyor vucudumu biliyor..basımdan gecen bu olayda da yanımdaydı..
bi yandan da diyorum acaba daha iyi birini bulup sil bastan mı baslasam(
bilemiyorum sizlerde bana fikir verirmisiniz?
benimde kızım olacaktı..
senin sorunun neydi?
saol özlemcim bilmiyorum ki kimisi önceden bilinmez 2 sancıyla hemen acılır böle hastaların rahmi diyor..
ama benim doktorumm her muayenede usg de ben bunun kontrolünü yaparım öle bir riskin yoktu senin bi anda olmus diyor.
doktoruma güveniyorum bir yandan diyorum 1 yıl tedavi gördüm onunla hamile kaldım beni iyi tanıyor vucudumu biliyor..basımdan gecen bu olayda da yanımdaydı..
Aaa bu arada belirteyim; evimizde Rapunzel dönemi sona erdi. Kalçalarıma kadar uzanan saçlarımı gidip kestirdim bugün. Çok kısaltmadım, sırtımda, ama gene de büyük değişiklik benim için. Dalgalı fön çektiği için modeli tam anlayamadım, çocuğa model tarif etmemiştim, hafif katlı, pratik bir saç olsun dedim, öyle de yaptı. Resim yükledim, bir tuhaf açıdan çekilmiş ama gene de bakın bakalım :)))
herkese merhaba yeniden... ben buranın sıkı takipcisiyim ama ne zaman yazıp aranıza katılayım desem hep bişeyler oldu engel olacak heralde bende engellere takılmaya pek müsaittim neyse uzun zaman önce beraber yola çıkalım dediğim arkadaşlarımın şuan 30-35 kilo vermiş olduklarını görmek çok güzel sizin adınıza çoookkk ama çoookk mutluyum sanırım artık bende yetti artık diyeceğim kıvama gelip geçtim işte o yüzden yeniden merhaba
Ahan da bugün aldıklarımİlk defa yelek giyecem bakalım
benimde kızım olacaktı..
senin sorunun neydi?
Canım benim çok teşekkürler,inşallah vereceğiz yeter bu kadar taşıdığımız bu gereksiz yükü.canım çok geçmiş olsun hiçmerak etme hep beraber vereceğiz kiloları
,Ahan da bugün aldıklarımİlk defa yelek giyecem bakalım
canım çok geçmiş olsun anneciğine.Bak önunde çok güzle bir hedeifn var, annen için zayıflamak istemen ne kadar güzel. Anne yüreğü farklıdır tabii, çok istiyodur
senin sağlıklı olmanı. Yaşın çok genç ama sakın bu gençliğe kanıp hızlı kilo vermeye çalışma. Mutlaka sabah, öğleni akşam ekmeğini ye. Pirinç pilavıi kızartma ürünleri, fast food ve şerbetli tatlıları çıkar hayatından. Yemeklerı sıvıyağ ya da zeytinyağ ile yap. Haftada en az 4 gün yürümeye çalış.
Yine nereye kayboldunuz kızlar yaaaawwwwwwww :122: :122: :122:
Haftasonu moduna girdi herkes galiba yine
Ben burdayııım:)
Hele şükürbir ses bir görüntü
sıkılmıştım tek başıma kalmaktan
:) Sence 2013 yazını fit olarak geçirebilecek miyiz ceco abla:)
Bence kesinlikle çooook büyük farklar olucak
O konuda hepimize güveniyorum
Benim de içime doğuyor valla:) Herkes azimli iradeli maaşallah, devamı olur inşallah. Bi zayıflayayım vallahi bütün fotoğraflarımı eklicem ki zayıflamak isteyenlere ilham olsun:)) Allah'ım o günleri göster amiinn:)
inşallah canım hep beraber görürüz o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?