Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si ____________ - 2 kg. ____________ Ceco34

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,4 kg. ____________ Clutch :81::124:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,3 kg. __________ Tomurcuk :122::124:

veee işte azmin zaferiii

yavrular kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesi tebrik ediyorum

aynen bu şekilde kapışmaya devamm

öpüyorum herkesi , kaçtımmm

elmasınınsalyangozu sende kendine şişkomu diyosun..?
Ben öleyim yaaa..Alıp başımı nereye gideyim oy havar..
Bumudur şişkoluk..

kuşumm ben o resimlerde 82-83 kiloyum. şimdiysee 111. var gerisini sen düşün

o halime dönmeye çalışıyorum. bak birazdan ya da yarın şişko foroğraf da bulup koyacağım. mecbur kalmadıkça çektirmiyorum da

Son düzenleme:
Kızlar ben kaçtım
Felaket uykum geldi yatayımda bari sabah geç kalkmayayım

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın görüşmek üzere byeeeee

bana da müsade uykum geldi benim de yarın erken kalkacağım yine dersane var sonra da büyük kızımla kardeşime gideceğiz

Ne olursa olsun yine de zayıf görünüyorsun..
Zaten benden hem uzunsun hem gençsin.:))
Ben yinede alıp başımı gideyim böhüüü....

bana da müsade uykum geldi benim de yarın erken kalkacağım yine dersane var sonra da büyük kızımla kardeşime gideceğiz

Asuuu sendemi dersaneye gidiyorsun.?

Ayyy bu sene ben çok rahatım yaa atayım havamı.:))

İyi geceler zayıflayan hanımlar..

yeterli canım, zaten asla ağır salon sporları önerilmiyo. Haftada 4den az 5den fazla yürüme. Daha dogrusu sadece diyet için değil, hayat boyu kaç gün yürümeye fırsatın olacaksa o kadar yürü

Ben de onu dıyecektım yaa. Baktım baktım şişko foto göremedim. En şişko halim yazmışsın eşini oğlun ve senin olduğun fotoya. Eğer o kilona dönmek istiyorsan gerçekten çok iyiymiş o zamanki kilon

nursena yaptınmı sosunu canım ellerine sağlık
afiyetle yiyin inşallah
yaptım asu bide nette domates rendesiyle yapılan bi turşu bulmuştum onu yaptım bakalım olcakmııı
haftayada zeytin alıp yapıcam becerebilirsem kışın yeriz beraber:)))))))
HAFTANIN 1.si ____________ - 2 kg. ____________ Ceco34

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,4 kg. ____________ Clutch :81::124:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,3 kg. __________ Tomurcuk :122::124:
hepinizi tebrik ederim yenacım seninde ellerin dertgörmesin saol
bende diyorum nerde şişman aradım süper olursun inşallah istediğin kiloya gelirsin pekii 110 kiloya ne kadar sürede ulaştınki

ellerine sağlık canım turşu nasıl oluyormuş bana da bilgi ver bakalım ben yarın biraz daha alayım domates diyorum da
bu aralar iyice domates bibere sardım:)2 gündür de kırmızı biber közlüyorum egedenizin kulakları çınlasın eylemlerim devam edecek gibi görünüyor:)

herkese günaydın
küçük kızımı dersaneye gönderdim (yena duyma sen)akşam kırmızı biber közlemiştim fırında onları soydum çekirdeklerini çıkardım giderken kardeşime götüreceğim salata felan yaparız taaa baharda başladığım yeğenimin yeleğinden azcık ördüm bitireyim artık havalar serinliyor
bitince de yeni doğacak ilk kız yeğenime bişeyler yapmak istiyorum inşallah
9 gibi büyük kızımı uyandırıyım diyorum sonra da hazırlanıp çıkarız eşime kahvaltılık bişeyler hazırladıktan sonra tabii
akşama kadar olmam artık akşam görüşürüz

günayydın asuuu hemen vreyim KAHVALTILIK TURŞU

Malzemeler:
1 Kg domates (rendelenmiş)
yarım kg sivri biber
2 yemek kaşığı turşu tuzu (kalın tuz)
5-6 dal nane yaprağı (doğranmış)
5-6 dal maydanoz (doğranmış)
1 baş sarımsak (doğranmış)
Yarım çay bardağı üzüm sirkesi
1 çay bardağı zeytin yağı
1 çay kaşığı limon tuzu

Yapılışı :
Büyük bir kase içerisine Sivri biberler küçük küçük doğranır. Domatesin kabukları soyularak küp şeklinde veya rendelenir(ben rendeledim.) aynı kaba nane, maydanoz, sarımsaklar, zeytin yağı, sirke ile tuz karıştırılır. Karışım turşu kavanozuna doldurulur. Kapağını sıkıca kapatılarak 15 gün buzdolabında bekletelim Daha sonra açıp tüketebilirsiniz . Afiyet olsun.. netten aldım yaptım bunun haricinde iine bide reyhan doğradım bakalım nasıl olcak dolaba koydum bekliyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…