HAFTANIN 1.si ____________ - 2 kg. ____________ Ceco34
HAFTANIN 2.si ____________ - 1,4 kg. ____________ Clutch:81: :124:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,3 kg. __________ Tomurcuk:122: :124:
elmasınınsalyangozu sende kendine şişkomu diyosun..?
Ben öleyim yaaa..Alıp başımı nereye gideyim oy havar..
Bumudur şişkoluk..
ekledim dizi bakmaya gidiyorum döneceğim
kuşumm ben o resimlerde 82-83 kiloyum. şimdiysee 111. var gerisini sen düşün
o halime dönmeye çalışıyorum. bak birazdan ya da yarın şişko foroğraf da bulup koyacağım. mecbur kalmadıkça çektirmiyorum da
bana da müsade uykum geldi benim de yarın erken kalkacağım yine dersane var sonra da büyük kızımla kardeşime gideceğiz
Ne olursa olsun yine de zayıf görünüyorsun..
Zaten benden hem uzunsun hem gençsin.:))
Ben yinede alıp başımı gideyim böhüüü....
Asuuu sendemi dersaneye gidiyorsun.?
Ayyy bu sene ben çok rahatım yaa atayım havamı.:))
kıskanç yena kıskanç yena
uğraşasım var :)
Canım benim çok teşekkürler,inşallah vereceğiz yeter bu kadar taşıdığımız bu gereksiz yükü.
,
süper valla güle güle giy:)benimde deri ceket hevesim var ilk işim deri ceket almak olacak kilo verincee:))
teşekkür ederim gerçekten çok istiyo birde onun başına ne geldiyse kilolarından geldi benim için çok korkuyo.dediklerini dikkate alıcam.spor şart mutlaka ama yürümek yeterli olur mu sence koşu bandına çıkıyorum fazla dışarı çıkamadığımdan
kuşumm ben o resimlerde 82-83 kiloyum. şimdiysee 111. var gerisini sen düşün
o halime dönmeye çalışıyorum. bak birazdan ya da yarın şişko foroğraf da bulup koyacağım. mecbur kalmadıkça çektirmiyorum da
yaptım asu bide nette domates rendesiyle yapılan bi turşu bulmuştum onu yaptım bakalım olcakmııınursena yaptınmı sosunu canım ellerine sağlık
afiyetle yiyin inşallah
hepinizi tebrik ederim yenacım seninde ellerin dertgörmesin saolHAFTANIN 1.si ____________ - 2 kg. ____________ Ceco34
HAFTANIN 2.si ____________ - 1,4 kg. ____________ Clutch:81: :124:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,3 kg. __________ Tomurcuk:122: :124:
bende diyorum nerde şişman aradım süper olursun inşallah istediğin kiloya gelirsin pekii 110 kiloya ne kadar sürede ulaştınkikuşumm ben o resimlerde 82-83 kiloyum. şimdiysee 111. var gerisini sen düşün
yaptım asu bide nette domates rendesiyle yapılan bi turşu bulmuştum onu yaptım bakalım olcakmııı
haftayada zeytin alıp yapıcam becerebilirsem kışın yeriz beraber:)))))))
hepinizi tebrik ederim yenacım seninde ellerin dertgörmesin saol
bende diyorum nerde şişman aradım süper olursun inşallah istediğin kiloya gelirsin pekii 110 kiloya ne kadar sürede ulaştınki
ellerine sağlık canım turşu nasıl oluyormuş bana da bilgi ver bakalım ben yarın biraz daha alayım domates diyorum da
bu aralar iyice domates bibere sardım:)2 gündür de kırmızı biber közlüyorum egedenizin kulakları çınlasın eylemlerim devam edecek gibi görünüyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?