Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canlarım

Meryem canım hoşgeldin eve gelmekte iyi yaptın bencede...inşallah tez zamanda unutursun...vee yeniden kavuşursun bebeğine sağlıkla..doktoruna güveniyorsan devam et bir süre daha birine alışmak zor...ama rahatsızlığını anlaması gerekmiyormu Allah nasib ederse ikinci gebeliğinde yatarsın hep...

Yena ve Asuman ablacım listeler için ellerinize sağlık..hakkınızı helal edin...

dereceye girenleri tebrik ederim

kızlar dün akşam eve vardım biraz alışveriş yaptım önce...havuçda almışım evde varmış unuttum çok fazla oldu bende bir kısmını yemeklik ve sotelik doğrayıp buzluğa attım tadı değişmez umarım...sonra zeytinyağlı taze fasulye yaptım ama fındık yağıyla yaptım yinede cesaret edemedim sadece zeytinyağlı yapmaya...Özlemcim soğanını kavurmadan yaptım akşam bakıcam tadına...

saat 10a doğru hani misafir ettiğimiz öğretmen çocuk vardıya onun ailesi geldi memlektten çay içtik sohbet ettik derken uyumam gece yarısını geçti çok uykum varrrrrr ev tutmuşlar bütün eşyalarını almışlar birde araba getirmişler valla ne şanslı millet imrendim...saolsunlar çok dua ettiler birde köyden birşeyler getirmişler ordulular ya sarellenin fabrikasından özel yapım bir kavanoz çikolata anammm ben bunu gördüm eşime dedim kaldır hemen onuutehlikeli...

öperim herkesleri şimdi cumartesi kimsecikler olmaz Ebru gelmedinmi daha?

KREM ŞANTİLİ NEFİS POĞAÇA

Hazırlama Zamanı 30 dakika
Pişirme Zamanı 30-35 dakika
Kaç Kişilik 10
Malzemeler
•Yarım pkt margarin yada tereyağı,
•4-5 su bardağı un,
•1 su bardağı ılık süt,
•1 çay bardağı sıvıyağ,
•1 pkt toz krem şanti,
•2 yumurta (1nin akı çökeleğin içine)
•2 kabartma tozu,
•1 tatlı kaşığı tuz,
•
•İçi : Çökelek ve maydanoz, (yumurta akının birisi çökeleğin içine yerken dağılmaması için)
•
•Üzeri: Yumurta sarısı, çörek otu ve susam.
Hazırlanışı
•Yumurta, süt, margarin, sıvıyağ ve toz şanti bir kaba alıp iyice karıştıralım. İçine tuz, kabartma tozu ve elenmiş unu kontrollü bir şekilde ilave edelim. Hamuru iyice yoğuralım. İçi için maydanozu ince kıyalım. İçine çökeleği, maydanozu, 1 yumurta akını birazda tuz - karabiber ekleyip karıştıralım.
•Hamurdan cevizden biraz daha büyük parçalar koparalım. Elimizle şekil verip içine harçtan koyalım. Ağzını büzerek elimizle kapatalım. Sonra ters çevirip kapattığımız tarafı alta getirelim. Yağlanmış tepsiye dizelim. Üzerine yumurta sarısı sürelim. Çörek otu ve susamla da süsleyelim.
•Önceden ısıttığımız fırınımızda 180 'C de yaklaşık 30-35 dk kadar yani kızarana kadar pişirelim.
•Poğaçalarımız servise hazırdır.

sabah kalktım akşama misafir gelecek deneyeyim edim merak ettim kremşantili nasıl olcak diye aman çok işim varr salata ne yapsam aceba diye düşünüyorum akşam hafif bi salata olması lazım akıl verirn kızlar
çaylı kek yaptım
puaça
tavuk göğsü
bide salata lazımm akşam kısır mısır da olmazkii

meryemimmm canımm benimde düşüğüm olmuştu çok zordor bilirim ama içimi rahatlatan onun melek olduğu ve öbürdünyada annesine yoldaş olacağı
EFENDIMIZE Bı SAHABE GELıYOR VESORUYOR -YARASULLAH 3BEBEGI ÖLEN CENNETLIKMıDıR DıYE
EFENDIMIZ EVTCENNETLIKTIR DıYE CVP VERıYOR BUKEZ BAŞKA Bı SAHABA HEYCANLA SORUYOR
PEKı 2 BEBEGI ÖLEN ANNE CENNETLIKMıDıRDıYE EFENDIMIZ ONADA EVET DıYE YANIT VERıYOR BAŞKA Bı SAHABA PEKı 1 BEBEĞı ÖLENDE Mı CENNETLIKTIR DıYOR EFENDIMIZ BUNU ÜZERıNE MÜJDELıYOR
EVET BıRBEBEĞı ÖLEN ANNEDE CENNETLIKTIR BU BEBEK DÜŞÜK BıLE OLSA DıYOR
ÖLEN BEBGıNE SABREDEN ANNE BUNUN ALLAH TAN GELDIGINE ıNANSA VE ıSYANKARALRDAN ALMASA BU ANNEDE CENNETLIKTIR DıYOR

öpüyorum seni melek anneee

Günaydın mutlu hafta sonları

Meryem'cim canım hoşgeldin.Allah'ın izniyle düzelcek herşey.Ben her zaman yanında ve destekçin olucam tatlım...

Yağmur benimde hipofiz bezinde mikroadenom var.Prolaktinim yüksekti.Bi süre ilaç tedavisiyle düşürdüm.Sonrada bitkisel şeylerle.Şuan problemim yok çok şükür ama uzun zamandır mr. çektirmedim geriledi mi bilmiyorum.Aynı zamanda pko var.Onu da kilo vererek ve soğan suyuyla yendim.Şimdi hamile kalmamda problem yok ama kan pıhtılaşmasından 4 kez düşük yaptım bende.Meryemle doktorumuz aynı Veysel Bey...

Günaydın kızlar,

keyifler iyidir inşallah? haftasonu geldi, bol bol gezer dinlenirsiniz umarım. ben dün öğleden sonra annemle dışardaydım. balık aldık balık yaptık onda. kuzenler geldi. güzel bir akşamdı. kuzenimin eşi ne çok zayıflamışsın dedi. en son görüşmemizden sonra 3-4 kilo anca gitmiştir. bu sabahta erken kalktım ama hala uyuyasım var.

Aynurcum iyi olmana çok sevindim bebeğim. İnşallah dün gittiğin doktor da olumlu şeyler söylemiştir. Egedeniz arkadaşımız b vitaminini eksik etme demiş. bir de uyku ve yeme düzenine dikkat et tatlım. stres sıkıntı cıss. bu arada kapışma konusunda haklısın. ben de ekstra dikkatliydim. devam edelim böyle. hatta ceco ve bedii de katılcak sanırım :)

Umutcum saçların çok hoş olmuş. uzun saç yüzü aşağı çekiyor. saçının şimdiki boyu daha yukarı çekmiş, yüzün daha dinç ve diri duruyor bu haliyle. zaten ne kadar güzel bir kadınmışsın, maşallah

Nevincim dünkü kurabiyeler için üzülme, bir haftanın ödülü olmuştur. bugün tam gaz devam. ben de dün akşam parfe yedim, pişman değilim. bugün daha dikkatli olcam ama :)

Meryemcim hoşgeldin, eşinden uzak kalmamışsın iyi ki. zaten annen de gelmiş. zamanla daha iyi hissedersin inşallah canım. şimdi hiç geçmeyecekmiş gibi gelse de zaman saracaktır yaralarını. doktor konusunda benim de nacizane fikrim, eski doktorunun takibinde kal. seni tanımış. ama istanbula gelme imkanın varsa bu konuda uzman bir profesöre durumunu konsülte ettirsen sana yol gösterirdi. küçük yerde, sanırım gölcükteydin, bu konuda uzman bir doktor bulma şansın az olur. seni tanıması da uzun sürebilir. umutlu ol canım. her şey çok güzel olacak sizin için inşallah.

Son düzenleme:
HAFTANIN 1.si ____________ - 2 kg. ____________ Ceco34

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,4 kg. ____________ Clutch :81::124:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,3 kg. __________ Tomurcuk :122::124:

Asuman & Yena ellerinize sağlık. bir sürü emek veriyorsunuz, ne şanslıyız biz :))

Bu hafta liste gayet güzel sanki, kilo verenler artmış, spor yapanlar artmış. inşallah böyle gider hep.

HAFTANIN 1.si ____________ - 2 kg. ____________ Ceco34

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,4 kg. ____________ Clutch :81::124:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,3 kg. __________ Tomurcuk :122::124:

Oooo bende uzun bi aradan sonra 3. lüğe yerleşmişim.Dereceye giremesem de inşallah bundan sonra hep eksi bildirimler yaparım.Banu ve Esra sizleri de kutlarım kızlar.Bu çekişmeler ikili kapışmalar motiveyi artırdı kilo verdirdi bir çoğumuza devam edelim hafta arası da.
YENA her zaman olduğu gibi emeklerini esirgemiyorsun bizden.Çok sağol.Artık seni de liste başı olarak görmek isteriz.Biraz daha gayret etsen eminim ki sende derecede olursun canım...

günaydın canlarım
öperim herkesleri şimdi cumartesi kimsecikler olmaz Ebru gelmedinmi daha?

Geldim kuzum geldim.9,30 a doğru burdaydım.İşlerimi hallettim.Şöyle bir geçmişe baktım.Yine cumartesi oldu ve biz işteyiz.Akşama babam gelecek diye belki erken çıkarım...

Patronun gelininin aşılaması tutmadı bu arada.2. di üstelik.Hayırlısı Allah!tan vakti zamanı gelmemiş demekki

Son düzenleme:

Ebrucum ben de sen ve Banu kilo verince çok seviniyorum. tebrik ederim ikinizi de. Aslında hep takip ettiklerim var kafamda, Nevin, sen, Aynur, Nurgünün kilolarını ayrı takip ediyorum. ben de dahil hepimizin bebişi yok, itiraf edeyim bu saydıklarım kilo verince daha çok seviniyorum. Cecoş da çok az yemesine rağmen veremiyordu, o kadar çabaya şimdi veriyor, onun için de ayrı seviniyorum. Aslında herkes için geçerli, seviniyorum kim kilo verse. ama bebeği olmayanlar verdikçe daha çok seviniyorum. ay anlatamadım derdimi

Anlattın tatlım anlattın.Allah razı olsun.Demek istiyorsun ki bebeği olmayanlar kilo verdikçe bir adım daha yaklaşıyor bebek sahibi olmaya.Hamile kalamama dahil birçok hastalığın sebebi kilo bunu hepimiz biliyoruz.Bende mesela kilo vererek pko derdinden kurtuldum.İnsülin direncim artık daha iyi.Her ne istek ve sebeple olursa olsun inşallah birgün hepimiz istediğimiz kilolara ulaşır hedeflerimizi gerçekleştiririz.Bizi etrafımızdakiler ve akrabalarımız da dahil birçok kişi anlamıyor.Ancak burda yaralarımızı sarabiliyor dertlerimizi paylaşabiliyoruz.Allah ayırmasın bizi birbirimizden zayıflasak da kopmayalım tamam mı :)

günaydın kızlarr!!!
iyi haftasonları!!!
eminim çoğunuz evinizdesinizdir ancak ben bugün işteyim. neyseki sadce 12 ye kadar :)
yaa ben iki gündür biraz cozuttum arkadaşlar, neler yemedim neler ama hepsinden az az...
yine de üzüldüm pişman da oldum ama yemezsem de istediğim şeylerden bu seferde bi süre sonra
dayanamayıp saldıracağımı düşünüyor ve gıdım gıdım da olsa nefsimi körellemeye çalışıyorum.
neyse artık bugün devam edicem kaldığım yerden.

bakalım öğlen menünüzden ne var kopya çekmeye geldim :)

kopmayalım valla Ebrucum. gerçi baen burdan kopmamak için hep kilolu kalmaya çalışacağımdan korkmuyor değilim :)
kilo hakikaten en zararlı şeylerden biri insana. umarım hepimiz kurtuluruz bir an önce fazlalarımızdan.

günaydın,
yediklerin için pişamn olma ama artık yememeye çalış bence canım. zaten az az yiyormuşsun. sıkıntı olmaz bence bu zamana kadar yediklerin de.

valla ben öğlen ne yiycem bilmiyorum. eşim kahvaltı yaparken ben de bir şeyler yerim. off çok sıkıcı yemek düşünmek hakikaten.

yaa benim aralık sonuna kadar 80 e inmem lazımmm

sen 1.5 ayda 16 kıloyu nasıl verdın ya????

günde 1200 kalori beslendim
her gün 1 saat toplamda 6 km yürüdüm.
haftada 4 gün 1 saat plates yaptım.
akşam 6 dan sonra hiç bişey yemedim.
günde sadce 2 dilim sabahları ekmek yedim.
ayrıca benim özel bir durumum var.
ben 65 kilo iken 6 ayda kortizon tedavisi ile
110 kiloya çıktım. o yüzden o kadar kilo aldım.
ve o yüzden vermek zor olmuyor.
çok yiyerek almadım yani kiloları o yüzden koymuyor açlık çekmiyourm.

allh yardımcın olsun bnce verırsın sen 1200kalorıye bı uzmanlamı karar verdın?

tünaydın kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:

Bugün uyandığımda bir baktım eşim yok
Uyanık eminönünde işi vardı dünden söylemişti biz uyurken hemen kaçmış kahvaltı edip gitseydi hem geç olurdu hemde ben niyeti bozup peşine takılabilirdim
Neyse yarın için zaten bir Şişliyi gezmeyi planlıyorduk zaten orada baya bir hareket olmuş olur benim için
Öğleden sonra eşimin anannesine gidiceğiz ( uzun zamandır gitmemiştik evlerinde tadilat var diye )
Artık akşamda ya eşimin halasına çaya gideriz yada büyük ihtimal bir yerlerde çay içer hava alırız
Bu ara adamcağız ne desem kabul ediyor hatta bazen benden önce davranıp hadi şuraya gidelim şunu yapalım diye plan program yapıyor

Geçenlerde hani anlatmıştım ya kuzeninin düğününde kendi kendine bir haftasonu kaçamak yapalım çocuklar olmadan demişti diye :122: dün can sıkıntısından istanbula yakın bir yerlerde otel fiyatlarına bir bakayım dedim hemen dur bende bakayım dedi fiyatları görüncede yaw böyle yerlere bukadar para vereceğimize yurtdışına mı cıksak olmadı kıbrısda olur dedi
Adam günden güne şaşırtmaya devam ediyor valla

Ama kızlar sizlerin bildiği istanbula yakın şöyle güzel doğayla baş başa uygun bir yer varsa benim tercihim yakın bir yerlerden yana olur zaten iki kızı birden ilk kez bırakıcağız iki günlüğüne bari çok fazlada uzaklaşmim

Canım hiç moralini bozma
Hepimiz arada kaçamak yapıyoruz maksat abartmamak. Dediğin gibi insan tamamen hayatından birşeyleri çıkardığında atıyorum 10 - 15 gün dayanıyorsa sonradan birden sapıtıp sanki kıtlıktan çıkmış gibi o şeye saldırıyor
O yüzden en güzeli çok az da olsa arada nefsi körlemek sonuçta ömür boyu o şekilde yaşamayı kabullendik ona göre hayatımızdan birşeyleri çıkartıp dahil ettik

Valla öğlenlik dışardan mı söylüyorsun yoksa iş yerinde mi yapıyorsunuz yemekleri bilmiyorum ama çalışanların çoğu genelde kepek ekmeğine sandeviç + ayran tercih eder tahminim
Dışardan söyleyeceksende ızgara tavuk yada köfte yanında bolca salata ve 1 ayran yada biraz yoğurt olabilir
Hem doyurucu hemde kalorisi fazla olmaz

kızlar o alttaki çizelge yanlış.
110 la başladım 1,5 ay sonra 94,5 oldum.
şu anda 94,5 um. yani aralık sonuna 3 ay var
ve benim 14,5 kilo eksiğim var :)

Valla süper bir sonuç ama seninde dediğin gibi kortizondan şişmişsin yiyerek olsa çok zor olurdu
Umarım çok daha güzel kilolar da verirsin sonrada senin fıstık gibi halini görürüz
Peki çalışırken okadar çok sporu yapabiliyormusun hala :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…