benim dr.um cankat ta (artık cankatan olmuş)Mehmet Ataman dı harika bi dr.
sorunum ise prolaktin yüksekliği yani süt hormonu,düşükten tam 6 yıl sonra bi oğlum oldu
tam ümidi kesmiştim yok benim çocuğum olmaz diye..
çook tedaviler gördüm olmadı iş kafada bitiyordu dr.öyle dedi kafana takmıcaksın tam ümidi kestiğim anda hamile olduğumu öğrendim
ve 2 hamileliğimde kanamalı geçti malesef
HAFTANIN 1.si ____________ - 2 kg. ____________ Ceco34
HAFTANIN 2.si ____________ - 1,4 kg. ____________ Clutch:81: :124:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,3 kg. __________ Tomurcuk:122: :124:
1.fadime02................................600dk
2.asumanzeynep........................200dk
3.dafi.......................................185dk
4.umuttt...................................180dk
5.nursena..................................120dk
6.nevzamansız............................80dk
7.dinbumcum..............................60dk
8.tomurcukkk..............................50dk
spor yapan arkadaşlarımızı tebrik eder emeklerinin tartıya da yansımasını dilerim azminiz bol ve daim olsun inşallah
yapmayanların da haftada en azından 3 gün 30 dk veya 45 dakika yürüyüş yapmalarının sağlıkları için gerekli olduğunu hatırlatmayı bir borç bilirim
nerede hareket orada bereket değil mi
HAFTANIN 1.si ____________ - 2 kg. ____________ Ceco34
HAFTANIN 2.si ____________ - 1,4 kg. ____________ Clutch:81: :124:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,3 kg. __________ Tomurcuk:122: :124:
günaydın canlarım
öperim herkesleri şimdi cumartesi kimsecikler olmaz Ebru gelmedinmi daha?
Oooo bende uzun bi aradan sonra 3. lüğe yerleşmişim.Dereceye giremesem de inşallah bundan sonra hep eksi bildirimler yaparım.Benu ve Esra sizleri de kutlarım kızlar.Bu çekişmeler ikili kapışmalar motiveyi artırdı kilo verdirdi bir çoğumuz devam edelim hafta arası da.
YENA her zaman olduğu gibi emeklerini esirgemiyorsun bizden.Çok sağol.Artık seni de liste başı olarak görmek isteriz.Biraz daha gayret etsen eminim ki sende derecede olursun canım...
Geldim kuzum geldim.9,30 a doğru burdaydım.İşlerimi hallettim.Şöyle bir geçmişe baktım.Yine cumartesi oldu ve biz işteyiz.Akşama babam gelecek diye belki erken çıkarım...
Patronun gelininin aşılaması tutmadı bu arada.2. di üstelik.Hayırlısı Allah!tan vakti zamanı gelmemiş demekki
Ebrucum ben de sen ve Banu kilo verince çok seviniyorum. tebrik ederim ikinizi de. Aslında hep takip ettiklerim var kafamda, Nevin, sen, Aynur, Nurgünün kilolarını ayrı takip ediyorum. ben de dahil hepimizin bebişi yok, itiraf edeyim bu saydıklarım kilo verince daha çok seviniyorum. Cecoş da çok az yemesine rağmen veremiyordu, o kadar çabaya şimdi veriyor, onun için de ayrı seviniyorum. Aslında herkes için geçerli, seviniyorum kim kilo verse. ama bebeği olmayanlar verdikçe daha çok seviniyorum. ay anlatamadım derdimi
Anlattın tatlım anlattın.Allah razı olsun.Demek istiyorsun ki bebeği olmayanlar kilo verdikçe bir adım daha yaklaşıyor bebek sahibi olmaya.Hamile kalamama dahil birçok hastalığın sebebi kilo bunu hepimiz biliyoruz.Bende mesela kilo vererek pko derdinden kurtuldum.İnsülin direncim artık daha iyi.Her ne istek ve sebeple olursa olsun inşallah birgün hepimiz istediğimiz kilolara ulaşır hedeflerimizi gerçekleştiririz.Bizi etrafımızdakiler ve akrabalarımız da dahil birçok kişi anlamıyor.Ancak burda yaralarımızı sarabiliyor dertlerimizi paylaşabiliyoruz.Allah ayırmasın bizi birbirimizden zayıflasak da kopmayalım tamam mı :)
günaydın kızlarr!!!
iyi haftasonları!!!
eminim çoğunuz evinizdesinizdir ancak ben bugün işteyim. neyseki sadce 12 ye kadar :)
yaa ben iki gündür biraz cozuttum arkadaşlar, neler yemedim neler ama hepsinden az az...
yine de üzüldüm pişman da oldum ama yemezsem de istediğim şeylerden bu seferde bi süre sonra
dayanamayıp saldıracağımı düşünüyor ve gıdım gıdım da olsa nefsimi körellemeye çalışıyorum.
neyse artık bugün devam edicem kaldığım yerden.
bakalım öğlen menünüzden ne var kopya çekmeye geldim :)
günaydın,
yediklerin için pişamn olma ama artık yememeye çalış bence canım. zaten az az yiyormuşsun. sıkıntı olmaz bence bu zamana kadar yediklerin de.
valla ben öğlen ne yiycem bilmiyorum. eşim kahvaltı yaparken ben de bir şeyler yerim. off çok sıkıcı yemek düşünmek hakikaten.
yaa benim aralık sonuna kadar 80 e inmem lazımmm
12 kg ne kdrsurede verdınyaa benim aralık sonuna kadar 80 e inmem lazımmm
inersin inşallah canım, 80 olmaz da 85 olur. sen yol almaya başla. gelir gerisi.
12 kg ne kdrsurede verdın
sen 1.5 ayda 16 kıloyu nasıl verdın ya????kızlar o alttaki çizelge yanlış.
110 la başladım 1,5 ay sonra 94,5 oldum.
şu anda 94,5 um. yani aralık sonuna 3 ay var
ve benim 14,5 kilo eksiğim var :)
sen 1.5 ayda 16 kıloyu nasıl verdın ya????
günde 1200 kalori beslendim
her gün 1 saat toplamda 6 km yürüdüm.
haftada 4 gün 1 saat plates yaptım.
akşam 6 dan sonra hiç bişey yemedim.
günde sadce 2 dilim sabahları ekmek yedim.
ayrıca benim özel bir durumum var.
ben 65 kilo iken 6 ayda kortizon tedavisi ile
110 kiloya çıktım. o yüzden o kadar kilo aldım.
ve o yüzden vermek zor olmuyor.
çok yiyerek almadım yani kiloları o yüzden koymuyor açlık çekmiyourm.
günaydın kızlarr!!!
iyi haftasonları!!!
eminim çoğunuz evinizdesinizdir ancak ben bugün işteyim. neyseki sadce 12 ye kadar :)
yaa ben iki gündür biraz cozuttum arkadaşlar, neler yemedim neler ama hepsinden az az...
yine de üzüldüm pişman da oldum ama yemezsem de istediğim şeylerden bu seferde bi süre sonra
dayanamayıp saldıracağımı düşünüyor ve gıdım gıdım da olsa nefsimi körellemeye çalışıyorum.
neyse artık bugün devam edicem kaldığım yerden.
bakalım öğlen menünüzden ne var kopya çekmeye geldim :)
kızlar o alttaki çizelge yanlış.
110 la başladım 1,5 ay sonra 94,5 oldum.
şu anda 94,5 um. yani aralık sonuna 3 ay var
ve benim 14,5 kilo eksiğim var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?