sağol canım Allah razı olsun hepimizin evi bereketli olsun inşaAllahdafi abla sana çok özeniyorum maşallah sabrına..evinin bereketi bol olsun...
NE GÜZEL TAZE TAZE ALMAK BEN AKŞAM KOŞTUR KOŞTUR GİTMEYE ÇALIŞIORUM ECÜŞBÜCÜŞLER KALIYOR AMA YİNEDE İYİDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM PAZARDAN ALMAK..
.
hoş geldin en kısa zamanda kilolarından kurtulursun inşaAllahMerhabalar 31 yaş ve 110 kiloyla aranızdayım.Yapılan yanlış diyetler hızlı kilo vermeler aç gezmeler ve neticesi kilo veremeyen bir bünye....Yardım edin..Ne yemeli ne içmelide
bu direnç kırılsın artık bu açlıklar bi işe yarasın..Neden metabolizmam bana bu kadar ihanet ediyor...Neyse hoşgeldim yinede moral bozmak yok...
tebrik ederim cecoşum şeytanın bacağını kırdınGünaydınnnnnnnnnnnnnn tekrarrrrrrrrrrrrr
Bildirimimi yağıyorum sıkı durun
Umarım geçen haftaki kilomu yanlış hatırlamıyorumduryoksa havam boşa gidecek
Aradım baktım havam boşa gitmiyormuş
Geçen hafta : 113 kg
Bu haftaaaaaa: 111 kg
Farkkkkkkkkkk Allah allahhhhhhhhhhhh 2 kg
Ay sanki 20 kilo vermiş gibi oldu ama uzun zamandan sonra ilk kes 111i görünce havalara uçtum resmen
İnşallah hepimiz patır patır kilolarımızdan kurtuluruzAminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlarrrrrrrrrrr bu arada Fıstık benimmmmmVurcam kırbaçı vurcam kırbacı
Ay sabah sabah az gülmedim
Rabbim hepimizin neşesini daim etsin inşallah... Aminnnnnnnn
bu hafta yuhalanacak olan benih beni yuhalayabilirsiniiiiizzzzzHadi neyse fıstık sizin olsun ben arada bir tur binsem yeteerzaten havancağıza yazık benim olsa altımda kalır
Anam ben yarışları karıştırmışımneyse fıstık uğruna gaza geldim ya o bile yeter
Heee bediiyle olan yarıştada bu hafta yuhalanmamak bile güzel
ellerine sağlık asucum
1.fadime02................................600dk
2.asumanzeynep........................200dk
3.dafi.......................................185dk
4.umuttt...................................180dk
5.nursena..................................120dk
6.nevzamansız............................80dk
7.dinbumcum..............................60dk
8.tomurcukkk..............................50dk
spor yapan arkadaşlarımızı tebrik eder emeklerinin tartıya da yansımasını dilerim azminiz bol ve daim olsun inşallah
yapmayanların da haftada en azından 3 gün 30 dk veya 45 dakika yürüyüş yapmalarının sağlıkları için gerekli olduğunu hatırlatmayı bir borç bilirim
nerede hareket orada bereket değil mi
allh yardımcın olsun bnce verırsın sen 1200kalorıye bı uzmanlamı karar verdın?
tünaydın kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Bugün uyandığımda bir baktım eşim yok
Uyanık eminönünde işi vardı dünden söylemişti biz uyurken hemen kaçmışkahvaltı edip gitseydi hem geç olurdu hemde ben niyeti bozup peşine takılabilirdim
Neyse yarın için zaten bir Şişliyi gezmeyi planlıyorduk zaten orada baya bir hareket olmuş olur benim için
Öğleden sonra eşimin anannesine gidiceğiz ( uzun zamandır gitmemiştik evlerinde tadilat var diye )
Artık akşamda ya eşimin halasına çaya gideriz yada büyük ihtimal bir yerlerde çay içer hava alırız
Bu ara adamcağız ne desem kabul ediyor hatta bazen benden önce davranıp hadi şuraya gidelim şunu yapalım diye plan program yapıyor
Geçenlerde hani anlatmıştım ya kuzeninin düğününde kendi kendine bir haftasonu kaçamak yapalım çocuklar olmadan demişti diye :122: dün can sıkıntısından istanbula yakın bir yerlerde otel fiyatlarına bir bakayım dedim hemen dur bende bakayım dedifiyatları görüncede yaw böyle yerlere bukadar para vereceğimize yurtdışına mı cıksak olmadı kıbrısda olur dedi
Adam günden güne şaşırtmaya devam ediyor valla
Ama kızlar sizlerin bildiği istanbula yakın şöyle güzel doğayla baş başa uygun bir yer varsa benim tercihim yakın bir yerlerden yana olurzaten iki kızı birden ilk kez bırakıcağız iki günlüğüne bari çok fazlada uzaklaşmim
Canım hiç moralini bozma
Hepimiz arada kaçamak yapıyoruz maksat abartmamak. Dediğin gibi insan tamamen hayatından birşeyleri çıkardığında atıyorum 10 - 15 gün dayanıyorsa sonradan birden sapıtıp sanki kıtlıktan çıkmış gibi o şeye saldırıyor
O yüzden en güzeli çok az da olsa arada nefsi körlemeksonuçta ömür boyu o şekilde yaşamayı kabullendik ona göre hayatımızdan birşeyleri çıkartıp dahil ettik
Valla öğlenlik dışardan mı söylüyorsun yoksa iş yerinde mi yapıyorsunuz yemekleri bilmiyorum ama çalışanların çoğu genelde kepek ekmeğine sandeviç + ayran tercih eder tahminim
Dışardan söyleyeceksende ızgara tavuk yada köfte yanında bolca salata ve 1 ayran yada biraz yoğurt olabilir
Hem doyurucu hemde kalorisi fazla olmaz
Valla süper bir sonuç ama seninde dediğin gibi kortizondan şişmişsin yiyerek olsa çok zor olurdu
Umarım çok daha güzel kilolar da verirsin sonrada senin fıstık gibi halini görürüz
Peki çalışırken okadar çok sporu yapabiliyormusun hala :44:
Meryemciğim, en kısa zamanda iyi olmanı diliyorum. Yeni bir bebek seni iyi edecek biliyorum, ona kavuşana kadarki süreyi dinlenerek, hem bedensel hem ruhsal iyileşerek geçirirsin umarım.kızlar nasılsınız umarım herkesler iyidir..
ben çarsamba gnü geldim eve.duramadım orda..
evimi özledim dedim.eşimi özledim dedim..
o evde son mutlu günlerim vardı hatırası var uzaklasmak istiyorum dedim..
eve geldim de ne oldu ki..derdim de benle geldi.
yatagıma yatnca aklımda,banyoya girince aklımda..
en son bu evden ne mutlu çıkmıstım diye düşünüp duruyorum.
20 gün önce ne mutluydum Adana ya gidicem diye..
annemde yalnz bırakmadı saolsun benle geldi.
gelen giden oluyor işte..hayat işte geçip gidiyor...
doktoruma da gittim..aslında ona hem kızgın gibiyim neden önce bilemedi acaba bi ihmal mi yaptı diye,hem de güveniyorum yine ona gittim..
biraz dertleştik biraz ağladım..
son gittigimde kesin kız demişti ne mutlulukla ayrılmıstım bu odadan die düşünüp ağladım..
kontrol etti için temiz dedi ama 3 ay korunma verdi.
neden verdi anlamadım.Adana daki doğumu yaptıran doktor vermemişti.
zaten pcos görünüyor korunmana gerek yok öle hemen de olacak mı demişti.
benden haberler bu kadar işte..
HAFTANIN 1.si ____________ - 2 kg. ____________ Ceco34
HAFTANIN 2.si ____________ - 1,4 kg. ____________ Clutch:81: :124:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,3 kg. __________ Tomurcuk:122: :124:
Tünaydın hepinize:) Dün gece rüyamda 65 kiloya düştüğümü gördüm, ama nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam:) Hatta buraya girip fotoğraflarımı paylaşıyorum tavsiyeler falan veriyordum, herhalde dün geceki konuşmaları bilinçaltı yaptım:)) Allah'ım inşallah gerçek olur bu rüyam:) Bugün uzun süredir görmediğim bir arkadaşımı gördüm ne kadar incelmişsin dedi, boynuna sarıldım resmen kızcağızın zor bıraktım:))
Farkettim de çoğumuz bayrama kadar ya da yılbaşına kadar en az 10 kilo daha vermek istiyoruz. Bence olmayacak bir şey değil, yeter ki çok isteyelim. Dün akşam mesela yemekte kızartma falan vardı, annem kızartma dahi olsa az yağda yapar ama gene de ne gerek var yemeye dimi? Aklıma hemen olmak istediğim dinbumcum'u getirdim, ben yemicem dedim ve yemedim, 1 kase nesfit yedim paşa paşa:)) Hepinizin günü bol hareketli ve sağlıklı beslenmeli geçsin:)
Banucuğum ben Ağva'yı tavsiye ederim, hatırlarsan bu yaz annemlerle gitmiştim. Nehir kenarı çok sakin ve güzel. hatta o kadar sakin ki 1 gece yetiyor insanı dinlendirmeye, uzun kalan sıkılabilir. Motel tarzı işletmeler dolu, yarım pansiyon hizmet veriyorlar (sabah kahvaltı-akşam yemeği) emekleri iyi ve temiz bir yer seçmek biraz güç. Web sitelerinde görüntü süper ama gidince öyle olmuyor. Bizim gittiğimiz yer oldukça güzeldi, daha da güzel (tabi biraz daha pahalı) iki yerin de ismini not etmiştim, ilgilenirsen yollarım sana isimlerini. Bu sezon fiyatlar düşmüştür biraz. Hafta içi giderseniz çok çok uygun olur ama size uyar mı bilmem......
Ama kızlar sizlerin bildiği istanbula yakın şöyle güzel doğayla baş başa uygun bir yer varsa benim tercihim yakın bir yerlerden yana olurzaten iki kızı birden ilk kez bırakıcağız iki günlüğüne bari çok fazlada uzaklaşmim
çok doğru söylüyorsun cecoşum insanın piskolojisi herzaman aynı olmuyor. ben herzaman sevdiklerimi yanımda görmek isterken dayımı kaybettiğimde hiçkimseyi görmek istemedim insanlardan kaçmıştım. dayımın son birkez yüzüne bakmak istemedim seneler geçti hâlaâ içimdedir keşke baksaydım derim ama o an bakmak istememiştim..meryemciğimi bende çok merak ediyorum. sanki kendim yaşamışım gibi geldi.. Rabbim en kısa zamanda acısını unutturacak mutluluklar versin inşaAllahDediğin gibi daha hazır değil herhalde
Umarım en kısa zamanda toparlanır inan her gün aklıma geliyor
İnşallah öncekinden çok daha mutlu ve umutlu döner aramıza
Çooook özledimmmmmmmmmmmm
bende bardağı bırakalı çok oldu canım elimde şişeyle dolaşıyorum bardak bardak tüketilmiyor şişe yanımda oldukca dibini görene kadar içip duruyorum..Valla o konuda bu ara Şabana rakip olabilirim
500 mllik bir şişem var sabahtan akşama kadar elimden düşmüyorAklıma geldikce içiyorum yoksa bana kalsa bende unuturum
Akşamları hele lavaboya birden koşturuyorum eşim bir gün bukadar su içerken altına yapacaksın dışarda olursan diye
Lavabo ve salon arasında parkeleri aşındırdımama gerçekten işe yarıyor
kızlar nasılsınız umarım herkesler iyidir..
doktoruma da gittim..aslında ona hem kızgın gibiyim neden önce bilemedi acaba bi ihmal mi yaptı diye,hem de güveniyorum yine ona gittim..
son gittigimde kesin kız demişti ne mutlulukla ayrılmıstım bu odadan die düşünüp ağladım..
Banucuğum ben Ağva'yı tavsiye ederim, hatırlarsan bu yaz annemlerle gitmiştim. Nehir kenarı çok sakin ve güzel. hatta o kadar sakin ki 1 gece yetiyor insanı dinlendirmeye, uzun kalan sıkılabilir. Motel tarzı işletmeler dolu, yarım pansiyon hizmet veriyorlar (sabah kahvaltı-akşam yemeği) emekleri iyi ve temiz bir yer seçmek biraz güç. Web sitelerinde görüntü süper ama gidince öyle olmuyor. Bizim gittiğimiz yer oldukça güzeldi, daha da güzel (tabi biraz daha pahalı) iki yerin de ismini not etmiştim, ilgilenirsen yollarım sana isimlerini. Bu sezon fiyatlar düşmüştür biraz. Hafta içi giderseniz çok çok uygun olur ama size uyar mı bilmem...
Nehirde sandalla gezinti, bol doğa yürüyüşü, dökülen yaprakların romantizmi... Benim bile gidesim geldi :))
ellerine sağlık yenacım ellerin dert görmesin[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Zeynep957[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD][/TD]
[TD]97,2[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]toksin[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]75,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD]76,2[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]95.5[/TD]
[TD]+1.5[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]93,9[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Fadime02[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD]+2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]84.8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]85,5[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]85,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]106[/TD]
[TD][/TD]
[TD]106[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]112.1[/TD]
[TD]+0.1[/TD]
[TD]113[/TD]
[TD]+0,9[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Mehtabb[/TD]
[TD]90.7[/TD]
[TD]+0.3[/TD]
[TD]93,4[/TD]
[TD]+2,7[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]104[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]104[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]88.4[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]-1,8[/TD]
[TD]86,8[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Umuttt[/TD]
[TD]74.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]74,3[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]75,6[/TD]
[TD]+1,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]82.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]82,5[/TD]
[TD]+0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Tomurcuk[/TD]
[TD]84.4[/TD]
[TD]+0.4[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD]83,7[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]NURGU66 [/TD]
[TD]86.7[/TD]
[TD]+0.6[/TD]
[TD]86,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]doğa3[/TD]
[TD]96 [/TD]
[TD]-0.4[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]90.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]89,8[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]89,7[/TD]
[TD] -0,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]bediican[/TD]
[TD]87.5[/TD]
[TD]-0.4[/TD]
[TD]89,8[/TD]
[TD]+2,3[/TD]
[TD]89,5[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]HürremSultan2012[/TD]
[TD]98.6[/TD]
[TD]+1.4[/TD]
[TD]98,6[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]97,9[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]Elmasalyangozu[/TD]
[TD]111,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD]111,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Mmery[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]Chickpeas[/TD]
[TD]86.9[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]85,8[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]86.9[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]arnazar[/TD]
[TD]93.8[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD]92,6[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]eriny[/TD]
[TD]107.8[/TD]
[TD]-2.2[/TD]
[TD]107,5[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Canm azmin için tebrik ederim seni.İnşallah bayrama kadar daha da incelirsin.Bu arada sormadan edemicem nickinin anlamını yada nerden aklına geldiğini çok merak ettim değişik bir nick :)) Özel değilse paylaşır mısın ?
kızlar size bir şey danışmak istiyorum. şimdi oturduğum apartmana taşınalı 2 ay oluyor. geçen komşulardan biri hoşgeldine gelmek istediklerini söyledi. açıkçası ben zaten bir yıldır evliyin. daha önce oturduğum apartmanda görüşebileceğim kimse yoktu. bu apartmanda da genelde çok yaşlı insanlar ama birkaç genç bayan var. zaten en geç 1 ay içinde işe başlamak istiyorum. çok fazla görüşmem mümkün olmayacak. ama hem yakın hem de mesafeli olmam gerekir galiba. bu ikisini bir arada nasıl yapabilirim ki? bir de nasıl bir menü hazırlayayım? öğleden sonra çaya gelecekler. aklımdakiler tavuklu, şehriyeli salata ve ev poğaçası. bir de tatlı yaparım sanırım. ne yapayım tatlı olarak? başka bir çeşit daha yapmam gerekir mi ayrıca?
yardım ederseniz sevinirim valla. 29 yaşındayım, 1 yıllık evliyim. annemin komşularını falan tanırım, durmam gereken mesafeyi ayarlayabiliyorum ama bana çaya gelecek ilk komşularım olacak bunlar.
saol canım düşünceni çok iyi anladım...ebrucum ben de sen ve banu kilo verince çok seviniyorum. Tebrik ederim ikinizi de. Aslında hep takip ettiklerim var kafamda, nevin, sen, aynur, nurgünün kilolarını ayrı takip ediyorum. Ben de dahil hepimizin bebişi yok, itiraf edeyim bu saydıklarım kilo verince daha çok seviniyorum. Cecoş da çok az yemesine rağmen veremiyordu, o kadar çabaya şimdi veriyor, onun için de ayrı seviniyorum. Aslında herkes için geçerli, seviniyorum kim kilo verse. Ama bebeği olmayanlar verdikçe daha çok seviniyorum. Ay anlatamadım derdimi
aminnnnn....anlattın tatlım anlattın.allah razı olsun.demek istiyorsun ki bebeği olmayanlar kilo verdikçe bir adım daha yaklaşıyor bebek sahibi olmaya.hamile kalamama dahil birçok hastalığın sebebi kilo bunu hepimiz biliyoruz.bende mesela kilo vererek pko derdinden kurtuldum.insülin direncim artık daha iyi.her ne istek ve sebeple olursa olsun inşallah birgün hepimiz istediğimiz kilolara ulaşır hedeflerimizi gerçekleştiririz.bizi etrafımızdakiler ve akrabalarımız da dahil birçok kişi anlamıyor.ancak burda yaralarımızı sarabiliyor dertlerimizi paylaşabiliyoruz.allah ayırmasın bizi birbirimizden zayıflasak da kopmayalım tamam mı :)
kızlar size bir şey danışmak istiyorum. şimdi oturduğum apartmana taşınalı 2 ay oluyor. Geçen komşulardan biri hoşgeldine gelmek istediklerini söyledi. Açıkçası ben zaten bir yıldır evliyin. Daha önce oturduğum apartmanda görüşebileceğim kimse yoktu. Bu apartmanda da genelde çok yaşlı insanlar ama birkaç genç bayan var. Zaten en geç 1 ay içinde işe başlamak istiyorum. çok fazla görüşmem mümkün olmayacak. Ama hem yakın hem de mesafeli olmam gerekir galiba. Bu ikisini bir arada nasıl yapabilirim ki? Bir de nasıl bir menü hazırlayayım? öğleden sonra çaya gelecekler. Aklımdakiler tavuklu, şehriyeli salata ve ev poğaçası. Bir de tatlı yaparım sanırım. Ne yapayım tatlı olarak? Başka bir çeşit daha yapmam gerekir mi ayrıca?
Yardım ederseniz sevinirim valla. 29 yaşındayım, 1 yıllık evliyim. Annemin komşularını falan tanırım, durmam gereken mesafeyi ayarlayabiliyorum ama bana çaya gelecek ilk komşularım olacak bunlar.
[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Zeynep957[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD][/TD]
[TD]97,2[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]toksin[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]75,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD]76,2[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]95.5[/TD]
[TD]+1.5[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]93,9[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Fadime02[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD]+2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]84.8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]85,5[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]85,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]106[/TD]
[TD][/TD]
[TD]106[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]112.1[/TD]
[TD]+0.1[/TD]
[TD]113[/TD]
[TD]+0,9[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Mehtabb[/TD]
[TD]90.7[/TD]
[TD]+0.3[/TD]
[TD]93,4[/TD]
[TD]+2,7[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]104[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]104[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]88.4[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]-1,8[/TD]
[TD]86,8[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Umuttt[/TD]
[TD]74.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]74,3[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]75,6[/TD]
[TD]+1,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]82.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]82,5[/TD]
[TD]+0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Tomurcuk[/TD]
[TD]84.4[/TD]
[TD]+0.4[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD]83,7[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]NURGU66 [/TD]
[TD]86.7[/TD]
[TD]+0.6[/TD]
[TD]86,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]doğa3[/TD]
[TD]96 [/TD]
[TD]-0.4[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]90.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]89,8[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]89,7[/TD]
[TD] -0,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]bediican[/TD]
[TD]87.5[/TD]
[TD]-0.4[/TD]
[TD]89,8[/TD]
[TD]+2,3[/TD]
[TD]89,5[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]HürremSultan2012[/TD]
[TD]98.6[/TD]
[TD]+1.4[/TD]
[TD]98,6[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]97,9[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]Elmasalyangozu[/TD]
[TD]111,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD]111,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Mmery[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]Chickpeas[/TD]
[TD]86.9[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]85,8[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]86.9[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]arnazar[/TD]
[TD]93.8[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD]92,6[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]eriny[/TD]
[TD]107.8[/TD]
[TD]-2.2[/TD]
[TD]107,5[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
aaay buna cok güldüm yaaaaaaaa
kızlar nasılsınız umarım herkesler iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?