Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım Allah razı olsun hepimizin evi bereketli olsun inşaAllah

hoş geldin en kısa zamanda kilolarından kurtulursun inşaAllah

tebrik ederim cecoşum şeytanın bacağını kırdın

bu hafta yuhalanacak olan benih beni yuhalayabilirsiniiiiizzzzz

ellerine sağlık asucum
 
Tünaydın hepinize:) Dün gece rüyamda 65 kiloya düştüğümü gördüm, ama nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam:) Hatta buraya girip fotoğraflarımı paylaşıyorum tavsiyeler falan veriyordum, herhalde dün geceki konuşmaları bilinçaltı yaptım:)) Allah'ım inşallah gerçek olur bu rüyam:) Bugün uzun süredir görmediğim bir arkadaşımı gördüm ne kadar incelmişsin dedi, boynuna sarıldım resmen kızcağızın zor bıraktım:))
Farkettim de çoğumuz bayrama kadar ya da yılbaşına kadar en az 10 kilo daha vermek istiyoruz. Bence olmayacak bir şey değil, yeter ki çok isteyelim. Dün akşam mesela yemekte kızartma falan vardı, annem kızartma dahi olsa az yağda yapar ama gene de ne gerek var yemeye dimi? Aklıma hemen olmak istediğim dinbumcum'u getirdim, ben yemicem dedim ve yemedim, 1 kase nesfit yedim paşa paşa:)) Hepinizin günü bol hareketli ve sağlıklı beslenmeli geçsin:)
 

cnmben en geç 7 de evde oluyorum. annem benim üst katımda olduğu için yemeğimi onda yiyorum . eşimde zaten görevi icabiı şu anda şehir dışınad kursta. o yüzden annemlerle yiyorum gelir gelmez sonra da aradan bir saat sonra spruma başlıyourm. koşu bandım vıar evde
 
Meryemciğim, en kısa zamanda iyi olmanı diliyorum. Yeni bir bebek seni iyi edecek biliyorum, ona kavuşana kadarki süreyi dinlenerek, hem bedensel hem ruhsal iyileşerek geçirirsin umarım.
Bir sürü birşeyler yazmıştım sana, bu sorunu yaşayan bir arkadaşım vardı, ona sordum filan. Sonra vazgeçip sildim hepsini. Kafanı karıştırmak, "mış"la "muş"la bilgi vermek istemedim. Esra'nın dediği gibi bence de eğer imkanın varsa İstanbul'a gelip bir prof.tan danışmanlık alabilirsin. Hem aklındaki sorulara farklı bir kişiden daha cevap alırsın (bekleyip beklememe, önceden tanı koyma vb.) hem de ikinci bir göz görmüş olur seni.

HAFTANIN 1.si ____________ - 2 kg. ____________ Ceco34


HAFTANIN 2.si ____________ - 1,4 kg. ____________ Clutch :81::124:


HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,3 kg. __________ Tomurcuk :122::124:

Çok güzel bir tablo Tebrikler, tebrikler... Fıstık çekişmesi işe yaramış gibi görünüyor. Banu'ya da güzel bir moral olmuş, devamını bekliyoruz. Her hafta olduğu gibi bu hafta da listelerimizi hazırlayan Yena ve Asuman'a teşekkür ederiz.

...
elmasalyangozu resimlerine baktım, çok genç ve hoşsun, saçlarına bayıldım, kendi dalgası mı resimlerdeki? Nişan kilona dönsen süper olursun bence.
...
Dün alıntılar yapmıştım arkadaşlar, eşim uyumaya gittim sanıp şak diye kapatmış bilgisayarı hepsi gitti. Umarım arada atladığım bir şey olmamıştır.
Resimlerime yaptığınız kibar yorumlar için çooook teşekkürler efem Bu kadar yakından çekilmiş biçimsiz halime güzel deyip iltifat eden arkadaşlarıma öpücüklerimi gönderiyorum.
 

Canm azmin için tebrik ederim seni.İnşallah bayrama kadar daha da incelirsin.Bu arada sormadan edemicem nickinin anlamını yada nerden aklına geldiğini çok merak ettim değişik bir nick :)) Özel değilse paylaşır mısın ?
 
Banucuğum ben Ağva'yı tavsiye ederim, hatırlarsan bu yaz annemlerle gitmiştim. Nehir kenarı çok sakin ve güzel. hatta o kadar sakin ki 1 gece yetiyor insanı dinlendirmeye, uzun kalan sıkılabilir. Motel tarzı işletmeler dolu, yarım pansiyon hizmet veriyorlar (sabah kahvaltı-akşam yemeği) emekleri iyi ve temiz bir yer seçmek biraz güç. Web sitelerinde görüntü süper ama gidince öyle olmuyor. Bizim gittiğimiz yer oldukça güzeldi, daha da güzel (tabi biraz daha pahalı) iki yerin de ismini not etmiştim, ilgilenirsen yollarım sana isimlerini. Bu sezon fiyatlar düşmüştür biraz. Hafta içi giderseniz çok çok uygun olur ama size uyar mı bilmem...

Nehirde sandalla gezinti, bol doğa yürüyüşü, dökülen yaprakların romantizmi... Benim bile gidesim geldi :))
 
Dediğin gibi daha hazır değil herhalde
Umarım en kısa zamanda toparlanır inan her gün aklıma geliyor
İnşallah öncekinden çok daha mutlu ve umutlu döner aramıza
Çooook özledimmmmmmmmmmmm
çok doğru söylüyorsun cecoşum insanın piskolojisi herzaman aynı olmuyor. ben herzaman sevdiklerimi yanımda görmek isterken dayımı kaybettiğimde hiçkimseyi görmek istemedim insanlardan kaçmıştım. dayımın son birkez yüzüne bakmak istemedim seneler geçti hâlaâ içimdedir keşke baksaydım derim ama o an bakmak istememiştim..meryemciğimi bende çok merak ediyorum. sanki kendim yaşamışım gibi geldi.. Rabbim en kısa zamanda acısını unutturacak mutluluklar versin inşaAllah
 
kızlar coştu bu arka arkaya atıp duruyor
 
Son düzenleme:
anacım sadece bu sayfa değil sizde coşmuşsunuz geçmişi okuyarak geleyim dedim oku oku bitmedi .. akşam okurken yorgunluktan uyuyakalmışım eşim leptopu elimden alıp yanıma koymuş. sabah kaldığım yerden devam edeyim dedim ama daha bitiremedim.
 
Son düzenleme:
bende bardağı bırakalı çok oldu canım elimde şişeyle dolaşıyorum bardak bardak tüketilmiyor şişe yanımda oldukca dibini görene kadar içip duruyorum..


meryemcim okuyarak geliyorum bu mesajını şimdi gördüm en kısa zamanda atlatırsın inşaAllah canım
 

Dediğin gibi canım çoğu zaman göründüğü gibi çıkmayabiliyor gidilen yer zaten o yüzden tereddütlüyüm ya kıbrıs yada yurtdışı bakımından zaten topu topu iki gece kalmayı düşünüyoruz bari gönlümüze göre bir yer olsun.
Ben netten Rivada bir yer buldum ama onu yedekte tutuyorum
Bana adresleri verirsen onlara da bir bakarım sandal sefası kulağa çok hoş geldi belki adam aşka gelir birde serenat yapar
Haftasonu gidiceğiz mecbur ama fiyat önemli değil aşırı olmadığı sürece hani gecelik kişi başı 200 lira olmadığı sürece düşünülebilir
Eşimin istediği yerlere baktık hani daha evvel şirketle gittiğimiz yada onların seminer için gittikleri ama maaşallah fiyatlar öyle böyle değil o yüzden onlar liste dışı kaldı
Kıbrısa uçaklı paketlere baktık kişi başı 450den başlıyor iki günlük ama maalesef onlarda haftasonu fiyatlarını danışın diyor ki bu eminim fiyat ikimisline yakın anlamına geliyordur

Bakalım artık fazlada heveslenmek istemiyorum nasip kısmet
 
kızlar size bir şey danışmak istiyorum. şimdi oturduğum apartmana taşınalı 2 ay oluyor. geçen komşulardan biri hoşgeldine gelmek istediklerini söyledi. daha önce oturduğum apartmanda görüşebileceğim kimse yoktu. bu apartmanda da genelde çok yaşlı insanlar var ama birkaç genç bayan var. zaten en geç 1 ay içinde işe başlamak istiyorum. çok fazla görüşmem mümkün olmayacak. ama hem yakın hem de mesafeli olmam gerekir galiba. bu ikisini bir arada nasıl yapabilirim ki? bir de nasıl bir menü hazırlayayım? öğleden sonra çaya gelecekler. aklımdakiler tavuklu, şehriyeli salata ve ev poğaçası. bir de tatlı yaparım sanırım. ne yapayım tatlı olarak? başka bir çeşit daha yapmam gerekir mi ayrıca?

yardım ederseniz sevinirim valla. 29 yaşındayım, 1 yıllık evliyim. annemin komşularını falan tanırım, durmam gereken mesafeyi ayarlayabiliyorum ama bana çaya gelecek ilk komşularım olacak bunlar.
 
Son düzenleme:
ellerine sağlık yenacım ellerin dert görmesin
 

Teşekkür ederim innşallah hepimiz inceliriz:) Nickimi çoğu kişi merak ediyor evet ama inanın ben de anlamını bilmiyorum:)) Ben çok sallamasyon kelimeler uydururum, bu da onlardan biri:)
 
HAFTANIN 1.si ____________ - 2 kg. ____________ Ceco34


HAFTANIN 2.si ____________ - 1,4 kg. ____________ Clutch :81::124:


HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,3 kg. __________ Tomurcuk :122::124:

kızlaaaarrrrr tebrik ederiiiimmmm
cecoşum en çokta seni tebrik ederiiiimmm
kızlar darımayın amaaa
cecoş bu hafta bu tebriği hakettii
 

Bence çaya geldiler diye illa çok samimi olacaksınız birbirinizin evinden çıkmayacaksınız anlamına gelmez bu, nezaket gösterip tanışmak istemişlerdir diye düşünüyorum. Zaten iki taraf da birbirinden hoşlanmazsa bir daha böyle bir ortam olmayacaktır :) Tatlı tavsiyem mozaik pasta gibi ya da ıspanaklı kek, brownie gibi bir şey olabilir. Hem ağır olmaz hem de ne çok özenmiş ne hiç özenmemiş görünürsünüz. Bir de tavuklu salata yerine makarna salatası da olabilir sanki:)
 
saol canım düşünceni çok iyi anladım...
Bebek sahibi olmaya kısmen engel olabiliyor malesef..zayıf hamile kalmak en güzeli...

aminnnnn....

seni iyi anlıyorum ilk misafir heyecanı...kendimi düşündüm bir an çünkü bir koloni içine düşmüştüm eşimin akrabaları çok kalabalık ve hemen hepsi yakın yerlerde...
Salata ve pohaça güzel canım..kek te ekleyebilirsin bu menüye bence çay saatlerinin olmazsa olmazı...tatlı bir kurabiyede olur..
 

TEBRİKLER HATUNLAR.... ne güzel kilolar veriilmiş bu hafta ..imrendim doğrusu..
YENA ellerine emeğine sağlık..

HAFTANIN 1.si ____________ - 2 kg. ____________ Ceco34


HAFTANIN 2.si ____________ - 1,4 kg. ____________ Clutch :81::124:


HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,3 kg. __________ Tomurcuk :122::124:

SÜPERSİNİZ
ceco çok tebrik ederim... bundan sonra kilolar güzel güzel gider inşallah...
darısı başımıza...
 
herkeslere selaaaam.....



aaay buna cok güldüm yaaaaaaaa


canım sen konyalımıydın?? öyle kalmış aklımda....
hemşerimiyiz yoksa??





canım çok geçmiş olsun......
seni çok iyi anlıyorum; bazen hayat bizi çok mutlu ettiği gibi bazende çok sıkabiliyo....
ama unutma; her gecenın bir sabahı vardır canım.....
düşünmemeye çalış ve birşeylerle meşgul ol istersen; inan o zaman daha çabuk atlatıyo insan sıkıntılarını bence.....
öpüyorum canım



HAFTANIN 1.si ____________ - 2 kg. ____________ Ceco34


HAFTANIN 2.si ____________ - 1,4 kg. ____________ Clutch :81::124:


HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,3 kg. __________ Tomurcuk :122::124:

tebrikler kızlar:)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…