Şimdi gördüm bu mesajını canım. hakikaten çok iyi fikirmiş bu. sanırım en fazla 6 kişi olurlar zaten. çok sağol, tarifi de bulmuşsun. hakikaten her şey yakışır üstüne.
sağol canım, baya rahatladım. başta annemde gelsin ben ne yapcam yalnız dedim ama gelecekler muhtemelen daha genç olanlar. annemi çağırmak ayıp olabilir sanki. evi salı iyice temizleyeyim, çarşamba da onları alırım.
sen de hamaratsın belli yazılarından bile. maşallah
Eşim kek pek sevmez bende bikaç kişi misafirim geldiğinde bunu yaparım hemen.Çünkü kalıpta yapsam kalınca yenmiyor.Ziyan olacağına az yapıyorum.Hemde fırında falan kabardı mı diye uğraşmıyosun tencerede pişiyor susun içinde çok pratik
Neyse sen araştırma ben kopyala yapıştır yaptım benim tarifin aynısı bu
Malzemeler:
1 adet yumurta
1 çay bardağı süt
1 buçuk çay bardağı tozşeker
2 çay bardağı un
1 paketten biraz az kabartma tozu
1 tatlı kaşığı toz vanilya
2 yemek kaşığı kakao
Yapılışı:
Yumurta, süt ve tozşekeri orta boy bir kasede çatalla çırpıp karıştırın.
Unu, kabartma tozu, vanilya ve kakao ile birlikte eleyip karışıma ilave edin.
Akıcı bir hamur haline gelene kadar karıştırıp bırakın.
6 adet orta boy kahve fincanını katı yağ ile yağlayıp unlayın.
Kek hamurunu fincanlara paylaştırın.
Fincanları alacak yayvan bir tencereye fincanları yerleştirip yarısına gelecek kadar su doldurun ve ocağı açın.
Tencerenin üzerini bir mutfak havlusu ile kapatıp kapağını kapatın. Bu sayede buharlaşan su keklerin üzerine damlamayacaktır.
Su kaynamaya başlayınca ocağın altını kısabildiğiniz kadar kısıp 20 dakika bu şekilde pişirin.
Altını kapatıp 15 dakika daha kapağını açmadan beklettikten sonra kekleri tencereden alıp soğumaya bırakın.
Eki Görüntüle 520401 Eki Görüntüle 520395
Abla ellerine sağlık.Bende çok yaparım irmik tatlısını.1 litre süte 9 kaşık şeker 9 kaşık irmik altını kapatınca 1 pk vanilya koyuyorum.Yağ hiç koymam.arasına da kakaolu bisküvi diziyorum bazen.Bisküvi dizmezsem üstüne çikolata sos pişirip hindistan cevizi serpiyorum :)) canım çektiii :)))
herkeslere selaaaam.....
canım sen konyalımıydın?? öyle kalmış aklımda....
hemşerimiyiz yoksa??
Neyse sen araştırma ben kopyala yapıştır yaptım benim tarifin aynısı bu
Malzemeler:
1 adet yumurta
1 çay bardağı süt
1 buçuk çay bardağı tozşeker
2 çay bardağı un
1 paketten biraz az kabartma tozu
1 tatlı kaşığı toz vanilya
2 yemek kaşığı kakao
Yapılışı:
Yumurta, süt ve tozşekeri orta boy bir kasede çatalla çırpıp karıştırın.
Unu, kabartma tozu, vanilya ve kakao ile birlikte eleyip karışıma ilave edin.
Akıcı bir hamur haline gelene kadar karıştırıp bırakın.
6 adet orta boy kahve fincanını katı yağ ile yağlayıp unlayın.
Kek hamurunu fincanlara paylaştırın.
Fincanları alacak yayvan bir tencereye fincanları yerleştirip yarısına gelecek kadar su doldurun ve ocağı açın.
Tencerenin üzerini bir mutfak havlusu ile kapatıp kapağını kapatın. Bu sayede buharlaşan su keklerin üzerine damlamayacaktır.
Su kaynamaya başlayınca ocağın altını kısabildiğiniz kadar kısıp 20 dakika bu şekilde pişirin.
Altını kapatıp 15 dakika daha kapağını açmadan beklettikten sonra kekleri tencereden alıp soğumaya bırakın.
Eki Görüntüle 520401 Eki Görüntüle 520395
HAFTANIN 1.si ____________ - 2 kg. ____________ Ceco34
HAFTANIN 2.si ____________ - 1,4 kg. ____________ Clutch:81: :124:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,3 kg. __________ Tomurcuk:122: :124:
Kizlaaaar aksama yine dügün var
ve ne giysem derdi basladi bende :18:
of sinirrr
slm kızlar cıddı anlamda ıdrar yolu rahatsızlığı yasıyorum. kum dokuyorum haplar fayda etmedi iğne vuruluyorumo yuzden dun kılo bıldıremedım.
yena kabul edersen eger bu haftakı kılom 92.5 kılo veremedım. saglık olsun . ınş bu hafta daha guzel sonuçlarla aranızda olurum
herkese ıyı akşamlar
herkesi evlendir dügüne git bi biz kaldık neoluyor ya bizdede dolu düğün var gitmiyorum psikolojim bozuluyor
selamlar hatunlar,
yena ablaaaaaaaaaa cok özür dilerim ya ben dün bildirim yapamadım. sabah bankaya gittim malum ziraate ödeme yaptım. bankada aklıma geldi telden girerek denedim ama benim tel. çok iyi değil renkli sayfaları felan çok zor açıyor yada hiç açmıyor. yazamadım bi türlü. kusura bakma özür dilerim
meryemmmm canım benim bitanemm seni çok özledikk. iyiki geldin. annende senle gelmiş selamlarımı ilet ellerinden öpüyorum. yanındayız hepimiz. canım benimmmm
hasta olmuşum ya dün gece. ölüyorum agrıdan. bu arada tatlının dibine vurdum. deli gibi çikolata yiyorum. he bide düüüünnn ben biriyle buluştum. bahsettigim cocukla.çok güzel geçti. öglene kadar bankadaydım oda bankanın orda bekledi beni. kahve içmeye gittik. ordanda çamlıcaya gittik. çay içtik çok güzel sohbet ettik. yanlış düşünebilecegim hiçbişey yapmadı bu çok hoşuma gitti. dönerken evin az ilersine bıraktı sokaga girene kadar bekledi. bi an keşke görüşmeseydim dedim. çünkü kanadaya gidecek bayramdan önce. 1-1,5 sene orda kalacak. aklıma takılır bu benim ya uff ama çok şeker biriii
gecmis olsun canim yaaa
heeee dimek öyleeeee
dimek bu yüzden gelmedin dün buralaraaaaa
iyi gecmesine sevindim canim, hayirlisi olur insallah,
ama sana verecegim tek tavsiyeeee, hicbir erkegi bekliyerek yoluna devam etme,
1-1 bucuk sene az bir zaman degilbenden söylemesi degmiyor
bu arada ben nasil unutum yaaaa
dereceye girenleri tebrik ediyorummmmmmmmm
cecom senide özellikle tebrik ederim süper kilo gitmis insallah böyle devam eder,
slm kızlar cıddı anlamda ıdrar yolu rahatsızlığı yasıyorum. kum dokuyorum haplar fayda etmedi iğne vuruluyorumo yuzden dun kılo bıldıremedım.
yena kabul edersen eger bu haftakı kılom 92.5 kılo veremedım. saglık olsun . ınş bu hafta daha guzel sonuçlarla aranızda olurum
herkese ıyı akşamlar
Slmm kizlarr nasilsiniz, anca girebildim temizliki utuydu alisveristii)
Sabah kahvaltisini rkmeksiz yaptim salata donetes vs ve sindide bulyon ictim bidene.
Ama aksama gune gidecemm mercimekli kofte yapcam ama gidince yemeden duramam yaa off napsam bilmemkii.
herkese ıyı akşamlar
vaaaaaaaaaayyyy vayyy vayyy liste basında kimleri görüyorummmm tebrikler kızlarrr cecoşşşşşşşşşşşşşş öpücüklü sarılmalı kocaman kocamanlı tebrikler sana
herkesi evlendir dügüne git bi biz kaldık neoluyor ya bizdede dolu düğün var gitmiyorum psikolojim bozuluyor
selamlar hatunlar,
yena ablaaaaaaaaaa cok özür dilerim ya ben dün bildirim yapamadım. sabah bankaya gittim malum ziraate ödeme yaptım. bankada aklıma geldi telden girerek denedim ama benim tel. çok iyi değil renkli sayfaları felan çok zor açıyor yada hiç açmıyor. yazamadım bi türlü. kusura bakma özür dilerim
meryemmmm canım benim bitanemm seni çok özledikk. iyiki geldin. annende senle gelmiş selamlarımı ilet ellerinden öpüyorum. yanındayız hepimiz. canım benimmmm
hasta olmuşum ya dün gece. ölüyorum agrıdan. bu arada tatlının dibine vurdum. deli gibi çikolata yiyorum. he bide düüüünnn ben biriyle buluştum. bahsettigim cocukla.çok güzel geçti. öglene kadar bankadaydım oda bankanın orda bekledi beni. kahve içmeye gittik. ordanda çamlıcaya gittik. çay içtik çok güzel sohbet ettik. yanlış düşünebilecegim hiçbişey yapmadı bu çok hoşuma gitti. dönerken evin az ilersine bıraktı sokaga girene kadar bekledi. bi an keşke görüşmeseydim dedim. çünkü kanadaya gidecek bayramdan önce. 1-1,5 sene orda kalacak. aklıma takılır bu benim ya uff ama çok şeker biriii
bencede değmez. biliyorum hayatım. oldugu kadar olmadıgı kader. birgüncük ufak bir mutluluk yaşatmış oldu okadar. ilerisi olurmu hiç bilmiyorum
canım çok fazla kasma kendini sonuçta arada da olsa bizler öyle güzel mamalarda yiyeceğiz
He nedir abartmazsın eğer akşam yemeğinden sonra gidilecekse akşamlık yeme yada öncesindeysede akşam yemeğinde sadece salatayla yoğurt yiyerek dengele
Sonuçta sabahtan öğlene kadar bir dengesizlik yokolmadı yarın biraz daha dikkatli olur dengelersin Akşamın tadını çıkar ama tabi fazlada değil
Canım çok geçmiş olsun
Umarım en kısa zamanda iyileşirsinkum dökmeye iyi gelirmi bilmem ama idrar yolu için maydanoz suyu çok iyi diyorlar daha doğrusu bütün kadınsal rahatsızlıklara çok iyiymiş
İnşallah iğneler bir an önce işe yararda sende kaldığın yerden devam edersin
Çok geçmiş olsun canım inşallah şimdi biraz daha iyisindir
Bu arada buluşmanın güzel geçmesine sevindim canım
Ohhh ne güzel hoş sohbetlerde edilmiş
Tamam kanadaya gidicek 1 - 1.5 sene kalıcak ama sonuçta msn var skyp var istedikten sonra mesafe diye birşey kalmaz
Herşey kader kısmet hayatta asla kelimesini sakın kullanma
Tecrübeyle sabittirhayatımda asla yapmam dediğim herşeyi yaptım
Rabbim ne yazdıysa onu yaşarız bizler ancak Rabbime gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak bizlere nasip etmesi için dua edebilirizgerisi Yaradana kalmış
İnşallah Rabbim sanada gönlünden geçenleri hayırlı olarak karşına çıkarırAminnnnnnnnnnn
amiiiiiiiiiinnn :26: teşekkür ederim cecoşummmm umut ektin kalbime vallahibir insanı tanımak karar vermek hele evlilik ne zor şeylermiş. bundan bi kaç sene önce bukadar ciddi düşünmüyordum. ama artık herşeyi düşünüyorum. mesela o çok hırslı biri. sürekli kendini geliştirme çabasında. mesela şey dedi bana. atıyorum, ben araba aldım onun yok hemen şey diyormuş. o aldı ne eksigim var ben neden alamayım. ben neden başaramayım. o bunu yaptı benle aynı yaşta elimiz ayagımız tutuyor bende başaracagım diyip başarıyormuş değişik bir hırs var herifte ben öyle değilim mesela. olursa olur ya deyip geçiyorum bazen.
bide o evlenip ayrılmış söylemişmiydim bilmiyorum. bitane oglu var 3 yasında. ben bunu hiç dert etmedim. onada söyledim. onunda hoşuna gitmişti. normalde herkes sorun eder diyordu. ben ogluyla görüştügü zaman aramıyorum bile onla ilgilenebilsin rahatca diye. sizce yanlışmı yapıyorum. bana demiştiki bi keresinde oglum istemezse ben evlenmem . şimdi düşünüyorum herşey yeni ama ilerlediginde ben evlenmek istedigimde şimdi cocuk istemezse istemedi diye ayrılmak zorundamı kalıcam. ya kafam karışıyor böyle olunca bazen cocukca bazen cok olgun düşünüyorum. cok garanticiyim sanırım. hiçbişey yok dogru dürüst sanırım ama şimdiden tedbirli olmak istiyorum.
Canım bence bunları düşünmek için çok erkenkendini ne çok fazla kaptır nede asla de
İnsanlar anlaşamayabilirler bazen ama ortada çocuk varsa mutlaka görüşmek zorunda olucaklardır o yüzden bence o bakımdan düşünsonuçta o çocuk daha çok ufak ona iyi davranıcak herkesi sevebilir ama ileride eski eşi sorun yaratırmı birde o var :44:
Hani kafanı karıştırmış olmak istemiyorum ama bazen insanlar kaybedince kıymet biliyorlar ya sonradan ilerlerse birşeyler huzurn kaçmasın.
Tabi birde şu bakımdan düşünmek lazım acaba neden boşandılar ve sana anlatığı hikaye doğrumu
En basiti insanlar karı koca tartışırken bile bazen kendini haklı göstericek şekilde anlatabiliyor 3cü şahıslara olayı
Yani niyetim mideni bulandırmak yada başka birşey aklına sokmak değil ama bence bu 1.5 sene senin için çok güzel bir avantajhem sana olan sevgisinden emin olabilirsin eğer bu süre zarfında senle her fırsatta görüşmeye çabalarsa hemde onunla ilgili araştırmanı yapabilirsin
Maalesef zaman çok kötü ve sonradan başını taşlara vuracağına önceden araştırmanı çok güzel yap
Senin üzülmeni asla istemem
İnan ben 19 yaşında evlendim ve o zamanlar Kp ve ailesi hakkında ( eşimi ayrı tutuyorum ) bir çok şey bilipte bana söylemeyenlere hep diyorum benim vebalimi çekeceksiniz diye
Heee ben eşimin yüzünede söylüyorum eve seni çok seviyorum ama eğer o zaman birileri beni uyarsaydı ona göre ya evlenmezdim yada kurallarımı baştan koyar ona göre davranırdım diye
İnsan hayatıyla oynamaktır bana göre bu ve çok şükür uzun seneler sonrası eşimde bunu kabul etti ve son birkaç senedir kendi de hep der senin hakkını nasil ödeyeceğim diye
Diyeceğim o ki sen önce eşşeğini sağlam kazığa bağla sonra Allaha emanet etyoksa o eşşeği taaaa kanadaya gidip kim bulup tepecek uğraştırmasın bizi seni üzdüğü an masraf çıkar valla onu bulup dövmek için bile
Selam kızlar,
akşam yemeğini yedim. saatlerce poğaça istedi canım. ama sonra birden geçti. yoğurtlu mercimek çorbası içtim ben de.. biraz da üzüm yedim.
Mehtapçım hayatında yeni gelişmeler var galiba. hayırlı olsun. hiçbir şeyi takma canım kafana. o senin alnına yazılmışsa olur. biz eşimle ilk tanıştığımızda o iş için dubaiye gidecekti 2 yıllığına. sonra başka bir sorun çıktı gidemedi. sonra biz flört etmeye başladık, şimdi evliyiz. inanamıyor insan böyle bakınca.
Sultancım yine mi düğünçok özeniyorum valla canım sana. bu sene doğru düzgün düğün görmeden geçti. gittiğim düğün sayısı 1.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?