Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sultancım yine mi düğün çok özeniyorum valla canım sana. bu sene doğru düzgün düğün görmeden geçti. gittiğim düğün sayısı 1.

canim yaaaaaa inanki bu aralar cok dügün var burda
gecen hafta zaten malum 2 dügün vardi
bugun de var ve yarinda yine var
gitmek zorundayiz hepsi aile tanidigi :))
ve haftaya yine var :)))
olsun süslenip püslenip gidiyom isteee ohhhh
$öyle bir insanlarin arasinda görünmenin bir zarari olmaz dimi yaaaaaaniii

mehtabcım cecoşa iyi kulak ver çok doğru söylüyor
kendini fazla kaptırmadan atrasştırmanı iyi yap duygularına kapılarak çabuk karar verme

slmlar bende aranıza yenı katıldım aslında kılolarımla hep yanınızdaydım ama 87 ıl yaz tatılıne gırıp bı anda 93 ıle gerı okul donemıne baslıyınca bu ısın tek basına olmıycagını dusundum sızler ne guzel rayına oturtmussunuz herseyı ıns artık darısı benım basıma yarın sabahtan ıtıbaren bende baslıyorum boyum 164 ve kılom 93 hatta bazen 94

Aramıza hoşgeldin
Umarım hepbirlikte hedeflerimize ulaşırız Motivasyon adına ne ararsan burada var

İyi akşamlar kızlar .bugün sabah erkenden eşimle balığa gittik öyle yorgunum ki .Birazda diyeti bozdum galiba çok üzgünüm ya
Ne kadar güzel bir rüya öyle inşallah gerçekleşir:)
çok hoş bir tarif daha önce hiç duymamıştım oğlum kek hastası ona mutlaka yapmalıyım
hoşgeldin ve artık tek başına değilsin :)

Hosgeldin :)))))

Iyi aksamlar arkadaslarr,
azonce gunden geldim, ve cok kacirdim o kaar cokki karnim agridi ya (
Yarin elma gunu yapmayi dusunuyorum, tum gun elma yicem 5 veya 6 tane aksamda azicik sicak yemek ve bol su boylece dengelemis olcam insAllah , gidisat iyi degil biran once dikkat etmem lazim yine.
Gune gitmeden once dartildim 90.2 kg simdi kim bilir ne kadar oldum gunden sonra (

hoşgeldin schenur

Aaaa kizlar ben dügüne bile gidip geldim ama hala kimse yok buralarda
süslendim püslendim dügüne gittim, iyi geldi valla
ama size kötü bir haberim var yine resim cekmeyi unuttum
ay insanin hicmi aklina gelmez ya, arkadasimi cektim ama benide cek diyemedim ya la
aklima gelmedi yani
neyse yarina insallah

hoşgeldinn

hosbuldum :) tsk ederım hepınıze ben sımdıden basladım dıet moduna sabah kalkıp 30 dakıka yurudum gelırkende lahana aldım kaynattıp suyunu ıcıcem gobek bolgesındekı yaglara bırebır gelıormus kı gecen sene ben ıcmıstım ayda 6 kılo vermıstım yıne denıycem ıns:)
sız neler yapıosunuz

GÜNAYYDDDIIIIIIIIIIIIINNN YAVRUKUŞLLAARRRR

nasılsınız ? ben bugün iyiyim çok şükür , dün arkadaşlarla beraberdim yoğun bir gün geçirdim , valla yorulmuşum iyice

bugünde kalktımm , sabah miss gibi paklandım , şimdide evimi paklayacam , uzun zamandır temizlik yapmadığımı hissediyorumm

buarada neden kimsecikler uğramamış buralara , herkeslerr nerelerde ALLOOOOO

hepinizi öperim kocamann

hoşgeldinn canım ,kolayy gelsiinn

iki gündür fırsat buldukca girip bakıyorum kimseler yok .nittiniz kızlaaaaarrr.neden terkettiniz buralarıııı

Tünaydın kızlarrrrrrrrrr :122: :122: :122:

dün topikçe nasıl bir haftasonu moduna girdiyseniz kimsecikler yoktu
Sabah kesin geçmiş birikmiş demiştim ama oda yok
Siz ne yapıyorsunuz yawwww
Nerelere kayboldunuz

Ben dün gece eşimle uzun bir aradan sonra film seyrettim gece :122:
Gece diyorum ama resmen sabahladık
Korku filmi izledik hatta ilk kez ben bile bazı sahnelerde yerimden zıpladım
Tabi bu durumda da geç kalktık
Büyük kız sabah çayı demlemiş ufaklığa git annemleri uykucular kalkın diye uyandır diye tembihlerken yakaladık
Tabi uyuyor numarası yaptık mercümek yanımıza geldiğinde
En tatlı halinle önce babasına babacığım seni çooottt seviyorum dedi öptü sonrada beni ondan sonrada uykucuuuuu diye babasına kalk diyor

Birlikte güzel bir kahvaltı yaptık şimdide az pazar keyfi yapalım sonra eşimin anannesine gidiceğiz
Evlerinde tadilat var diye bir türlü gidememiştik 2 haftadır
Eşim biraz orada oturup sohbet ederiz oradan da artık yine müdavim olduğumuz Forum istanbula gideriz size bir kahve ısmarlarım dedi

Ay bu aralar ben bu adamı daha bir çok seviyorum
Eskiden olsa arkadaşlarının yanına kaçar sonra ben arayıp söylenmeden yanımıza gelip dışarı cıkarmazdı

Al benden de okadar
Bende ya unuturum yada beğenmediğim için anında silerim resmi
Şöyle pıstık gibi olduğumuz günleri de göreceğiz ondan sonra boy boy resimlerimizi çektirip koyacağız

canım dediğin gibi dengelersin cumaya kadar hiç bir artı kalmaz inşallah
Keşke baştan tabağındakileri yarı yarıya indirseydin en azından tabağımı bitirdim diye piskolojik olarak doyardın yada en azından hani bir daha istemeye çekinirdin ve daha az yemiş olurdun
Ben ikram edilen tabaktakiler fazlaysa anında yarısını bırakmazsam kafamdan yarısını bırakırım diye geçirsem bile o bir parça hamur işi bana baktıkca yesemmi yemesemmi diye kendimle savaşırdım heee en sonunda savaşı kazanıp kazanmadığım belli olmazdı çünkü o tabaktakini yerdim o yüzden kafadan yarısını ellemeden iade ederdim çünkü bir dahada yarısını verdikten sonra ben vazgeçtim kız o böreği versene diyemezsin
Bizim daha aile içinde gün başlamadı ama eğer yine bayramdan sonra gün yapalım derlerse kesinlikle yine öyle yapacağım
Birde biz geçen sene anlaşmıştık 1 tatlı ve 1 tuzlu hadi en fazla birde salata diye
Çok iyi olmuştu öyle sonuçta porsiyonlarıda ufak tutmuştuk
İnşallah yine öyle olur

GÜNAYYDDDIIIIIIIIIIIIINNN YAVRUKUŞLLAARRRR

Canim naptin iyimisin ?? Merak ettiydim seni, nasil oldun diye

Al benden de okadar
Şöyle pıstık gibi olduğumuz günleri de göreceğiz ondan sonra boy boy resimlerimizi çektirip koyacağız

aynen yaaa ama inanki aklima gelmemisti yoksa yine cekinirdim

kocisin seninle ne güzel ilgileniyor cecom yaa valla masallah diyim imreniyorummm

Canim naptin iyimisin ?? Merak ettiydim seni, nasil oldun diye

aynen yaaa ama inanki aklima gelmemisti yoksa yine cekinirdim

kocisin seninle ne güzel ilgileniyor cecom yaa valla masallah diyim imreniyorummm

Rabbim buradaki bütün bekar arkadaşlarımıza inşallah hayırlı, ilgili ve onlara tapan eşler nasip eder ....Aminnnnnnnnnnnn
Evli olanlarında yuvalarında mutluluğu, huzuru daim eder ....Aminnnnnnnnnnn

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

Al benden de okadar
bizde düğün resimleri bekleyip duruyoruz emineyle ikiniz bizi meraklandırıp durdunuz

ben aynısını yapıyorum canım
mevlitte hepsini yiycem demiştim ama tuzluları bütün yemedim .yarım börek, yarım poğça, yarım dilim zeytinli ekmek,yarım haşhaşlı lokum, yarım dilim mozaik sadece irmik tatlısıyla kabaktan bütün yedim iki tanede sarma yedim.. onları telafi etmek içinde iki gündür sadece ayran içiyorum..enerji versin diye arada bir kaşık bal yedim .bir fincanda balla tatlandırılmış kahve içtim..balda katkısız tamamen organik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…