ayy ne güzel olur ya gidemesin kanadaya filan.duamı ediyorum bedduamı belli değil
Sultancım yine mi düğünçok özeniyorum valla canım sana. bu sene doğru düzgün düğün görmeden geçti. gittiğim düğün sayısı 1.
haber vereyim dedim 98.900 sabah tartıldım.
iyi akşamlar hanımlar 94.6 ile 97 arasında gidip geliyorumarasında
slmlar bende aranıza yenı katıldım aslında kılolarımla hep yanınızdaydım ama 87 ıl yaz tatılıne gırıp bı anda 93 ıle gerı okul donemıne baslıyınca bu ısın tek basına olmıycagını dusundum sızler ne guzel rayına oturtmussunuz herseyı ıns artık darısı benım basıma yarın sabahtan ıtıbaren bende baslıyorum boyum 164 ve kılom 93 hatta bazen 94
Ne kadar güzel bir rüya öyle inşallah gerçekleşir:)Tünaydın hepinize:) Dün gece rüyamda 65 kiloya düştüğümü gördüm, ama nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam:) Hatta buraya girip fotoğraflarımı paylaşıyorum tavsiyeler falan veriyordum, herhalde dün geceki konuşmaları bilinçaltı yaptım:)) Allah'ım inşallah gerçek olur bu rüyam:) Bugün uzun süredir görmediğim bir arkadaşımı gördüm ne kadar incelmişsin dedi, boynuna sarıldım resmen kızcağızın zor bıraktım:))
Farkettim de çoğumuz bayrama kadar ya da yılbaşına kadar en az 10 kilo daha vermek istiyoruz. Bence olmayacak bir şey değil, yeter ki çok isteyelim. Dün akşam mesela yemekte kızartma falan vardı, annem kızartma dahi olsa az yağda yapar ama gene de ne gerek var yemeye dimi? Aklıma hemen olmak istediğim dinbumcum'u getirdim, ben yemicem dedim ve yemedim, 1 kase nesfit yedim paşa paşa:)) Hepinizin günü bol hareketli ve sağlıklı beslenmeli geçsin:)
çok hoş bir tarif daha önce hiç duymamıştım oğlum kek hastası ona mutlaka yapmalıyımNeyse sen araştırma ben kopyala yapıştır yaptım benim tarifin aynısı bu
Malzemeler:
1 adet yumurta
1 çay bardağı süt
1 buçuk çay bardağı tozşeker
2 çay bardağı un
1 paketten biraz az kabartma tozu
1 tatlı kaşığı toz vanilya
2 yemek kaşığı kakao
Yapılışı:
Yumurta, süt ve tozşekeri orta boy bir kasede çatalla çırpıp karıştırın.
Unu, kabartma tozu, vanilya ve kakao ile birlikte eleyip karışıma ilave edin.
Akıcı bir hamur haline gelene kadar karıştırıp bırakın.
6 adet orta boy kahve fincanını katı yağ ile yağlayıp unlayın.
Kek hamurunu fincanlara paylaştırın.
Fincanları alacak yayvan bir tencereye fincanları yerleştirip yarısına gelecek kadar su doldurun ve ocağı açın.
Tencerenin üzerini bir mutfak havlusu ile kapatıp kapağını kapatın. Bu sayede buharlaşan su keklerin üzerine damlamayacaktır.
Su kaynamaya başlayınca ocağın altını kısabildiğiniz kadar kısıp 20 dakika bu şekilde pişirin.
Altını kapatıp 15 dakika daha kapağını açmadan beklettikten sonra kekleri tencereden alıp soğumaya bırakın.
Eki Görüntüle 520401 Eki Görüntüle 520395
hoşgeldin ve artık tek başına değilsin :)slmlar bende aranıza yenı katıldım aslında kılolarımla hep yanınızdaydım ama 87 ıl yaz tatılıne gırıp bı anda 93 ıle gerı okul donemıne baslıyınca bu ısın tek basına olmıycagını dusundum sızler ne guzel rayına oturtmussunuz herseyı ıns artık darısı benım basıma yarın sabahtan ıtıbaren bende baslıyorum boyum 164 ve kılom 93 hatta bazen 94
slmlar bende aranıza yenı katıldım aslında kılolarımla hep yanınızdaydım ama 87 ıl yaz tatılıne gırıp bı anda 93 ıle gerı okul donemıne baslıyınca bu ısın tek basına olmıycagını dusundum sızler ne guzel rayına oturtmussunuz herseyı ıns artık darısı benım basıma yarın sabahtan ıtıbaren bende baslıyorum boyum 164 ve kılom 93 hatta bazen 94
hoşgeldin schenurslmlar bende aranıza yenı katıldım aslında kılolarımla hep yanınızdaydım ama 87 ıl yaz tatılıne gırıp bı anda 93 ıle gerı okul donemıne baslıyınca bu ısın tek basına olmıycagını dusundum sızler ne guzel rayına oturtmussunuz herseyı ıns artık darısı benım basıma yarın sabahtan ıtıbaren bende baslıyorum boyum 164 ve kılom 93 hatta bazen 94
hosbuldum :) tsk ederım hepınıze ben sımdıden basladım dıet moduna sabah kalkıp 30 dakıka yurudum gelırkende lahana aldım kaynattıp suyunu ıcıcem gobek bolgesındekı yaglara bırebır gelıormus kı gecen sene ben ıcmıstım ayda 6 kılo vermıstım yıne denıycem ıns:)
sız neler yapıosunuz
Aaaa kizlar ben dügüne bile gidip geldim ama hala kimse yok buralarda
süslendim püslendim dügüne gittim, iyi geldi valla
ama size kötü bir haberim var yine resim cekmeyi unuttum
ay insanin hicmi aklina gelmez ya, arkadasimi cektim ama benide cek diyemedim ya la
aklima gelmedi yani
neyse yarina insallah
Iyi aksamlar arkadaslarr,
azonce gunden geldim, ve cok kacirdim o kaar cokki karnim agridi ya(
Yarin elma gunu yapmayi dusunuyorum, tum gun elma yicem 5 veya 6 tane aksamda azicik sicak yemek ve bol su boylece dengelemis olcam insAllah , gidisat iyi degil biran once dikkat etmem lazim yine.
Gune gitmeden once dartildim 90.2 kg simdi kim bilir ne kadar oldum gunden sonra(
GÜNAYYDDDIIIIIIIIIIIIINNN YAVRUKUŞLLAARRRR
Al benden de okadar
Bende ya unuturum yada beğenmediğim için anında silerim resmi
Şöyle pıstık gibi olduğumuz günleri de göreceğiz ondan sonra boy boy resimlerimizi çektirip koyacağız
Canim naptin iyimisin ?? Merak ettiydim seni, nasil oldun diye
aynen yaaa ama inanki aklima gelmemisti yoksa yine cekinirdim
kocisin seninle ne güzel ilgileniyor cecom yaa valla masallah diyim imreniyorummm
Allah mutluluğunuzu daim etsin canımTünaydın kızlarrrrrrrrrr :122: :122: :122:
dün topikçe nasıl bir haftasonu moduna girdiyseniz kimsecikler yoktu
Sabah kesin geçmiş birikmiş demiştim ama oda yok
Siz ne yapıyorsunuz yawwww
Nerelere kayboldunuz
Ben dün gece eşimle uzun bir aradan sonra film seyrettim gece :122:
Gece diyorum ama resmen sabahladık
Korku filmi izledik hatta ilk kez ben bile bazı sahnelerde yerimden zıpladım
Tabi bu durumda da geç kalktık
Büyük kız sabah çayı demlemiş ufaklığa git annemleri uykucular kalkın diye uyandır diye tembihlerken yakaladık
Tabi uyuyor numarası yaptık mercümek yanımıza geldiğinde
En tatlı halinle önce babasına babacığım seni çooottt seviyorum dedi öptü sonrada beniondan sonrada uykucuuuuu diye babasına kalk diyor
Birlikte güzel bir kahvaltı yaptık şimdide az pazar keyfi yapalım sonra eşimin anannesine gidiceğiz
Evlerinde tadilat var diye bir türlü gidememiştik 2 haftadır
Eşim biraz orada oturup sohbet ederiz oradan da artık yine müdavim olduğumuz Forum istanbula gideriz size bir kahve ısmarlarım dedi
Ay bu aralar ben bu adamı daha bir çok seviyorum
Eskiden olsa arkadaşlarının yanına kaçar sonra ben arayıp söylenmeden yanımıza gelip dışarı cıkarmazdı
bizde düğün resimleri bekleyip duruyoruz emineyle ikiniz bizi meraklandırıp durdunuzAl benden de okadar
Bende ya unuturum yada beğenmediğim için anında silerim resmi
Şöyle pıstık gibi olduğumuz günleri de göreceğiz ondan sonra boy boy resimlerimizi çektirip koyacağız
ben aynısını yapıyorum canımcanım dediğin gibi dengelersin cumaya kadar hiç bir artı kalmaz inşallah
Keşke baştan tabağındakileri yarı yarıya indirseydinen azından tabağımı bitirdim diye piskolojik olarak doyardın yada en azından hani bir daha istemeye çekinirdin ve daha az yemiş olurdun
Ben ikram edilen tabaktakiler fazlaysa anında yarısını bırakmazsam kafamdan yarısını bırakırım diye geçirsem bile o bir parça hamur işi bana baktıkca yesemmi yemesemmi diye kendimle savaşırdımheee en sonunda savaşı kazanıp kazanmadığım belli olmazdı çünkü o tabaktakini yerdim o yüzden kafadan yarısını ellemeden iade ederdim çünkü bir dahada yarısını verdikten sonra ben vazgeçtim kız o böreği versene diyemezsin
Bizim daha aile içinde gün başlamadı ama eğer yine bayramdan sonra gün yapalım derlerse kesinlikle yine öyle yapacağım
Birde biz geçen sene anlaşmıştık 1 tatlı ve 1 tuzlu hadi en fazla birde salata diye
Çok iyi olmuştu öyle sonuçta porsiyonlarıda ufak tutmuştuk
İnşallah yine öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?