Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günayydınnn kızlarrr nasılsınızzz dün çoook kötüüü bi gündü diyet açısından rezilim ben rezilll
şuurumu okadar kaybettimkiii neler yedimi say say bitmezz bu aralar biraz sıkıntılı dönem yaşıyorum
iylik yapayım dedim kendim rezillik çekiyorum şimdi allahtan ümit kesilmez düzelcek inşallah diye umuyorum
neyse hayırlısı sıkıntıdan kendimi dolabın önünden alamıyorum
herkeze mutlu pazarlar

bizde düğün resimleri bekleyip duruyoruz emineyle ikiniz bizi meraklandırıp durdunuz

Bir kaç tane var ama işte şu bilgisayara bağlamak için gereken kabloyu bulamadım hala
En son büyük kızın elindeydi birşeyler attı bilgisayara şimdi cadı nereye koyduğunu hatırlamıyor
Yedek kabloda şirkette ama eşim bu ara depoyla uğraştığı için bir türlü onuda şirkete gidip alamadı
Her gün hatırlatıyorum inşallah yarın şirkette uğrarda ordan bilgisayara atar resimleride bende sizlere gösteririm

Slm kızlarr
bugün benim reglimin 1. Günü ancak sizde de olur mu bilmiyorum ama öyle bi iştah patlaması var kii anlatamam.
Süreklli yemek istiyorum. Bugün yediklerimi anlatayım

sabah
1 tane kabaklı gözleme
30 gram kadar beyaz köy peyniri
bikaç dilim domat ve salatalıkk
1 yumurta

ara
şarap üzümü ( en fazla 100 gram)
yarım elma

öğlen
fırın tavuk (tek but)

ama şu anda inanılmaz açımmm

Maalesef çoğumuzda oluyor o patlama keşke olmasa belki daha çabuk hedeflerimize ulaşmış olurduk
Ben çok acıktığım zaman ya bir kase yoğurt yada 1 bardak ayran içiyorum tavsiye ederim inanılmaz şişiriyor

canım nerelisin sen şiveni eskişehirlilere benzettim

merhabalar herkese
küçük kızım dersanede büyük bugün evde ebru hocası şehir dışında olduğu için
ben de sütçüden süt ve sebzealdım sütü kaynattım akşamüstü çıkarız biraz dolaşırız hem yürüyüş yaparız hem küçüğü dersaneden alırız dedik hem de büyük kıza ingilizceden özel ders için dersaneyle konuşacağız

Kızlar ben kaçtım cimcime birazdan uyanır hazır olayımda hemen Ananneye geçeriz
Mercümek uyumadan gitseydik anamızı ağlatırdı bütün gün

Akşam gelirim yine inşallah
Size hoş sohbetler ve hayırlı günler

Merhabalar,

2-3 gündür İzmir çok sıcak..Bunaltıcı bir hava var..PAstırma sıcakları sanırım bu..
Kayınvaldem kahvaltıya gelmişti yeni gitti sayılır..benimde bir ton işim var pazartesi başlayacağım diye bir yığın hazırlık yapıyorum...
Tarhana yoğurmuştum balkona serdik kayınvaldemle masanın üzerine sığmayınca 2-3 tepsiye ayarladım artık...
Ev ve balkon küçük olunca bu tür şeyler de çok zor oluyor...

Dün bir kaç üst aldım kendime siyah dışında farklı renkler hemde..Kızım acaip sevindi bu duruma .:)
Bugün de işlerimi halledince çıkıp pantolon alacağım...Canım çok sıkılacak biliyorum sürekli eşofman veya eşofman tarzı pantolonlar giydiğim için kesin moralim çok bozulacak bulamayacağım vb.

--

arnazar,geçmiş olsun canım...

Son düzenleme:

Kolay gelsin asum..Sen sütçüyle kanka oldun artık.:)
KEndimi üretiyor sebzeleri.?

yenacığım güle güle kullan yeni kıyafetlerini canım tarhana için de kolay gelsin afiyetle yersiniz kışın inşallah egenin tarhanası güzel oluyor benim kayınvalide de uşaklı o da tarhana yapıyor ama daha dökmedi
anladığım kadarıyla işe başlamaya karar verdin canım hakkınızda hayırlı olsun inşallah

Meyra'cığım,

BEYZUŞ uzun süre memlekette kaldı bu yaz..En son görüştüğüm de annesi yanındaydı..
PEk diyet modunda olmadığından foruma uğramıyor..Umarım en ksa sürede uğrar buranın vazgeçilmezi çünkü Zeynep'le birlikte..

ayşeC52 Ordu'ya taşındığını yazmıştı en son mesajın da. sanırım yerleşme ve iş peşindeler..
İnşallah herşey yolunda gider onlar açısından..

Tombulkelebek,işe başladı bir çağrı merkezinde. vardiyalı ve uzun saatler çalıştığından vakit bulamıyor oda..

Son düzenleme:
Kolay gelsin asum..Sen sütçüyle kanka oldun artık.:)
KEndimi üretiyor sebzeleri.?

sağol canım aynen öyle olduk yolunu gözlüyoruz valla
hepsini kendi üretmiyor ama üretenlerden toplayıp getiriyor yani bahçeden toplanmış ve taze oluyor ben de kaçırmıyorum fırsatı napıyım
biber salatalık domates taze fasulye kavun karpuz üzüm elma herşey var valla

Evet asucuğum karar verdim...Deneyeceğim, yapamazsam veya çocuklar çok etkilenirse basarım istifayı.

Tarhana yı ben bekletmiyorum çünkü dediğim gibi ortam yok..Uşaklıların yaptığı çok lezzetli oluyor...KAyınvaldemin akrabaları var orda, gitiğinde getiriyor..
Aşırı fark var..21 gün falan bekletiyorlarmış onlar mayalanıyor vb.

Son düzenleme:

evet 3 hafta bekletiyor benim kayınvalide de ekimin 20 si civarı dökecekmiş ben de yardıma gideceğim bu sene ilk defa

kızlaarr aldıklarınızı güle güle giyin
yaptıklarınızı afiyetle yeyin
bende önceki gün köye gittiğimde birsürü sebze getirmiştim onlarla uğraşıp duruyorum
şimdi biberleri ayıkladım birazını doğradım şimdi pazardan lor alıp lorlu biber yapıcam kalanınıda bdona doldurdum içine birazda hıtır kelek koydum, havuçlar vardı onları ayıkladım doğradım biraz domates koydum şimdi kelem alıp birazda ondan koyarım bir bidon turşu oldu.kırmızı biberleride rondodan geçirdim güneşe koydum iki kavanoz salça olur. hepsini değerlendirmeye çalıştım. biraz fasulye var onlarıda yarın ayıklarım. biz kuru fasulye ektiğimizde sararmayıp yeşil kalanları topluyoruz içini çıkartıp ya buzluğa atıyoruz yada kavanoza koyup kaynatıyoruz hem çok çabuk pişiyor hem hazır yemek oluyor..yeşilleri kurusundan daha lezzetli..
neyse şimdi pazara çıkayım

bugün detoxsun son günü bu yüzden böyle beslendim
sabah 1 bsu 5 ceviz 1 s b yarım yaglı süt
ara 1 ekşi elma
2 kk yagsız peynir domates salatalık maydonoz 1 yeşil çay
ara yeşil çay 1 erik
domates salatalık çay
akşam yogurtlu kereviz salatası
sonra yeşil elma
su 3 lt

kıııııızzzzzlllllllllllllllllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr

neredesiniz ayyolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…