Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

niye kiz ne güzel iste
benim valla kendim oturup kesiyorum herkesi hahha
valla insanin bazen ici burkuluyor hakkatten ama bu aralar hic öyle bir durumum yok
her dügüne gidiyorum davetli oldugumuz,
süslenip püslenip dolaniyorum ordan oraya
arada bi görünmek iyidir iyi

valla annemde diyor çık gel görün bi millete diyor sen seç bak diyor. başıma kalcan bu gidişle ilerde pişman olursun diyor. dinleyen kiiiiiiimmm pehh

Bak işte onuda bilmiyorum ki
Valla arada bu tür şeyleri de yazalım burada da bari onları doğal yolla tüketmiş olalım en azından tuzunu şekerini istediğimiz gibi ayarlarız yaptığımız şeylerin
lor yapımı zor dedim çünkü lor yapabilmen için önce peynir yapman lazım.. peynir mayalanır tuttuktan sonra bir kaşıkla karıştırırsın biraz bekleyince peynir katılaşır suyu çıkar. sonra bu sulanan peyniri üzerinde desenler olan bir süzekten süzersin altına bir kap koyarsın uzun süre öylece süzülür. süzülen peyniri süzekten bir kaba alır istediğin büyüklükte keser, tuzlarsın bir süre beklettikten sonra tüketir veya salamuraya koyarsın. altına akan suyuda tekrar tencereye koyar kaynatırsın kaynayan peynir suyu lor olmaya başlar yeterince kaynadığına kanaat getirdiğinde bir süzekle süzersin suyunun akması bittiğinde bir kaba alır dilediğin gibi tüketirsin...kaşar loruda kaşar peynirinin suyundan yapılır..

ekşimik daha kolaydır ( şimdi hepsine toptan lor deniyor) ekşiyen sütte olur ekşimemiş sütte olur.. ekşimiş sütü ocağa koyar kaynatırsın..ekşimeyen yada az ekşimeye yüz tutmuş sütü ocağa koyarsın kaynamaya başlayınca varsa biraz yoğurt suyu veya limon damlatırsın o hemen toplanmaya başlar, suyu ayrılmaya başladığında ocaktan alır bir süzeğe döker süzdürürsün .. evde süt süzeğin yoksa temiz bir tülbentten süzersin..]

ben böyle yapıyorum farklı yapanlarda vardır belki onlarda paylaşırsa istifade ederiz

Son düzenleme:

Canım çok sağ ol hemen bir kenara not ediyorum En azından kesilen sütü dökememiş olurum.
Çok nadiren de olsa sigara böreği yada peynirli poğça yapıyorum o zaman en azından kendi yaptığım peyniri kullanıveririm
Eminim çokta güzel oluyordur

Bu arada sanada kolay gelsin
İşin gerçekten zor olucak sonuçta herkese hitap edicek bir yer bulman lazım. Eminim bununda üstesinden büyük bir başarıyla gelirsin sen bu arada hatır içinde olsa ufak ufak mesleğe dönüyormusun ne

mrb kızlar sizlerin de uyguladıgı bir liste var mı hızlı ve ii kilo verdiren varsa allah rızası için benle paylasın kilolırm yüzünden eşimle aramız bozuldu

kızlar kusura bakmayın oldukca geriden geliyorum ama ne yapayım son sayfayı ancak kendim yazdıktan sonra görebiliyorum

valla annemde diyor çık gel görün bi millete diyor sen seç bak diyor. başıma kalcan bu gidişle ilerde pişman olursun diyor. dinleyen kiiiiiiimmm pehh

Kız hiç gülesim yok sürahi nine gibi pehhh yazmışsın birde sonuna
Dur daha duyanda 40a yaklaştınız sanır
Valla en güzel zamanlarınız ben hep diyorum şimdiki aklım olsaydı kesin bir 27yi beklerdim diye
Gezin eylenin düğünlerde göbişleri atın o arada nasılsa bir koca çıkar bahtınıza
Rabbim gönlünüzden geçeni sizlere hayırlı eyler inşallah Aminnnnnnn

Ablacığım sende çok sağol
İki tarifide yazıyorum ve ilk fırsatta azda olsa deniyorum
Ellerinize ve emeğinize sağlık
Annem şu olayı görse ( yani lor ekşimik yapma niyetimi ) kesin gözleri yaşarırdı bu kız adam olucakda bende görüceğim derdi bekarken
Şu son birkaç senedir gerçekten kendi emeğimi sunmak daha çok hoşuma gidiyor. Birde kendim yapmayı seviyorum tabiki katkısız olması açısından ama özellikle görüntü de benim için çok önemli oluyor istediğim gibi hayal güçümü kullanabiliyorum bu tür üretimlerde umutunda dediği gibi ister baharat koy ister başka birşey lezzet vermek için

mrb kızlar sizlerin de uyguladıgı bir liste var mı hızlı ve ii kilo verdiren varsa allah rızası için benle paylasın kilolırm yüzünden eşimle aramız bozuldu

pardonnn ama hamile deilmisin sen hamilelikte alıngan oluyo insan belliki eşinin sözlerine alınmışsın hep böyle kalcak deisin doğumdan sonra bol bol emzirirsen ve bol su içersen verirsin senin için en güzel diyet suuu içmek süt olsun diye topikteki bi çok arkadaşımın dert yandığı gibi süt olsun diye her şeyi yersen ben,m gibi mesela 96 da alırsın soluğu vereyim diye cebelleş dur sonra

kaç kilo aldın son aylarına yaklaşınca az tuzlu ve hamurişini ekmeği kesersen iyi olur sanırım

ara ara geldim okudum yazmaya fırsatım olmadı çok bunaldım evde kendimi yemeğe verince aldım kızları parka götürdüm cafeye gittik bi çay içtik hava sıcaktı gene az deişiklik oldu markete uğrayıp geldik sonra banyo faslı akşam yemek faslı büyük uyudu küçük tv izliyo bende bi bakayım dedim eşim gece görvde

iyi akşamlar kızlar
bugün 1 saat yürüdük eşimle akşam ton balıklı salata yedik sonra kardeşimgil uğradı palamut almışlar yarın öğle yemeğinde yemeye karar verdik gelirken birazda yaptığı hamsili pilavdan getirmiş kardeşim az bişey de ondan yedim
umutcum dil konusunda kurs daha iyi olur tabii ama şimdilik derse takviye olarak düşündük bakalım olmazsa yaz için kurs düşünebiliriz deneyelim bir

bana bakkkk bundan sonraki dügünlere mutlaka gidiceksin tamammiiiii
kiz depresyona girme, insan icine girmek inanki iyi geliyor

mrb canim, öncelikle hizli degilde saglikli kilo vermeye calisiyoruz, cünkü hizli verilen kilolar hemen geri aliniyor,
ayrica sen hamileysen zaten böyle seylerle ugrasma, saglikli sekilde azar azar ye,
esinde belliki densizlik etmis, ne dedide canini sIkti ???

off kizlar cok özeniyom valla size, ne güzel peynirinizi yogurdunuzu tursunuzu kendiniz yapiyorsunuz
benim annem malesef anlamiyor öyle seylerden, hep calismis bizler dogana kadar, o yüzden hic ilgilenmemis böyle seylerle
ama ben yapmayi cok cok isterimmm
valla o kullandiginiz kelimeler bile bana yabanci, anlamiyom bisey

nursena neye sıkıldın anlat azcık hele bakalım

aman asuu bi iylik yaptım kaynım evlenecek evdekiler sıkışınca arabayı sattık k babaya verdik biz kaldık yaya sinir oluyorum kendime kalbime fesat sokmayım yuva kurana yardım etmek sevaptır dedim çanım sıkısı ondan kbabanın evi vardı satamadı satsa vercek hemen parayı emlakla durgun o satılasıya kadar biz dedim kredi çekelim ee tek maaşla yüklü bi şeyde çekemiyoruzz bakıyoruz bakalım 10 15 civarı i araba ama bulamadık kredi taksitleride aşmasın fazla bizi

hee bide kanım araba almış düğün altınlarıylan heralde milletin işi bitti nede olsa eşiminde canı sıkkında ee babasııı nede olsa toz kondurmuyoo

amman ne evleneceniz kızlar evlnsen bi dert evlenmesen gezin düğün düğün işte:)))
hakkatenn pehhh:))))))))))

gelde anneme anlat onu. hem bir icraat yok diye kızıyor sonrada nasihatler veriyor acele etme diye. ben anlamadım bu annelik işini

bana bakkkk bundan sonraki dügünlere mutlaka gidiceksin tamammiiiii
kiz depresyona girme, insan icine girmek inanki iyi geliyor

[/B][/COLOR]

iyi gelmiyor bana işte. market reyonundaki ürünler gibi hissediyorum kendimi ellerinden gelse iki şöle elleyecekler bakalım sağlammı diye

nursenacım haklısın canım ya arabaya alışınca zor olur yokluğu heleki çocuklarla
sen yine de üzülme ama kayınpeder çabucak satar da verir inşallah sizin paranızı da
kredi işine de acele etmeseniz mi acaba diyorum borca girmeyin hemen belki satılıverir ev

kızlar yaa bakıyorum bakıyorum kimse yazmamış
sonra sayfadan çıkıp tekrar giriyorum yazılanları görüyorum.sayfayı yenilemeden yazılanlar görünmüyor..sizdede öylemi birde her seferinde yazışımdan sonra göndere basıyorum uzak sunucu bulanamadı diyor, yazdıklarım gidiyor kopyalamamışsam tekrar yazıyorum

amman ne evleneceniz kızlar evlnsen bi dert evlenmesen gezin düğün düğün işte:)))
hakkatenn pehhh:))))))))))

tamam nursenam sen öle diyosan bitti bu is, evlenmiyorum uleeeeeeeeeeeeeeen

iyi gelmiyor bana işte. market reyonundaki ürünler gibi hissediyorum kendimi ellerinden gelse iki şöle elleyecekler bakalım sağlammı diye

aamaaan nolacak ellesinler
saka kiz elletme kimseye kendini sakin heeeeeee

dafim bir iki
bir iki
sesim geliyormuuuuuuuuu ???
biz senin yazdigini görüozda
sende de düzelir az sonra, bekle azcik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…