Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

F5 basıyorum arada sayfa yenileniyo

evet allah kimseyi gördüğünden geri koymasın
ne bilem bende borcumuz yok ya k babadaki para elimize birikmiş kalır borçlanınca bişeyler oluyo yoksa gelen yeniyo valla

çay muhabbetsiz olmaz hadin söyleyin bakem kızlarrr mesela bu gece bi doğum günü partisi var ve tabisi zayıflamışız ne giymek hayal ederdinizz eminim siyah hariçtir bıktım şu karalardan

Ay sen çok yaşa emi hiç gülesim yoktu
Elleyecekler heee
Valla öyleleride çok var hee eti sıkımı diye çaktırmadan bakan

Ablacığım benim genelde tekrar giriş yap diyor
Alıştım artık kopyala yapmadan göndere basmıyorum
Bende ara ara sayfa yeniliyorum yoksa öyle kalıyor

aamaaan nolacak ellesinler
saka kiz elletme kimseye kendini sakin heeeeeee

Eminim hepiniz hatırlarsınız Ayşen Gurudanın meşhur repliğini:
'' Annem göster ama elletme dedi ''
Biz eşimle nişanlandıktan sonra annem bir gün nereden aklına geldiyse kız kendini elletmiyorsun dimi diye takılmıştı bana
Bende olurmu Anneciğim nişanlıma ''Annem göster ama elletme dedi o yüzden kusura bakma'' dedim valla diyince kadın neeee diye cığlığı bastı kız hakkikaten öyle dedinmi çocuğa ayıp kız öyle denirmi diye fenalık geçiriyordu az daha şaka dedimde terlik sıpıttı yüreğime indiriyordun diye

oohh herkesler burdaymışş

bende şimdi arkadaşımdan geldimmm

Eki Görüntüle 521127 hadii alıverin bi çayyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

içmemmi yaa oyy canım çok istediiii gidip demliyim şimdi hatta.

çay muhabbetsiz olmaz hadin söyleyin bakem kızlarrr mesela bu gece bi doğum günü partisi var ve tabisi zayıflamışız ne giymek hayal ederdinizz eminim siyah hariçtir bıktım şu karalardan

kırmızı dapdar bir mini giysem. zayıflayım vallaha yapıcam bunu giyicem.

kaportaya bakıyorlar ya Allaha şükür sağlam diyorum cecooşşş sen nişanlına demişmisindir diye düşündüm demişsindir sen yaa var sende o ışık annenede güldüm şimdi ayıp olur çocuga demiş evet denmez yani elletceksin ya öyle gösterip bırakmak olmaz ayy iyi güldüm hee

Umutcum çok teşekkür ederim canım. baya yol gösterici oldu önerilerin. ben de lokmalık ikramlardan daha çok hoşlandığımı farkettim yazını okuyunca. yeni bir şeyler denemem zor olur. irmik lokumu ve minik kanepeler eklemeye karar verdim. poğaçayı çıkartıp bunları ekleyeceğim. bu durumda kişiye özel sunacağım bir salata, irmik lokumu, kek ve meyve kombinasyonu, minik kanepeler hazırlayacağım. annem de hazır yufkayla minik gözlemeler yapacağını söyledi. zaten bugün konuştum komşularla, onlar da ısrarla çok çeşit yapmamamı istediler. umarım altından kalkabilirim bunların. kudretullahı geçen incelemiştim verdiğin linkten. çok hoş gözüküyor. ilk fırsatta denemek istiyorum onu da. lakin benim fırınım biraz sıkıntılı. annemin fırını o kadar güzel pişiriyor ki her şeyi sıradan bir fırına alışamadım. hakikaten şans işi biraz beyaz eşya.

sunumlar ne kadar hoşmuş. özellikle meyve tabağına bayıldım. ben de havuç topları yaptığımda minik kağıtlarda sunuyorum. sen ne kadar hamaratmışsın Umut. ayrıca hamaratlıktan öte ilgin ve bu konuda kültürün çok geniş. gerçekten çok mutlu oldum tavsiyelerin için. sık sık rahatsız ederim bundan sonra seni menü oluşturacakken :)

ben de bugün silikon kek kalıpları aldım. mufin, baton ve yuvarlak kalıplar. aslında silikon kalıptan pek hoşlanmasam da görsellik konusunda güzel sonuçlar sunuyor.

hoşşş geldinnn nasıl oldun daha iysin sanırım fazla ilgiden felç geçircen arkadaşların hiç yalnız burakmıyo maşşallah ne güzel gurbette olunca öğretmenler daha bağlı birbiriine

daha iyiyim canım çok şükür , hakkatten yaa az daha ilgiden felç geçirecem o derece yaniii

yaav gurbet elde bi başıma olunca napsın kimse yalnız bırakmıyo sağolsunlarr

Kızlar muhabbetiniz bol olsun, benim yazmam gereken 2 sayfa metin vardı, katılamadım. Şimdi de hem eller, hem beyin uyuştu yazmaktan. Artık yatayım, sabah 7 olmadan uyanmam gerekiyor :) Sizlere güzel, huzurlu uykular, neşeli muhabbetler

Nursena, sen canını sıksan da bir sıkmasan da bir. Sen haklısın ama içerlemekle bir şeyi değiştiremiyoruz. O yüzden başka şey düşün, kafanı dağıt, canını sıkma diyeceğim.

Tekrar iyi geceler, iyi haftalar herkese şimdiden :)

aaaa sen yenisinnn ooooo fazla çeşit yapma lafının altında neler gizlidir hımmmm

az yaparsın aaa bak yazık anası evinde fazla öğrenememiş çalışıyo ya ondan bilmiyo derler

çok yaparsınn hımmm bu ev bark zor olur baksana 3 komşuya dünyaları yapmış savruk bu savruk derlerrr tecrübeyle sabittir:))))
klasik ev hanımı muhabbeti ayy bend e bu gün ÇOK AĞRSİFİM KOMPLEKSLİYİMMM

şaka annenede yardım edecekmiş atlasırsın merak etme zaten çalışıyossun sende fırsat bulursan bi kahve içmeye uğrarsın karşılığını onlarda fazla samimi olmazlar zaten
kolay gelsinn

bende o kudretullahı denemek istiyorum ama yemekten korkuyorum 85 e bir insem ödül yapıcam kendime

doğru valla şarkı söyleyim bari az kafam dağılır kendim ettim kendim buldum ....:))

iyi geceler

kızllarrr kapışan yokmuuu

ben ilaçlardan dolayı + dayım azcıkk :18::18::18::18:

benim de bu tür endişelerim oluyor misafir ağırlarken. ama kusur bulacak insan her şekilde buluyor, bunu anladım. ben şu an çalışmıyorum ama kısmet olursa ay sonuna kadar başlamak istiyorum. onları da başlamadan misafir edeyim dedim. açıkçası çok yakın ilişkiler kurmak, arkadaş edinmek gibi bir amacım yok. gelmek istediler, ağırlamamak nezaketsizlik olurdu. bak yine başladı endişe nöbetleri mesajını okuyunca nursena :))

neden böyleyiz biz ya. onaylanmak zorunda hissetmekten nefret ediyorum. acayip bir baskı oluşturuyor. neyse. Allah başka dert vermesin :))

kızlar geçmişi tam okuyamadım. telefondan olduğu kadar. uyumam lazım benim de birazdan. hepinize iyi geceler

çalışmaya başlayınca ortadan kalakar b sorunlar bahanen olur

hele bide çocuk olunca misafir ağırlamak eziyet oluyo resmen
hoş bu aralar biyere gitmemizde ayrı bi sorun evden çıkasıya kan ter içinde kalıyorum bıcırık yoruyo beni
şu 2 yaş sendromumuzda biterse rahatlarız sanırım diye umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…