kızlar yaa bakıyorum bakıyorum kimse yazmamış
sonra sayfadan çıkıp tekrar giriyorum yazılanları görüyorum.sayfayı yenilemeden yazılanlar görünmüyor..sizdede öylemi birde her seferinde yazışımdan sonra göndere basıyorum uzak sunucu bulanamadı diyor, yazdıklarım gidiyor kopyalamamışsam tekrar yazıyorum
nursenacım haklısın canım ya arabaya alışınca zor olur yokluğu heleki çocuklarla
sen yine de üzülme ama kayınpeder çabucak satar da verir inşallah sizin paranızı da
kredi işine de acele etmeseniz mi acaba diyorum borca girmeyin hemen belki satılıverir ev
Eki Görüntüle 521127 hadii alıverin bi çayyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gelde anneme anlat onu.hem bir icraat yok diye kızıyor sonrada nasihatler veriyor acele etme diye. ben anlamadım bu annelik işini
iyi gelmiyor bana işte. market reyonundaki ürünler gibi hissediyorum kendimi ellerinden gelse iki şöle elleyecekler bakalım sağlammı diye
kızlar yaa bakıyorum bakıyorum kimse yazmamış
sonra sayfadan çıkıp tekrar giriyorum yazılanları görüyorum.sayfayı yenilemeden yazılanlar görünmüyor..sizdede öylemi birde her seferinde yazışımdan sonra göndere basıyorum uzak sunucu bulanamadı diyor, yazdıklarım gidiyor kopyalamamışsam tekrar yazıyorum
aamaaan nolacak ellesinler
saka kiz elletme kimseye kendini sakin heeeeeee
Eki Görüntüle 521127 hadii alıverin bi çayyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çay muhabbetsiz olmaz hadin söyleyin bakem kızlarrr mesela bu gece bi doğum günü partisi var ve tabisi zayıflamışız ne giymek hayal ederdinizz eminim siyah hariçtir bıktım şu karalardan
Ay sen çok yaşa emi hiç gülesim yoktu
Elleyecekler heee
Valla öyleleride çok var hee eti sıkımı diye çaktırmadan bakan
Eminim hepiniz hatırlarsınız Ayşen Gurudanın meşhur repliğini:
'' Annem göster ama elletme dedi ''
Biz eşimle nişanlandıktan sonra annem bir gün nereden aklına geldiyse kız kendini elletmiyorsun dimi diye takılmıştı bana
Bende olurmu Anneciğim nişanlıma ''Annem göster ama elletme dedi o yüzden kusura bakma'' dedim valla diyince kadın neeee diye cığlığı bastı kız hakkikaten öyle dedinmi çocuğa ayıp kız öyle denirmi diye fenalık geçiriyordu az dahaşaka dedimde terlik sıpıttı yüreğime indiriyordun diye
oohh herkesler burdaymışş
bende şimdi arkadaşımdan geldimmm
Esra, komşuların tatlı dilli ve ölçülü kimselerdir umarım, böyle kişileri herkes etrafında görmek ister. Arkadaşlarım çok güzel fikirler vermişler ben de bir şeyler eklemek istedim. Benim fikrim; ilk defa ağırlayacağın misafire yeni bir tarif deneme canım. Her zaman yaptığın ve lezzetinden emin olduğun pratik tarifleri lokmalık süsleyerek sun. Minik lokmalar her zaman hoşa gider, görünüşü güzeldir. Peynir topları, truff ya da irmikli lokum (irmik tatlısının benzeridir, görünüşü çok daha hoş, azıcık el oyalar ama...) gibi. Minik kağıtlara koyarım ben bunları, üzerine nazar boncuklu ya da incili kürdan da koyduğunda sunumu çok hoş olur. Ekte iki örnek resim gönderiyorum, bir bak.
Tost ekmeklerini kurabiye kalıpları ile kalp, çiçek vb. kesip şık kanepeler oluşturabilirsin. Severek yaptığın, sürülebilir kıvamda her şey olabilir. Çeşnilendirdiğin krem peynir, acıka, zeytin ezmesi, ton balığı ezmesi vb.
Dağılabilecek, akabilecek çeşitleri tercih ettiğin zaman minik kaplarda sunmanı öneririm. Tabakta tatlar birbirine karışınca, bir şeyler birbirine bulaşınca hoş olmuyor bence. Soslu salata ya da sütlü tatlı benzeri şeyleri böyle sunmayı tercih ediyorum ben. Son yaptığım sütlü irmik tatlısını likör bardaklarına koyup üzerine çilek ve pudra şekeri ile yaptığım sosu koyup servis etmiştim. Eğer kek tipi bir şey yapacaksan yanına meyve gibi hafif bir seçenek de olabilir. Aşağıdaki resimdeki gibi bir şey :)
Yok efendim ben illa ki farklı şeyler deneyeceğim, zaten bir gün önceden yapıyorum dersen frambuazlı cheesecake, portakallı krem karamelli kek ya da hindistan cevizli muffin öneririm sana. Hem görünüşleri heybetli hem lezzetleri çok sevilen tarifler. Kudretullah da denilen portakallı krem karamelli kek geçen gün egedeniz'in de deneyip beğendiğini söylediği kek :) Şunu denemek isterim dersen tarif gönderirim ben sana
Eki Görüntüle 521055 Eki Görüntüle 521053 Eki Görüntüle 521054
Asumancığım ben bu haftaki sütü heba ettimTam öyle de değil ama... Beş litre almıştım gene, kaynattım, soğusun diye ocağın üzerine aldım. Oğlanı uyuturken uyuyakalmışım, süt de bütün gece dışarıda kalmış. Bir kere daha unutmuştum, bir şey olmamıştı, bu sefer ertesi gün ısıtırken kesildi sütüm az miktarındna kefir, çoğundan da lor yaptım ben de. O kadar loru ne yapacağız bakalım, evde seven de yok. Baharatlayıp maydonoz, taze soğan ve az zeytinyağı ile kahvaltılık yaparım az miktar, kalanını da kurabiye murabiye değerlendireceğim artık :)
Kızına özel ders yerine kursa neden göndermiyorsun İngilizce için? Ben İngiltere'ye gitmeden önce kursa gitmiştim, çok da faydasını görmüştüm...
Umarım hiç moralin bozulmadan güzel şeyler bulmuşsundur Yenacığım, güle güle giy aldıklarını. Kararın da yeni işin de uğurlu olsun :) Merak ederiz seni, arada bize haber etmeyi unutma e mi?
...
Mehtap & arnazar geçmiş olsun kızlar. Bugün daha iyisinizdir umarım.
oohh herkesler burdaymışş
bende şimdi arkadaşımdan geldimmm
hoşşş geldinnn nasıl oldun daha iysin sanırım fazla ilgiden felç geçircen arkadaşların hiç yalnız burakmıyo maşşallah ne güzel gurbette olunca öğretmenler daha bağlı birbiriine
Umutcum çok teşekkür ederim canım. baya yol gösterici oldu önerilerin. ben de lokmalık ikramlardan daha çok hoşlandığımı farkettim yazını okuyunca. yeni bir şeyler denemem zor olur. irmik lokumu ve minik kanepeler eklemeye karar verdim. poğaçayı çıkartıp bunları ekleyeceğim. bu durumda kişiye özel sunacağım bir salata, irmik lokumu, kek ve meyve kombinasyonu, minik kanepeler hazırlayacağım. annem de hazır yufkayla minik gözlemeler yapacağını söyledi. zaten bugün konuştum komşularla, onlar da ısrarla çok çeşit yapmamamı istediler. umarım altından kalkabilirim bunların. kudretullahı geçen incelemiştim verdiğin linkten. çok hoş gözüküyor. ilk fırsatta denemek istiyorum onu da. lakin benim fırınım biraz sıkıntılı. annemin fırını o kadar güzel pişiriyor ki her şeyi sıradan bir fırına alışamadım. hakikaten şans işi biraz beyaz eşya.
sunumlar ne kadar hoşmuş. özellikle meyve tabağına bayıldım. ben de havuç topları yaptığımda minik kağıtlarda sunuyorum. sen ne kadar hamaratmışsın Umut. ayrıca hamaratlıktan öte ilgin ve bu konuda kültürün çok geniş. gerçekten çok mutlu oldum tavsiyelerin için. sık sık rahatsız ederim bundan sonra seni menü oluşturacakken :)
ben de bugün silikon kek kalıpları aldım. mufin, baton ve yuvarlak kalıplar. aslında silikon kalıptan pek hoşlanmasam da görsellik konusunda güzel sonuçlar sunuyor.
Kızlar muhabbetiniz bol olsun, benim yazmam gereken 2 sayfa metin vardı, katılamadım. Şimdi de hem eller, hem beyin uyuştu yazmaktan. Artık yatayım, sabah 7 olmadan uyanmam gerekiyor :) Sizlere güzel, huzurlu uykular, neşeli muhabbetler
Nursena, sen canını sıksan da bir sıkmasan da bir. Sen haklısın ama içerlemekle bir şeyi değiştiremiyoruz. O yüzden başka şey düşün, kafanı dağıt, canını sıkma diyeceğim.
Tekrar iyi geceler, iyi haftalar herkese şimdiden :)
aaaa sen yenisinnn ooooo fazla çeşit yapma lafının altında neler gizlidir hımmmm
az yaparsın aaa bak yazık anası evinde fazla öğrenememiş çalışıyo ya ondan bilmiyo derler
çok yaparsınn hımmm bu ev bark zor olur baksana 3 komşuya dünyaları yapmış savruk bu savruk derlerrr tecrübeyle sabittir:))))
klasik ev hanımı muhabbeti ayy bend e bu gün ÇOK AĞRSİFİM KOMPLEKSLİYİMMM
şaka annenede yardım edecekmiş atlasırsın merak etme zaten çalışıyossun sende fırsat bulursan bi kahve içmeye uğrarsın karşılığını onlarda fazla samimi olmazlar zaten
kolay gelsinn
Kızlar muhabbetiniz bol olsun, benim yazmam gereken 2 sayfa metin vardı, katılamadım. Şimdi de hem eller, hem beyin uyuştu yazmaktan. Artık yatayım, sabah 7 olmadan uyanmam gerekiyor :) Sizlere güzel, huzurlu uykular, neşeli muhabbetler
Nursena, sen canını sıksan da bir sıkmasan da bir. Sen haklısın ama içerlemekle bir şeyi değiştiremiyoruz. O yüzden başka şey düşün, kafanı dağıt, canını sıkma diyeceğim.
Tekrar iyi geceler, iyi haftalar herkese şimdiden :)
çalışmaya başlayınca ortadan kalakar b sorunlar bahanen olurbenim de bu tür endişelerim oluyor misafir ağırlarken. ama kusur bulacak insan her şekilde buluyor, bunu anladım. ben şu an çalışmıyorum ama kısmet olursa ay sonuna kadar başlamak istiyorum. onları da başlamadan misafir edeyim dedim. açıkçası çok yakın ilişkiler kurmak, arkadaş edinmek gibi bir amacım yok. gelmek istediler, ağırlamamak nezaketsizlik olurdu. bak yine başladı endişe nöbetleri mesajını okuyunca nursena :))
neden böyleyiz biz ya. onaylanmak zorunda hissetmekten nefret ediyorum. acayip bir baskı oluşturuyor. neyse. Allah başka dert vermesin :))
kızlar geçmişi tam okuyamadım. telefondan olduğu kadar. uyumam lazım benim de birazdan. hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?