....
.
kaportaya bakıyorlar ya Allaha şükür sağlam diyorumcecooşşş sen nişanlına demişmisindir diye düşündüm demişsindir sen yaa var sende o ışık annenede güldüm şimdi ayıp olur çocuga demiş evet denmez yani elletceksin ya öyle gösterip bırakmak olmaz ayy iyi güldüm hee
kızllarrr kapışan yokmuuu
ben ilaçlardan dolayı + dayım azcıkk :18::18::18::18:
:78::78::78: Demişmiyimdir acaba hmmm
Nasılda bildin amavalla dedim tabi ortada öyle bir mevzu yoktu sırf muzurluk olsun diye dedim
Adamcağız zaten benle tanışana kadar hep çekingen kızlara deng gelmiş benim gibi deliyi görünce neye uğradığını şaşırdı
İlk kez senin gibi aklındaki dilinde birine rastgeldim demişti
Annemde bakma ciddidir ağırdır ama muzurluklarıma uyar aradahatta nişanlıyken arada sorardı kız öptümü yoksa seni diye bende derdim babam seni nasıl samanlık önünde yakalayıp öptüyse oda öpcek tabi ama yanaktan yalandan kim ölmüş
Neyse gece gece saptırma kız beniyeni gelenler bu ne diyecek
Merak etme canım cumaya hiç birşey kalmaz bence
Valla ikili kapışmalar devam ediyor diye biliyordum amasonradan vazgeçilmedi sanırım
Ebru , Nevin , Esra , ben , Sen , Nurgül başka kimler var ?
Bediican da vardı
Birde - 500 gr veremeyeni yuhalayacaktık galibaona göre şaka şaka tabiki
Volkan Konak - Ben Onu Sevdim Ya O Bana Yeter - YouTubeaynur az neşelen dinle sana gelsin
slm kızlar nasılsınız ..özledim sizleri ama gündüz kızım rahat vermediğiiçin pc açmıyorum bozuk diyorum ona uyuduğu zamanda bende çoktan uyumuş oluyorum ..zaten çok ağır geçiyor hamileliğim sürekli bulantı hali, iştahsızlık , bütün kokulardan aşırı tiksinme berbatım ..mutfağa hiç giremiyorum ya annem geliyor yada ben oraya gidiyorumsürekli yatıyordum zaten şurda iki gündür kalktım inşallah 3 ay dolduğu zaman bulantılarımda geçerde daha rahat olurum, birde diş ağrısı eklendi 15 gün öldüm dirildim mahvetti beni bir gece sabaha kadar uyutmadı beni ancak 3 ay dolunca çekilebilirmiş, allahtan ağrısı hafifledi artık dayanabiliyorum...kilo konusuna gelince 124 ile hamile kalmıştım 121 kiloya indim hiç iştahım yok çünki inşallah çok kilo almadan bitiririm hamileliğimi çok dikkat etmem gerekecek..
slm kızlar nasılsınız ..özledim sizleri ama gündüz kızım rahat vermediğiiçin pc açmıyorum bozuk diyorum ona uyuduğu zamanda bende çoktan uyumuş oluyorum ..zaten çok ağır geçiyor hamileliğim sürekli bulantı hali, iştahsızlık , bütün kokulardan aşırı tiksinme berbatım ..mutfağa hiç giremiyorum ya annem geliyor yada ben oraya gidiyorumsürekli yatıyordum zaten şurda iki gündür kalktım inşallah 3 ay dolduğu zaman bulantılarımda geçerde daha rahat olurum, birde diş ağrısı eklendi 15 gün öldüm dirildim mahvetti beni bir gece sabaha kadar uyutmadı beni ancak 3 ay dolunca çekilebilirmiş, allahtan ağrısı hafifledi artık dayanabiliyorum...kilo konusuna gelince 124 ile hamile kalmıştım 121 kiloya indim hiç iştahım yok çünki inşallah çok kilo almadan bitiririm hamileliğimi çok dikkat etmem gerekecek..
tamam şekerim Necanda OK
ben - 500 olmassa taşlayın , + 500 olursam üzerime beton dökün
Her gecenin sabahında kim ve ne için dua ediyor iseniz mevlam uyandığınızda sizi ona bağışlasın.iyi geceler.
bende kaçayım mutfağımın tezgahındaki fazlallıkları toplayım bi balkon keyfi yapam az sonra dattiiii yapalım
malum pazartesi okul var kızın sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?