bencede kış olması çok iyi oldu ,nazdada ekim ayında hamile kalmıştım çok iyi geçiyor ,zaten şu bulantılar bir geçse burada daha sık olucam daha dikkatli beslenirim inşallah...2.lerde fazla alınmıyo genede dikkat etmen lazım allah kolaylık versin neyseki yaz sıcaklarına gelmedi zor olurdu bence kış hamileliği süper bahara doğar seneye kışa çok rahat edersin inşallahhhhh
Derinciğim merhaba,
ne iyi oldu gelmen seni merak ediyordum..
Naz nasıl farkındamı bişeylerin.:)
senin bulantıların da geçer 12.haftadan sonra..
bak kokulara karşı hassaiyet deyince kendimi hatırladım gerçekten zor bir dönem..allah yardımcın olsun...
Bu demektir ben beton kadın olarak tarihe geçeceğim.:))
Kızlar BEYZUŞ'un selamı var herkeşlere...
Söyleyeyim de üzerim de kalmasın..
merhaba canım ,merak ettiğini tahmin ediyordum canım ama giremedim bir türlü ,naz farkında bütün gün karnımı seviyor öpüyor sürekli hayal kuruyor onun karnını doyuracağım kıyafet alalım ,arabasını ben kullanıcam diyor ama bakalım doğunca görücez çünki ne babayı nede beni paylaşamıyor...bu arada nazı kreşe verdim ama durmadı kıyametler koptu yenacığım benden ayrılamıyor ,3 gün ne güzel gitmişti 4.gün pes etti bende dayanamadım çok ağlayınca aldım geldim aslında belkide susardı ama,korkum seneyede aynısını yaparsa çünki anasınıfına başlayacak ..sorm kokulara hiç dayanamıyorum parfüm kokusu diş macunu yemek kokuları mahvediyor beni içim kalkıyor hemen ...
Aleykümselam canımm
valla Nilüferciim kendini toplayıp eksi bildirimlere başlamassan , dayanırım beton mikseriyle sizin kapıya , ona göre
kem küm kötü çok kötüyüm ben cıssss bingölden hatıra kaldı yena bana
:78::78::78: Demişmiyimdir acaba hmmm
Nasılda bildin amavalla dedim tabi ortada öyle bir mevzu yoktu sırf muzurluk olsun diye dedim
Adamcağız zaten benle tanışana kadar hep çekingen kızlara deng gelmiş benim gibi deliyi görünce neye uğradığını şaşırdı
İlk kez senin gibi aklındaki dilinde birine rastgeldim demişti
Annemde bakma ciddidir ağırdır ama muzurluklarıma uyar aradahatta nişanlıyken arada sorardı kız öptümü yoksa seni diye bende derdim babam seni nasıl samanlık önünde yakalayıp öptüyse oda öpcek tabi ama yanaktan yalandan kim ölmüş
Neyse gece gece saptırma kız beniyeni gelenler bu ne diyecek
Merak etme canım cumaya hiç birşey kalmaz bence
Valla ikili kapışmalar devam ediyor diye biliyordum amasonradan vazgeçilmedi sanırım
Bir zamanlar ne çok severdim Volkan Konak'ı Sonra düzen insanı olup lüks karavanıyla magazin programlarında hava atınca çok soğudum kendisinden..
Dahada davos a gitmem onunla..
benim de bu tür endişelerim oluyor misafir ağırlarken. ama kusur bulacak insan her şekilde buluyor, bunu anladım. ben şu an çalışmıyorum ama kısmet olursa ay sonuna kadar başlamak istiyorum. onları da başlamadan misafir edeyim dedim. açıkçası çok yakın ilişkiler kurmak, arkadaş edinmek gibi bir amacım yok. gelmek istediler, ağırlamamak nezaketsizlik olurdu. bak yine başladı endişe nöbetleri mesajını okuyunca nursena :))
neden böyleyiz biz ya. onaylanmak zorunda hissetmekten nefret ediyorum. acayip bir baskı oluşturuyor. neyse. Allah başka dert vermesin :))
kızlar geçmişi tam okuyamadım. telefondan olduğu kadar. uyumam lazım benim de birazdan. hepinize iyi geceler
Çok güzel bir tarif en kısa zamanda yapıcam yenacım.Kızlar ilgimi çekti bu tarif deneyeniniz varmı.?
Elma Chipsi...
Tatli krizlerine birebir yapilisi cok kolay olan dogal ve katkisiz en güzel snackslerden birisi.
Malzemeler
Elma ve Tarcin
Elmalari iyice yikadiktan sonra ortasindan cekirdeklerini cikartip incecik dilimleyiniz.
Dilimler cok ince olmali ..
Sonra tepsiye pergament kagiti serip üstüne elma dilimlerini diziniz sonrasinda tarcin serpip önceden istilmis 90 derece isili firinda
kuruyuncaya kadar pisiriniz .
kurulugunu korumak icin pamuklu torbada saklayabilirsiniz. Afiyet olsun
Allah yardımcın olsunÇok güzel bir tarif en kısa zamanda yapıcam yenacım.
Bu arada ilaçlarıma başladım gene yumurtam sayım az oldu 2 tane ama napalım kısmette varsa onunlada olur bu arada ilaçlardan çok şiştim ve kendimden nefret ediyorum:)Dualarınızda banada yer verin arkadaşlarım yarında doktordayım arada girip yazmaya çalışıyorum buraya girmek istemiyorum girince kendime çok kızıyorum...
günaydıııınnnnn
hayırlı sabahlar kızlaarr
güzel bir hafta geçirirsiniz inşaAllah
kızlar ben biraz şaşkınım
iki gündür sadece ayran içiyorum mideme ayran ve sudan başka hiçbirşey girmedi. sadece dışarı çıkacağım zaman bir tatlı kaşığı bal yedim.
vücutum gözle görünür şekilde kendini saldı en az bir kilo vermişimdir diye düşünüyordum sabah tartıya bir çıktımsonuç + 600 gr.
normalmi bu durum sizce
bide yeşil çay iç istersen ödem varsa atarsıngünaydıııınnnnn
hayırlı sabahlar kızlaarr
güzel bir hafta geçirirsiniz inşaAllah
kızlar ben biraz şaşkınım
iki gündür sadece ayran içiyorum mideme ayran ve sudan başka hiçbirşey girmedi. sadece dışarı çıkacağım zaman bir tatlı kaşığı bal yedim.
vücutum gözle görünür şekilde kendini saldı en az bir kilo vermişimdir diye düşünüyordum sabah tartıya bir çıktımsonuç + 600 gr.
normalmi bu durum sizce
Off ben bu 2 gündür neler yedim neler. Sadece yesem iyi içtim de
Cumartesi taksimdeydik, şu donutlara benzer bişey yedim. Aslında öğle yemeği hakkımdan feraget edip yedim ama akşam yemeğinde de taksimde bişey bulamadığım için pirinç pilavı üstü et yedim. Uzun süredir yemiyorum valla pirinç pilavı. Çok da yağlıydı. Gece de arkadaşlarla buluştuk, boğaziçi üni orda bi yerde oturduk. 1 tane de bira hüplettim orda.
Bugün de eşimin üniversiteden arkadaşı(benim de arkadaşım) geldi. Kız aslında fizik mühendisi, metaluji muh de yüksek lisans yaptı ama iş bulamadığı için 2.5 yıldır THY'de hosteslik yapıyor. Gerçekten çok zormuş hosteslerin işi. Havada sürekli ödem topluyomuş kız, binbirtürlü insanla uğraşmak zorundayım diyo. Bir de artık izinlerini felan azaltmışlar, personel sayısı da azalmış, çok yoruluyoruz diyo. Evli bayanın yapacağı iş değil valla. Neyse işte misafir yemek olarak palamut yaptım benim ızgara fırında. Yanında hem marullu yeşil soğanlı salata, hem de maydanozlu söğüş salata yaptım. Ayrıca kırmızı biber közledim. 2 şişe de şarap almıştık balığın yanına. 3 kadeh içmişim ben. İçmişim diyorum çünkü sohpet ederken farketmedim o kadar içtiğimi, tabi alışık olmadığım için bi çarptı sormayın. Mutfağı toplarken çok başım döndü ama belli etmedim:))Çayın yanına da komşufırından aldığım kurupastalardan çıkardım. Anlıyacağınız yedikçe yedim. Bu haftaki sporum bunları eritmeye yönelik olacak.
Bir de bi aksilik olmazsa 13 eylülde dayımın oğlunun düğünü var, annem eşim ve ben gidicez malatyaya düğün için. Arabayla gideriz diye düşünüyoruz ankara üzeri. Eşim daha önce anneannemin cenazesi için gelmişti benle malatyaya. Düğünden sonra 2 gün daha kalalım malatyayı gezelim diyor. Dönüşte de günkurusu, malatya bulguru, malatya peyniri vs doldurucaz valla. Ben zaten malatya peyniri hastasıyım. Yemek olmasın evde, peyniri yemek niyetine yerim o derece
Banucuğum Bozcaadaya ne dersiniz?? Uzak mu olur size bilemiyorum ama haftasonu için güzel bi kaçamak olur. Temiz ve ucuz bir pansiyon varmış eğer istersen arkadaşımdan öğrenebilirim. Ağva'ya ben de gitmedim ama netten baktım da baya tuzlu. Gerçi günübirlik de gidilebilir oraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?