Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

2.lerde fazla alınmıyo genede dikkat etmen lazım allah kolaylık versin neyseki yaz sıcaklarına gelmedi zor olurdu bence kış hamileliği süper bahara doğar seneye kışa çok rahat edersin inşallahhhhh
bencede kış olması çok iyi oldu ,nazdada ekim ayında hamile kalmıştım çok iyi geçiyor ,zaten şu bulantılar bir geçse burada daha sık olucam daha dikkatli beslenirim inşallah...

merhaba canım ,merak ettiğini tahmin ediyordum canım ama giremedim bir türlü ,naz farkında bütün gün karnımı seviyor öpüyor sürekli hayal kuruyor onun karnını doyuracağım kıyafet alalım ,arabasını ben kullanıcam diyor ama bakalım doğunca görücez çünki ne babayı nede beni paylaşamıyor...bu arada nazı kreşe verdim ama durmadı kıyametler koptu yenacığım benden ayrılamıyor ,3 gün ne güzel gitmişti 4.gün pes etti bende dayanamadım çok ağlayınca aldım geldim aslında belkide susardı ama,korkum seneyede aynısını yaparsa çünki anasınıfına başlayacak ..sorm kokulara hiç dayanamıyorum parfüm kokusu diş macunu yemek kokuları mahvediyor beni içim kalkıyor hemen ...

Bu demektir ben beton kadın olarak tarihe geçeceğim.:))

Kızlar BEYZUŞ'un selamı var herkeşlere...

Söyleyeyim de üzerim de kalmasın..

Aleykümselam canımm

valla Nilüferciim kendini toplayıp eksi bildirimlere başlamassan , dayanırım beton mikseriyle sizin kapıya , ona göre

Naz seneye anaokuluna gidecek kadar büyüdümü yaa..2009 lumu.?

Peki sen yanında kalsaydın bir süre alışmazmıydı acaba..:26:

Aleykümselam canımm

valla Nilüferciim kendini toplayıp eksi bildirimlere başlamassan , dayanırım beton mikseriyle sizin kapıya , ona göre

:)))) Haklısın ...
mikseri görünce ben yanlış anlayıp kek yaparmışım onunla..

Kızlar ilgimi çekti bu tarif deneyeniniz varmı.?

Elma Chipsi...

Tatli krizlerine birebir yapilisi cok kolay olan dogal ve katkisiz en güzel snackslerden birisi.

Malzemeler

Elma ve Tarcin

Elmalari iyice yikadiktan sonra ortasindan cekirdeklerini cikartip incecik dilimleyiniz.

Dilimler cok ince olmali ..

Sonra tepsiye pergament kagiti serip üstüne elma dilimlerini diziniz sonrasinda tarcin serpip önceden istilmis 90 derece isili firinda

kuruyuncaya kadar pisiriniz .

kurulugunu korumak icin pamuklu torbada saklayabilirsiniz. Afiyet olsun

nasıl biliyorum amaaa hahaaaaaaaaayy samanlıgın ardından sizi dikizliyodum ben heheeeeeeeeyyy adımız çıkçak neyse hepsi şakaydıııı yoksa bizler öyle şeyler yaparmıyız aaaaaaaaaaa

Bir zamanlar ne çok severdim Volkan Konak'ı Sonra düzen insanı olup lüks karavanıyla magazin programlarında hava atınca çok soğudum kendisinden..
Dahada davos a gitmem onunla..

aynennnnnnn nekadar gıcık olmuştum ya.

Canım bence şanslısın, ben komşuyu severim. Dünya hali insanın başına binbir türlü şey geliyor İstanbulda. Benim oturduğum site çok kalabalık, apartmanda da kim kime dum duma. Bir tek karşı komşuyla görüşüyoruz. Aslında katta 4 daireyiz. Geçen börek yaptığımda yan dairedeki hamile bayana götürdüm, resmen zorla börek veriyomuşum gibi davrandı. Ağız ucuyla teşekkür etti felan, tabağımı da getirmedi 15 gündür

Bu arada işe başlıycakmışsın hayırlı olsun, kafana göre bir iş bulabildin sanırım. İlk deneyimin olduğu için şimdiden başarılar dilerim sana Avukat Hanım

Banucuğum Bozcaadaya ne dersiniz?? Uzak mu olur size bilemiyorum ama haftasonu için güzel bi kaçamak olur. Temiz ve ucuz bir pansiyon varmış eğer istersen arkadaşımdan öğrenebilirim. Ağva'ya ben de gitmedim ama netten baktım da baya tuzlu. Gerçi günübirlik de gidilebilir oraya.

Çok güzel bir tarif en kısa zamanda yapıcam yenacım.
Bu arada ilaçlarıma başladım gene yumurtam sayım az oldu 2 tane ama napalım kısmette varsa onunlada olur bu arada ilaçlardan çok şiştim ve kendimden nefret ediyorum:)Dualarınızda banada yer verin arkadaşlarım yarında doktordayım arada girip yazmaya çalışıyorum buraya girmek istemiyorum girince kendime çok kızıyorum...

Allah yardımcın olsun
gönlündeki bütün güzellikler gerçekleşsin
canabıHak ettiğin hayır dualarını kabul etsin inşaAllah

Off ben bu 2 gündür neler yedim neler. Sadece yesem iyi içtim de

Cumartesi taksimdeydik, şu donutlara benzer bişey yedim. Aslında öğle yemeği hakkımdan feraget edip yedim ama akşam yemeğinde de taksimde bişey bulamadığım için pirinç pilavı üstü et yedim. Uzun süredir yemiyorum valla pirinç pilavı. Çok da yağlıydı. Gece de arkadaşlarla buluştuk, boğaziçi üni orda bi yerde oturduk. 1 tane de bira hüplettim orda.

Bugün de eşimin üniversiteden arkadaşı(benim de arkadaşım) geldi. Kız aslında fizik mühendisi, metaluji muh de yüksek lisans yaptı ama iş bulamadığı için 2.5 yıldır THY'de hosteslik yapıyor. Gerçekten çok zormuş hosteslerin işi. Havada sürekli ödem topluyomuş kız, binbirtürlü insanla uğraşmak zorundayım diyo. Bir de artık izinlerini felan azaltmışlar, personel sayısı da azalmış, çok yoruluyoruz diyo. Evli bayanın yapacağı iş değil valla. Neyse işte misafir yemek olarak palamut yaptım benim ızgara fırında. Yanında hem marullu yeşil soğanlı salata, hem de maydanozlu söğüş salata yaptım. Ayrıca kırmızı biber közledim. 2 şişe de şarap almıştık balığın yanına. 3 kadeh içmişim ben. İçmişim diyorum çünkü sohpet ederken farketmedim o kadar içtiğimi, tabi alışık olmadığım için bi çarptı sormayın. Mutfağı toplarken çok başım döndü ama belli etmedim:))Çayın yanına da komşufırından aldığım kurupastalardan çıkardım. Anlıyacağınız yedikçe yedim. Bu haftaki sporum bunları eritmeye yönelik olacak.

Bir de bi aksilik olmazsa 13 eylülde dayımın oğlunun düğünü var, annem eşim ve ben gidicez malatyaya düğün için. Arabayla gideriz diye düşünüyoruz ankara üzeri. Eşim daha önce anneannemin cenazesi için gelmişti benle malatyaya. Düğünden sonra 2 gün daha kalalım malatyayı gezelim diyor. Dönüşte de günkurusu, malatya bulguru, malatya peyniri vs doldurucaz valla. Ben zaten malatya peyniri hastasıyım. Yemek olmasın evde, peyniri yemek niyetine yerim o derece

Son düzenleme:
günaydıııınnnnn
hayırlı sabahlar kızlaarr
güzel bir hafta geçirirsiniz inşaAllah

kızlar ben biraz şaşkınım
iki gündür sadece ayran içiyorum mideme ayran ve sudan başka hiçbirşey girmedi. sadece dışarı çıkacağım zaman bir tatlı kaşığı bal yedim.
vücutum gözle görünür şekilde kendini saldı en az bir kilo vermişimdir diye düşünüyordum sabah tartıya bir çıktım sonuç + 600 gr.
normalmi bu durum sizce

günayyydınnnnnn kızlarrrrr yeşil çayımı yudumlayım işlerime koyulayım inşallah dyette güzel bi hafta dilkiyorummmm haftasonunu mahfettim inşallah bi düzene girer iştahım

olabilir bazen havalardan bile etkileniyo vucudumuz onun için haftanın 1 günü tartılmak en doğrusu bende o kadar yememe rağmen -200 vermişim şaşkınım yesem yesem kilo almasam diye çok dua etmiştim tuttumu aceba:)))))))))

bide yeşil çay iç istersen ödem varsa atarsın

bizde malatyadan geçerken eşim hep kayısı çekirdeği ve muska şeklinde içinde şanfıstığı olan pestilgibi şeyden alırdı anammm elazığa kadar yerdik bak şimdi canım çekti neyse iyiki yok acayip kalorili malatya döneri almıştık biz gelirken bayıldılar malatya güzel yaşanır bi il ilçelerini bilemem tabi

Son düzenleme:
yeşil çay herzaman içiyorum bu ikiüç gündür ihmal ettim
bu sabah ılık limonlu lahana suyu içtim 5 gün devam etmeyi düşünüyorum

merhaba arkadaşım ismini bilmiyorum ben yeni üyeyim o yüzden arkadaşım diyorum :)
kilo çizelgene baktım da gerçekten mükemmel kilo vermişsin, ben de senin kilondaydım.
şimdi 94 kiloyum. açıkcası bu kadar kiloyu nasıl ve ne kadar zamanda verdiğini ,kendine nasıl bi diyet uyguladığını merak ediyorum.
bana varsa listeni yazabilir misin?
çünkü benimde ideal kilom 75 falan.
şimdiden teşekkürederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…