Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlarrrrr :122: :122: :122:

Dün geceden beri ancak fırsat bulabildim
SAbah tahmin ettiğim gibi benim cadı kızım uyumama müsaade etmedi
Zaten saat sabahın 5iydi ben uyuya kalana kadar bizim cimcimede 09:30 gibi uyandı ve boyna anneciğim kalk diyip durdu tabi mecbur kalktık.
Kahvaltı faslından sonra çamaşırları yerleştir yok salondaki oyuncakları toparla ( inatla kızım dağıtıyor bende gördükce sinir olup topluyorum ) hayır oyasa içim yanamayacak hepsini halıya dağıtıp sonrada oturup anneciğimm bak oyuncak diyor
Sırf çin işkencesi
Büyük kızım geldikten sonra komşumla günlük kahve keyfi yaptık ondan sonrada asıl temizliye giriştim
Banyo, Mutfak ve Salonu dip köşe temizledim sonrada kaç gündür kızım gözleme diye sayıklıyordu bende oturup onu yaptım
Akşam ancak işim bitti tabi bu durumda.
Birde gözlemeleri pişirirken bileğimide çok az yağ tavaya koyayım derken yaktım :26: bir anda sıçradı ( 1 kesme şekeri kadar tereyağ eriteyimde iyice yanmasın sert olmasın dedim patlayacağı tutu )

Gündüz çok az ve hafif yedim akşam geç saatte olmasa bile gözleme yiyeceğim diye
1 yufka kadar bile yemedim şükür

Çok geçmiş olsun canım
Arkadaşlar sana yapılması gerekeni zaten söylemişler Umarım şu an daha iyidir kuzucuğun

mesela ben her gün tartılıyorum şahsen psikolojim bozuldu 111,0 111 111 111 111 111:S

Sorma sen yine hep 111 görüyorsun ben bir bakıyorum 111 bir bakıyorum 112 bir bakıyorum 113
Dördüncüye çıkmaya korkuyorum aynı gün içinde daha fazlasını görürüm diye
ertesi gün bir daha bakıyorum yine 111
O gün yeterince su içtiysem yada kabızlık çekmediysem o 111 i görüyorum ama eksik su içtiysem yada yine bağırsaklar grevdeyse anına 2 kiloya yakın fark çıkıyor
Bakalım cuma günü yine gidiceğim doktora bakalım kaç çıkacak açlık kan şekerim birde şu kabızlığa başka ilaç isteyeceğim :26: bu kullandığım bir işe yaramadı

Rabbim bir avazda kurtulup sağ sağlım bebişini kuçağına almayı nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnn

Al bende de o kadar
İki gündür yine bir tuhafım ve inanılmaz şiş hissediyorum kendimi :26:
İnşallah cumaya kadar düzelir

Bende 95 kiloyum boy 173 açık zayıflamak istiyorum

Hadi o zaman sende aramıza hoş geldin

....tekar oldu

Son düzenleme:
.... bu da 2.ci tekrar abartmışım

Son düzenleme:

Aaa farklı müşterilere farklı listeler mi?? Çok şaşırdım. Nasıl yani, fiyatları mı farklı oluyor yoksa ürünler mi? Anlatırmısın biraz?

Bende uzun zamandır çiftlikten alışveriş yapıyorum. Ama kargoyla çok sorun yaşıyorum, taa akşam 9 da 10 da getiriyorlar, kışın oluyor da yazın olmuyor hep bozuluyor içindekiler. Bende yumurtayı, peyniri, sebze ve meyveyi, hatta kışın sütü oradan alıyorum. Ama kargo problemlerinden dolayı alternatif arayışındayım. Markette organik diye satılan flotty lerden alıyorum, bir de city farm marka var, o da güzel oluyor. Özgürlük parkındaki organik pazar pek içime sinmiyor, herşey sahteymiş gibi geliyor. Çiftlikten gelen mailleri okuyunca daha da paranoyak oldum galiba :)
Ne yapacağız bu kimyasallarla, hormonlarla çocukları nasıl büyüteceğiz aklım almıyor benim..

Akşamları çok hafif geçiriyorsun sanki. Acıkmıyor musun bu menülerle? Özellikle diyetin ilk günlerinde bu kadar düşük kalori ile beslenirsen vücut hemen kıtlık alarmı veriyor ve yağ depoluyor diye biliyorum.

Ne güzel yapmışsın afiyet olsun :) En güzel akşam yemeği balık !

Bu kadar kilo vermişsin kalan 9 kilonu mu veremeyeceksin ? Cumaya daha çok var :)

Benim menümde şöyle oldu bugün
Sabah kalkınca çok su
Kahvaltıda 1,5 haşlanmış yumurta (buçuğu kızımdan kaldı), bir dilim peynir, roka+salatalık+çay
Ara bir elma+ sütlü nescafe
Öğlen taze fasülye yemeği+1 dilim ekmek+yoğurt
Arada bir hurma
Akşam bir tavuklu sandviç+ coca cola zero (dışardaydım böyle yedim)
Aralarda çok su
Şimdi de yeşil çay içeceğim
Belki yatmadan yine bir elma.

Bu arada arkadaşlar, halen hasta olamadım acaba hamilemiyim diyordum ya, hamile değilmişim. Bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama hala hasta olamadım, perişanım,karnım kocaman Belim öyle ağrıyor ki, hiç bu kadar gecikmezdi. Bir kaç gün daha olamazsam doktora gitmem gerekecek sanırım..

Ceco geçmiş olsun acıyor mu bileğin? Yıkasaydın hemen soğuk suyla. Çok neşeli yazıyorsun, yazdıklarını okurken gülümsüyorum hep :)

Kızların 2 tane mi? Kaç yaşındalar? Oyuncak dağıtma meselesini okuyunca bir an bizim ev geldi gözümün önüne. Ev bubi tuzağı gibi, seke seke yürümen gerek, her an ayağının altında bir oyuncak bulabilirsin :))

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım
Umarım bir an önce olursun ama sen yinede bir ara git kadın doğuma
Bende gidiceğim inşallah ilk fırsatta bakalım pkolarım yerinde duruyorumu azalmışmı çoğalmışmı

Çok sağ ol canım ağrısı biraz hafifledi ama biri bileğimde tam damarlarımın üzerinde biride az yukarısında iki dene kırmızı benek oluştu inşallah su toplamaz hemen buz koydum ama benim tenim havalımı nedir yanınca anında ertesi gün kabarıyor

Evet canım iki tane kızım var biri 12 yaşında biri 2 yaşında iki tane cadı
Ufaklık tam bir cadı ablasıyla bir tutuyor kendini hatta şu an büyük kız babasıyla okul için proje ödevini yaparken aynı malzemelerden benim ufak cadıda ağlayarak istedi
Baba kız yemek masasında ufak cadı orta sehbada oturmuş cıbıklarla, köpükle birşeyler yapmaya çalışıyorlar
Büyüğü üç boyutlu merdiven yapıyor babasıyla ufaklıkda köpüğe bir kürdanı saplayıp anneciğim bak diyip duruyor tabi her defasında başka bir yere saplamış yada cıbıkları çoğalmış

Sorma ikiside tam pasaklı marimar
Büyüğüne ilişmesem o odası savaş alanı gibi neymiş o dağınıklığında mutluymuş aradığını anında buluyormuş
küçüğüde oyuncaklarını dağıtıp dağıtıp oturuyor koltuğa onlar sonra izliyor topla geberticeğim seni dediğimde de gebertemen diyor aklı sıra gebertemezsin diyecek
Birlikte toplarkende yardım ediyor hesapta al şunu çamaşır sepetine koy diye bir tshirtünü veriyorum gidip banyo kapısından içeri atıyor sonra yine peşinden ben toparlıyorum
Ama canları istedimi ablasının odasına bir kapanıyorlar birlikte topluyorlar ablası yere oturup al şunu çöpe götür al bunu anneye ver diye onu ordan oraya gönderiyor

Bazen bir kıyamet kopuyor ufaklık geliyor ablacığım bana vurdu diye iki dakika sonra bir bakmışsın ablasının boynuna asılmış öpüp duruyor

Ayy çok güzel yaa, Allah bağışlasın ikisinide inşallah :)
Aralarında 10 yaş var, ikincisi geç kalmış biraz. Siz mi öyle istediniz, kendiliğinden mi öyle oldu? Bir de yaş araları fazla, böyle daha kolay mı daha mı zor? Yani hani diyorlar ya araları çok olmasın, ikisi beraber büyür gider falan diye. Sen ne dersin bu konuda?

Canım ben aslında peş peşe istiyordum ama eşim o dönem kaldıramayız maddi manevi dedi birde büyük kıza olan ilgi bölünmesin diye düşünmüştük sonrada rahatı görünce tek kalsın diyorduk. Ben çocuk delisi olduğum için birde hamilelik sürecini seviyorum seneler sonra işte bir tane daha olsun birbirlerine arkadaş olurlar diye düşündüm ama o ara pko cıktı doktor hamile kalman imkansız dedi ama işte Allahın işi 3 ay sonra tam tedaviye başlıyacaktım pko için bir baktım hamileyim doktor bile imkansız diyip durdu hatta sordu aşılamamı yoksa tüpmü diye dedim hiç biri sadece Allahın işi işte

Çok kapışıyorlar ama ben sesimi ufaklığa şakasınada yükseltiğim an ( hani abla ne tepki vericek hesabı ) hemen öbür odadan koşarak geliyor bağırmayın benim yavruma diyor alıp kardeşini odasına kapanıyor
Genel olarak ablamız çok seviyor iyiki diyor ama bazen kızdırınca ne diye bunu yaptınız diyor
Şakasına bir tane dahamı doğursam dedim yazın başında da bana bak ufak ufak yolunu mu yapıyorsunuz baştan söylim ben bir çocuk daha büyütemem diyor

Kedi köpek gibiler arada ama geçinip gidiyorlar
Bazen diyorum ama keşke 3 yada 5 sene evvel Rabbim nasip etseymiş diye nasip kısmet işte

Son düzenleme:
iyi geceler
akşam üzümü fazla kaçırdım galiba
şimdide şekersiz nescafe içiyorum çikolatasız eksik kalıyor ama neyse

İstisnalar kaideyi bozmaz , kuru yanında yaş telaş yapmaz

aynen öyle canım:)))

I LOVE YOU VERY MUCH...............

cecoş geçmiş olsun canım
salça yaparken benimde elimin üstüne sıcak salça dökülmüştü ablamın evinin önündeydik hemen kümese girip bir yumurta aldım kırıp yanık yere sürdüm kuruyana kadar yıkamadım anında sızısını aldı.. baya derin yanmış kabuk bağladı bir haftada iyileşmedi ama canım yanmadı .izide kalmadı

Sanada çok geçmiş olsun ablacığım
Bak yumurta olayını bilmiyordum Aklımda bulunsun bir dahakine yine Allah korusun bende sorun değilde çocuklarda çok korkarım ben yanıkta heleki birde iz kalırsa
Rabbim herkesi gözle görünen görünmeyen kaza ve beladan korusun ....Aminnnnn

Şu an bende de ağrı kalmadı ama benim tenimdenmidir nedir ertesi gün başlar genelde su toplamaya.
Bir keresinde ütüyle karnımı bile buharıyla yakmayı başarmış biriyim
Tam ütü yaparken ütü bir taraftan buhar vermiyor diye ne iş diye ütümasasının kenarına doğru aldım ve hafif eğilip buhara basıp bakayım dedim bir anda bütün buhar tek taraftan karnıma geldi sadece o an acıdı diye karnımı ovuşturdum üzerimde tshirt varken ve üzerinde durmadım :26:
Ütü bitince çok terledim bir duş alayım diye tshirtü bir çıkardım çığlığı bastım cünkü deri tshirte yapışmış resmen baya uzun sürdü geçmesi tabi eşimde gülmekten yerlere yattı karnını nasıl becerdin yakmayı diye
He çok çok hafif bir iz kaldı ama çok dikkatli bakılınca bile zor görünüyor ben yerini bildiğimden fark ediyorum

Bir keresinde de kolumu yakmıştım
Ütü acıkken gömleğin eteklerini düzelteyim derken elimden bir kaydı ( fazla çekeleyince ) anında ütüye yapıştı tabi
Onunda o an acısı geçince oh birşey olmadı demiştim ama ertesi gün bir su topladı. Bende dayanamam yara oldumu ille yolacağım eşim bir kızdı anında hastaneye götürdü ama oradada hemşire bizde deriyi delip suyu akıtıp deriyi oradan alıcaktık diyince bana kızmayı bırakmıştı Tabiki onunda az da olsa izi kaldı

Yani anlıyacağın itinayla kendimi yakıyorum belli aralıklarla
Çok şükür ufak hasarlar Rabbim beterinden korusun

İyigeceler arkadaşlar geliyorum yazıyorum pek yorum yapmadan gidiyorum kusuruma bakmayın benim bu dönemde sizleride habersiz bırakmak istemiyorum.Benim tedavim çok içaçıcı gitmiyor ne yazıkki 2 yumurta var fakat bir tanesi gelişmiyor ötekide büyesemmi yoksa otursammı diye karar vermeye çalışıyor:)artık ağlama seanslarımıo bıraktım halime güler oldum yarın sabah gene doktora gidicem bakalım ne diyecek inşallah büyüyolardır artık herşeyi Allaha bıraktım o isterse olucak dualarınızda beni unutmayın bu arad diet miet hak getire yiyemiyorum ama ilaçlar acayip şişşirdi beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…