İyi akşamlar kızlarrrrr :122: :122: :122:
Dün geceden beri ancak fırsat bulabildim
SAbah tahmin ettiğim gibi benim cadı kızım uyumama müsaade etmedi
Zaten saat sabahın 5iydi ben uyuya kalana kadar bizim cimcimede 09:30 gibi uyandı ve boyna anneciğim kalk diyip durdu tabi mecbur kalktık.
Kahvaltı faslından sonra çamaşırları yerleştir yok salondaki oyuncakları toparla ( inatla kızım dağıtıyor bende gördükce sinir olup topluyorum) hayır oyasa içim yanamayacak hepsini halıya dağıtıp sonrada oturup anneciğimm bak oyuncak diyor
Sırf çin işkencesi
Büyük kızım geldikten sonra komşumla günlük kahve keyfi yaptık ondan sonrada asıl temizliye giriştim
Banyo, Mutfak ve Salonu dip köşe temizledim sonrada kaç gündür kızım gözleme diye sayıklıyordu bende oturup onu yaptım
Akşam ancak işim bitti tabi bu durumda.
Birde gözlemeleri pişirirken bileğimide çok az yağ tavaya koyayım derken yaktım :26: bir anda sıçradı ( 1 kesme şekeri kadar tereyağ eriteyimde iyice yanmasın sert olmasın dedim patlayacağı tutu )
Gündüz çok az ve hafif yedim akşam geç saatte olmasa bile gözleme yiyeceğim diye
1 yufka kadar bile yemedim şükür
Çok geçmiş olsun canım
Arkadaşlar sana yapılması gerekeni zaten söylemişlerUmarım şu an daha iyidir kuzucuğun
Sorma sen yine hep 111 görüyorsun ben bir bakıyorum 111 bir bakıyorum 112 bir bakıyorum 113
Dördüncüye çıkmaya korkuyorum aynı gün içinde daha fazlasını görürüm diye
ertesi gün bir daha bakıyorum yine 111
O gün yeterince su içtiysem yada kabızlık çekmediysem o 111 i görüyorum ama eksik su içtiysem yada yine bağırsaklar grevdeyse anına 2 kiloya yakın fark çıkıyor
Bakalım cuma günü yine gidiceğim doktora bakalım kaç çıkacak açlık kan şekerim birde şu kabızlığa başka ilaç isteyeceğim :26: bu kullandığım bir işe yaramadı
Rabbim bir avazda kurtulup sağ sağlım bebişini kuçağına almayı nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnn
Al bende de o kadar
İki gündür yine bir tuhafım ve inanılmaz şiş hissediyorum kendimi :26:
İnşallah cumaya kadar düzelir
Hadi o zaman sende aramıza hoş geldin
ama o zaman ne kadar zayfladıgımızı goremeyız en ıysı sen onu dolaplardan bırının ustune koy ve bı hafta ındır me
ama o zaman ne kadar zayfladıgımızı goremeyız en ıysı sen onu dolaplardan bırının ustune koy ve bı hafta ındır me
Sagol canim motivasyonum yeniden geldi
vakti olan sunu izlesin kizlaaar
Bes ayda 50 kg veren genc delikanli anlatiyor - Seda Sayan 1/2 - YouTube
geçmiş olsun yanık zor yaa bende pazar akşamı ütü yaparken göbüşüme değdirdim 10cmlik bir çizgi oluştu artık ütü masasıyla asıl bütünleştiysem :)
Kabızlık için form çayı içiyor musun bayaa etkili oluyo ben bu aralar kayısılısını tüketiyorum çok ta seviyorum tadını bi dene derim yemeklerden yarım saat önce falan daha etkili oluyo.
gelelim bugün neler yediğimize sabah yazmıştım zaten roka salatası yeşil çay 2dl ekmek
arada 2erik 1elmayı oğlumla paylaştık elmadan sonra acıktırmasın die 2kaşık yoğurt aldım
öğlen 1kase mercimek çorbası 1dil ekmek
akşam tuttuğumuz balıkları yedik :) kayınvalidem temizlemişti ona davetliydik ben büyük bir balık yedim yanında yine roka ve havuç salatası ekmeksiz
biraz öncede yeşil çayımı içtim günü kapattım
spor yapmadım reglimin ilk günü olduğundan çok ağrım vardı ve su da içemiyorum ben yaa bu su işine alışmam lazım
ve bugünde bitti şükür yarını da kazasız belasız atlatırız inşallahh
Canım benimki kronik kabızlık galiba :26:
Doktor ilaç verdi iki gün işe yarıyor sonra yine tık yok :26::26::26:
Millet yarım çay bardağı sinameki içer ben su bardağıyla tükkettim zamanına ama banamısın demedi
Bakalım cuma bir daha söyleyeyim doktora belki daha etkili bir ilaç verir
O sinamekiden içme canım. Bağırsağı tembelleştiriyor. Bende de hassas bagırsak sendromu var. 1 hafta wcye çıkamadığımı, davul gibi gezdiğimi bilirim. Hatta bugün de karnım davul gibi, bizim yani sen ve benim gıda intoleransı testi yaptırmamız lazım. Yani bazı yiyecekler bizim bağırsakların düzenini bozuyor, stres de önemli tabii. Ben kefir içiyorum, kayısı felan işe yaramıyo bence. Armut, kavun, ısırgan otu iyi geliyo bi de.Bir de bende bu kabızlıktan dolayı kronik anüs çatlağı oldu. Umarım sende olmaz, yıllarca kabız ol ve ıkın, bu döngü mahvetti beni. Şimdi ya ameliyat olucam ya da bunla yaşamayı öğrenicem. Millette doğumdan sonra oluyomuş bende daha çocuk yokken oldu. Bir de yolcuşuğa çıktım mı yandım, hiç çıkamıyorum wc'ye o zaman
Zaten sadece bir kere içtim iğrenç birşey
Canım senin o dediğin testi bir ara araştırdım yapan yerde buldum ( daha doğrusu Amerikaya gönderiyorlarmış kanı ) kadın bir fiyat söyledi bana ağzım açık kaldıbir kan tahlili 1.500e yakın olurmu yaw :26::26:
Valla Amerikada tanıdığım olsa dondurup göndereceğim belki orada aracı olmadan daha uygundur diyeama oda olmaz.
Bana ameliyat falan demedi hiç doktor ama totoşum kıymetli elletmem kolay kolay
Zaten çatlak yok şükürİnşallah başka bir çare bulurlarda sende ameliyat olmak zorunda kalmazsın
Benim Görümce iki doğumdan sonra totoşu yırtıldı diye ameliyat oldu hani günahım kadar sevmem ama harbi acıdım onun haline 1 hafta oturamadı totoşunun üzerinde :26::26:
Allah kimsenin başına vermesin ...Aminnnnnnnnnnn
Neyse bu sefer kesin kaçtım
Canım onun türkiyede yapılanı da var. Ben indirim sitelerinden takip ediyorum( grupanya vs). Normalde 750tl ama 150ye felan düşüyormuş.
İyigeceler arkadaşlar geliyorum yazıyorum pek yorum yapmadan gidiyorum kusuruma bakmayın benim bu dönemde sizleride habersiz bırakmak istemiyorum.Benim tedavim çok içaçıcı gitmiyor ne yazıkki 2 yumurta var fakat bir tanesi gelişmiyor ötekide büyesemmi yoksa otursammı diye karar vermeye çalışıyor:)artık ağlama seanslarımıo bıraktım halime güler oldum yarın sabah gene doktora gidicem bakalım ne diyecek inşallah büyüyolardır artık herşeyi Allaha bıraktım o isterse olucak dualarınızda beni unutmayın bu arad diet miet hak getire yiyemiyorum ama ilaçlar acayip şişşirdi beni.
Banucum Rabbim ol dedikten sonra hiçbirşey engel değildir iyi düşün iyi olsun olumlu düşün streste etkili biliyorsun...İnşallah bebeğine kavuşursun canım...
herkese günaydınnnn...
dün akşam eve gittim altlattaki hummalı çalışma devam ediyor kapkacakları yıkıyıp yerleştiriyorlardı...eve gittim ancak makinaya çamaşır atabildim..yığınla ütüm var..e yardım etmesen olmaz biraz indim yardımettim sonra koltuklar gelcek diye beklediler bana çıktık çay faslı vs...şu düğün olup bitsede kurtulsam yahu...çok yoruldum artık..
sabah 6,30da kalk hazırlan işe gel..gerçekten bedenim yorgun.dinlenmek istiyorum
Yaaa kapışma ne güzel oluyordu. Geçen hafta ne güzel faydasını gördünüz, bizim içind e takip etmesi zevkli oluyordu. Bozmayın ama motivasyonunuzu :))
çok sağlıklı bir akşam yemeği yedim kızlar. öyle mutlu oldum ki. önceden evde temizlik varsa akşam yemeğini eşim ısmarlar; o da pizza, tantuni falan olurdu. artık izin vermicem buna. geçen hafta dondurucuya attığım palamutları fırınladım. kendiminkine hiç yağ koymadım. 0.40 palamut (150 gr civarı, utanmasam kuyumcu tartısı kullanacam artık) yanında roka salatası ve 1 dilim kepek ekmek yedim. tadı gayet güzeldi palamutların, temizleterek dondurucuya atınca bir bozulma olmuyor diye haber vereyim sizlere dedim.
Bizim fıstık kapışması yalan mı oldu acaba! Nevin bi ara girdi çıktı bişey yazmadı yoğundur,Esra hiç piyasada yok Aynur'da gezmekten vakit bulamıyor :) Benimde hiç içimden gelmiyor.Girip okuyup çıkıyorum.Sabah negatif başladım öyle de gidiyor bütün gün.Diyet şevkim pek yok
İyi akşamlar kızlarrrrr :122: :122: :122:
Al bende de o kadar
İki gündür yine bir tuhafım ve inanılmaz şiş hissediyorum kendimi :26:
İnşallah cumaya kadar düzelir
Bu arada arkadaşlar, halen hasta olamadım acaba hamilemiyim diyordum ya, hamile değilmişim. Bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama hala hasta olamadım, perişanım,karnım kocamanBelim öyle ağrıyor ki, hiç bu kadar gecikmezdi. Bir kaç gün daha olamazsam doktora gitmem gerekecek sanırım..
Cecom acayip yoruldum. ya yapmasam etmesem kimse bana bişey demez ama içim rahat etmiyor kendim gibi düşünüyorum. ne de olsa 1 kez oluyor.bizde mesele koloni gibi heryerde kalabalığın olması..illa heryere gidicekler mesele bu..birde gelin yeni tanımıyoruz ben rahat edemiyorum henüz..Canım Allah yardımcın olsun
İnşallah düğünden sonra iyice dinlenme fırsatın olurgerçektende işin çok zor
günaydın kızlar,
delirmek üzereyim ya. bugün misafirlar var biliyorsunuz. her zaman yaptığım kekten yaptım dün akşam risk almamak için. kek bu sabah kalıptan hamur çıktı. bu sefer Ebrunun tarifini verdiği fincan kekten yapayım dedim, kalıpları yağlamama rağmen onlar da fincanlardan çıkmıyor. unda mı bi sorun var acaba. ben ne yapacağım ya tatlı olarak. valla evde un falan da kalmadı. off.
günaydın kızlar,
delirmek üzereyim ya. bugün misafirlar var biliyorsunuz. her zaman yaptığım kekten yaptım dün akşam risk almamak için. kek bu sabah kalıptan hamur çıktı. bu sefer Ebrunun tarifini verdiği fincan kekten yapayım dedim, kalıpları yağlamama rağmen onlar da fincanlardan çıkmıyor. unda mı bi sorun var acaba. ben ne yapacağım ya tatlı olarak. valla evde un falan da kalmadı. off.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?