Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım ben günlerdir aksırıp tıksırıp geziyorum her sabah burun akıntısı ve göz akıntısı...akşam doğru geçiyor.ayyyy bir geçse şu düğün malum haftasonu anacım geliyor ilaç gibi gelir bana da...bu hafta temizlik haftayada alışverişle geçer...

Canım sanada geçmiş olsun.Çok yoruldun cidden yaa.Ben aşağıdakilerin yerinde olsam sana asla temizlik falan yaptırmazdım.Olur mu sen çalışıyorsun bütün gün bi de burda uğraşma derdim.Onlarda istemem yan cebime koy mu yapıyorlar yoksa.
Hayırlısıyla bi atlatsaydın artık senden rahatı yok.Annen de geliyormuş gözün aydın...

canım zaten dün akşam başlamıştı aksilikler. koca markette tost ekmeği olmaz mı? neyse bir yerden bulduk, eve gekdim kurabiye kalıplarım paslanmış. dedim tamam, bu misafirlik bitmicek, açtım şom ağzımı. kekleri hep mantoluyorum canım. önce tereyağ, ardından un. ama fincandakiler niye çıkmadı anlamadım. ilk yaptığımı hiç anlayamıyorum. hep yaptığım kekti. undan şüphelendim, aynı unla poğaça pişiyor şimdi fırında. o düzgün olsa bari. irmik yapsam soğur mu ki canım? soğur aslında. onu mu yapsam. soğur mu sence Nevincim?

Ayy canım üzüldüm yaa.Ben fincanları bolca yağlayıp üzerine un sepeliyordum biraz.Hemen ters çevirince çıkardı.Kaç kez yaptım hiç sorun olmadı.Sen bu şekilde mi yaptın ?

Ebrucum valla niye öyle oldu anlamadım. iyice yağladım fincanları. unla mantoladım da. anlamıyorum nedenini. tadi çok güzel olmuş. ama çıkmıyor kalıptan dağılmadan. truff mu yapsam o keklerden dedim, evde krema yok. bi de taze kekten truff hamur olur sanki iyice. canım sence sütlü irmik tatlısı soğur mu? Nevin onu önerdi. Geçmiş olsun bu arada sana canım. dikkat et kendine.

Soğur soğur canım yap sen.Yarım saate pişirirsin en fazla saat daha 10,30.Balkona koy biraz ılınsın.soğumaya yakın buzdolabına al hemen.misafirler gelir gelmez servis yapmazsın zaten.Biraz sohbet muhabbet derken soğur o.Borcamı yada yapacağın tepsiyi sudan geçirmeyi unutma ki o da yapışmasın Sen panikle unuturaun şimdi.Hadi oyalanma buralarda yap gel de bizim de içimiz rahat etsin :))

tamam canım yapayım ben o zaman. çok sağol. görüşürüz

günaydın hanımlar.
sabahtan beri adamın tekiyle uğraşıyorum, bir çalışanımız, istanbul dışında ve türk değil. sabahtan beri 50 tane email attı cevap veriyorum başka soru soruyor deli etti beni.

menümü yazmak istedim.

dün sabah: klasik karatay kahvaltısı (1 yumurta,peynir,domates,biber,salatalık)
öğlen: mercimek çorbası + nohut yemeği
akşam:1 tabak etli türlü ve yoğurt.

bu sabah: klasik karatay kahvaltısı
ara öğünümde yeşil çay alıcam şimdi.
öğlen ve akşam henüz belirsiz, ne çıkarsa bahtıma :)

inşallah cuma'ya (-) çıkarım.

geçmiş sayfalara bakarken kışlık kıyafet alışverişinden bahsedilmiş. adil ışık'ın da "I love my body" diye bir koleksiyonu var büyük bedenler için.
birkaç hafta önce ordan şık bir elbise aldım, indiirmdeydi de.
onun dışında genelde marks&spencer.dan alıyorum. işyerinde giyeceklerimi.
günlük şeylerimi de lcw.den..

ben şu anda 44 giyiyorum ama bazı 44.ler bol oluyor bazı 44.ler dar.
üstten 42 olur herhalde.
boyum 1.73 benim.

hedefim alt üst 40 olsun,benim olsun
38.de gözüm var ama onu şu anda çookk uzak bir hayal olarak görüyorum
...

dün okuldan gelince oğlum anneme "okuldan gelince beni annemin karşılamasını istiyorum" demiş. çok üzüldüm, veliler okul çıkışında gelip alıyorlar çocuklarını ya, bizimki servisle gidip geliyor tabii, herhalde ona özendi kuzucum
...

Tünaydınlar :)
Nasılsınız hanımlar ? Kahvaltılar yapıldı mı? Neler yediniz sayıveriniz lütfen :)

Ben sabah kızı oyun grubuna götürdüm, ucu ucuna yetiştik bu yüzden kahvaltı yapamadım. Yolda bir taraftan araba kullanıp bir taraftan elma yiyip bir taraftan da kızıma laf yetiştirmeye çalışırken, elma boğazıma kaçtı ! Ölüyordum az daha, nefes alamadım bir süre :) Bir daha yapmam, dersimi aldım..
Artık kahvaltı vakti geçti, geldim eve kahvemi içiyorum. Hayret canım da pek bişey istemiyor.
Cumaya bende listelere girerim di mi??

Daficim, fiyatı doğru hatırlıyormuşum 60 liraymış canım. Bu seneninkilerde yapılmış hazırlarmış. İstersen haber ver bana olur mu?

Allah bağışlasın canım ikisini de, ikisi de hayırlı evlat olurlar inşallah.

Bende istiyorum sanırım ikinciyi, Allah kısmet ederse. Bu zamana kadar hep istemiyorum dedim, çünkü kızım beni çok zorluyordu. Gözüm korkuyordu ikinciden. Şİmdi biraz daha büyüyünce rahatladım sanki, ikinciyi hatta üçüncüyü dördüncüyü beşinciyi :))) falan dermişim. Yok şaka tabi, ama Allah verirse bir evladım daha olsun istiyorum..

Çok akıllıca, yumurtanın akı yanık yerde koruyucu bir deri oluşmasını sağlıyormuş bende okumuştum bir yerlerde.
Senin yaptığın gibi yanık oluşur oluşmaz yumurta akı sürmek gerekirmiş. Allah korusun yanık çok fena.

York testinden bahsediyorsunuz sanırım değil mi?
Benim bir arkadaşım küçüklüğünden beri baş ağrısı çekiyormuş. 20 li yaşlarda migren tanısı konmuş ve sürekli migren ilaçları kullanıyordu. Seneler sonra bir doktor, bir başka sebeple, york testi önermiş. Sonucunda kızın süte intoleransı olduğu ortaya çıkmış. Sütü hayatından çıkarınca ne baş ağrısı kaldı ne bişey. İnanılmaz di mi :)
Çok pahalı bir test olduğunu duymuştum bende, ama belki dediğiniz gibi kronik kabızlığınızın altında bu şekilde sebep yatıyordur ve bu testle ortaya çıkabilir.

Ne kadar güzel bir Günaydın olmuş bu :) Teşekkürler, sana da günaydın Nursena !

Ay canım talihsizlik olmuş. Arkladaşlar irmiş demiş ama yapamıyosan migrosta çok güzel cheesecake'ler var, ev yapımı gibi. Kek nedne hamur olduki, yani içi mi pişmemiş. Bende de normal fırın yok, luxcel yer fırını almıştım, evlendiğimizde fırın alamamıştık, daha sonra aldım, ama malesef öyle pahalı fırınlar gibi güzel pişirmiyor,ben kek yaparken sık sık kürdan batırıp bakıyorum içi hamur mu diye. Umarım atlatırsın bugünü kolaylıkla

Bu arada iş görüşmesi felan var mı.? Beni haftada en az 2 kere arıyolar ama hepsi kısa süreli projeler ve yoğun mesai olacakmış. Zaten şu ara ya vodafone ya da ericson için arıyo danışman firmalar. Ericsonda arkadaşım çalışıyo, 2 hafta önce kıza yeni iş arayın kendinize dmeişler, hiç bulaşma dedi kız banaYani proje firma için farklı insan kaynakları firmaları arıyo. Bakalım hala umutluyum kurumsal bi firma için. Millet bankadan kaçar yoğun diye ama banka bile benim için daha normal olucak. Bir de kpds-üds kursuna yazılıcam haftasonları için. Senin önerdiğin bi kurs var mı? Just english iyi diyolar ama. Bi kursu aradım, upper seviyede ingilizceniz olması lazım diyo, genelde başlangıç seviyesinden alıyolar ama bu kurs upper dedi. Upper olsa evde kendim çalışırım kursu napıyım:))

diyet topiğine yapılacak şey değil ama hemen hemen hazır olan soframın fotoğrafını paylaşmak istiyorum. bir irmik tatlısı eksik, o en son servis edilecek olmuş mu bir bakın kızlar?

Eklentiler

• $IMG_20121003_131631.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_20121003_131701.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

canım içim rahat etmedi zaten çıkıp ekler ve truff aldım. irmik tatlısı da soğumazsa akşam eşim yer :)

canım sirkülasyon hep devam ediyor sizin sektörde. danışman firmalardan biri işi kaybedince işten eleman çıkarıyorsa, o çıkardıklarını işe alanlar istihdam ediyormuş. kurumsal bir yerde danışmandan kadroya geçmen de mümkün. görüş sürekli derim ben kabul etmesen de. dil konusunda da geçen sene eşim girdi. o kursa gitmedi ünide hazırlık okuduğu için. ben de anadolu lisesi mezunuyum. kpdsye girmesem de kpssdeki dil sınavım iyi geldi. kurs tavsiye edemem ama kpdsde güncel-aktüel ingilizceden çok klasik hatta baya baya eski ingilizce kelimeler oluyor. tabi dersaneler taktik geliştirmiştir. ama sen yine de eski sınavlara bakıp öyle bir yolu haritası çiz bence kendine.

Son düzenleme:

Canım benim kursa gitmem gerekiyor, eşinin ingilizcesi iyidir itü mezunu demiştin, kpss ingilizcesi kpds'ye göre kolay oluyo. .Gerçi o benim işime yaramıyor malesef, kpds ya da üds'den iyi almam lazım. evet dediğin gibi kurslar sınava yönelik hazırlıyor.Şu an benim seviyem evde kendi kendine çalışmaya yeterli değil. Ben sanki kpds'den iyi aldım gibi bişey yazdığını sanıyodum da ondan sana sorayım dedim

Canım danışman firmaları benden iyi bilen yoktur sanırım,ordan çıkıp oraya girmek istemıyorum ben, kurumsal dediğim telekom ya da bankalara girmek istiyorum.İşte dana önce söylemiştim,arkadaşım ericson'a danışman firmayla girdi, daha sonra kadroya geçti. Ona rağmen ericson iş alamayınca milleti işten çıkarmaya kalktı. Şimdi fellik fellik iş arıyo arkadaşım. allahtan bekar ama onun da bir sürü kredi kartı borcu var. Ayrıca mesleki bilgi açısından da benden farkı yok. Bakalım o da telekoma görüşmeye gitmiş. Zaten istanbulda kimsemiz yok bir de çocuk olduğunda yoğun mesai saatlerinde çalışamam. Zaten olmazsa 2014 kpss beni bekler:)) Nasılsa 40a kadar yolu var, eskiden olsa yaş sınırı vardı kpss'de. ayrıca maaşı düşük de olsa programcılık kadroları var, işte ben o kadrolara son atamada girebilirim ama ingilizce puanı istiyo çoğu.

Geçen boğaziçi bil mezunu bi çocukla tanıştım, tübitakta çalışıyomuş. Nasıl işin memnunmusun dedim, maaşlar çok düşük dedi. Ama ben devlet tarzında olduğu ve iş garantisi olduğu için çalışıyorum dedim. Oha dedim içindem. Ben bogaziçi mezunu olucam ve erkek olucam, üstüne üslük mesleki açıdan da çok donanımlı olucam ve bekar olucam, deli gibi para kazanabileceğim yerlere bakardım.Senin eşin gibi olurdum yani ki o evli.

Sen düşünüyomusun kpss canım. Gerçi ger yıl zorlaşıyor bu sınav, 2006daki kpss sınavına bakıyorum da çıtır çerezmiş yaa.

Ha bi de ayrıca bogaziçi, itü de dil kursu açıyomuş sanırım. Ankarada ODTÜ için çok iyi diyolardı. Kurs arastırıyorum ama unıversıte kursu da olabilir. En ıyısını bulmam lazım, hem pahalı hem de çoğu kişi gidip pişman oluyo, bakalım bu cumartesı bakırköyde kursları dolaşıcam.

diyet topiğine yapılacak şey değil ama hemen hemen hazır olan soframın fotoğrafını paylaşmak istiyorum. bir irmik tatlısı eksik, o en son servis edilecek olmuş mu bir bakın kızlar?

Canim süper görünüyor sofran,
bütün aksilikler de seni bulmus ama atlattin sanirim :))
ay zaten hep misafir gelecegi zaman tutmaz kekler filan sinir oluruummmm,,

kizlar nabeeer ???
ben bugun kermese gitcem hatta suan aslinda hazirlanmam lazim :)))
insallah cok kacirmam görüsrüüzzzzzzzzzzz

herkeslere tünaydııın....
bugün baya işim var halletmem gereken, çarşıya da çıkıcam.
dünde misafirim vardı birde.
sizden naber??
öpüldünüz hepiniz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…