Herkese günaydın :) Dün bir iki bir iki hapşuruyorsum bugün burun akıntısı da başladı.Dünkü keyifsizliğim ortaya çıktı.Hasta olucam galiba :2: İnşallah ilerlemeden atlatırım...
Evet canım ya kapışma motiveyi iyi artırmıştı bu hafta o ışığı ne kendimde ne de kapıştığım rakiplerimde görüyorum.Nevin şu düğünü,Esra şu misafirleri,Aynur gezmeleri bende hastalığı atlatırsam yine eski tempoda devam ederiz.Yoksa fıstık tek elden Ceconun olacak
Afiyet olsun canım.Daha öncede demiştim ya eşim balık yemiyor diye.Ben alıp buzluğa atayım o zaman.Eşim vardiyede olduğunda kendime yaparım
Kendimden niye alıntı yaptım ki onu hatırlamıyorum
Banuş inşallah düzelir cumaya.Sen yine bizlere göre iyisin maşallah.diyetine dikkat ediyor koşuşturuyorsun.İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın.Fıstık da senin olcak gibime geliyor :))
Geçmiş olsun canım.Doktora görünmende fayda var.Kist olmuş olabilir.İlaç verir sökülrsün hemen...
geçmiş olsun canım ben günlerdir aksırıp tıksırıp geziyorum her sabah burun akıntısı ve göz akıntısı...akşam doğru geçiyor.ayyyy bir geçse şu düğün malum haftasonu anacım geliyor ilaç gibi gelir bana da...bu hafta temizlik haftayada alışverişle geçer...
Cecom acayip yoruldum. ya yapmasam etmesem kimse bana bişey demez ama içim rahat etmiyor kendim gibi düşünüyorum. ne de olsa 1 kez oluyor.bizde mesele koloni gibi heryerde kalabalığın olması..illa heryere gidicekler mesele bu..birde gelin yeni tanımıyoruz ben rahat edemiyorum henüz..
ay canımya terslikler senimi buldu şimdi üzüldüm aynen her zaman yaptığım kek misafire yaptığımda kalıbıma yapışmıştı ikiye bölünmüştü...
kek kalıbını fırça ile iyice yağladıktan sonra birde un ele üstüne yoğun. kalıbı ters çevir kalanı silkele canım yoksa benim kalıplarda yapışıyor...Allah kolaylık versin..şuan seni sütlü irmik tatlısı kurtarır içinde un yok
Ayy canım üzüldüm yaa.Ben fincanları bolca yağlayıp üzerine un sepeliyordum biraz.Hemen ters çevirince çıkardı.Kaç kez yaptım hiç sorun olmadı.Sen bu şekilde mi yaptın ?
canım zaten dün akşam başlamıştı aksilikler. koca markette tost ekmeği olmaz mı? neyse bir yerden bulduk, eve gekdim kurabiye kalıplarım paslanmış. dedim tamam, bu misafirlik bitmicek, açtım şom ağzımı. kekleri hep mantoluyorum canım. önce tereyağ, ardından un. ama fincandakiler niye çıkmadı anlamadım. ilk yaptığımı hiç anlayamıyorum. hep yaptığım kekti. undan şüphelendim, aynı unla poğaça pişiyor şimdi fırında. o düzgün olsa bari. irmik yapsam soğur mu ki canım? soğur aslında. onu mu yapsam. soğur mu sence Nevincim?
Ebrucum valla niye öyle oldu anlamadım. iyice yağladım fincanları. unla mantoladım da. anlamıyorum nedenini. tadi çok güzel olmuş. ama çıkmıyor kalıptan dağılmadan. truff mu yapsam o keklerden dedim, evde krema yok. bi de taze kekten truff hamur olur sanki iyice. canım sence sütlü irmik tatlısı soğur mu? Nevin onu önerdi. Geçmiş olsun bu arada sana canım. dikkat et kendine.
Soğur soğur canım yap sen.Yarım saate pişirirsin en fazla saat daha 10,30.Balkona koy biraz ılınsın.soğumaya yakın buzdolabına al hemen.misafirler gelir gelmez servis yapmazsın zaten.Biraz sohbet muhabbet derken soğur o.Borcamı yada yapacağın tepsiyi sudan geçirmeyi unutma ki o da yapışmasınSen panikle unuturaun şimdi.Hadi oyalanma buralarda yap gel de bizim de içimiz rahat etsin :))
Canım ben aslında peş peşe istiyordum ama eşim o dönem kaldıramayız maddi manevi dedi birde büyük kıza olan ilgi bölünmesin diye düşünmüştük sonrada rahatı görünce tek kalsın diyorduk. Ben çocuk delisi olduğum için birde hamilelik sürecini seviyorumseneler sonra işte bir tane daha olsun birbirlerine arkadaş olurlar diye düşündüm ama o ara pko cıktı doktor hamile kalman imkansız dedi ama işte Allahın işi 3 ay sonra tam tedaviye başlıyacaktım pko için bir baktım hamileyim doktor bile imkansız diyip durdu hatta sordu aşılamamı yoksa tüpmü diye dedim hiç biri sadece Allahın işi işte
Çok kapışıyorlar ama ben sesimi ufaklığa şakasınada yükseltiğim an ( hani abla ne tepki vericek hesabı) hemen öbür odadan koşarak geliyor bağırmayın benim yavruma diyor alıp kardeşini odasına kapanıyor
Genel olarak ablamız çok seviyor iyiki diyor ama bazen kızdırınca ne diye bunu yaptınız diyor
Şakasına bir tane dahamı doğursam dedim yazın başında da bana bak ufak ufak yolunu mu yapıyorsunuz baştan söylim ben bir çocuk daha büyütemem diyor
Kedi köpek gibiler arada ama geçinip gidiyorlar
Bazen diyorum ama keşke 3 yada 5 sene evvel Rabbim nasip etseymiş diyenasip kısmet işte
cecoş geçmiş olsun canım
salça yaparken benimde elimin üstüne sıcak salça dökülmüştü ablamın evinin önündeydik hemen kümese girip bir yumurta aldım kırıp yanık yere sürdüm kuruyana kadar yıkamadım anında sızısını aldı.. baya derin yanmış kabuk bağladı bir haftada iyileşmedi ama canım yanmadı .izide kalmadı
O sinamekiden içme canım. Bağırsağı tembelleştiriyor. Bende de hassas bagırsak sendromu var. 1 hafta wcye çıkamadığımı, davul gibi gezdiğimi bilirim. Hatta bugün de karnım davul gibi, bizim yani sen ve benim gıda intoleransı testi yaptırmamız lazım. Yani bazı yiyecekler bizim bağırsakların düzenini bozuyor, stres de önemli tabii. Ben kefir içiyorum, kayısı felan işe yaramıyo bence. Armut, kavun, ısırgan otu iyi geliyo bi de.Bir de bende bu kabızlıktan dolayı kronik anüs çatlağı oldu. Umarım sende olmaz, yıllarca kabız ol ve ıkın, bu döngü mahvetti beni. Şimdi ya ameliyat olucam ya da bunla yaşamayı öğrenicem. Millette doğumdan sonra oluyomuş bende daha çocuk yokken oldu. Bir de yolcuşuğa çıktım mı yandım, hiç çıkamıyorum wc'ye o zaman
BELKİ bir günaydınla aydınlanır gününüz
BELKİ bir kelimeyle çoğalır gülüşünüz
BELKİ bir parça mutluluk takılır gözlerinize
BELKİ bir başka türlü bakarsınız yaşamın tadına
BELKİ bugün bir başka gülücük yansır dudaklarınıza
BELKİ umuda hoş geldin derken umutsuzluğa yasak koyarsınız
BELKİ bir barış şarkısı takılır aklınıza
BELKİ bir bebeğin ellerine tutunup pembe bir bulutla oynarsınız bugün
BELKİ de sizden fazla olan o güzel gülücüklerinizden sizi sevenlere dağıtırsınız bugün ayırt etmeden kimseyi GÜNAYDIN!..
dün okuldan gelince oğlum anneme "okuldan gelince beni annemin karşılamasını istiyorum" demiş. çok üzüldüm, veliler okul çıkışında gelip alıyorlar çocuklarını ya, bizimki servisle gidip geliyor tabii, herhalde ona özendi kuzucum
...
günaydın kızlar,
delirmek üzereyim ya. bugün misafirlar var biliyorsunuz. her zaman yaptığım kekten yaptım dün akşam risk almamak için. kek bu sabah kalıptan hamur çıktı. bu sefer Ebrunun tarifini verdiği fincan kekten yapayım dedim, kalıpları yağlamama rağmen onlar da fincanlardan çıkmıyor. unda mı bi sorun var acaba. ben ne yapacağım ya tatlı olarak. valla evde un falan da kalmadı. off.
Ay canım talihsizlik olmuş. Arkladaşlar irmiş demiş ama yapamıyosan migrosta çok güzel cheesecake'ler var, ev yapımı gibi. Kek nedne hamur olduki, yani içi mi pişmemiş. Bende de normal fırın yok, luxcel yer fırını almıştım, evlendiğimizde fırın alamamıştık, daha sonra aldım, ama malesef öyle pahalı fırınlar gibi güzel pişirmiyor,ben kek yaparken sık sık kürdan batırıp bakıyorum içi hamur mu diye. Umarım atlatırsın bugünü kolaylıkla
Bu arada iş görüşmesi felan var mı.? Beni haftada en az 2 kere arıyolar ama hepsi kısa süreli projeler ve yoğun mesai olacakmış. Zaten şu ara ya vodafone ya da ericson için arıyo danışman firmalar. Ericsonda arkadaşım çalışıyo, 2 hafta önce kıza yeni iş arayın kendinize dmeişler, hiç bulaşma dedi kız banaYani proje firma için farklı insan kaynakları firmaları arıyo. Bakalım hala umutluyum kurumsal bi firma için. Millet bankadan kaçar yoğun diye ama banka bile benim için daha normal olucak. Bir de kpds-üds kursuna yazılıcam haftasonları için. Senin önerdiğin bi kurs var mı? Just english iyi diyolar ama. Bi kursu aradım, upper seviyede ingilizceniz olması lazım diyo, genelde başlangıç seviyesinden alıyolar ama bu kurs upper dedi. Upper olsa evde kendim çalışırım kursu napıyım:))
canım içim rahat etmedi zaten çıkıp ekler ve truff aldım. irmik tatlısı da soğumazsa akşam eşim yer :)
canım sirkülasyon hep devam ediyor sizin sektörde. danışman firmalardan biri işi kaybedince işten eleman çıkarıyorsa, o çıkardıklarını işe alanlar istihdam ediyormuş. kurumsal bir yerde danışmandan kadroya geçmen de mümkün. görüş sürekli derim ben kabul etmesen de. dil konusunda da geçen sene eşim girdi. o kursa gitmedi ünide hazırlık okuduğu için. ben de anadolu lisesi mezunuyum. kpdsye girmesem de kpssdeki dil sınavım iyi geldi. kurs tavsiye edemem ama kpdsde güncel-aktüel ingilizceden çok klasik hatta baya baya eski ingilizce kelimeler oluyor. tabi dersaneler taktik geliştirmiştir. ama sen yine de eski sınavlara bakıp öyle bir yolu haritası çiz bence kendine.
canım içim rahat etmedi zaten çıkıp ekler ve truff aldım. irmik tatlısı da soğumazsa akşam eşim yer :)
canım sirkülasyon hep devam ediyor sizin sektörde. danışman firmalardan biri işi kaybedince işten eleman çıkarıyorsa, o çıkardıklarını işe alanlar istihdam ediyormuş. kurumsal bir yerde danışmandan kadroya geçmen de mümkün. görüş sürekli derim ben kabul etmesen de. dil konusunda da geçen sene eşim girdi. o kursa gitmedi ünide hazırlık okuduğu için. ben de anadolu lisesi mezunuyum. kpdsye girmesem de kpssdeki dil sınavım iyi geldi. kurs tavsiye edemem ama kpdsde güncel-aktüel ingilizceden çok klasik hatta baya baya eski ingilizce kelimeler oluyor. tabi dersaneler taktik geliştirmiştir. ama sen yine de eski sınavlara bakıp öyle bir yolu haritası çiz bence kendine.
diyet topiğine yapılacak şey değil ama hemen hemen hazır olan soframın fotoğrafını paylaşmak istiyorum. bir irmik tatlısı eksik, o en son servis edilecekolmuş mu bir bakın kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?