Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hosbulduk guzellerim :) 2 gündür stresten hicbirsey girmedi agzima bi tek sicak cay ictim artik napayim migdem bulaniyor diye. suan 93 kiloyum. ilk defa umrumda degil. bogazimda dügümler var resmen. herneyse :) kilo kilodur gitti 2 kilo :)

canım bu işler kader kısmet biraz. sen biraz olumsuz düşünüyorsun, kısmetini kapatır bu şekilde düşünmek. ayrıca arkadaşın ne kadar maaş alıyor bilmiyorum ama benim kuzen tubitakta mamda, olanakları, maaşları gayet iyi (yanlış hatırlamıyorsam ikinci 5 yılının içinde ve 5000 bin liranın üzerinde maaşı). açıkçası bu okulla falan ilgili değil. benim okulum istanbuldaki en iyi hukuk fakültesi. bu konuda hırs yapan biri olsam, kendimi paralasam çok da güzel para kazanırım. ama benim önceliğim çok para kazanmak değil, aileme zaman ayırmak; bu arada da insanca çalışabileceğim bir iş sahibi olmak. ne beklediğin, ne istediğinle ilgili biraz da.

ben bu sene girdim kpssye ama çalışmamıştım. 2014 de tekrar gireceğim inşallah bebek falan gelmezse o ara. inşallah gönlümüze göre güzel bir iş buluruz ikimizde.

Canim süper görünüyor sofran,
bütün aksilikler de seni bulmus ama atlattin sanirim :))
ay zaten hep misafir gelecegi zaman tutmaz kekler filan sinir oluruummmm,,

çok sağol canım, atlattık valla. bi süre niye bana kimse gelmiyor demem artık :)

Ellerine kollarına sağlık.Valla süper bir sofra olmuş canım.Ekleri de almışsın yine Allah iyiliğini versin yeterdi sütlü irmik bence.ama çeşit olmuş yine de.Afiyet olsun hepinize...

çok sağol Ebrucum. İrmik tatlısı da soğudu, yediler beğendiler. üç gün yetecek kadar mama var evde

canım kusura bakmayasın ben geç cvp verdim maşallah bu millet hep pasta börekmi yiyorya işler çok sevkiyat bitmiyor oturamıyorum...

maşallah düzenli sofraya bayılırım...herşey uyumlu tam puan +10

Nevincim sağol. bir gün sizi de ağırlarım inşallah

Mmm nefis görünüyorlar :) Ellerine sağlık

Teşekkür ederim arkadaşım

Canım mükemmelllllllll bir sofra olmuş
Ellerine ve emeğine sağlık Eminim komşularda çok memnun kalmışlardır herşeyden
Kesinlikle 10 üzerinden 10 canım benim

Çok sağol cecoşum. Şükür atlattık, güzel bir gündü. Çok sevindim sizin de beğenmenize.

Bu arada arkadaşının hikayesini heyecanla okudum. çok motive edici olmuş. sen de git salona canım. kesin görürsün faydasını.

Son düzenleme:

Nevincim geçmiş olsun, bence de tatlı rahatsız etmiş seni. Umarım şimdi daha iyisindir canım.

Çok geçmiş olsun kızına. Kıyamam, ne canı acımış. inşallah daha iyidir şimdi.

iyi akşamlar
bugün de 1saat yürüdüm şükürler olsun
sabah kahvaltı ikindi vakti kahvaltı olmak üzere 2 öğünüm oldu bugün 4 gibi yedik en son
az önce 1 bardak ayran içtim
tartı az da olsa gülse keşke

Eşim eve geldiğinden beri o arkadaştan ve gittiği spor salonunan bahsettim
Tamam aşkım ama orası uzak bizim buradakine yazılırsın dedi
Aynı özelliklere sahip bir yer Eyüp Flatofis diye bir yer var orada fiyat da aynı. Öbür tarafa birde arabayla gidince benzin parası var.
Sadece ufak bir sorun var :26::26:
Şu 3 senedir ha geldi ha gelecek dediğimiz gelemiyesice tazminatı beklemek zorundaymışım :26::26::26:
He son işlemler olmuş bayramı bulmaz diyor eşim ama tabi devlet bu belli olmaz almaya gelince anında talep eder vermeye gelince bin dereden su getirir
Dua edin bir an önce şu para geçsin elimizede hem borçlarımızı kapatalım hemde artık kendim için birşeyler yapayım

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşırız

İnan canım direk sen geldin aklıma
İnşallah sende patır patır verirsin okadar spor yapıyorsun

Canım tübitakta herşey eskisi gibi değil dedi çocuk, maaşını felan sormadım, artık çok az zam yapıyolar vs tarzı bişeyler dedi, arkadaşın çok iyi etmiş, tübitak zaten devlet kurumu gibi ama kendini geliştirme ve maaş açısından devlete on basar. Bazen ilan veriyolar ama kpds puanını felan 90 istiyolar, kim istemezki orda çalışmayı

Canım valla zaten eşimin üzüldüğü nokta bu çocuk nasıl yuva kuracak, nasıl ev geçindirecek,kıza acıyorum desem yeridir. Kızın 2. evliliği olucak, az çok evliliğin nasıl birşey olduğunu bilmesi lazım. eşim kardeşiyle konuşmaya çalışıyor fakat iki kelimeyi bi araya getirip cümle kuramıyo çocuk, biz baştan beri dedik nasıl evleniceksiniz diye ama çocuk umursamadı. Kayınvalidem de çok duygusal, eşim telefonda annesine diyoki, anne sen zaten ayda 300tl kredi ödüyosun, bi kredi daha çekersen ne yiyip ne içeceksiniz diyo, annesi susuyo, eşim de çadresiz, bi de tez yazıyo şu ara, 2 aya bitirmesi lazım, çocuk aklını teze veremedi bi türlü. Zor valla

Hayatım çok haklısın. Ben eşime dedim zaten açık açık, biz evlenirken 1 lira bile harcattırmadık ki kendileri de para olmadığını söylediler, şimdi annen kredi çekecek dedim. Aşkım o zaman annemlerin hiç parası yoktu diyo. Eşim annesine babasına söylemiş zaten, özlem herşeyini kendi yaptı, şimdi siz geline bilezik takarsanız, düğün masraflarını karşılarsanız benim eşime ayıp olur diye. Ben o kısmı artık kafama takmıyorum ama eşime diyeceğimi dedim.

Aslında birazda eşimin suçu, eşim onlara fırsat vermediki, herşeyi üstlendi eşim, annesi- babası nasıl yapıcaksınız diye sormaya bile fırsat bulamadı. Hatta düğün için kendilerine koltuk takımı aldılar eskiymiş, onun 4-5 taksidini de biz ödedik. Şu an ilk defa çocuk evlendiriyo gibiler. Bi de çocuk düşüncesiz, vurdumduymaz olunca daha çok kafaya takıyo kayınvalidem. Eşimin kardeşi çok uyanık, dedim ya bunalım takılıyo, konuşmuyo felan. Artık biz de bıktık, eşim uğraşmak istemiyo, zaten proazc kullanıyo eşim, çok da üzülmesini istemiyorum. Biz bütçemize göre bi bilezik bi de televizyon alıcaz evlerine, onu da zar zor yapıyoruz

Özlemcim eşinin kardeşiyle ilgili olan diğer yazını da okudum. sana bu konuda tek bir şey söyleyebilirim canım, ki sen zaten öyle davranıyorsundur, sakın ama sakın karışma. kimseye acımayan, istediklerini direten elti namzetin yarın bir gün baş tacı olur, sen kötü olursun. insanlar kendilerini düşünen, onlara iyi davranan kişileri, özellikle bu kişiler gelinlerse dozu daha da artıyor, sanki bir eksikliğini kapamak için böyle davranıyor gibi algılıyor. sen zaten farkındasındır. yat kalk, iki kardeşten daha sorumlu, iyi huylu olanına düştüğün için şükret :) onun dışında kafanı yoracak kadar bile müdahil olma bence bu meselelere canım. elde değil biliyorum ama hiç kıymeti bilinmiyor daha sonra.

Canım ben de bundan bahsedıyorum işte. Ben bu yüzden şu an danışman firmalarda çalışmak istemıyorum. Çocuk için aileme vakıt ayırmak istiyorum. Bu yüzden de maaşı düşük de olsa devlet ya da daha farklı pozisyonları deniycem. Mühendiislik okudum sonuçta, satış mühendisliği, insan kaynakları ya da farklı bir alan olabilir, devlet olmazsa bunları deniycem. Sen de mezun olduktan sonra hemen çalışmamışsın çünkü önceliklerin farklı. Ben istesem iş çok onu anlatmak istedim, ama ben istemiyorum o işleri. Ben 25 yasında mezun oldum ve ilk işime 26 yasında başladım, 22 yasında mezun olsaydım en fazla 30a kadar bu yoğun mesaili işlerde çalışırdım. Bakalım kısmet, belkide hayat beni çok farklı bi alana sürükler

Çocuk maaş düşük derken kendi kriterlerine göre düşük dedi heralde, ne kadar maaş aldığını sormadım ama bildiğim tek şey tübitak'a girmek kolay değil. Valla bana deselerki 1 yıl ayda 1000tl maaş alıcaksın ve deneme süresi olucak, gene de çalışırım tübitakta

Canım ben karışmasan 2 ay sonra annesinin evine icra gelir, bunu daha önce yaşadık biz. Mesela babası üfürükten bir sebepten kredi çekecekti, eşime o kadar dedim babanla konuş çekmesin diye, sonra ödiyemediler tabii. Canım sonucta eşimin ailesi, başlarına birşey gelse biz yardım etmek zorundayız, e bizde de yok. Biz engel olmazsak onlar daha da kötü duruma düşecekler. Artık biz de çocuk yapalımi ev için para biriktirelim istiyoruz. Zaten ben karışmıyo gözüküyorum. Asla eşimin ailesine birşey demem bu konuda, eşimle aramızda konuşuyoruz sadece. Gelinle de çok samimi değilim, o konuda sıkıntı yok yani

Kızlar 1 lira bozuk paraları biriktirmeye başladım. Her ay 1 çeyrek almaya çalışıcam onlarla Yalnız onları bütünleştirmek ayrı bir sorun, merkez bankası alıyomuş sanırım, bi ara eşim biriktirmişti, normal bankalar sorun çıkarmış, bu kadar bozuğu biz napıcaz felan demişler
Bugün ben bi hata yaptım, toriumda ara öğün niyetine tatlı yedim(Sonra pişman oldum, toriumdan eve kadar yürüdüm, umarım eritmişimdir. Gerçi aç karnına yiyince daha az kalori olaral dönüyomuş. Uff ben bu ara kendimi neden tutamıyorum yaa, ne zaman canım sıkılsa kendimi yemeğe veriyorum.

kızlar nerelerdesiniz yaaa
sütlü şekersiz nescafe içtim ama açım midem bulandı offf offf

Bende şimdi sütsüz şekersiz nescafe içtim
benimde midem bulanıyor
Açımmmmmmmmmmmmmmm

Anam okadar aç kalıyoruz bari şu kilolarımdan kurtulaydım eyidi

Bende şimdi sütsüz şekersiz nescafe içtim
benimde midem bulanıyor
Açımmmmmmmmmmmmmmm

Anam okadar aç kalıyoruz bari şu kilolarımdan kurtulaydım eyidi

hem de çok iyiydi ama nerdeeee
ben hem şekersiz hem stüsüz içemiyorum kahveyi ya 2si bir arada olacak ya da süt eklenecek mutlaka
şeytan diyor dal mutfağa dalmayacan da nolcak sanki ama işte iyice artılara çıkmak var işin ucunda
sabır diyorum napıyım elbet sabah olacak kahvaltı vakti gelecek
az leblebi mi yesek acaba

Aynı şeytan benimde hep dibimde oturup beni dürtüyor hadi ya la yiyek ya diye
Çok şükür uymuyorum yoksa çok kötü olucak
Dediğin gibi işin ucunda tekrar kilo almak olmasa dolabın raflarını bile yerim

Mutlucuğum geldi öyle diyince aklıma kolumu bile yiyesim var demişti ya
Offfffffff offfffffff inşallah ufak ufak veririz şu lanet kiloları

kizlaaaaaaaaaaaaar nasilsinizzzzzzzzzzz
insallah iyisinizdir
ben bugun kermesteydim azcik bisiler yedim ama kacirmadim cok
keskek vardi bi arkadas yedi
bende gidip yicektim cok canim cektiydi
ama unuttum sonraaaaaaa
keskek nasil yapiliyor ya bilen varmiii ´????
dafi ablam kesin bilir

Bencede kesin bilir
Asumanzeynepde biliyor gibi duruyor
Birde umuttt olsa oda kesin biliyordur
Valla benim KVde yapıyordu ama içine neler koyuyor bilmiyorum koca tencerede bulamaç gibi bir şey kaynatıyordu etli buğdayla mı yapılıyordu tam hatırlamıyorum ama inanılmaz yağlı yapmıştı kv ( hep öyle mi oluyor onuda bilmiyorum ) benim midem kaldırmadı sadece tadına bakmıştım ama bir başkasınında yaptığına deng gelmedim tadına tekrar bakmak için
Belkide bizimki yağlı yapmıştı ( ona göre ne kadar yağlı olursa okadar lezzetli olurmuş yemekler )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…