ceco çok tatktın spor salonu olayını kendin de evde yapabilirsin lasly i yada arabayla markete falan gitme durumunuz düzelince gidersin zaten salona
kızınla inan daha zor olur hergün git gel duş al vs seni yorar temizliğe evine önem veren insansın bence bi müddet sonra zor gelir sana
çocuklarımızın 2 side okula gitse keşke rahat rahat gideriz
benim kaynana evin her ihtiyacını kendi alır mesela kahvaltıya örümce ilk okula gitmeden bakkala gider 1 ekmek alır gelir sonra ev ahalisine 1 ssaat sonra gider ekmek alır gelir tuz biter gider yağ biter gider benim sporum bu der hakkaten kadın zayıf 3 kat in çık biz biraz hareketsiziz ve üşeniyoruz çıktıkmı 1 seferde alıp geliyoruz
maaşı aldıkmı markete gidip dolduruyoruz ne varsa aslında evin ihtiyacı kadar az az alsakta bittikçe gidip alsak daha iyi olur ama ya biri gelirse ya canımız bişey çekerse pasta alzemesii falan evde bulunsun diye doldururuz aslında sanatçıların dolabını bazen gösteriyolar bom boş sen şimdi gelde bizim dolaplara bak seferberlik ilan edilse 2 yıl yeter evdeki kurular dolaptaki sebzeler kızıyorum kendime ama anneden alışkanlık bide şimdiye kadar hep köyde çalıştık ilk defa ilçeye geldik market yok sanıyorum dolduruyorum ne varsa
Günaydınlar
Dünkü menüm
sabah kepeki sandöwiç+2 tane omega hapı
Öğle-yemekhanede hiç uygun yemek yoktu bende 2 erik bir elma 2 ceviz bir kuru kayısı bir kivi :)
Akşam prebiyotik yoğurt iki kivi.Malesef evdede uygun yemek yoktu..Tabi açlıktan geberdim sizin öneriniz yağsız sütlü bir nescafe baya bir doyurdu beni..
Bu arada kabızlık çekenler için gerçekten kivi mucizevi bir meyve...Günde bir iki tane yemeye çalışın inanılmaz etkili :)Diğeri ise filtre kahve.... içemezseniz biraz süt takviyesiyle içerseniz son derece iyi bir çözüm..
Bu arada dostluklarınıza hayranım çok güzel insanlar var burda hissediyorum :) umarım bizde ilerleyen zamanlarda kaynaşırız :) sevgiler..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr( öğrendiğimide anında uygularım bundan sonra dafi abla )
Gece çok geç yatmadığım halde inanılmaz uykum var yaaa :26:
Sabah 9'u geçiyordu küçük mercümeyin zoruyla uyandım
Ya ne oluyor yine bana anlamıyorum 1 hafta iyisem 2 hafta yerlerdeyim hem piskolojik hemde kilo bakımından.
Şu anda biraz daha iyiyim ama özellikle ilk uyandığımda 1 saatten biraz fazla sürüyor şu halsizliğim ağırlığım.
Yarın sabah için bari büyük kızı tembihleyeyimde benide uyandırsın yoksa doktor randevumu kaçırırım
Gelince bildirim yaparım artık hani aklımdayken söylim dedim
Valla doğru söylüyorsun canım çok fena taktım hatta
Ya evde 1 hafta yapıyorsam 2.ci hafta kıvırmaya başlıyorum. Birde sağ olsun benim ufak cimcimede rahat vermiyor anına kuçak istiyor ben spora niyetlenince eee kuçakta çocuklada nasıl yapacağım :26:
Spor salonu diye diretmem zaten hani hem belli bir para verdikten sonra aman param boşa gitmesin diye giderimhem yüzmeyi çok seviyorum o yüzdende havuzlu olursa daha bir istekli giderim birde orada daha geniş bir yelpaze olduğu için az ondan az bundan derken toplamda zamanın nasıl geçtiğini anlamam diye düşünüyorum.
Evde yaparken resmen gözüm saatte oluyor dur 1 dakika daha yapayım hadi 1 dakika daha yapayım diyorum ve sıkılıncada ay yeter bukadar diyorum.
Birde belimde 5 dakika sonra ( spor yaparken ) inanılmaz bir ağrı oluyor inan gözlerim doluyor o an. Hani profesyonel hocalar başımayken yanlış bir hareket yaparsam beni uyaracak şöyle değil böyle yap diyecek biri olması benim için önemli.
Zaten fark etmişsindir çocuklarla yeri geliyor 1 hafta evden hiç çıkmıyorum ancak haftasonları eşimle. İnan birazda o insanı bunaltıyor ama işte büyük kız öğlende okuldan geliyor hadi yemek yesin hadi ders yapalım derken hiç bir yere çıkamıyorum bu ara. Eeee en nankör mesleğide yapınca ( evhanımı) ne temizlik bitiyor ne çamaşır. Birazda kendimi haftanın 3 günüde olsa evden atabilecek bir bahane olarak görüyorum Kreş bölümüde var bazı yerlerde en azından sabahtanda gitsem ufaklığada yer hazır olur. O yaşıtlarıyla gözetimde oyun oynamış olur bende kendime vakit ayırıp kendim için iyi bir şey yapmış olurum
Tabi herşey nasip kısmet
Canım kiwiyi bende çok severim
Bakalım birde onun etkisini deneyeyimFiltre kahve için makinem vardı sağ olsun akıllı kocam bir ara şirkete bir götürdü taşınma faslındayken bir daha geri gelmedi Şu ara bende Nescafeyi sütsüz ve şekersiz içiyorum artık kahvedeki sütü bile kalori acısından çıkartım Umarım o bile en azından kabızlık için iyi gelir
Bu arada hayran ol ama sende gel sık sık ki senide kaynatalım
Nazar etme ne olur gel seninde olur
bu arada karatay'ın kitabını alma ve o diyete başlama sebebim de bu forumda diyet başarı öyküleri bölümünde bir bayanın sırf karatay ile 10 ayda 50 kg.verdiğini okumam oldu. ayda 5 kilo vermiş ve 10 ayda toplam 50 kg. çabuk gitmiş gibi geldi kiloları bana.
onu okuyunca denemek istedim. aslında tam randımanlı yapsam daha kolay gider ama işte maalesef arada kaçamaklarım oluyor
kendime yıl sonunu hedef koydum zaten , 2013'e kilo problemini hayatımdan çıkarmış olarak girmek istiyorum.
o yüzden yavaş gitsin, gözüm pek bişeyde kalmasın yeter bana, daha 10-15 kg.vermek istiyorum toplamda :)
...
karataya geçicemde ben yemek bulamayınca meyveye dadanmak zorunda kalıyorum..O diyetteki çoğu şeyi uyguluyorum omegayı falan ama meyvesiz olmaz valla ...
Herkes gitti mi yaaa. Kızlar ben yavas yavaş çocuk düşünmeye başladım. Şimdi ilk iş olarak kan uyuşmazlığı için ne yapmam gerekıyor diye bi doktora başlamak istiyorum. Ayrıca hamile kaldığımda da aynı doktora giderim. Avcılar hospital ve Avcılar medicana arasında kaldım. Medicana daha pahalı avcılar hospital'a nazaran. Buralarda doğum yapan var mı aranızda
5 yaşında canım, bu sene ilk defa anaokuluna başladı işte, daha önce kreş vs. gitmemişti hiç, annem bakıyordu..
günaydın bu arada herkese
......
Çok ağladı evetbiricikce, senin yavrun da düşmüş alnı morarmış, geçmiş olsun ne ağlamıştır canım benim
...
karatay'ın bende en önemli (+) sı cola'yı bırakmak oldu.
kendimi bildim bileli light cola içerim ben zaten. ama akşam yemeklerine colasız oturmazdım.
karatay'ın tatlandırıcıların uzun vadede şişmanlattığını yazdığını okuyunca onu da bıraktım.
4-5 senedir splenda kullanıyordum çaylarımda ve kahvelerimde.
şimdi 1 aydır çayı şekersiz(tatlandırıcısız) içmeye alıştım, kahveyi şekersiz içemediğim için onu da içmiyorum.
cola da yok.
bol bol su ve şekersiz bitki çayları :)
hayırlı günler güzeller
her gün artıya doğru gidiyorum napcam bilemedim akşamı iyice hafifletip leblebi ve meyveyi de akşam yemeyim artık napıyım
keşkeş buğdayla ve etle yapılan üzerine de şöööööyle kızdırılmış tereyağıyla yenen görünüşde bişeye benzemeyen ama lezzetli biryemek bence kayınvalidem uşaklı ben de ilk ondan gördüm hiç yapmadım ama buğdayı haşlayıp tahta kaşıkla ezip kıvamlı bir püre haline getirmek lazım oldukça zahmetli ama şimdi blendırdan geçirerek da yapılıyor
asuuu sanırım kilo vercez diye saplantı haline geldi vercez dedikçe ilerl,yemiyoruz az rahat olmak lazım heralde ama nasıı
bugün sabah 81,buçuk çıktım amma yarına ne olur bilinmez
ceco çok tatktın spor salonu olayını kendin de evde yapabilirsin lasly i yada arabayla markete falan gitme durumunuz düzelince gidersin zaten salona
kızınla inan daha zor olur hergün git gel duş al vs seni yorar temizliğe evine önem veren insansın bence bi müddet sonra zor gelir sana
çocuklarımızın 2 side okula gitse keşke rahat rahat gideriz
benim kaynana evin her ihtiyacını kendi alır mesela kahvaltıya örümce ilk okula gitmeden bakkala gider 1 ekmek alır gelir sonra ev ahalisine 1 ssaat sonra gider ekmek alır gelir tuz biter gider yağ biter gider benim sporum bu der hakkaten kadın zayıf 3 kat in çık biz biraz hareketsiziz ve üşeniyoruz çıktıkmı 1 seferde alıp geliyoruz
maaşı aldıkmı markete gidip dolduruyoruz ne varsa aslında evin ihtiyacı kadar az az alsakta bittikçe gidip alsak daha iyi olur ama ya biri gelirse ya canımız bişey çekerse pasta alzemesii falan evde bulunsun diye doldururuz aslında sanatçıların dolabını bazen gösteriyolar bom boş sen şimdi gelde bizim dolaplara bak seferberlik ilan edilse 2 yıl yeter evdeki kurular dolaptaki sebzeler kızıyorum kendime ama anneden alışkanlık bide şimdiye kadar hep köyde çalıştık ilk defa ilçeye geldik market yok sanıyorum dolduruyorum ne varsa
özkaa her şey eşimizden kaynaklanıyo aman onlar üzülmesin diye helak oluyolar arada büyük olmak zorrr valla
aynı dert bendede var kaynım evlencek diye k babaya arabamı verdim ödücekte evi satılınca anca ödücek oda emlaklar durgun ne zaman belli deil
kaynım evlenmeden abi 2 çocukla arabanı sattın perişan olma ben sana düğünde takılanlarla az yollarım arabanı alırız hemen dedi
evleneli 20 gün oldu kendine araba almış bişey diyemiyosun iylik yaptık benim huzurum bozuldu resmen bugün kredi çekti 4 milyar faiz ödücez düşün taksitleride çabası aldık bi araba
aman abi olmak zor küçükler saltanatı sürüyo büyükler cefasını kısmet eşim ağzını açıp bişey demediği rest çekmediği sürece böyle devam edecek sanırım bende hayatta kavga ruhlu bi insan deilimdir herşeyi allaha havale ederim işte böle karışsanda karışmasanda herkez bildiğini okuyo aman senin zamanında öle deildi devir deişti diyiveriyolar
sen kendi ailene bak doğur bitane yavruna bak en azından onun msrafıydı derken sizden ümidide keserlerr
geçmiş olsun görülmez kaza işte bana 9 ay hamile ol doğur deseler zorsunmam ama büyütmek en büyük sabır kuvvet istiyo dikkat istiyo
bizimkide grip burun akıp duruyo hapşurup duruyo şimdi
bende bundan bahsetmiştim neyse hayırlı bi haber verirsin artık topiğimize
özka bulabildin mi elbise kendine kuzeninin düğünü için?
benim de alışverişim geldi bu aralar ama tutmam lazım kendimi. istediğim kiloya inince alıcam herşeyi..şimdi "garson boy" gibi birşeyim
...
hayırlı sabahlar kızlaarr
dün güzel bir paylaşım gördüm çok güzel hazırlanmıştı sizlerlede paylaşayım dedim ama bir türlü ekleyemedim.
üstündeki yazıyı kopyaladım buraya yapıştırıyorum..
nasrettin hocaya sormuşlar
hocam günaydın ile
selsmun aleyküm
arasında ne fark vardır ?
hoca cevap vermiş ;
''gün aydın sadece hava raporudur ''
havanın aydınlık olduğunu anlatır
selamun aleyküme gelince
selam ALLAH ' ın ismidir
ALLAH ' ın selamı, rahmeti, bereketi, mağfireti
meleklerin duaları, istigfarları,
peygamberlerin ,ALLAH dostlarının ,
şefaatcilerin şefaatleri,
mü'minlerin duaları, istigfarları,üzerinize olsun
ALLAH cc sizi cennetine alsın demektir...
.tercih size kalmış :))
inşallah en çok canımı sıkan anacım gelecek ve ben işe gitmek zorunda kalıcam ama neyse birkaç gün acıtasyonla izin almayı düşünüyorum müdürden...
herkese merhabalar
yenacığımın sizden bir ricası var kızlar cuma günü bildirimlerinizi sayfaya yazdıktan sonra bir de yenanın özeline mesaj atarsanız liste için bütün sayfaları okumak zorunda kalmayacak
yena artık çalışan bir bayan biz de ona bu konuda yardımcı olalım değilmi arkadaşlar
Canım inan şişem elimden düşmüyor hatta sofrada bile şişeyle oturuyorumhatta bazen eşim elini uzatıyor kendi suyu bitince anında panter gibi adamın üzerine atlıyacak gibi oluyorum benim o diyorsam benim o der gibi
İnşallah düzelir bir an öncebirde senin su içme yöntemini deneyeyim bari
bugün de 1saat yürüdüm şükürler olsun
Kızlar 1 lira bozuk paraları biriktirmeye başladım. Her ay 1 çeyrek almaya çalışıcam onlarlaYalnız onları bütünleştirmek ayrı bir sorun, merkez bankası alıyomuş sanırım, bi ara eşim biriktirmişti, normal bankalar sorun çıkarmış, bu kadar bozuğu biz napıcaz felan demişler
Bugün ben bi hata yaptım, toriumda ara öğün niyetine tatlı yedim(Sonra pişman oldum, toriumdan eve kadar yürüdüm, umarım eritmişimdir. Gerçi aç karnına yiyince daha az kalori olaral dönüyomuş. Uff ben bu ara kendimi neden tutamıyorum yaa, ne zaman canım sıkılsa kendimi yemeğe veriyorum.
2 3 kaşık yoğurt yedim üstüne de su içtim azcık kandırdım midemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?