Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızım için geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlarıma çok teşekkürler. Çok şükür bir sorun yok, iki kaşın arasındaki morluk dışında herşey yolunda. Allah beterinden saklasın hepsini, tüm yavruları..

Ben Keşkek'in sadece adını biliyorum. Kendisini ne gördüm ne yedim :)

evet valla asuman ablada hemen aklima geldi oda kesin biliyodur
umutta biliyodur büyük ihtimalle :)
kimsede yokmu taariiiif
gerci becerebilirmiyim bilmiyorum, biri yapsada yesek

Ben Keşkek'in sadece adını biliyorum. Kendisini ne gördüm ne yedim :)

güzel bisey

Bugün sabah kahvaltımı elma ile geçiştirmiştim.
Öğlen dışardaydık, ızgara tavuk ve salata yedim. İlaveten kızımdan kalan 2 ızgara köfteyi yedim. (Maksat ziyan olmasın, yoksa kötü bir niyetim yoktu :) )
Öğleden sonra 2 kuru incir yedim. Sütlü nescafe içtim.
Akşama doğru kızım kek istedi, muffin yaptım, küçük kalıplarla. Bir tanesini ben yedim. O saatlerde öyle acıkmıştım ki, iki dilim etimek üzerine beyaz peynir sürüp yedim.Yanında yeşil çay içtim. Sonra yemek vakti canım istemedi hiçbişey, yemedim bende.
Bir saat öncede bir elma yedim.

Karnım aç şu anda. Hatta baya baya açım. Ama yatacağım bişey yememek için. Zaten bugün baya maceralı bir gündü benim için, sabah elma boğazıma takıldı, öğlen kız düştü kafasını gümletti falan. Bugünü böyle kapatayım en iyisi..

Neyse kızlar size doyum olmaz
Ben yatayım bari kaç gecedir hep 2den sonra uyuyorum gündüz çok enerjim düşük oluyor uykumu alamadığımdan

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kocaman öpüyorum

evet valla asuman ablada hemen aklima geldi oda kesin biliyodur
umutta biliyodur büyük ihtimalle :)
kimsede yokmu taariiiif
gerci becerebilirmiyim bilmiyorum, biri yapsada yesek

güzel bisey

Ama Hürrem yani oldu mu şimdi ! :)
Baktım google amcadan, acayip bişeye benziyor bu keşkek. Aç karnına yatıcam rüyama girmese bari :))

Ama Hürrem yani oldu mu şimdi ! :)
Baktım google amcadan, acayip bişeye benziyor bu keşkek. Aç karnına yatıcam rüyama girmese bari :))

hahaaaaaaaaaaaaay ay cok güldüm yaaaaaaaaaa
canim niye ac kaliyorsun ???
aksam yemegini yedin insallah dimi ??

bu arada senin kizinmiydi düsen ?
ay cok üzüldüm yavrum nasil acimistir cani,
insallah iz kalmaz hemen gecer
uf mu olmusss

Akşam yemeğini geçiştirdim bugün. Ondan aç kaldım.Neyse bugünlük böyle olsun yarına telafi ederim nasılsa :)
Yaa benim kızımdı evet, uff oldu ablası :) Çok şükür iyi şimdi.

Herkes gitti mi yaaa. Kızlar ben yavas yavaş çocuk düşünmeye başladım. Şimdi ilk iş olarak kan uyuşmazlığı için ne yapmam gerekıyor diye bi doktora başlamak istiyorum. Ayrıca hamile kaldığımda da aynı doktora giderim. Avcılar hospital ve Avcılar medicana arasında kaldım. Medicana daha pahalı avcılar hospital'a nazaran. Buralarda doğum yapan var mı aranızda

hayırlı sabahlar kızlaarr
dün güzel bir paylaşım gördüm çok güzel hazırlanmıştı sizlerlede paylaşayım dedim ama bir türlü ekleyemedim.
üstündeki yazıyı kopyaladım buraya yapıştırıyorum..

nasrettin hocaya sormuşlar

hocam günaydın ile
selsmun aleyküm
arasında ne fark vardır ?
hoca cevap vermiş ;
''gün aydın sadece hava raporudur ''
havanın aydınlık olduğunu anlatır

selamun aleyküme gelince
selam ALLAH ' ın ismidir
ALLAH ' ın selamı, rahmeti, bereketi, mağfireti
meleklerin duaları, istigfarları,
peygamberlerin ,ALLAH dostlarının ,
şefaatcilerin şefaatleri,
mü'minlerin duaları, istigfarları,üzerinize olsun
ALLAH cc sizi cennetine alsın demektir...
.tercih size kalmış :))

malesef canım bilmiyorum
bizde pek yapılmaz keşkek bir arkadaşta yedim ama hiç yapmadım.

asuuu sanırım kilo vercez diye saplantı haline geldi vercez dedikçe ilerl,yemiyoruz az rahat olmak lazım heralde ama nasıı
bugün sabah 81,buçuk çıktım amma yarına ne olur bilinmez

ceco çok tatktın spor salonu olayını kendin de evde yapabilirsin lasly i yada arabayla markete falan gitme durumunuz düzelince gidersin zaten salona
kızınla inan daha zor olur hergün git gel duş al vs seni yorar temizliğe evine önem veren insansın bence bi müddet sonra zor gelir sana
çocuklarımızın 2 side okula gitse keşke rahat rahat gideriz
benim kaynana evin her ihtiyacını kendi alır mesela kahvaltıya örümce ilk okula gitmeden bakkala gider 1 ekmek alır gelir sonra ev ahalisine 1 ssaat sonra gider ekmek alır gelir tuz biter gider yağ biter gider benim sporum bu der hakkaten kadın zayıf 3 kat in çık biz biraz hareketsiziz ve üşeniyoruz çıktıkmı 1 seferde alıp geliyoruz
maaşı aldıkmı markete gidip dolduruyoruz ne varsa aslında evin ihtiyacı kadar az az alsakta bittikçe gidip alsak daha iyi olur ama ya biri gelirse ya canımız bişey çekerse pasta alzemesii falan evde bulunsun diye doldururuz aslında sanatçıların dolabını bazen gösteriyolar bom boş sen şimdi gelde bizim dolaplara bak seferberlik ilan edilse 2 yıl yeter evdeki kurular dolaptaki sebzeler kızıyorum kendime ama anneden alışkanlık bide şimdiye kadar hep köyde çalıştık ilk defa ilçeye geldik market yok sanıyorum dolduruyorum ne varsa
özkaa her şey eşimizden kaynaklanıyo aman onlar üzülmesin diye helak oluyolar arada büyük olmak zorrr valla
aynı dert bendede var kaynım evlencek diye k babaya arabamı verdim ödücekte evi satılınca anca ödücek oda emlaklar durgun ne zaman belli deil
kaynım evlenmeden abi 2 çocukla arabanı sattın perişan olma ben sana düğünde takılanlarla az yollarım arabanı alırız hemen dedi
evleneli 20 gün oldu kendine araba almış bişey diyemiyosun iylik yaptık benim huzurum bozuldu resmen bugün kredi çekti 4 milyar faiz ödücez düşün taksitleride çabası aldık bi araba
aman abi olmak zor küçükler saltanatı sürüyo büyükler cefasını kısmet eşim ağzını açıp bişey demediği rest çekmediği sürece böyle devam edecek sanırım bende hayatta kavga ruhlu bi insan deilimdir herşeyi allaha havale ederim işte böle karışsanda karışmasanda herkez bildiğini okuyo aman senin zamanında öle deildi devir deişti diyiveriyolar

sen kendi ailene bak doğur bitane yavruna bak en azından onun msrafıydı derken sizden ümidide keserlerr
geçmiş olsun görülmez kaza işte bana 9 ay hamile ol doğur deseler zorsunmam ama büyütmek en büyük sabır kuvvet istiyo dikkat istiyo
bizimkide grip burun akıp duruyo hapşurup duruyo şimdi
bende bundan bahsetmiştim neyse hayırlı bi haber verirsin artık topiğimize

biricikce, senin yavrun da düşmüş alnı morarmış, geçmiş olsun ne ağlamıştır canım benim

ceco spor salonu düşüncen gerçekleşecek gibi görünüyor, inşallah beklediğiniz para elinize geçer en kısa sürede.. spora başlarsın eminim pat pat gidicek o zaman kilolar..
ah bir de ben yapabilsem şu sporu..
evde bisiklet var salonun ortasında ama vestiyer görevi görüyor
üzerinde oğlanın pijamaları kıyafetleri vs.

özka, bebiş mi düşünüyorsunuz artık, ne güzel avcılar hospital'a ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde gitmiştim ama doktor bana pek ilgisiz gelmişti, ilk muayeneden sonra gitmedim bir daha. ama benim anlattığım 5 sene öncesi tabii..
bir de oğlumu orda sünnet ettirdik, o doktordan çok memnun kalmıştık.

medicana'ya da gitmişliğim var sanki medicana'yı tercih ederdim senin yerinde olsam , evine hangisi daha yakın?

ben hizmet hastanesine gittim hamileliğim boyunca ve doğumda, eğer sana yakın olsaydı gözüm kapalı kendi doktorumu tavsiye ederdim.
...

özka bulabildin mi elbise kendine kuzeninin düğünü için?
benim de alışverişim geldi bu aralar ama tutmam lazım kendimi. istediğim kiloya inince alıcam herşeyi..şimdi "garson boy" gibi birşeyim

...

Günaydınlar

Dünkü menüm

sabah kepeki sandöwiç+2 tane omega hapı
Öğle-yemekhanede hiç uygun yemek yoktu bende 2 erik bir elma 2 ceviz bir kuru kayısı bir kivi :)
Akşam prebiyotik yoğurt iki kivi.Malesef evdede uygun yemek yoktu..Tabi açlıktan geberdim sizin öneriniz yağsız sütlü bir nescafe baya bir doyurdu beni..

Bu arada kabızlık çekenler için gerçekten kivi mucizevi bir meyve...Günde bir iki tane yemeye çalışın inanılmaz etkili :)Diğeri ise filtre kahve.... içemezseniz biraz süt takviyesiyle içerseniz son derece iyi bir çözüm..
Bu arada dostluklarınıza hayranım çok güzel insanlar var burda hissediyorum :) umarım bizde ilerleyen zamanlarda kaynaşırız :) sevgiler..

ben de menümü yazayım dünkü menümü;

sabah: karatay kahvaltısı (omega3.leri regl dönemimde bırakıyorum çünkü kanı sulandırıyor benim de zaten dönemim aşırı yoğun geçtiği için bırakmak zorunda kalıyorum yoksa 10 gün sürdü geçen ay bırakmamıştım)
öğlen: sebze çorbası + fırın köfte
akşam: 1 tabak etli türlü

bu sabah: karatay kahvaltısı + 1 dilim sigara böreği (arkadaş yiyordu çok canım çekti )
şimdi limonlu yeşil çayımı içiyorum.

öğlene Allah kerim..

akşam için de ızgara köfte + salata planladım.

..

Selam bişi sorcam :) bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdiniz..Karatayla gitti hepsi.

Selam bişi sorcam :) bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdiniz..Karatayla gitti hepsi.

yok canım hepsi karatay'la gimtedi aslında.
ben temmuz başında başladım diyete ama klasik diyetlerden yaptım yani kepekli ekmeğe tost, öplen sebze, akşam ızgara, ara öğünlerde meyve şeklinde.
ama arada çok kaçamak da yaptım, onun ucundan bunun köşesinden..

son 1 aydır karatay yapıyorum. onunla daha hızlı bir verme sürecine girdim ama.
yani diğer diyetlere göre bana daha çok uydu daha kolay gidiyor kilolarım.

sanırım sonuna kadar da bu şekilde devam edicem. hatta hayatımı bu şekilde sürdürebilirim bile geliyor çünkü zor gelmiyor bana.
daha önce de yazmıştım illa börek yiycem, tatlı yiycem hedefime ulaşınca ama eskisi gibi hergün hergün değil. haftada 1 sonra diğer günler gene karatay.a devam inşallah...
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…