kizlaaaaaaaaaaaaar nasilsinizzzzzzzzzzz
insallah iyisinizdir
ben bugun kermesteydim azcik bisiler yedim ama kacirmadim cok
keskek vardi bi arkadas yedi
bende gidip yicektim cok canim cektiydi
ama unuttum sonraaaaaaa
keskek nasil yapiliyor ya bilen varmiii ´????
dafi ablam kesin bilir
Bencede kesin bilir
Asumanzeynepde biliyor gibi duruyor
Birde umuttt olsa oda kesin biliyordur
Valla benim KVde yapıyordu ama içine neler koyuyor bilmiyorum koca tencerede bulamaç gibi bir şey kaynatıyordu etli buğdayla mı yapılıyordu tam hatırlamıyorum ama inanılmaz yağlı yapmıştı kv ( hep öyle mi oluyor onuda bilmiyorum ) benim midem kaldırmadı sadece tadına bakmıştım ama bir başkasınında yaptığına deng gelmedim tadına tekrar bakmak için
Belkide bizimki yağlı yapmıştı ( ona göre ne kadar yağlı olursa okadar lezzetli olurmuş yemekler)
Ben Keşkek'in sadece adını biliyorum. Kendisini ne gördüm ne yedim :)
evet valla asuman ablada hemen aklima geldi oda kesin biliyodur
umutta biliyodur büyük ihtimalle :)
kimsede yokmu taariiiif
gerci becerebilirmiyim bilmiyorum, biri yapsada yesek
güzel bisey
Neyse kızlar size doyum olmaz
Ben yatayım bari kaç gecedir hep 2den sonra uyuyorum gündüz çok enerjim düşük oluyoruykumu alamadığımdan
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kocaman öpüyorum
Ama Hürrem yani oldu mu şimdi ! :)
Baktım google amcadan, acayip bişeye benziyor bu keşkek. Aç karnına yatıcam rüyama girmese bari :))
hahaaaaaaaaaaaaay ay cok güldüm yaaaaaaaaaa
canim niye ac kaliyorsun ???
aksam yemegini yedin insallah dimi ??
bu arada senin kizinmiydi düsen ?
ay cok üzüldüm yavrum nasil acimistir cani,
insallah iz kalmaz hemen gecer
uf mu olmusss
kizlaaaaaaaaaaaaar nasilsinizzzzzzzzzzz
insallah iyisinizdir
ben bugun kermesteydim azcik bisiler yedim ama kacirmadim cok
keskek vardi bi arkadas yedi
bende gidip yicektim cok canim cektiydi
ama unuttum sonraaaaaaa
keskek nasil yapiliyor ya bilen varmiii ´????
dafi ablam kesin bilir
asuuu sanırım kilo vercez diye saplantı haline geldi vercez dedikçe ilerl,yemiyoruz az rahat olmak lazım heralde ama nasııiyi akşamlar
bugün de 1saat yürüdüm şükürler olsun
sabah kahvaltı ikindi vakti kahvaltı olmak üzere 2 öğünüm oldu bugün 4 gibi yedik en son
az önce 1 bardak ayran içtim
tartı az da olsa gülse keşke
ceco çok tatktın spor salonu olayını kendin de evde yapabilirsin lasly i yada arabayla markete falan gitme durumunuz düzelince gidersin zaten salonaEşim eve geldiğinden beri o arkadaştan ve gittiği spor salonunan bahsettim
Tamam aşkım ama orası uzak bizim buradakine yazılırsın dedi
Aynı özelliklere sahip bir yer Eyüp Flatofis diye bir yer var oradafiyat da aynı. Öbür tarafa birde arabayla gidince benzin parası var.
Sadece ufak bir sorun var :26::26:
Şu 3 senedir ha geldi ha gelecek dediğimiz gelemiyesice tazminatı beklemek zorundaymışım :26::26::26:
He son işlemler olmuş bayramı bulmaz diyor eşim ama tabi devlet bu belli olmaz almaya gelince anında talep eder vermeye gelince bin dereden su getirir
Dua edin bir an önce şu para geçsin elimizede hem borçlarımızı kapatalım hemde artık kendim için birşeyler yapayım
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşırız
İnan canım direk sen geldin aklıma
İnşallah sende patır patır verirsin okadar spor yapıyorsun
özkaa her şey eşimizden kaynaklanıyo aman onlar üzülmesin diye helak oluyolar arada büyük olmak zorrr vallaHayatım çok haklısın. Ben eşime dedim zaten açık açık, biz evlenirken 1 lira bile harcattırmadık ki kendileri de para olmadığını söylediler, şimdi annen kredi çekecek dedim. Aşkım o zaman annemlerin hiç parası yoktu diyo. Eşim annesine babasına söylemiş zaten, özlem herşeyini kendi yaptı, şimdi siz geline bilezik takarsanız, düğün masraflarını karşılarsanız benim eşime ayıp olur diye. Ben o kısmı artık kafama takmıyorum ama eşime diyeceğimi dedim.
Aslında birazda eşimin suçu, eşim onlara fırsat vermediki, herşeyi üstlendi eşim, annesi- babası nasıl yapıcaksınız diye sormaya bile fırsat bulamadı. Hatta düğün için kendilerine koltuk takımı aldılar eskiymiş, onun 4-5 taksidini de biz ödedik. Şu an ilk defa çocuk evlendiriyo gibiler. Bi de çocuk düşüncesiz, vurdumduymaz olunca daha çok kafaya takıyo kayınvalidem. Eşimin kardeşi çok uyanık, dedim ya bunalım takılıyo, konuşmuyo felan. Artık biz de bıktık, eşim uğraşmak istemiyo, zaten proazc kullanıyo eşim, çok da üzülmesini istemiyorum. Biz bütçemize göre bi bilezik bi de televizyon alıcaz evlerine, onu da zar zor yapıyoruz
geçmiş olsun görülmez kaza işte bana 9 ay hamile ol doğur deseler zorsunmam ama büyütmek en büyük sabır kuvvet istiyo dikkat istiyoKızım için geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlarıma çok teşekkürler. Çok şükür bir sorun yok, iki kaşın arasındaki morluk dışında herşey yolunda. Allah beterinden saklasın hepsini, tüm yavruları..
bende bundan bahsetmiştim neyse hayırlı bi haber verirsin artık topiğimizeHerkes gitti mi yaaa. Kızlar ben yavas yavaş çocuk düşünmeye başladım. Şimdi ilk iş olarak kan uyuşmazlığı için ne yapmam gerekıyor diye bi doktora başlamak istiyorum. Ayrıca hamile kaldığımda da aynı doktora giderim. Avcılar hospital ve Avcılar medicana arasında kaldım. Medicana daha pahalı avcılar hospital'a nazaran. Buralarda doğum yapan var mı aranızda
Oyy kıyamam ben ona..
Kaç yaşında oğlun canım?
ben de menümü yazayım dünkü menümü;
sabah: karatay kahvaltısı (omega3.leri regl dönemimde bırakıyorum çünkü kanı sulandırıyor benim de zaten dönemim aşırı yoğun geçtiği için bırakmak zorunda kalıyorum yoksa 10 gün sürdü geçen ay bırakmamıştım)
öğlen: sebze çorbası + fırın köfte
akşam: 1 tabak etli türlü
bu sabah: karatay kahvaltısı + 1 dilim sigara böreği (arkadaş yiyordu çok canım çekti)
şimdi limonlu yeşil çayımı içiyorum.
öğlene Allah kerim..
akşam için de ızgara köfte + salata planladım.
..
Selam bişi sorcam :) bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdiniz..Karatayla gitti hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?