Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar, bugün yine annemle ilgillendim. tüm gün evde değildim o yüzden yazamadım buraya. dünkü komşu ziyaretinden sonra bugün tartıda 500 gr artıydım geçen haftaya göre. sağlık olsun artık.

Aynurcum hiç gözükmüyorsun. bir de tembellik ediyomuşsun. eşin küscek bak çok geziyosun diye. benim eşim askerdeyken küsüyodu.

Umutcum truff tarifin çok güzelmiş. aslında online olsaydın dün sabah sana akıl danışacaktım. kanepelere çok özenmiştim, annemden kuşburnu marmeladı bile almıştım ama kalıplar paslanmış bir baktım ki. salataya koyacağım bir kutu mısırı da lavobaya dökerek dünkü aksilik kotasını doldurmuş oldum. ben iki denemeye kek yapamadım ama komşularımdan biri yapıp getirmiş. çok da güzel olmuştu. gerçi midem yandı sanırım içindeki yağ yüzünden ama kek de varmış kısmetimizde.

bu arada Umut yazdıklarını okuyorum da beslenme konusunda çok ilgili ve bilgilisin. mesleğin de halkla ilişkilerdi. baya da kilo vermişsin sen. bunları niye söylüyorum diye merak etmişsindir :) benim hayalimde aslında şimdilerde çok popüler olan bir iş var. danışanlarınla beraber menüler oluşturduğun, beraberce spor yaptığın, hatta işleri büyüttüğünde yemeklerini hazırlayıp kapılarına yolladığın bir beslenme ve sağlıklı yaşam koçluğu. zayıflayınca kendi verdiğim kilolarında güzel bir referans olacağını hayal ederim. benim için hayal tabi bunlar. ama sen gerçekleştirebilirsin bence. nedendir bilmem yazdıklarından hep kafamda böyle canlandırıyorum seni. insanlara karşı gayet ilgili ve naziksin, olumlu ilişkiler geliştiriyorsun. ee beslenmeye ilgilisin, açık havada yürüyüş yapmayı sevdiğinde kalmış aklımda. verdiğin kilolarda başarılı olduğunun kanıtı. çok zevkli bir iş bence bu ya. hiç düşündün mü acaba? şimdilerde şeyma coşkun var çok popüler.

Asumancım albüm yorumları için teşekkür ederim, çok mutlu oldum :) ıslak kek yedin mi merak ettim. makarna yemişsin ama sıkma canını. bence sen zaten ideal kilondasın.

kızlarr bundan sonra böyle zayıflicezzz

Eklentiler

• $llllllkkkkk.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 22
ağır bi diyettt

Eklentiler

• $kkkk.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 33
hoşbuldum canımm..msjını aldım teşekkür ederim.

biraz geçmişi okudum sizlere bakayım dedim..

nasılsınız kızlar?herkesler iyimi?

canım benimm bizler iyiyiz çok şükür , senin iyi olduğunu gördükçe daha iyi oluyoruzz

özel sağlık sigortalarını inceliyorum bu aralar bende..
zaman gecmesin fazla diyorum zaten 6ay korunma şartları var sigortaların..

bugün 2 acenteya gittim sorularımı sordum ama yeterli değil insanlar..
birinin evet dedigine birisi değil galiba diyor..
yaptıkları işin inceliklerini bilmiyorlar nedense.

limitli,teminatlı,sözleşmeli v.b amma karısık işler..
internetteki sitelerinden de biryere kadar anlıyorum..

rahatsızlığımdan sebep özel sigorta çok işime yarıcak gibi duruyor..
pazartesine kadar ne yapıp edip halletcem bu işi.

evet canım özel sağlık sigortası iyi olur , maddi külfetini azaltır en azından

anlayan bilen biri yokmu hiç ? benim sigortacı arkadaşlarım var , istersen araştırabilirim ...

Canım sgk karşılamıyor mu senin rahatsızlığınla ilgili ilaçları?? Ya da sen istediğin hastanede tedavi olamadığın için mi istiyosun, mesela bazı hastanelerde sadece özel sigortalar geçiyo

evet canım özel sağlık sigortası iyi olur , maddi külfetini azaltır en azından

anlayan bilen biri yokmu hiç ? benim sigortacı arkadaşlarım var , istersen araştırabilirim ...

evet canım artık işi şansa bırakamam..bir acı daha yaşatmasın Allah..
istanbuldaki büyük hastaneler de olacağım muayenelerimi..
burada Acıbadem hastanesi işimi görecek gibi..
ama gözüm Ataşehir Memoriel de en az ayda bir de orada benim hastalığımda uzman bir prof. a gideceğim.

bu iki hastane de özel sağlık sigortaları geçerli..

Allianz ve Ak sigorta arasnda çelişkilerim var.
yarın İzmit te ki acentelere de gidecegiz belki ordakiler daha iyi bilirler..

Asumancım albüm yorumları için teşekkür ederim, çok mutlu oldum :) ıslak kek yedin mi merak ettim. makarna yemişsin ama sıkma canını. bence sen zaten ideal kilondasın.

sadece bir ısırık aldım canım
makarnayı da erken yemem teselli sebebim
verdiğin moral için çok sağol canım 75 olsam iyiydi ama

Canım sgk karşılamıyor mu senin rahatsızlığınla ilgili ilaçları?? Ya da sen istediğin hastanede tedavi olamadığın için mi istiyosun, mesela bazı hastanelerde sadece özel sigortalar geçiyo

canım karsılıyor sgk..aslında hastalığımın öle çok ilacı da yok..
sadece bebek büyüdükçe gelen sancıyı engellemek için basit 1-2 ilaç..
ama onlarında tam işe yaramadıgı biliniyor..

bunun yanında 3.ayın içinde rahim dikilmesi gerekıyormuş,zamansız açılmaması için..
bu işlemi de en güvenilir yerde,en güvenilir doktorlara yaptırmak istiyorum.

evet bende sadece özel sağlık sigortaların geçtiği hastaneleri istiyorum.
benim durumumdaki hastalara yüksek riskli gebelikler uzmanı lazım.onlar da maalesef öle hastaneler de ya da sadece muayenelerinde tedavi ediyor.

sadece bir ısırık aldım canım
makarnayı da erken yemem teselli sebebim
verdiğin moral için çok sağol canım 75 olsam iyiydi ama

Off ben de artık 70 olmak istiyorum yaa. Valla bir arpa boyu yol gidemedim. İştahım çok açık malesef. Şimdi bebek de düşünüyorum, bir sürü sağlık sorunum var zaten, kesin 70e inmem lazım.

Off ben de artık 70 olmak istiyorum yaa. Valla bir arpa boyu yol gidemedim. İştahım çok açık malesef. Şimdi bebek de düşünüyorum, bir sürü sağlık sorunum var zaten, kesin 70e inmem lazım.

aynen bende de iştah açık malesef canım
sağlıklı kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah
zaten ilk aylarda bişey yiyemezsin bikaç kilo da öyle gider

anladım meryemcim. dediğin gibi alanında en iyisine gitmen lazım, e o doktorlarda sgknın karşılamadıgı hastanelerde oluyo zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…