Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlar yine biraz tunaydina yakin gunaydin dedim bu gun mutfakta olucam hep..gece kayinvalidemler yurtdisindan gelicekler,gelince mutfaklarini bos bulmasinlar yemekleri bu gunden yapip goturucem ama daha neler yapicagima karar veremedimakliniza gelen biseyler varsa oneride bulunun

nasılsınız kızlaaarr
ben iki gündür oldukca yoğunum. gecede pek giremiyorum. iki gecedir ameliyatlı dizim çok ağrıyor sabaha kadar uyutmuyor beni.. kızlar nihayet köydeki evimin parkeleri döşendi..ama kapılar dolaplar ayın 15 ine kadar takılmıycakmış..dün evdeki halıfilexleri söktük bugün bir aksilik olmazsa yenisi gelicek. akşam bir arkadaşımın kızının nişanı vardı nişana gittim. gece 11 de geldim..sabah halıfilexler gelirse bu koltukların eşyanın arasında nasıl döşenecek dedim. eşim pek umursamadı.. akşam yemeğine yeğenler gelmişti onları evde bırakıp nişana gitmiştim. yeğenlere dedim hadi evi boşaltalım oda tamam dedi hemen dükkân komşumuzun kamyonetini aldı geldi koltukları halıfleksleri sarıp götürüp köye bırakıp geldik.. gece ikibuçukta geldik köyden.. ondan sonra biraz nete girdim geçmişi okurken uyumuşum ..yarımsaat uyumadan dizimin ağrısı beni uyandırdı..bugünde biraz buraları toparlayayım..inşaAllah halıfileksler gelir döşenirde buranın işi biter.. akşamda gider kumladaki evi toparlar gelirim.. yarın kısmetse köye gidip ordaki halıfileksleri yıkıycam.. camların bantlarını söküp ciflerim.. duvarlar çok tozlanmış badanayı erken yaptık battı..duvarları silerim .. kalebodurlar fayanslar silinecek ama onları dolaplar takıldıktan sonra temizlerim artık..

ben sadece sabahları içtim.. ama iyiymiş 8 kilo az değil.. ben diyet yaptığım halde veremedim..

tas kebabı,taze fasulye, biber dolması olabilir

Son düzenleme:

Ben sadeliği sevıyorum canım, tabi kardeşimin düğününde ya da eşimin kardeşinin düğününde şatafatlı giyinicem de , kuzen düğününde altına şık bi ayakkabı yeterli olur bence. Benim düğünümde bile çok çok sade giyinmişti herkes, mavi de bi makyaj yaparım tamam:))

Ebrummmm napıyosun? bir ben bir de ben varız topicte

İyiyim canım nolsun.Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanlar topiğine bi baktım.Pashan diye biri var onun durumuna üzüldüm.Öyle zaman geçiriyorum işteyim cumartesi yine.Hiç gelen giden yok saatte 1 kişi bile gelmiyor ve patron inadına tutuyor beni burda gerginim anlayacağın.Eşim de evde üstelik..Sen nasılsın tatlım??

Son düzenleme:

pardon pasam3405 miş...

pardon pasam3405 miş...

bende iyi sayılırım...
20gündür ilkkez evde yalnızm..
annem döndü memlekete..
eşimi de izinli olmasına ragmen işyerinden çagırdılar..

lohusalarla ilgili hikayeler anlatmıs annem de korkutmus adamı..
baska oda da bile yalnz yatırmıyor beni..
sabahta 7de tutturdu beraber gideceigz diye ayh zorla ikna ettim..

ne işim var aksama kadar orda..ayaga kalkacak halim yok dedim..
onu gönderdim ama bu seferde ben korktum..

uykudan ölüorum ama gözümü yumamıyorum korkudan..

ben nası lohusayım anlamıyorum...hani bebeğim mi var benim

evet paşam ı biliyorum rahimagzı yetmezliginde de yazıyor sürekli..
unutamamıs tüm acısı yüreginde oanlatıyor hikayesini,ben ağlıyorum..

gecen gün dedm artık yapma dayanamıyorum diye..
bu halimle ona moral vermeye calıstım ne komik..

Allah yardımcısı olsun bir de pıhtılaşması mı varmış işte bunları duyunca daha da artıyor korkularm

Canım hem pıhtılaşması hemde pko su varmış.ama senin korkacak bişeyin yok pıhtılaşması olanlarda 7.haftadan sonra kalp atışı duruyor.Karnında kaybediyorsun ama kan sulanrıdıcı iğnelerle çözümü var.Senin korkacak bişeyin yok gönlünü ferah tut.Serklajla çözülür senin işin inşallah.

Lohusasın tabi canım.dikkat et üşütmemeye çalış.Bende düşük yaptığımda lohusasın dediler dikkat ettim hep.Annenin anlattığı o mevzuları da bilirim.Bol bol dua oku bişey olmaz hayırlısıyla.Bi de sırt üstü yatmamaya çalış canım.Komşuların falan var mı gelir giderler mi madem yalnız kalmak istemiyorsun.Ben çalışmasaydım inan gelirdim yanına eşin gelene kadar.

Naptın doktor konusunu veysele devam etcen mi.Benim sana özelde bahsettiğim tahlilin sonuçları da normal çıktı.Bakalım artık düşük sonrası daha regl olmadım.Olunca gidicem yine veysele kürkçü dükkanına.Sonrasına bakarız artık içime sinmezse bırakıcam kesin...

yok canım komsum zaten bina 4 daire..2si avukatlk bürosu bir benm üstüm dolu orda da yaslı bir cift oturuyor..öle gidip gelmelerimiz olmadı..
napayım alışıgım ben yalnızlıga..sadece bu ara basım hep kalabalıktıya..
insanoğlu işte herseye alısıyor..

Hayır veysel le işim olmucak artık hiç..durdukça koydu onun hareketleri bana..
beni anlamaması gülerek yine olur demesini hatrladıkça sinirim tepeme cıkıyor..
muayenehanesi de yakınya bana şimdi bile çıkıp gidip hesap sorasım geliyor..

ya adam ben senle tedavideyken 2 yılda zorla hamile kaldım nasıl bu kadar rahat gene olur diyorsun..
insan biraz üzülmüş gibi yapar,biraz beni düşünüyor gbi yapar..
okudukça arastrdıkça anlıyorum onunda ihmali varmış..
beni 1 kere bile alttan muayene yapmadı..bunu 7.haftada bile anlayan dr varmısya..
size verdigi tahlilden bize de verdi demiştimya pek yanasmıyor ona eşim..

ama veysele göre ne var yine olur((
pazartesi için kocaeli ünv hastanesine randevu aldım ordada prof. bir perinotoloji uzmanı varmıs gidip anlatcam herseyi..yapılacak birseyler test falan varmı acaba bir muayene olayım.
haftaiçi özel sağlık sigortam da başlıyor..ii de bir dr buldum ama istanbulda..
birseyler yapıp oyalamaya calısıyorum işte kendimi..

Hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun canım.En doğrusunu yaptın dr seçiminde.Sonuçta o odalarda muayene oldun sen.gittikçe hatırlayacaksın.Yeni bir sayfa yeni bir başlangıç olsun doktorun hayırlı olur inşallah.

Ben çıkıyorum şimdi.Hepiniz hoşçakalın...

tamam canım ii bari cıkıyosun demek..
pazar seni bekliyodur şirinköyde:)

sen de hoşçakal..görüşürüz

İyi akşamlar herkese uuzn suredir gene giremedim , ev yerlestirmekle falan ugrastim hic firsatim olmadi bi de okulum da basladi, aksamlari girmeye calisicam gunduzleri okulda oldugum icin. Gecmisi okuyamadim henuz birazdan bakicam umarim herkes en az 1 kilo vermistir, ben gecen hafta 94.5tim bu hafta da ayniyim ne verdim ne aldim bi ara 94 cikiyodu ama regl oldum gene sistim cok lazimmis gibi:)) bakalim bu hafta verebilcem insallah

Selam millettttttt :122: :122: :122:

Ay sabahtan beri bir türlü fırsat bulamadım buraya uğramak için
Sabah kahvaltı ettikten sonra hadi temizlik yapalım diye tutturdu eşim temizlik bahane aslında salonun şeklini değiştirmek istiyormuş Birlikte salonun şeklini değiştirdik tabi hazır koltuklar falan çekilmişken altlarınıda sildim
Mutfağımıda bir güzel temizledim
Hatta olayı nasıl abarttıysam çamaşırladım yine bir tshirtümü
Katlıyam yaptım anlıyacağınız ama mis gibi oldu heryer
Hazır temizlikte yapmışken eşimin halalarını yemeye davet ettik yarın için
Buğlama balık yapıcağız yanına bol karışık bir salata öndende bir çorba tamamdır işte menüde
Tatlı olarak da fırında helva ama ondan ben yemem inşallah

kızlarr tartı günü böyle tartılacam artıkınn

Bende bende
Valla her hafta birincilik garanti olur böyle
Koptum resmen yaa sen çok yaşa emi

Anammm maşallah yaa ne güzel bıcır bıcırlar
Enişte mi öğretiyor yoksa bunlara
Sen KKya girdiğinde Napiyon napiyon diyorsa onlarda öğrenmiştir

Canım size çok geçmiş olsun
Heleki uykudan uyanıpta öyle bir manzara insanı çıldırtır
İyiki siz evdeyken olmuş yoksa sonuç daha kötü olurdu.
İnşallah birdaha öyle bir durumla karşı karşıya kalmazsınız

Canım yine sen bilirsin ama bence o topiklerdeki sorunları olan arkadaşları okudukca kendini toplaman biraz daha uzun sürer gibime geliyor :26:
Tabiki ortak sıkıntılarda birbirimize destek olmamız gerek ama fazla dadanırsan seninde korkuların artar diye endişe ediyorum acıkcası seni çoooooooook ama çoooooooook seviyoruz biliyorsun ve bir an önce eski şen halinle aramıza dönmeni bekliyoruz

tebrik eden tum arkadslara teşekkürler.hem hafta derecesi yapmışım hem de ayy :) çok mutlu oldum... 91.4 oldum. ınş guzel dualerınızla daha da zayıflayacağım. kızlar geçmişi takıp edıyorum ama aranızda guzel bır samımıyet var. sohbetlerınızdekı guzel konuşmalara yabancı kaldığım içi n cevap vermıyorum.

gyzel yemekler yapanlara...
sevgılı dıyenlere
iş isteyenlere
kaynanadan görümceden dertlı olanlara
bebek bekleyenlere...
bebek isteyenlere veeee bu tombiş halden 20 lık çıtır halıne donmek ısteyen tummm güzellere allah gonlunuze göre versın dıyorummm...

kızımla bırlıkte guzel bır cumartesı geçırdık. babasının semınerı vardı. sabah bızı bıraktı gıttı. ona bakan halası da koye kayınvalıdemın yanına gıtmıştı. tum gun kızımla bırlıkteydık. öğleyın kermes varmış. eşim yemek hazırlama oraya gıdelım dedı. guzel bır tavak perde plavı ve mukemmel bır batlıcan dolma yedım. sonrada mısafırlığe gıttık kızımla. geldık yemek yoktu. eşimde sadece salata yap yanına yoğurt yeter dedı.. akşamda salata yedık. daha da bırsey yemem...

herkese mutlu bır gece dılıyorummm

rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah hadi gelde göbüşleri beraber büyütelim yarış yaparız kiminki daha buyuk diye
folikasite gelince hamile kalmadan 3 ay önce den başlamak gerekiyor tatlım
progestanı içiyomusun fitil olarak mı kullanıyosn:26:

kızlarr tartı günü böyle tartılacam artıkınn

süper tam benlik valla

sanirim en dogrusu bu olcak

ne diyormuş densiz
hem nişanlı değilmi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…