Günaydin kizlar insallah iyisinizdir, ben iyi olmaya calisiyorum,
dün aksam exim aradi, hic ummadigim anda, hic beklemiyordum,
cok sasirdim cok tuhaf oldum
ben sadece sabahları içtim.. ama iyiymiş 8 kilo az değil.. ben diyet yaptığım halde veremedim..lahana suyunu icince o benı sureklı ıdrara cıkarıor ya delırcem artık ders araları ızın alıp cıkmak zorunda kalıorum bu seferde hocalar kotu kotu bakıyo ama sabah aksam ıcıo bızım hocamız bunu ve 3 ay ıcmıs dıyet yapmamıs ve sporda 8kılo vermıs
tas kebabı,taze fasulye, biber dolması olabilirgunaydin kizlar yine biraz tunaydina yakin gunaydin dedimbu gun mutfakta olucam hep..gece kayinvalidemler yurtdisindan gelicekler,gelince mutfaklarini bos bulmasinlar yemekleri bu gunden yapip goturucem ama daha neler yapicagima karar veremedim akliniza gelen biseyler varsa oneride bulunun
canm numarani degissene eskiye donmemek, daha cok uzulmemek,kendini kotu hissetmemek icin
eminecim seni tekrar üzmesine izin verme canım benimGünaydin kizlar insallah iyisinizdir, ben iyi olmaya calisiyorum,
dün aksam exim aradi, hic ummadigim anda, hic beklemiyordum,
cok sasirdim cok tuhaf oldum
eminecim seni tekrar üzmesine izin verme canım benim
kıyafetin güzel canım, yalnız şal al ve şalın biraz pullu parlak şatafatlı olsun bence,
çünkü düğün olduğu için biraz şatafatlı giyinmek lazım,
bu şekilde çok sadeye kaçar bence. yada kıyafetinin altına; alt kısmı ince bi şekilde parlak taşla çevrili topuklu siyah bir ayakkabıda olabilir şal yerine, güle güle giy canım kıyafetini.....
ana.... benden daha erken kalkan biri olmuş bu topikteDD
Ebrummmm napıyosun? bir ben bir de ben varız topicte
İyiyim canım nolsun.Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanlar topiğine bi baktım.Pashan diye biri var onun durumuna üzüldüm.Öyle zaman geçiriyorum işteyim cumartesi yine.Hiç gelen giden yok saatte 1 kişi bile gelmiyor ve patron inadına tutuyor beni burda gerginim anlayacağın.Eşim de evde üstelik..Sen nasılsın tatlım??
İyiyim canım nolsun.Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanlar topiğine bi baktım.Pashan diye biri var onun durumuna üzüldüm.Öyle zaman geçiriyorum işteyim cumartesi yine.Hiç gelen giden yok saatte 1 kişi bile gelmiyor ve patron inadına tutuyor beni burda gerginim anlayacağın.Eşim de evde üstelik..Sen nasılsın tatlım??
pardon pasam3405 miş...
bende iyi sayılırım...
20gündür ilkkez evde yalnızm..
annem döndü memlekete..
eşimi de izinli olmasına ragmen işyerinden çagırdılar..
lohusalarla ilgili hikayeler anlatmıs annem de korkutmus adamı..
baska oda da bile yalnz yatırmıyor beni..
sabahta 7de tutturdu beraber gideceigz diye ayh zorla ikna ettim..
ne işim var aksama kadar orda..ayaga kalkacak halim yok dedim..
onu gönderdim ama bu seferde ben korktum..
uykudan ölüorum ama gözümü yumamıyorum korkudan..
ben nası lohusayım anlamıyorum...hani bebeğim mi var benim
evet paşam ı biliyorum rahimagzı yetmezliginde de yazıyor sürekli..
unutamamıs tüm acısı yüreginde oanlatıyor hikayesini,ben ağlıyorum..
gecen gün dedm artık yapma dayanamıyorum diye..
bu halimle ona moral vermeye calıstım ne komik..
Allah yardımcısı olsun bir de pıhtılaşması mı varmış işte bunları duyunca daha da artıyor korkularm
Canım hem pıhtılaşması hemde pko su varmış.ama senin korkacak bişeyin yok pıhtılaşması olanlarda 7.haftadan sonra kalp atışı duruyor.Karnında kaybediyorsun ama kan sulanrıdıcı iğnelerle çözümü var.Senin korkacak bişeyin yok gönlünü ferah tut.Serklajla çözülür senin işin inşallah.
Lohusasın tabi canım.dikkat et üşütmemeye çalış.Bende düşük yaptığımda lohusasın dediler dikkat ettim hep.Annenin anlattığı o mevzuları da bilirim.Bol bol dua oku bişey olmaz hayırlısıyla.Bi de sırt üstü yatmamaya çalış canım.Komşuların falan var mı gelir giderler mi madem yalnız kalmak istemiyorsun.Ben çalışmasaydım inan gelirdim yanına eşin gelene kadar.
Naptın doktor konusunu veysele devam etcen mi.Benim sana özelde bahsettiğim tahlilin sonuçları da normal çıktı.Bakalım artık düşük sonrası daha regl olmadım.Olunca gidicem yine veysele kürkçü dükkanına.Sonrasına bakarız artık içime sinmezse bırakıcam kesin...
yok canım komsum zaten bina 4 daire..2si avukatlk bürosu bir benm üstüm dolu orda da yaslı bir cift oturuyor..öle gidip gelmelerimiz olmadı..
napayım alışıgım ben yalnızlıga..sadece bu ara basım hep kalabalıktıya..
insanoğlu işte herseye alısıyor..
Hayır veysel le işim olmucak artık hiç..durdukça koydu onun hareketleri bana..
beni anlamaması gülerek yine olur demesini hatrladıkça sinirim tepeme cıkıyor..
muayenehanesi de yakınya bana şimdi bile çıkıp gidip hesap sorasım geliyor..
ya adam ben senle tedavideyken 2 yılda zorla hamile kaldım nasıl bu kadar rahat gene olur diyorsun..
insan biraz üzülmüş gibi yapar,biraz beni düşünüyor gbi yapar..
okudukça arastrdıkça anlıyorum onunda ihmali varmış..
beni 1 kere bile alttan muayene yapmadı..bunu 7.haftada bile anlayan dr varmısya..
size verdigi tahlilden bize de verdi demiştimya pek yanasmıyor ona eşim..
ama veysele göre ne var yine olur((
pazartesi için kocaeli ünv hastanesine randevu aldım ordada prof. bir perinotoloji uzmanı varmıs gidip anlatcam herseyi..yapılacak birseyler test falan varmı acaba bir muayene olayım.
haftaiçi özel sağlık sigortam da başlıyor..ii de bir dr buldum ama istanbulda..
birseyler yapıp oyalamaya calısıyorum işte kendimi..
Hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun canım.En doğrusunu yaptın dr seçiminde.Sonuçta o odalarda muayene oldun sen.gittikçe hatırlayacaksın.Yeni bir sayfa yeni bir başlangıç olsun doktorun hayırlı olur inşallah.
Ben çıkıyorum şimdi.Hepiniz hoşçakalın...
kızlarr tartı günü böyle tartılacam artıkınn
bizim bir çift muhabbet kuşumuz var kızlar; biri çok güzel konuşuyo, oldukça akıllı bir kuş...
40kelime konuşuyo....
onlara çocuğum gibi bakıyor ve seviyorum, çokta ilgilenirim....
ben şimdi sabahın erken vakti pc başında olunca şaşırdı bizim kuş; buraya yazarken bana diyorki;
"şişşşşş napıyoooon":))))
"napıyoooon"
ben hiç cevap vermeyincede başladı bu sefer "manyak" "manyak" demeye, sonrada
"aaa çok güzeeeel" "manyakmısın" dedi sonrada:)))
abartısız böyle gerçekten:)))
Aynurum nasılsın? uyumuşum kuşum ben sen yazarken. daha iyicesindir inşallah. ilaçlara devam mı?
benim moralim çok bozuk kuzum. sabaha karşı banyonun borusu patladı. başta konduramadık. eşim diyor ki ne biçim açmış adamlar çeşmeyi. ben de bizden mi acaba diye söylenip duruyorum. kalktım baktım ki banyo göl. Allahtan evdeydik, eşim vanayı kapadı ama olan olmuş. temiz su gibi ama bi sürü pislik de çıkmıştı su yüzüne. off deli oldum. anca temizledim duş yaptım. çamaşır sularıyla sildim ama içim rahat değil. zaten hiç hoşlanmadım bu evden de, ev sahiplerinden de. güya yeni ev diye taşındık, 2 ay içinde hem üst komşudan su taştı evimize, hem kendi borumuz patladı. banyosunda mutfağında s borusu yok, duşakabin su sızdırıyor. kör şeytan diyor borç harç kendi evini al. neyse çok dertlendim kızlar size.
hepinize iyi bir haftasonu diliyorum.
bende iyi sayılırım...
20gündür ilkkez evde yalnızm..
annem döndü memlekete..
eşimi de izinli olmasına ragmen işyerinden çagırdılar..
lohusalarla ilgili hikayeler anlatmıs annem de korkutmus adamı..
baska oda da bile yalnz yatırmıyor beni..
sabahta 7de tutturdu beraber gideceigz diye ayh zorla ikna ettim..
ne işim var aksama kadar orda..ayaga kalkacak halim yok dedim..
onu gönderdim ama bu seferde ben korktum..
uykudan ölüorum ama gözümü yumamıyorum korkudan..
ben nası lohusayım anlamıyorum...hani bebeğim mi var benim
evet paşam ı biliyorum rahimagzı yetmezliginde de yazıyor sürekli..
unutamamıs tüm acısı yüreginde oanlatıyor hikayesini,ben ağlıyorum..
gecen gün dedm artık yapma dayanamıyorum diye..
bu halimle ona moral vermeye calıstım ne komik..
Allah yardımcısı olsun bir de pıhtılaşması mı varmış işte bunları duyunca daha da artıyor korkularm
Merhaba hanimlar
Bugun kadin dogumcuya gittim,kan uyusmazligi oldugunu bebek dusundugumu anlattim,daha onceki kurtajdan etkilenmismiyim diye kan testi istedi. Allahtan negatif cikti sonuc. Hamilelik suresince kontrol altinds olucaksin dedi,dusuk tehlikesi olusabilirmis igne olsam bile.
Ultrasondsn bakti,pcos disinds kist yok bu cok iyi dedi,kilo verdigimi soledim bu cok ii olmus dedi
Adetim 2ay duzenliyse 3.ay 15 gun sarkiyo dedim. Bunun icin progestan yazdi kizlar. Ayda 10 gun kullanicakmisim,baktim cok yan etkisi var cok endiselendim kullanmasammi
Ayrica folik asit verdi gunde 1 tane, gebelikten once baslamak lazimmis.
Kuzenin dugunu icin parlement mavisi elbise aldim 40 tlye. Ustune ceket olmadi cunku kollarinda kivrim vr ucunda fermuar var. Sal aldim onun icin. Zaten dugun haftaya,cok soguk olmaz sanirim. Ayakkabi olarak onu ve arkasi biraz acik derimoddan bi ayakkabim vardi ama sogukta corapsiz olmaz. Super ince siyah corap giycem ama onu kapali ayakkabi almam lazin mecburen
kızlarr tartı günü böyle tartılacam artıkınn
sanirim en dogrusu bu olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?