- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
tebrik eden tum arkadslara teşekkürler.hem hafta derecesi yapmışım hem de ayy :) çok mutlu oldum... 91.4 oldum. ınş guzel dualerınızla daha da zayıflayacağım. kızlar geçmişi takıp edıyorum ama aranızda guzel bır samımıyet var. sohbetlerınızdekı guzel konuşmalara yabancı kaldığım içi n cevap vermıyorum.
gyzel yemekler yapanlara...
sevgılı dıyenlere
iş isteyenlere
kaynanadan görümceden dertlı olanlara
bebek bekleyenlere...
bebek isteyenlere veeee bu tombiş halden 20 lık çıtır halıne donmek ısteyen tummm güzellere allah gonlunuze göre versın dıyorummm...
kızımla bırlıkte guzel bır cumartesı geçırdık. babasının semınerı vardı. sabah bızı bıraktı gıttı. ona bakan halası da koye kayınvalıdemın yanına gıtmıştı. tum gun kızımla bırlıkteydık. öğleyın kermes varmış. eşim yemek hazırlama oraya gıdelım dedı. guzel bır tavak perde plavı ve mukemmel bır batlıcan dolma yedım. sonrada mısafırlığe gıttık kızımla. geldık yemek yoktu. eşimde sadece salata yap yanına yoğurt yeter dedı.. akşamda salata yedık. daha da bırsey yemem...
herkese mutlu bır gece dılıyorummm
selamlar nasılsınız kızlar ben gene geldim aranıza.. biara ne güzel kilo veriodumdieti de bıuraktım saldım kendimi baya verdiğim kiloları da geri aldım pöööööffffff
yengeçim ben meyracım, anlaşabilecek mi senle buçlarımız
Günaydin kizlar insallah iyisinizdir, ben iyi olmaya calisiyorum,
dün aksam exim aradi, hic ummadigim anda, hic beklemiyordum,
cok sasirdim cok tuhaf oldum
S
Anammm maşallah yaa ne güzel bıcır bıcırlar
Enişte mi öğretiyor yoksa bunlara
Sen KKya girdiğinde Napiyon napiyon diyorsa onlarda öğrenmiştir
ne diyormuş densiz
hem nişanlı değilmi o
niye aramış? ne istiyormuş??
halimi hatrimi sormak icin aramis,
bana kendini borclu hissediyormus,
aciklama borcluymus bana,
ve bunlar 2 ay sonra aklina geliyor tabi beyefendinin
türkiyede nisanlandi geldi evet,
ve o kizla beni ayni anda sevmis,
nasil oldugunu anlamamis ama ikimize birden asikmis,
kafayi yicek duruma gelmis sormus sorusturmus, böyle bisey olabilirmis, azda olsa yasanilabiliyormus falan filan
yeni ögrendim tabi böyle oldugunu,
konustuk ettik, ben biraz agladim,
arada bi aramak istiyormus beni, iyi oldugumu bilmek istiyormus,
onun buna hakki yokmuymus, yasananlarin hicmi hatri yokmus,
(ben arama demistim cünkü)
ben piril piril bir kizmisim, o yaptigi hatanin farkindaymis.
falan filan iste böyle
İyi akşamlar arkadaşlar
Umarım herkesler iyidir.Bu haftanın kilo verenlerini gönülden tebrik ederim.
Ben biraz hasta gibiyim, pek keyfim yok. Bilgisayar ekranına bakınca midem bulanıyor. Bu yüzden dünden beri pek takip edemedim.
Hepiniz sağlıcakla kalın inşallah.
tübe tübe gece vakti ağzımı bozduracak
Ya hadi ailem zorladı dese biraz daha inandırıcı gelicek bana ama bu bence kabul edilebilir bir acıklama değil
Ne demek ikinizede aynı anda sevmek.
Bana göre sadece kendini rahatlatmaya çalışıyor hani ahını almim hesabı
Bir insanı ya seversin ( gözün başkasını görmez zaten ) yada hoşlanırsın ( o zaman ancak başkalarından da hoşlanabilir hani bazı özelliklerine hayran olur hesabı ama bu asla aşk değil )
Şu Aşığım kelimesini ne kadar basitleştiriyor bazen erkekler
Ben Sevginin aşktan çok daha önemli olduğunu düşünenlerdenim çünkü aşk gecici bir histir ilişkinin başında oluşan fakat insanlar birbirlerini tanıdıkca bunun yerini sevgi alır, güven ve sadakatla hatta hoşgörüyle birlikte ilişkinin sağlamlığını devamlılığını sağlar
Ançak böyle bir duyguda evlilik sağlam olur daim olurböyle bir duyguyuda bu adam ( adam demeye bin şahit lazım ama hanımefendi çizgimden kaymim ) asla hissetmiyorki senin gibi güzel bir kıza bukadar sıkıntı verdi geçmiş günlerde
Bu arada nişanlandığı kızada gerçekten acıyorum böyle birine inanıp onunla hayatını birleştirmeye karar verdiği için
Eminim gerekeni sen zaten ona söylemişsindir ama nacizane benim fikrim; asla bir daha aradığında telefona cevap bile verme sonuçta sana sadece bu saaten sonra ancak sıkıntı yaşatacaktır. Tam hayatını rayına koymaya başlamışken, herşeye çok daha güzel bakabilecekken neden aynı sıkıntıları tekrar yaşamayı göze alasın ki
Sen çok hoş ve akıllı bir kızsın ve ne olursa olsun çok daha iyilerini hak ediyorsuntabiki oda senin gibi bir kızı asla hak etmiyor
Birdaha seni üzmesine yada kendini rahatlatmasına dahi izin verme sultanım
Kız koca mı yok fıstık gibi kızsın ellini sallasan ellisitipik Teyzeler olur ya gaz veren onlar gibi hissettim bir an kendimi
nasılsınız kızlaaarr
ben iki gündür oldukca yoğunum. gecede pek giremiyorum. iki gecedir ameliyatlı dizim çok ağrıyorsabaha kadar uyutmuyor beni.. kızlar nihayet köydeki evimin parkeleri döşendi..ama kapılar dolaplar ayın 15 ine kadar takılmıycakmış..dün evdeki halıfilexleri söktük bugün bir aksilik olmazsa yenisi gelicek. ..ben sadece sabahları içtim.. ama iyiymiş 8 kilo az değil.. ben diyet yaptığım halde veremedim..
Birde kızlarrrrrrr cuma sabahı yaptırdığım kan testinin sonuçlarına baktım şimdi netten :122: :122: :122:
Bir gün önce içtiğim Frappo yüzünden kesin daha yüksek çıkacağını düşündüm sonuçların
Açlık kan şekeri geçen sefer 144 dü
Bu sefer çok şükür 93 çıktıyani yapan labaraturara göre normal sınırlarda
Hemoglobin geçen sefer 6.4 dü ki yüksek sınırlara göre
Bu sefer 6.2 çıktı ( yine yüksek tabiki ama geçen sefere nazaran biraz daha düşmüş
Tsh 2.47 cıkmışyani normal sınırlarda yine
Üre diye birşeye bakmış bu sefer extradan oda 13 çıkmış ama normal sınır 17 - 55 arası olması gerek
Bu ürenin ney olduğunu bilen varmı :26:
Önümüzdeki cuma tekrar doktorda randevum var sonuçları görecek doktor bakalım ne diyecek bu seferki sonuçlar için
İyiyim canım nolsun.Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanlar topiğine bi baktım.Pashan diye biri var onun durumuna üzüldüm.Öyle zaman geçiriyorum işteyim cumartesi yine.Hiç gelen giden yok saatte 1 kişi bile gelmiyor ve patron inadına tutuyor beni burda gerginim anlayacağın.Eşim de evde üstelik..Sen nasılsın tatlım??
bende iyi sayılırım...
20gündür ilkkez evde yalnızm..
annem döndü memlekete..
eşimi de izinli olmasına ragmen işyerinden çagırdılar..
lohusalarla ilgili hikayeler anlatmıs annem de korkutmus adamı..
baska oda da bile yalnz yatırmıyor beni..
sabahta 7de tutturdu beraber gideceigz diye ayh zorla ikna ettim..
ne işim var aksama kadar orda..ayaga kalkacak halim yok dedim..
onu gönderdim ama bu seferde ben korktum..
uykudan ölüorum ama gözümü yumamıyorum korkudan..
ben nası lohusayım anlamıyorum...hani bebeğim mi var benim
evet paşam ı biliyorum rahimagzı yetmezliginde de yazıyor sürekli..
unutamamıs tüm acısı yüreginde oanlatıyor hikayesini,ben ağlıyorum..
gecen gün dedm artık yapma dayanamıyorum diye..
bu halimle ona moral vermeye calıstım ne komik..
Allah yardımcısı olsun bir de pıhtılaşması mı varmış işte bunları duyunca daha da artıyor korkularm
sagol cecom rahatlattin beni gercekten biraz, o bana onu söyleyince zaten güldüm önce,
buda sinirlendi niye gülüyorsun, dalga gecme dedi
gayet ciddiye aliyor o bu konuyu, ve ikinizide ayni anda sevdim derken gayet ciddi :) cok komik dimi
bagirdim zaten, sen beni sevmedin, zerre kadar sevmedin diye, yalandi hersey,
birdaha konusmaya gerek yok zaten, bende icimi biraz olsun dökmüs oldum,
bundan sonra herkes kendi yoluna baksin, bizim yollarimiz coktan ayrildi
zaten onada söyledim, nisanlina aciyorum dedim, neden dedi?
cünkü evlendikten sonra sen onuda kesin aldatirsin dedim,
gider baskasina asik olursun yine :) dedim
hayir demekle yetiniyor
varya inanin bu benim basima gelen pismis tavugun basina gelmez,
offffff
İyi akşamlar, hafta sonu, doğal olarak sakiniz yine. Eşim erkenden yatınca ben de çocuklarla baş edebilmek için televizyonu açtım (akşamları tv seyretmek yok onlara normalde). Ne yapayım bu akşamlık böyle olsun dedim, özellikle kızım çok huysuzdu çünkü, bütün gün anamızı ağlattı. Dün anneannesinde kalmıştı, oraya gidince böyle oluyor genelde
Bugün giyinirken epey canım sıkıldı. bana bariz bol gelen jean pantolonumun tam olduğunu fak ettim. Üzerine gidiğim v yaka beyaz t-shirt'tn de göbüşüm fırtladı. Hiç hoşuma gitmedi tabii. Eğer bu hafta kilo veremezsem önümüzdeki hafta diyetisyene kesin gitmeye karar verdim. Kendime yediremiyordum, kilo alıp geldim demeyi ama olmuyorsa da diretmeyeceğim gideceğim. Bir nebze faydası olacak gibiEşim de gbeğimle dalga geçti; "erimiş tost kaşarı gibi" diye. Çok güldüm çünkü doğru söylüyordu aynen tosttan dışarı doğru akan, eriyen kaşar peyniri olur ya; kottan öyle çıkmıştı işte.
Mekik çekmeye bu sabah başladım ama ne başlamak. Günde 100 tane çekecektim ya peeeeh ne yüz tanesi? Bir tane bile çekemedim (ellerimi ensemde kavuşturup denediğimde) Ben de ellerim iki yanda başlamaya karar verdim. 20 tane yapıp bıraktım, akşam da 20 tane yaptım. Yavaş yavaş artırıp birkaç ay içinde yüze tamamlayacağım galiba :) Tabii tavsatmazsam...
Yarın gene doğum günü var. Kızımın sosyal hayatı bana 10 basar :) Onun sayesinde bana da değişiklik oluyor burası güzel de, kilom daha fazla gözüme batıyor bu organizasyonlarda. Benden kilolu sadece bir anne var, çoğu organizasyona gelmiyor zaten o. Kalanlardan benim kilolarımda 2 kişi vardır ancak, geri kalan (15-20 kişi) incecik kadınlar. Hepsi çocuk doğurmuş, benim yaş grubumdaki bu zayıf kadınların önümde lüpür lüpür yemesi hoşuma gitmiyor doğrusu :)) Bu sefer ben yemeyeceğim ama, her hafta sonu hamur işlerini yemenin cezasını çekiyorum. Zaten bugün ölçüyü kaçırdım, yarına hiç şansım yok.
Çok geçmiş olsun, bu gece rahat bir uyku çekersin umarım. Epey de işin var bu aralar, kolaylıklar diliyorum. Bütün işin tamamlansın, ağız dolusu güle güle kullan diyelim :))
Gözün aydın Banucuğum, bak değerlerin düzlemeye başlamış bile. Aman rahatlayıp da ipleri gevşetme. Üre için telaşlanacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Doktorun detaylı bilgi verecektir ama fazla düşük değil gibi geldi bana, içilen sıvı miktarı bile etkili oluyor üre değerlerinde ben öyle biliyorum...
...
Özlem; alıntı yapmıştım ama çıkmamış nedense? Canım elbiseni çok beğendim. Hem şık hem de sana çok yakışmış. Düğün Malatya'da ise haklısın, aslında bugünlerde İstanbul bile geceleri soğuk oluyor, ben gündüze göre düşünmüştüm biraz. Kapalı ayakkabı bu elbise ile daha güzel duracaktır bence de. Ayrıca saçında da mı bir değişiklik vardı? Değişik geldi bana, pek yakıştırdım. Sonuç olarak fıstık gibisin. Güle güle kullan.
Hastanelerin yenidoğan yoğun bakım ünitelerini ve yenidoğan doktorlarını da araştır canım, aklında olsun. Hamilelik süresince hiçbir sorun olmasa bile doğumda -Allah korusun- olabilecek herhangi bir aksiliğe karşı tedbirli olmak iyi oluyor. Benim oğlumun kalp sorunu doğduktan sonra anlaşıldı örneğin.
Doktorunu beğendiysen mesele yok. Bence de en önemlisi doktor. Doktorun yoğunsa randevunu önceden almaya çalış ve her zaman sabah ilk randevusunu iste. Böylece hem doktorun en enerjik ve sana en çok zaman ayırabileceği dilimini yakalarsın hem de az beklersin.
Sen gene de sağlık sigortası ile anlaşmalı muayene ve doğum fiyatlarını da sor bence. Sınıfı fark etmez, hastaneler sigorta şirketlerine özel ayrıcalıklar veriyorlar.
biricikce çok geçmiş olsun.
..
sultan, eski sözlün arada seni arayıp sormak, kaba bir tabirle ikinizi birden idae etmek için yol yapıyor gibi geldi yazdıklarını okuyunca. Nişanlı bir adam neden arada sırada eski sevgilisini arar ki? Hadi bir defa aradı helallik almak için, o da yamuk ya; ona tamam diyelim. Arada arayıp haber almak ne demekmiş? Ağzını arıyor, tepkin çok sert olmazsa ufak ufak yanaşırım gibi düşünüyor herhalde.
Velev ki iki kişiyi aynı anda sevsi (olmaz ama), velev ki arada kaldı. Dürüst bir insan uzatmadan kararını verir, verince bunu açık yüreklilikle anlatır sonra da arkasına bakmaz. Nişanlısının ardından böyle dolap çeviriyorsa -hem de başlarda- ben de acıdım o kıza.
Umarım onlar kendi yollarına giderler sen de temiz bir sayfa açarsın. Çok gençsin daha, karşına adam gibi adam çıkar elbet...
..
Aynurcuğum, tekrar geçmiş olsun. Birkaç güne tamamen iyi olursun dilerim. eşinle ilgili canının sıkılması çok doğal. Okuyunca ben bile isyan ettim. Bayamda olsun iizn verilmez mi yav?? Neyse buna da şükür demeli, can sağlığı olsun da. Sayılı gün çabuk geçer, çabucak kavuşursunuz umarım.
..
Kızım uyudu epey önce de oğlum debeleniyor. Ben gideyim, gelemezsem diye de iyi geceler dileyeyim. Huzurlu uykular herkese
rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah hadi gelde göbüşleri beraber büyütelim yarış yaparız kiminki daha buyuk diye
folikasite gelince hamile kalmadan 3 ay önce den başlamak gerekiyor tatlım
progestanı içiyomusun fitil olarak mı kullanıyosn:26:
süper tam benlik valla
ne diyormuş densiz
hem nişanlı değilmi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?