Gözün aydın Banucuğum, bak değerlerin düzlemeye başlamış bile. Aman rahatlayıp da ipleri gevşetme. Üre için telaşlanacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Doktorun detaylı bilgi verecektir ama fazla düşük değil gibi geldi bana, içilen sıvı miktarı bile etkili oluyor üre değerlerinde ben öyle biliyorum...
...
Özlem; alıntı yapmıştım ama çıkmamış nedense? Canım elbiseni çok beğendim. Hem şık hem de sana çok yakışmış. Düğün Malatya'da ise haklısın, aslında bugünlerde İstanbul bile geceleri soğuk oluyor, ben gündüze göre düşünmüştüm biraz. Kapalı ayakkabı bu elbise ile daha güzel duracaktır bence de. Ayrıca saçında da mı bir değişiklik vardı? Değişik geldi bana, pek yakıştırdım. Sonuç olarak fıstık gibisin. Güle güle kullan.
Hastanelerin yenidoğan yoğun bakım ünitelerini ve yenidoğan doktorlarını da araştır canım, aklında olsun. Hamilelik süresince hiçbir sorun olmasa bile doğumda -Allah korusun- olabilecek herhangi bir aksiliğe karşı tedbirli olmak iyi oluyor. Benim oğlumun kalp sorunu doğduktan sonra anlaşıldı örneğin.
Doktorunu beğendiysen mesele yok. Bence de en önemlisi doktor. Doktorun yoğunsa randevunu önceden almaya çalış ve her zaman sabah ilk randevusunu iste. Böylece hem doktorun en enerjik ve sana en çok zaman ayırabileceği dilimini yakalarsın hem de az beklersin.
Sen gene de sağlık sigortası ile anlaşmalı muayene ve doğum fiyatlarını da sor bence. Sınıfı fark etmez, hastaneler sigorta şirketlerine özel ayrıcalıklar veriyorlar.
sağol Umutcumm , geçecek bu sıkıntıların hepsi inşAllahh , gün gelecek sevgilim dönecek , herşey daha güzel olacak Allahın izniylee
bu saydıklarımın haricinde daha saçma sapan olaylarda var , ama askeriyeyle ilgili diye burda aleni bir şekilde söyleyemiyorum malesef ....
canım takma askerlik böle bişey işte sen o adama kızıyosun ama oda emir kulu emirdemiri kesiyo mantık bitiyo işte biz 10 yıldır içindeyiz yaşadıklarımı anlatsam intahar edersin
sıkma canını bebem düzelir sayılı gün geçer daha bize 10 yıl var((
emekliliğe yani
eşime diyom tahtası sağlam bi arkadaşını göster dişimi kırcam diye boşverr gülom
msj tekrarı olmuş pikniğe gittik felaket bi gündi diyet açısından amma az deniz havası rahatlattı burada nar bahçeleri o kadar çokki eşimle akşam oturup nar ayıklayıp nar suyu sıktık güya çocuklara sıkıcaktım amma biz tanelerini ayıklayana kadar bebeler sızdı :))
kocişle götürdük birer bardak aceba kalorisi çokmudur kii
sağol Umutcumm , geçecek bu sıkıntıların hepsi inşAllahh , gün gelecek sevgilim dönecek , herşey daha güzel olacak Allahın izniylee
bu saydıklarımın haricinde daha saçma sapan olaylarda var , ama askeriyeyle ilgili diye burda aleni bir şekilde söyleyemiyorum malesef ....
canım benimm emir kulu olanı anlarım ama birde gıcıklığına yapanlar var işte onlar zaten can sıkıyorlar , eşim o kadar istekli gittiki askere anlatamam , am şuan hergeçen saniye aklıan geleni saydırıyor o derece sıkıntıya soktular yani
Allah sizide bi an önce kurtarsın bebeeemm
msj tekrarı olmuş pikniğe gittik felaket bi gündi diyet açısından amma az deniz havası rahatlattı burada nar bahçeleri o kadar çokki eşimle akşam oturup nar ayıklayıp nar suyu sıktık güya çocuklara sıkıcaktım amma biz tanelerini ayıklayana kadar bebeler sızdı :))
kocişle götürdük birer bardak aceba kalorisi çokmudur kii
bir komutan askerlerine ceza verir
10 kadar şınav çekeceksiniz diye
başlar saymaya 1
2
3
4
5
6
7
8
9 9 9 9 9 9
bitürlü bitmz 10 demez
gülerek biliyosunuz bana kızıyosunuz ama bu ünifora küfür geçirmez der
arkadan cılız bi ses temel
anandamı ünüforma giyiyiyiii:))))))))
facde okudum daha yeni dedim az güldürem fıstığımı botoklu bacı sen şimdi gülemiyosundurda gerginlikten( yüzündeki gerginlikten kastım)
canım benimm emir kulu olanı anlarım ama birde gıcıklığına yapanlar var işte onlar zaten can sıkıyorlar , eşim o kadar istekli gittiki askere anlatamam , am şuan hergeçen saniye aklıan geleni saydırıyor o derece sıkıntıya soktular yani
Allah sizide bi an önce kurtarsın bebeeemm
sağol umutcum teşekkür ederimİyi akşamlar, hafta sonu, doğal olarak sakiniz yine. Eşim erkenden yatınca ben de çocuklarla baş edebilmek için televizyonu açtım (akşamları tv seyretmek yok onlara normalde). Ne yapayım bu akşamlık böyle olsun dedim, özellikle kızım çok huysuzdu çünkü, bütün gün anamızı ağlattı. Dün anneannesinde kalmıştı, oraya gidince böyle oluyor genelde
Bugün giyinirken epey canım sıkıldı. bana bariz bol gelen jean pantolonumun tam olduğunu fak ettim. Üzerine gidiğim v yaka beyaz t-shirt'tn de göbüşüm fırtladı. Hiç hoşuma gitmedi tabii. Eğer bu hafta kilo veremezsem önümüzdeki hafta diyetisyene kesin gitmeye karar verdim. Kendime yediremiyordum, kilo alıp geldim demeyi ama olmuyorsa da diretmeyeceğim gideceğim. Bir nebze faydası olacak gibiEşim de gbeğimle dalga geçti; "erimiş tost kaşarı gibi" diye. Çok güldüm çünkü doğru söylüyordu aynen tosttan dışarı doğru akan, eriyen kaşar peyniri olur ya; kottan öyle çıkmıştı işte.
Mekik çekmeye bu sabah başladım ama ne başlamak. Günde 100 tane çekecektim ya peeeeh ne yüz tanesi? Bir tane bile çekemedim (ellerimi ensemde kavuşturup denediğimde) Ben de ellerim iki yanda başlamaya karar verdim. 20 tane yapıp bıraktım, akşam da 20 tane yaptım. Yavaş yavaş artırıp birkaç ay içinde yüze tamamlayacağım galiba :) Tabii tavsatmazsam...
Yarın gene doğum günü var. Kızımın sosyal hayatı bana 10 basar :) Onun sayesinde bana da değişiklik oluyor burası güzel de, kilom daha fazla gözüme batıyor bu organizasyonlarda. Benden kilolu sadece bir anne var, çoğu organizasyona gelmiyor zaten o. Kalanlardan benim kilolarımda 2 kişi vardır ancak, geri kalan (15-20 kişi) incecik kadınlar. Hepsi çocuk doğurmuş, benim yaş grubumdaki bu zayıf kadınların önümde lüpür lüpür yemesi hoşuma gitmiyor doğrusu :)) Bu sefer ben yemeyeceğim ama, her hafta sonu hamur işlerini yemenin cezasını çekiyorum. Zaten bugün ölçüyü kaçırdım, yarına hiç şansım yok.
Çok geçmiş olsun, bu gece rahat bir uyku çekersin umarım. Epey de işin var bu aralar, kolaylıklar diliyorum. Bütün işin tamamlansın, ağız dolusu güle güle kullan diyelim :))
iyi geceler kızlarr
nasılsınız ? benden iyilik , çok şükür...
öğlen gittim doktora , gitmeden önce araştırdım , tek tedavisi botokstur diyordu nette , doktora anlattım durumu , önce nörolojiye gittiğimi onların bana antidepresan
verdiğini ve seyirme için elilepsi ilacı yazdığını , onları almadığımı söyledim , doğru yapmışsın dedi . sonra iğna hazırladı bi tane , gözümün tam altına kirpiklerimin oraya enjekte
etti , yani botoks yaptı anlayacağınız , ilaç küçücük bişeymiş 300 tl imiş , başka hastadan azıcık kalmış , onuda bana yaptı
akşama kadar bi değişiklik olmadı , arabayı sürerken bile sıkıntı yaratıyor gözüm anlayacağınız coştu iyice , bakalım yarına değişen bişey olacakmı , yoksa pazartesi yine gel
dedi...
buaralar canım çok sıkkın kızlar yaa , eşim çok sıkıntılı yine , en son 3 hafta önce ben evci çıkartmıştım , o zamandan bu yana çarşı iznine bile çıkarmadılar , herkes çıkıyor
birtek bunların bölüğü sayıyla çıkıyor , her hafta 2 yada 3 kişi çıkacakmış , yani eşime teskereyi alana kadar anca 1 yada 2 kere çarşı izni geliyor , hep başlarındaki
astsubayın halt yemesiama ben napacam , ev sahibimin amcaoğlu polatlıda eşimin topçu okuluna bağlı başka bir kışlada binbaşı , onu arayacam izah edecem
durumu , bakalım ondan sonra neler olacakk ...
gerizekalı herif sanki cebinden veriyor izni , ben bayramda gidip yine evci çıkaracaktım eşimi , ayda 1 falan izin veriyolar deniliyordu , şimdi onada izin yok , çıldıracam ama
ne zaman , hadi bakalım hayırlısı
eşimlede rahat rahat görüşemiyorum , koğuşundaki ankesör bozuldu , başka yere gitmesse arayamıyor , 3 gündür görüşemiyorduk , bugün 10 dakka görüştükte içim biraz
rahatladı , bundan başka daha bissürü canımı sıkan şey var kızlar , iyice doldum , hiç bişey yapasım yok , oof oofff.....
Canım inşallah eşin biraz daha rahatlar
Sanada bu arada geçmiş olsunumarım o botoxs işe yarar
Eniştede biraz sıksın dişini sabretsin Rabbim inşallah hayırlısıyla tezkereyi almayı nasip etsindediğin gibi maalesef dayısı olmayan her yerde sıkıntı yaşıyor bazı insanlarda üniformalarına güvenip ahkam kesiyor
Tabi herkes öyle diye bir şey yok bir kötü yüzünden iyileride harçamayalım
Rabbim gönlünüze göre versin canım
Ben böyle pek beraber zayıflıyor gibi değilim zira bir kaç ayda bir girip bakıorum ayıp oluyor ama olsun sebeplerim var.buraya attığım son mesajdan kısa bir süre sonra ailemden ayrı bir başıma uzak diyarlara yolculuğa çıktım ve 4 aya yakın orda kaldım. Bu süre içerisinde öylesine absürt bir hayatım vardı ki tartıya çıkma fikri aklımın ucundan geçmedi. sporun tamamıyle hayatımdan çıktığı b u sürenin ardından geri dönüp tartıya çıkmak aklıma geldiğinden 4 kilo eksildiğini gördüm. evet öyle aman aman bir miktar değil belki ama şahsen sağlıklı olduğunu düşünüyorum, maşallahım var bence.
asıl sevindiğim nokta totalde yani ilk günden bu güne 13 kilodan fazla vermiş olmamdır.aşağı yukarı 10 aydır çabalıyorum ve yavaş yavaş sabırla ilerliyorum hedefime. çoğu gitti azı kaldı diyebilirim zira yarıyı devirdim. 12 kilo daha verdiğimde ideal kilo aralığıma girmiş olacağım inşallah. :))
Allah hepimize sabır ve kolaylık versin..
Yakın zamanda tekrar görüşmek üzere... :)
evet Banuşum sepetteki çürük elmalar yüzünden ütün sepete kötü demem ama o çürük elmaları düşündükçede insanın canı sıkılıyor maleseff ...
botoks şimdi şimdi işe yaramaya başladı gibi ama bakalım pazartesiye kadar belli olur
enişten 2 aydır sıkıyor dişini , yazık yakında dişi kırılacak herifimin yaaa , kıyamam ben onaa
sağolasın meyracım çok güzelmişiyi akşamlar herkeslere:)
eşim birazdan gelicek o gelmeden 1-2yazıveriyim size dedim:)))
bu çok güzel bir ilahi, sizinde dinlemenizi istedim, arzu eden tıklasın, çok seviyorum bu ilahiyi;
Salla'llahu Ala Taha - Grup Dergah (HD) (Menzil.Net) - YouTube
burçtan önce gelen şeyler var canım, ama tabi burçlarda biraz etkili ama:)))
yengeçle koç anlaşır anlaşmaz değil, çokta sayılmaz ama işin özü:))
yengeçleri ben çok severim, onların çok hisli olması beni eritir bitirir; bu bir gerçek yani:)))
hisli duygusal insanları çok severimde....
niye aramış? ne istiyormuş??
yok evde kendi aramızda konuşulurken en çok söylediğmiz kelimeleri kendi öğreniyo kendi kendine:)))
akıllı olduğu içinde, kızınca manyak diyo mesela, yada sevinince aşkım diyo:)))
öyle özellikle ilgilenmiyoruz canım.
enişteden öğrendiği şu:))"konuşma lan":)))
Süper bir sonuç umarım kalan kilolarınıda verirsin en kısa zamanda
Keşke bende şöyle bir cıktığımda 4 kilo eksik görsem
Kaç aydır yerimde sayıyorum
Anam zaman ne çabuk geçmiştabi bize göre birde size sorsak o iki ay iki yıl gibi gelmiştir
İnşallah dişini kırmadan alır tezkeresini
Bende hep eşime derim keşke senin askerlik zamanında tanışsaydık ne güzel mektuplaşırdık diyeama eminim o zamanda mektup yazmazdı bana tembel teneke
Tabi o askerdeyken ben sokakta top oynuyordumcevap yazmayı boşver cıkma teklif edenleri dövüyordum o zaman sapıkmısınız siz diye
Rabbim tüm asker yolu gözleyenlere sabır versin ve sağ sağlım kavuşmayı nasip etsin
Süper bir sonuç umarım kalan kilolarınıda verirsin en kısa zamanda
Keşke bende şöyle bir cıktığımda 4 kilo eksik görsem
Kaç aydır yerimde sayıyorum
Anam zaman ne çabuk geçmiştabi bize göre birde size sorsak o iki ay iki yıl gibi gelmiştir
İnşallah dişini kırmadan alır tezkeresini
Bende hep eşime derim keşke senin askerlik zamanında tanışsaydık ne güzel mektuplaşırdık diyeama eminim o zamanda mektup yazmazdı bana tembel teneke
Tabi o askerdeyken ben sokakta top oynuyordumcevap yazmayı boşver cıkma teklif edenleri dövüyordum o zaman sapıkmısınız siz diye
Rabbim tüm asker yolu gözleyenlere sabır versin ve sağ sağlım kavuşmayı nasip etsin
biricikce geçmiş olsun
cecoşum sonuçların iyi çıkmasına sevindim
sağol umutcum teşekkür ederim
bayrama kadar zor toparlanıcam sanki
halıfleksler döşenmedi bugün. beğendiğim halıfleks istanbuldan gelicekmiş pazartesi gelicek demişler..bugün kumlaya gittim yeğenimde geldi bizimle sağolsun bana bir iş yaptırmadı ayağın ağrıyor sen otur dedi.bütün gün buz koydum yinede ağrıyor.. yarın köye gidicem köydede çok iş var
canım senin üzülmemen gerekiyor herşeyi takma kafana
valla bana 2 ay değilde 2 asır gibi geldi Banuşumm
herifimin dişini mundar etmeden bitrsek iyi olur bencede
bende mektup yazayım dedim ama mektubu okudukları için bi özelliği kalmıyo , onun yerine günlük tutuyorum bende , ama buaralar pek yazmıyorum nedense , keyfim yerinde değil ya ondan sanırım
Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın , herkesleri sağ salim kavuştursun , yanı sıra bizleride
Benımkı askerlık yapmadı canımmm, kılodan dolayı 3 kere gıttı geldi, en son verdıler elıne kağıdıŞimdi ne kiloda olursan ol alıyolarmış, hatta tartılmaya gıttıgınde en son kılosunu fazla boyunu da kısa tartmıslardı iyimi
valla süper olmuş bence Özlemcimm , şimdide yine gönderiyolar fazla olanları ,eşimin arkadaşlarından biri hava değişimine gitti öyle , 3. seferden sonra da veriyorlar tezkereyi
eşimin yaşı yetseydi bedelli gönderecektik ama ondada yaştan gitti , şimdi oğlum olursa asla askere göndermem diyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?