Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Umutcugum teşekkürler beğendiğin için, altına bugün bambiden bi ayakkabı aldım siyah, önünde hafif parlak bir demiri var, topuklu ama öyle aşırı yüksek topuklardan değil, ben imkansız giyemıyorum onları. Saçımı temmuzda ankarada kestirmiştim ya, uçlarını püskül gibi kesmişti adam, kısayken güzel duruyodu da uzayınca çok kötü oldu, hatta kuaförde dedi uçları mısır püskülü gibi olmuş diye. dün kuaföre gittim avcılarda, dedim saçımı uzatıcam, uzatabileceğim şekle getirirmisiniz. Bu şekilde kesti uçlarını aldı canım. Saçlarım çok ince malesef, çok uzun da gitmiyor ama biraz uzatıp arkadan kısa öne uzun gelen modelden yaptırıcam

Doktorun randevuları öğleden sonra oluyomus genelde. Çok nadir sabah gelıyomus. Ben gıttıgımde adam dogumdaydı, mecburen baya bekledık. Dogum yarım saat dedıler ama 1.5 saat sonra geldi. Özel sağlık sigortası yok bizde canım. Eşim emekli sandığı(memur). Ben de onun sigortasından faydalanıyorum şimdilik. İşe girersem kendime özel sağlık sigortası yaptırıcam.

canım takma askerlik böle bişey işte sen o adama kızıyosun ama oda emir kulu emirdemiri kesiyo mantık bitiyo işte biz 10 yıldır içindeyiz yaşadıklarımı anlatsam intahar edersin
sıkma canını bebem düzelir sayılı gün geçer daha bize 10 yıl var((
emekliliğe yani

eşime diyom tahtası sağlam bi arkadaşını göster dişimi kırcam diye boşverr gülom

msj tekrarı olmuş pikniğe gittik felaket bi gündi diyet açısından amma az deniz havası rahatlattı burada nar bahçeleri o kadar çokki eşimle akşam oturup nar ayıklayıp nar suyu sıktık güya çocuklara sıkıcaktım amma biz tanelerini ayıklayana kadar bebeler sızdı :))
kocişle götürdük birer bardak aceba kalorisi çokmudur kii

Son düzenleme:

canım benimm emir kulu olanı anlarım ama birde gıcıklığına yapanlar var işte onlar zaten can sıkıyorlar , eşim o kadar istekli gittiki askere anlatamam , am şuan hergeçen saniye aklıan geleni saydırıyor o derece sıkıntıya soktular yani

Allah sizide bi an önce kurtarsın bebeeemm

afiyett bal şeker olsunn , bişicikler olmass

selam fıstıklar.
kardeşime geldim.onun evinde internet var.hemen kurulamadım tabii.ikiside yorgun argın eve geldiler.kardeşim pazarda
büyük beden penye ve benzeri kıyafetler satıyor.eşi de mağazada.o da hem büyük beden hemde normal kıyafetler satıyor.
akşam olunca ikiside bitap bir halde eve geliyor.bugün akşam birden yağmur başladı.erken toplandılar..
ekmek aslanın ağzında..sabahın köründe yola çıkıyorlar..çalışana iş de var ekmekde..
burada diyete gerek kalmadı.zaten sıcaktan birşey yemek istemiyorum..
daha çok domates peynir ve biber yemek istiyorum.akşamda ızgara ve salata..ekmek ağzımda çoğalıyor gibi.
gece hava serinliyor..
arkadaşımı düşünmeden edemiyorum.benim en büyük desteğimdi..sanki bir yanım boşaldı..bir şeyim eksik gibi.
iki gün ses çıkmazsa hemen arardı..bu yıl bana pek iyi gelmedi.son olur inşallah.
kardeşimim bir köpeği var;tobby adında..kaç aydır görmediği halde hemen atıldı üstüme..ben hayvanları severim;ama uzaktan.
bu ise sürekli öpmeye çalışıyor..yarın onlara biraz yardım edeceğim.ikisi işteyken evi temizleyip yemek yapacağım.eve gelince süpriz olsun.
çalışan kadının halini biliyorum..inşallah bu düşüncem ters bir sonuç yaratmaz..haftaya evime gidebilirsem daha özgür yazabileceğim..
her şeyi kemiren bu köpek benden birşey bırakırsa...öpüldünüz..

bir komutan askerlerine ceza verir
10 kadar şınav çekeceksiniz diye
başlar saymaya 1
2
3
4
5
6
7
8
9 9 9 9 9 9
bitürlü bitmz 10 demez
gülerek biliyosunuz bana kızıyosunuz ama bu ünifora küfür geçirmez der
arkadan cılız bi ses temel
anandamı ünüforma giyiyiyiii:))))))))

facde okudum daha yeni dedim az güldürem fıstığımı botoklu bacı sen şimdi gülemiyosundurda gerginlikten( yüzündeki gerginlikten kastım)

yok şekerim yaa , gözümün altına azıcık bişi yaptı , öle gülemicek bi durum yok yanii

anadamı üniforma giyiyiii haaaa , ama bayaa güldüm

Canım inşallah eşin biraz daha rahatlar
Sanada bu arada geçmiş olsun umarım o botoxs işe yarar
Eniştede biraz sıksın dişini sabretsin Rabbim inşallah hayırlısıyla tezkereyi almayı nasip etsin dediğin gibi maalesef dayısı olmayan her yerde sıkıntı yaşıyor bazı insanlarda üniformalarına güvenip ahkam kesiyor
Tabi herkes öyle diye bir şey yok bir kötü yüzünden iyileride harçamayalım

Rabbim gönlünüze göre versin canım

Ben böyle pek beraber zayıflıyor gibi değilim zira bir kaç ayda bir girip bakıorum ayıp oluyor ama olsun sebeplerim var. buraya attığım son mesajdan kısa bir süre sonra ailemden ayrı bir başıma uzak diyarlara yolculuğa çıktım ve 4 aya yakın orda kaldım. Bu süre içerisinde öylesine absürt bir hayatım vardı ki tartıya çıkma fikri aklımın ucundan geçmedi. sporun tamamıyle hayatımdan çıktığı b u sürenin ardından geri dönüp tartıya çıkmak aklıma geldiğinden 4 kilo eksildiğini gördüm. evet öyle aman aman bir miktar değil belki ama şahsen sağlıklı olduğunu düşünüyorum, maşallahım var bence.

asıl sevindiğim nokta totalde yani ilk günden bu güne 13 kilodan fazla vermiş olmamdır. aşağı yukarı 10 aydır çabalıyorum ve yavaş yavaş sabırla ilerliyorum hedefime. çoğu gitti azı kaldı diyebilirim zira yarıyı devirdim. 12 kilo daha verdiğimde ideal kilo aralığıma girmiş olacağım inşallah. :))

Allah hepimize sabır ve kolaylık versin..

Yakın zamanda tekrar görüşmek üzere... :)

biricikce geçmiş olsun

cecoşum
sonuçların iyi çıkmasına sevindim

sağol umutcum teşekkür ederim
bayrama kadar zor toparlanıcam sanki
halıfleksler döşenmedi bugün. beğendiğim halıfleks istanbuldan gelicekmiş pazartesi gelicek demişler..bugün kumlaya gittim yeğenimde geldi bizimle sağolsun bana bir iş yaptırmadı ayağın ağrıyor sen otur dedi.bütün gün buz koydum yinede ağrıyor.. yarın köye gidicem köydede çok iş var

canım senin üzülmemen gerekiyor herşeyi takma kafana

Son düzenleme:

evet Banuşum sepetteki çürük elmalar yüzünden ütün sepete kötü demem ama o çürük elmaları düşündükçede insanın canı sıkılıyor maleseff ...

botoks şimdi şimdi işe yaramaya başladı gibi ama bakalım pazartesiye kadar belli olur

enişten 2 aydır sıkıyor dişini , yazık yakında dişi kırılacak herifimin yaaa , kıyamam ben onaa

Süper bir sonuç umarım kalan kilolarınıda verirsin en kısa zamanda
Keşke bende şöyle bir cıktığımda 4 kilo eksik görsem
Kaç aydır yerimde sayıyorum

Anam zaman ne çabuk geçmiş tabi bize göre birde size sorsak o iki ay iki yıl gibi gelmiştir
İnşallah dişini kırmadan alır tezkeresini

Bende hep eşime derim keşke senin askerlik zamanında tanışsaydık ne güzel mektuplaşırdık diye ama eminim o zamanda mektup yazmazdı bana tembel teneke
Tabi o askerdeyken ben sokakta top oynuyordum cevap yazmayı boşver cıkma teklif edenleri dövüyordum o zaman sapıkmısınız siz diye

Rabbim tüm asker yolu gözleyenlere sabır versin ve sağ sağlım kavuşmayı nasip etsin

sağolasın meyracım çok güzelmiş
bende birazcık sedat uçan takılıyorum onun bütün parçaları benim hoşuma gidiyor

bende size bunu göndereyim

Sedat Uçan Annem - YouTube

birde bu hoşuma gitti

http://www.youtube.com/watch?v=ldHcslp7BRY&feature=endscreen

Son düzenleme:

valla bana 2 ay değilde 2 asır gibi geldi Banuşumm

herifimin dişini mundar etmeden bitrsek iyi olur bencede

bende mektup yazayım dedim ama mektubu okudukları için bi özelliği kalmıyo , onun yerine günlük tutuyorum bende , ama buaralar pek yazmıyorum nedense , keyfim yerinde değil ya ondan sanırım

Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın , herkesleri sağ salim kavuştursun , yanı sıra bizleride

Benımkı askerlık yapmadı canımmm, kılodan dolayı 3 kere gıttı geldi, en son verdıler elıne kağıdı Şimdi ne kiloda olursan ol alıyolarmış, hatta tartılmaya gıttıgınde en son kılosunu fazla boyunu da kısa tartmıslardı iyimi

sağol Daficim , haklısın ama ne biliim istemedende olsa takıyorum işte , yapım böyle napiimm

ayrılıgı en ıyı ben bılırım. Unıversıtede farklı okullardaydık, ayrılık çok koyuyodu, evlı degıldık belkı ama ınsan çok özlüyor. sonra okul bıttı benımkı yurtdısına calısmaya gıttı. Hem de arap ulkesıne. bır de sabah cok erken kalktıgı ıcın cok erkek yatıyodu. aksam sadece yarım saat netten konusabılıyoduk sonra yatıyodu zavallım. O ısten geldıgınde ise ben hala işte oluyodum

Olursa kpss atamalarında farklı ilş yazıcam. Buyuk ıhtımal asalet tasdık olana ve tayın yaptırana kadar ayrı kalıcaz. ayrılık gercekten cok zor ama özlem de bırbırıne daha cok baglıyo çiftleri. Hatta arada ayrı kalmak lazım, ınsan heğ yanyana olunca alıskanlık oluyo bir süreden sonra

Umarım çok cabuk gecer zaman da esının askerlıgı bıter aynurcugum

valla süper olmuş bence Özlemcimm , şimdide yine gönderiyolar fazla olanları ,eşimin arkadaşlarından biri hava değişimine gitti öyle , 3. seferden sonra da veriyorlar tezkereyi

eşimin yaşı yetseydi bedelli gönderecektik ama ondada yaştan gitti , şimdi oğlum olursa asla askere göndermem diyorr

Canım zaten gözlerı de çok bozuk, 6 numara gibi bişey yanlıs bılmıyosam. Hem kilo hem gözden dolayı almayacakları bellıydı. Sen dua et kı esıne kısa donem cıkmıs. Uzun donem cıkanlar da var bılıyosun. Hani maaşlı askerlık olan. Benım de öyle bir tercıhım olsa ilerde oglum olursa göndermem askere. Politikacılarıcın beceriksizlikleri yüzünden ölüyo çocuklar, hem de hiç yere. Eşimin kardeşi de siirt'de asker. allahtan mutfaga vermısleri nöbet felan tutmuyor.Çocugun ızne gelmesı bile sorun, yol guvenlıgı olmadan cıkamıyor bırlıkten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…